Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ΡΕΜΑΛΙΑ!

καλα ποιος πουστης με ματιαξε κ με γκαντεμιασε? :tickedoff:

σημερα το μεσημερι
ειχα στοχο την Μιλφ-αννα και μετα αν δεν ηταν εκεινη που πιστευα θα ειναι διπλα ακριβως την εφη(που ειμαι απο αυτους π δεν εχουν  :fuck2:)

φτανω με το μιλκομπουκαλο μου φριξου 13
λεω η αννα ειναι? οχι μου λεει η μιραμπελα!
πρωτο ακυρο την ειχα παρει την μιραμπελα πριν καιρο στον βαρδαρη και ειχα βαλει κ καλη κριτικη οποτε λεω ας κατσω να δω κ πως εγινε μετα απο τοσο καιρο
οση ωρα περιμενα ακουγοταν γιατι ηταν μεσα σε δωματιο ακουγοταν μεχρι το σαλονι ηχιτικα της..και με εκανε να ψηθω κ λιγο..βγαινει μετα απο λιγο και ειχε γινει αγνωριστη προς το χειροτερο ομως!σαν να σαπισε στο προσωπο δηλαδη θα βαζα κ στοιχημα οτι σαπισαν τα δοντια της κ πεσανε τετοια μαπα τραγικη κ το καλυτερο ηρθε μολις πηγαμε μαζι με εναν αλλον που ηταν στο σαλονι να αποχωρησουμε καθως βγαιναμε ακουσαμε τα μπινελικια μας απο την μιραμπελα "αντε ρε μαλακες που δεν εχετε τι να κανετε κ ερχεστε στα μπουρδελα"

ΜΑΥΡΟ στο μαλακισμενο αντε γαμησου μωρη ψωλα

συνεχεια ταραγμενος!παω διπλα φριξου 15 για εφη..
αμ δε..και εδω ακυρο!δεν ηταν η εφη αλλα μια χριστινα που η ισως καλυτερη τσατσα π πετυχα μια με γυαλια λες κ ηταν καθηγητρια στο πανεπιστημιο μ ειπε οτι η κοπελα ειναι σε προγραμμα θα κανει 15 λεπτα κ καλυτερα να περασω πιο μετα!

μετα κ διπλα φριξου 14 ηταν μια χριστινα ξανθια βυζαρου μιλφιζε πρεπει να ειναι αυτη απ το λαφαμ που λεγατε εγω δεν την ειχα δει ποτε με ενα τατουαζ μπροστα στην κοιλια περιπου
καλη παρουσια αλλα την εκανα κ εδω κατα την αποχωρηση μου τα ψιλοακουσα!

μετα λεω κατσε να παω κ διπλα φριξου 9 στο βιλα αντι-ερωτικα μπας κ δω επιτελους την μαντυ απλα σαν εμφανιση..και παω κ εκει ακυρακι ηταν η αντριανα!ευγενικη στο σαλονι σε ενα κοκκινο συνολακι ηρθε διπλα μου να μου μιλησει κλπ
την εχω παρει με θετικες εντυπωσεις αλλα σημερα ειχα αλλα στο μυαλο.παντως σε αυτο το μαγαζι ειπαμε ατμοσφαιρα κλπ αλλα το παραγαμησαν με τα κλεισμενα φωτα με φακο πρεπει να μπαινεις εκει μεσα

μετα νικηφορου ουρανου 1β ηταν ενα μικροκαμωμενο ξανθο χωρις κατι το ιδιαιτερο εβελινα την λεγανε

και τελευταια σταση λεω μπας κ γινει κανενα τρελο και ειναι καμια αφρο κωλλετη γιατι οκ δεν ειναι η μερα της αλλα μερικες φορες καθοταν κ αλλες μερες
αλλα φυσικα δεν ηταν!
οποτε κωλλετη 17
μια μονικα μελαχρινο πιπινι αρκετα καλη παρουσια θυμιζε κοπελα που μπορεις να πετυχεις στο πανεπιστημιο κλπ δεν σου βγαζει δηλαδη πουτανια κλπ κ με ωραιο κωλαρακι ισως οτι καλυτερο ειδα στην μινι αυτη τσαρκα
αν δεν μου ειχαν σπασει τα νευρα ισως δοκιμαζα(και περιμενω κ καμια αναφορα για αυτη αν δεν εχει δοκιμαστει απο τους ειδικους!)

