Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Χθες το μεσημερι, οταν εκανα την τσαρκα, βγαινοντας απο το Προμηθεως 11, δυο τυποι ητανε στημενοι στην γωνια Σαπφους-Προμηθεως, εκει που ειναι η καφετερια, και μας καρφωναν με τα ματια. Ειμασταν τρεις και δεν πλησιασαν, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ηταν οι ιδιοι που λεει ο al kavlone. Ειχαν βγει απο νωρις τα παιδια για δουλεια! Ο ενας ειχε μακρια μαλια. Οι νταβαδες, καθοντουσαν εικοσι μετρα πιο κατω και εβλεπαν.
Παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει πριν κανα δυο χρονια εξω απ΄το Μαντζαρου 10. Μολις εσβησα τη μηχανη, ειδα στον καθρεφτη εναν που με πλησιαζε απο πισω. Εβαλα ξανα μπροστα για να φυγω. Αυτος, θυμωμενος που εχανε την λεια, ετρεξε και κλωτσησε το αυτοκινητο μου!
Δεν εδωσα συνεχεια κι εφυγα. Μαστουρωμενος ηταν.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ακου να δεις τι γινεται...
Μαλλον εχω αγνοια κινδυνου τελικα.Εγω παντα κανω τσαρκα καθημερινες και παντα μετα τα μασανυχτα.Παρκαρω συνηθως γωνια Προμηθεως-Αισωπου και τα παιρνω με τη σειρα απο το 25 και προς τα κατω και τον κυκλο.

Ναι μεν εχει κατι περιεργους καμια φορα ειδικα εκει απεναντι απο το πρασινο στα σκοτεινα αλλα θεωρω οτι οι μπραβοι των σπιτιων προστατευουν ολο το τετραγωνο και προφανως δε θα ηθελαν να μαχαιρωθω εξω απο τα μαγαζια τους πρωτον γιατι θα το ξανασκεφτω αν θα ξαναπαω και δευτερον γιατι θα ξαναρχισουν οι θεωριες περι επικινδυνοτητας της περιοχης και μπορει να εχουν προβλημα τα μαγαζια.

Αλλα απ'αυτα που ακουω μαλλον δεν ισχυει αυτο.

Απο την αλλη φανταζομαι οτι ειδικα εκει εξω απο τα τριδυμα αμα βρεθεις σε τετοια θεση και βαλεις μια φωνη καποιος θα σε βοηθησει.Εχει 2-3 τρεις στη γωνια στην καφετερια και συνηθως εξω απο το 5 στο ασημι τζιπακι honda ειναι και ο μπαρμπας που συχνα μπαινει και στα σπιτια να δει αν ολα πανε καλα

Τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω δηλαδη...

deen

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα !
Ελειπα 2 μηνες απο την πολη και μενω εκπληκτος απο αυτα που διαβαζω δηλαδη λετε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πας βαρδαρη να ξελαμπικαρεις και κινδυνευεις να σε ληστεψουν και να σε πλακωσουν στο ξυλο ?
Παλιοτερα σπανια γινοταν τετοια περιστατικα αλλα απο οτι μαθαινω αρχιζουν και γινονται συχνοτερα !

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παρατηρηση
Εχει γεμισει ο αγγελιοφορος και το ΟΛΧ αγγελιες με κοπελες σε δικο τους χωρο

Ερωτηση#1 Τι μπορει να σημαινει αυτο?
Ερωτηση#2 Που μπορει να οφειλεται?
Ερωτηση#3 Αξιζει να καταθεσουμε αποψεις κι εμπειριες σε καποιο ξεχωριστο θρεντ?

ΥΓ Μεχρι και Στουντιο στην Καλαμαρια (τηλεφωνησα το πρωι και μου ειπαν μετα τις 1600)

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Πολυ σωστη αντιδραση ειχε ο φιλος!!αλλα ρε παιδια παρτε και ενα τηλ τα στρουμφ....δε μιλαμε για απλη τρακα....μαχαιρι εβγαλε ο αλλος!!!Σκεφτειτε οτι αυριο μπορει να ειναι καποιος αλλος στη θεση σας.....

Ελπιζω να τα πετυχω σημερα τα παιδια που βγω τσαρκα με τον κολλητο...θα κλαψουν μανουλες  :fuck2: :fuck2:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Παιδια καλησπερα !
Ελειπα 2 μηνες απο την πολη και μενω εκπληκτος απο αυτα που διαβαζω δηλαδη λετε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πας βαρδαρη να ξελαμπικαρεις και κινδυνευεις να σε ληστεψουν και να σε πλακωσουν στο ξυλο ?
Παλιοτερα σπανια γινοταν τετοια περιστατικα αλλα απο οτι μαθαινω αρχιζουν και γινονται συχνοτερα !
Ε καλα, δεν θα κοψουμε και το  :knockinb: γι΄αυτους, αλλα και λιγη προσοχη δεν βλαπτει!