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Χθεσινοβραδινή βολτα με σκοπο την Καντυ στον ΕΡΗΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΜΩΣ ΜΥΛΟ
Το μωρο με μαυρα απλα εσωρουχα κ με καινουργιο TATOO
οσο για τα του αγωνα μεσα το μονο που εχω να πω εγω για την συγκεκριμενη κοπελα απλα ενα τεραστιο
RESPECTTTTTTTTTTTTT

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
κριτικη δεν εχει φιλοσ.
εχω κανει παρα πολλες παλιοτερα για την συγκεκριμενη οποτε το κρινω ασκοπο μετ απο τοσες συναντησεις τωρα αν το βραδυ μου κατσει μπορει να ανεβασω  :think: :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλώστονα τον παίχτη τον άπαιχτο… :grin: :grin: :grin:

συνεχεια ταραγμενος!παω διπλα φριξου 15 για εφη..
αμ δε..και εδω ακυρο!δεν ηταν η εφη αλλα μια χριστινα που η ισως καλυτερη τσατσα π πετυχα μια με γυαλια λες κ ηταν καθηγητρια στο πανεπιστημιο μ ειπε οτι η κοπελα ειναι σε προγραμμα θα κανει 15 λεπτα κ καλυτερα να περασω πιο μετα!
Που πήγε και εξαφανίστηκε πάλι ετούτη :think: :think: δεν ρώτησες πότε θα έρθει :huh: :huh:

μετα νικηφορου ουρανου 1β ηταν ενα μικροκαμωμενο ξανθο χωρις κατι το ιδιαιτερο εβελινα την λεγανε
Βγάζει φωτιές αυτό το μικροκαμωμένο, :fuck1: :fuck1: τελευταία όχι σε όλους, αν και έχει αδυνατίσει λιγουλάκι εντούτοις παραμένει σε φόρμα. Από τα καλύτερα φυσικά στήθη που παίζουν αυτή τη στιγμή, όχι μεγάλα σε μέγεθος αλλά εκπληκτικά σε υφή. :P :P

μια μονικα μελαχρινο πιπινι αρκετα καλη παρουσια θυμιζε κοπελα που μπορεις να πετυχεις στο πανεπιστημιο κλπ δεν σου βγαζει δηλαδη πουτανια κλπ κ με ωραιο κωλαρακι ισως οτι καλυτερο ειδα στην μινι αυτη τσαρκα
αν δεν μου ειχαν σπασει τα νευρα ισως δοκιμαζα(και περιμενω κ καμια αναφορα για αυτη αν δεν εχει δοκιμαστει απο τους ειδικους!)
Ναι για το πανεπιστήμιο καλή είναι, :grin: :grin: για τη δουλειά ίσως όχι και τόσο, πρόκειται για την πρώην Χριστίνα – Λίλη, εγώ την δοκίμασα ως Λίλη σε όχι καλή εμπειρία, αλλά έχει καιρό, από τότε κύλησε πολύ νερό στ΄ αυλάκι, ίσως να βελτιώθηκε, αλλά δεν ακούστηκε κάτι το δυνατό.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Γεια σου Μιλκορεμαλο  :sunglasses: που χαθηκες ?

Το υποκατασκευην ντελακι στην Πηγασιου γωνια εμαθα βαφτηκε μπλου
οποιος περναει ας εχει τον νου του , πιθανον να αναψει καμια λαμπα συντομα  :boobies:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κατάθεση σήμερα το πρωϊ στην Μικρούλα την Τζοάνα στο Προμηθέως 11, σε μία άκρως πανηγυρική συνάντηση, σε απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ, ήταν η 2η φορά ever, και έχει πολύ μεγάλη αξία ότι την επισκέφτηκα ξανά πριν περάσουν καλά καλά 10 μέρες από την 1η φορά, και αυτό λέει πάρα πολλά, ήταν πάρα πολύ αποδοτική η μικρή, έδωσε ρέστα με την απόδοση της, και παρά το νεαρό της ηλικίας της το κατέχει το άθλημα πολύ καλά,  :fuck1: αν και δεν της φαίνεται.

Οι λεπτομέρειες της συνάντησης θα αναλυθούν στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει. :rockon:

Ήταν σχετικά νωρίς σήμερα το πρωί και μετά την συνεύρεση θέλοντας να αναπληρώσω τις θερμίδες που έκαψα, ανηφόρισα την Προμηθέως έστριψα αριστερά στην Αισώπου, και πήγα και κτύπησα μια μπουγάτσα στο μπουγατσατζίκο ΄Εν κινήσει΄, συστήνεται και αυτό ανεπιφύλακτα, μιας που έφαγα μια από τις καλύτερες μπουγάτσες που έχω γευτεί τον τελευταίο καιρό. :grin: :grin: :thumbsup:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.548
Πόντοι
7.095
ρε συ γκειμ...μια απορια
λεφτα υπαρχουν για σενα?
μπραβο ρε παληκαρε....
αξιος
keep fucking!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ρε συ γκειμ...μια απορια
λεφτα υπαρχουν για σενα?
μπραβο ρε παληκαρε....
αξιος
keep fucking!!!

Λεφτά υπάρχουν,  :sunglasses:λίγα αλλά υπάρχουν,  :sunglasses:ίσως δεν θα υπήρχαν αν δεν έκοβα το τσιγάρο εδώ και δύο και πάνω χρόνια, αν συνέχιζα να καπνίζω σαν μαλάκας ξοδεύοντας κάνα 200ευρω το μήνα σε αυτή την μαλάκία. Επίσης αν έχεις δει παίρνω απλά προγράμματα ξοδεύοντας 25 η 30 ευρώ max τη φορά, αγνοώντας επιδεικτικά καταστήματα που έχουν το απλό σε υψηλότερες τιμές.

Με όλο αυτά λοιπόν και με σωστή διαχείριση  ο καθένας μας μπορεί να ρίξει καμιά 10ρια γαμήσια το μήνα. Μόνο το τσιγάρο να κόψει έβγαλε τα 6 -7. Κάπως έτσι και ο jo145 μπήκε στο άθλημα…..απλά είναι τα πράγματα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.548
Πόντοι
7.095
εγω δεν καπνιζω γκειμ...και λεφτα δεν...να κοψω τον πουτσο μου να ησυχασω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
εγω δεν καπνιζω γκειμ...και λεφτα δεν...να κοψω τον πουτσο μου να ησυχασω

Μην το βάζεις κάτω gagarin, και μην το αφήνεις, σε γενικές γραμμές κανεις μας δεν γεννήθηκε πλούσιος, ένας συνεχής αγώνας είναι η ζωή, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και προσπάθησε, άμα έχεις δύο χέρια δύο πόδια και καλή υγεία κανένας δεν μπορεί να σε αποτρέψει να κερδίσεις τουλάχιστον αυτά που πρέπει, για να γαμάς 10 φορές το μήνα σε απλό πρόγραμμα στα μπουρδέλα. Και επιπλέον έχεις ένα προσόν που δεν καπνίζεις και είναι μεγάλο όσο και αν δεν το σκέφτεσαι.

Going North λοιπόν. :rockon: :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πρωινή κατάθεση στην νεοφερμένη κοπέλα την Λίλα εξ Ουγγαρίας. Άλογο σκέτο η νεαρά, όμορφη, μελαχρινή, με γεμάτο σώμα, καταπληκτικές ζουμερές καμπύλες και κολάσιμη κολάρα που όμοια της έχω να δω καιρό. Το κασκαντεριλίκι αυτή τη φορά μου βγήκε.  :grin: :grin: :grin:

Υπάρχει εκτενής αναφορά με φωτογραφικό υλικό στο θρεντ του καταστήματος. Λεπτομέρειες της συνάντησης θα αναφερθούν στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει.

iasongenis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα.ειμαι καινουργιος εδω.θελω να δοκιμασω να παω σε μπουρδελο.υπαρχει καποιος που μπορει να μου κανει μια συντομη ενημερωση.πληροφοριες σχετικα με λεφτα και κατι προγραματα που διαβαζω τι παιζει?

nullis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα τηλέφωνο στο Αν. Γεωργιου 4 και μου είπε πως δουλεύει η Νικολ από Τσεχία (όχι Η Γαλλίδα).
Έχουμε τίποτα πληροφορίες γι αυτήν;

Επισκέπτης
Πήρα τηλέφωνο στο Αν. Γεωργιου 4 και μου είπε πως δουλεύει η Νικολ από Τσεχία (όχι Η Γαλλίδα).
Έχουμε τίποτα πληροφορίες γι αυτήν;

Πρέπει να είναι μια που είχα σταμπάρει στο Σαπφούς 20 ένα πρωί. Για μιλφ θα έλεγα πως ήτανε καλή. Αδύνατη απ'όσο θυμάμαι ήτανε με κοντό σχετικά μαλλί. Λεπτομέριες δεν θυμάμαι πολλές γιατί είναι εκτός target group.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
παιδια καλησπερα.ειμαι καινουργιος εδω.θελω να δοκιμασω να παω σε μπουρδελο.υπαρχει καποιος που μπορει να μου κανει μια συντομη ενημερωση.πληροφοριες σχετικα με λεφτα και κατι προγραματα που διαβαζω τι παιζει?

Ψαξε για Αφροδιτη (μονο απλο δεν κανει προγραμματα) στην Κωλετη, Εφη Κωλετη ή Φριξου 15, Αντριανα Φριξου 9, Καντυ Φριξου 9 ή Κοροβαγκου, Νατασα ρωσιδα Α.Γεωργιου 16 το απλο ξεκιναει στα 40 και πανω, απο προγραμματα εχει ακαποτα τσιμπουκια, να γλυψεις την κοπελα, να κανεις 69, ντουζακι με την κοπελα, ο χρονος μεσα στο δωματιο με αυτες που σου ανεφερα ειναι μεχρι να χυσεις δεν θα δυσανασχετησει καμια, δηλ. απο 20-30 λεπτα θα σε ανεχτουν πχ στο απλο προγραμμα, χωρις να σε φερουν σε δυσκολη θεση.