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Χθες το μεσημερι, οταν εκανα την τσαρκα, βγαινοντας απο το Προμηθεως 11, δυο τυποι ητανε στημενοι στην γωνια Σαπφους-Προμηθεως, εκει που ειναι η καφετερια, και μας καρφωναν με τα ματια. Ειμασταν τρεις και δεν πλησιασαν, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ηταν οι ιδιοι που λεει ο al kavlone. Ειχαν βγει απο νωρις τα παιδια για δουλεια! Ο ενας ειχε μακρια μαλια. Οι νταβαδες, καθοντουσαν εικοσι μετρα πιο κατω και εβλεπαν.
Παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει πριν κανα δυο χρονια εξω απ΄το Μαντζαρου 10. Μολις εσβησα τη μηχανη, ειδα στον καθρεφτη εναν που με πλησιαζε απο πισω. Εβαλα ξανα μπροστα για να φυγω. Αυτος, θυμωμενος που εχανε την λεια, ετρεξε και κλωτσησε το αυτοκινητο μου!
Δεν εδωσα συνεχεια κι εφυγα. Μαστουρωμενος ηταν.

Οχι hagem,αυτοι ειχαν κοντα μαλλια και οι 2 οποτε ηταν αλλοι αυτοι που ειδες.Ημουν ατυχος χθες γιατι ουτε στα 3δυμα περπατουσε κανεις εκεινη την ωρα που λεει και ο al pacino,αλλα ουτε και ο μπαρμπας με το ασημι τζιπακι ηταν,ουτε  και ο ρωσοποντιος φιλος του που τον εχω δει να δερνει  :s&m_3: ηταν.Μονο ενας μακρυμαλλης με ακουστικα ηταν με μαυρες φορμες,που απλα τους ειπε κατι και δεν τον εδωσαν σημασια και συνεχισαν μαζι μου.Τεσπα,καλο θα ειναι λοιπον στην περιοχη να μην πηγαινουμε πολυ πολυ μονοι μας,αλλα με κανενα φιλαρακι μαζι.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Παρατηρηση
Εχει γεμισει ο αγγελιοφορος και το ΟΛΧ αγγελιες με κοπελες σε δικο τους χωρο

Ερωτηση#1 Τι μπορει να σημαινει αυτο?
Ερωτηση#2 Που μπορει να οφειλεται?
Ερωτηση#3 Αξιζει να καταθεσουμε αποψεις κι εμπειριες σε καποιο ξεχωριστο θρεντ?

ΥΓ Μεχρι και Στουντιο στην Καλαμαρια (τηλεφωνησα το πρωι και μου ειπαν μετα τις 1600)
Υπαρχει στα call girls, αλλα με μικρη ενημερωση.
Καθε πληροφορια φυσικα καλοδεχουμενη απ΄τους ειδημονες.

kapoios1975

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου καλυτερα που δεν αντεδρασες.οπως λενε αλλωστε του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε.τωρα θα μου πεις οτι την μαγκεια πως την καταπινεις;;;;;θα σου πω εγω σοδιτσα αφθονη με στιμμενο λεμονο εν οψη καλοκαιριου ετσι εκανα εγω.το θελα ειναι οτι ισαι ασφαλης και εχεις ολα τα υπαρχοντα σου πανω.μια παρομοια φαση ειχε κατσει και σε εμενα στην α.γεωργιου 4 πριν απο 2 χρονια πηγα να ανεβω και ηταν 2 τσογλανακια στην εισοδο με κοψαν τα εκοψα αλλα ειμαι λιγο σκατοφατσας ανεβηκα και μαζι μου και αυτη οσο περιμενα να βγει η κοπελα με κοιτουσαν τους κοιτουσα εβγαλα τα κλειδια απο το τσαντακι καθως μς βλεπαν και τα εβαλα αναμεσα στο δαχτυλα μου καθως ειχα κανει μπουνια,και εφυγα ανετα.μολις εκλεισα την πορτα εγινα λαγοσ χεχεχεχε,

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Σε τετοιες περιπτωσεις τρεχεις δεν το συζητας καν σιγα μη σε κυνηγησουν.Αν βλεπεις οτι ερχονται κοντα σου φευγεις .Υπαρχει και η δευτερη λυση αν δεν κολωνεις και εισαι τουμπανο αρχιζεις το καβγα οσες φας και οσες δωσεις.Σιγα μην κατσω και συζηταω μ αυτους αφου το ξερω οτι θα επιμενουν μεχρι το τελος.Γι αυτο μαγκες τροχαδην δεν ειναι κακο δεν ειναι ντροπη γιατι καποιοι θα πουν τι θα τρεξω?ναι θα τρεξεις γιατι δεν ξερεις τι τρελα κουβαλαει ο αλλος ποσοι ειναι τι κουβαλαει πανω .Τωρα σε τσαμπουκαδες μεσα σε κοσμο η σε καποιο μαγαζι ενταξει εκει ξεκινα το καβγα αλλας σε τετοιες περιπτωσεις καπου ερημα ρισκαρεις.Το θεμα παντως οτι ειναι ευκολο να τους πιασεις θυμασαι τις φατσες τους και αυτοι εκει τριγυρνανε βαρδαρη City Gate.Δηλαδη αν γινει κατι θα τους βρεις θα πας με αλλους 4-5 και θα τους σαπισετε στο ξυλο γιατι αυτοι τετοια θελουν.Μου χει τυχει να θελουν μου κλεψουν το κινητο λεει ο ενας απο τους δυο φιλε να σε ρωτησω και