Επισης αν θες μπουρδελακι μπορεις να προτιμησεις Εμμα στην Κατεχακη, Βερονικα Προμηθεους 11, παραπλησια προγραμματα κανει η Εμμα αλλα η Βερονικα μονο απλο 30€, αλλα σαν χωροι μην περημενεις πολλα...

iasongenis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
0
Ψαξε για Αφροδιτη (μονο απλο δεν κανει προγραμματα) στην Κωλετη, Εφη Κωλετη ή Φριξου 15, Αντριανα Φριξου 9, Καντυ Φριξου 9 ή Κοροβαγκου, Νατασα ρωσιδα Α.Γεωργιου 16 το απλο ξεκιναει στα 40 και πανω, απο προγραμματα εχει ακαποτα τσιμπουκια, να γλυψεις την κοπελα, να κανεις 69, ντουζακι με την κοπελα, ο χρονος μεσα στο δωματιο με αυτες που σου ανεφερα ειναι μεχρι να χυσεις δεν θα δυσανασχετησει καμια, δηλ. απο 20-30 λεπτα θα σε ανεχτουν πχ στο απλο προγραμμα, χωρις να σε φερουν σε δυσκολη θεση.

Επισης αν θες μπουρδελακι μπορεις να προτιμησεις Εμμα στην Κατεχακη, Βερονικα Προμηθεους 11, παραπλησια προγραμματα κανει η Εμμα αλλα η Βερονικα μονο απλο 30€, αλλα σαν χωροι μην περημενεις πολλα...

φιλε καραμαν μπορω να φιλαω και στο στομα?αν ναι τι προγραμα με συμβουλευεις να παρω?επισης δεν γουσταρω να εχει αλοδαπους.αρα που θα ηταν καλυτερα να παω?ευχαριστω και παλι για την κατανοηση

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
φιλε καραμαν μπορω να φιλαω και στο στομα?αν ναι τι προγραμα με συμβουλευεις να παρω?επισης δεν γουσταρω να εχει αλοδαπους.αρα που θα ηταν καλυτερα να παω?ευχαριστω και παλι για την κατανοηση

Αν δεν θες αλοδαπους θα πας στουντιο, φιλια στο στομα με γλωσσα παθιασμενα δινει η Εμμα αλλα ειναι σε μπουρδελο αλλα δεν θα συναντησεις κατα μεγαλο ποσοστο αλοδαπους εκει γιατι δεν ειναι στον βαρδαρη. για τις αλλες δεν ξερω αν δεινουν φιλια, η Εφη και η Αφροδιτη δεν δινουν, Η Αντριανα κανα πεταχτο χωρις γλωσσα, προγραμμα με αυτες που σου προτεινα οτι βασταει η τσεπη σου ειναι εγγυημενες και πεντακαθαρες, αλλα η γνωμη μου ειναι παρε πρωτα ενα απλο να κανεις αναγνωριστικη και μετα αν σου κατσει η χημεια τα χωνεις για προγραμμα.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992

καλωσήρθες στην παρεα. γενικά γλωσσόφιλα δεν παίζουν σε στούντιο-μπουρδέλα εκτός από ελαχιστες κοπέλες που δίνουν. νομίζω από αυτές που πρότινε ο καραμαν καμία. γενικά η προσωπική μου τακτική είναι τσάρκα, αν μου κάνει κλικ μια κοπέλα περνώ πρώτη φορά με το απλό πρόγραμμα και αν δέσει η χημεία μας μπορεί να πάρω κάποιο προγραμμα στο μέλλον.
καλή αρχή και καλά  :fuck1:

PS. οι κριτικές είναι καθαρά προσωπική άποψη. να διαβάζεις-αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να συμπέσουν απόψεις διαφορετικων ατόμων για την ίδια κοπέλα και να γράφεις-αλλά μην μασάς με τα σχόλια και μην τα πέρνεις προσωπικά. εδω είμαστε αγνωστοι μεταξύ αγνώστων. και κουλά θα διαβάσεις, και χαβαλές θα γίνει

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.548
Πόντοι
7.095
παίχτη έμμα και χριστίνα κοροβάγκου

iasongenis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
0
αφηστε παιδια δεν προκειται να παω το μετανοιωσα.διαβασα την ανακοινωση οτι βρηκανε κοπελα σε μπουρδελο με aids.καλυτερα σιτι τουρς παρα να παιζω κορονα γραμματα με την υγεια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom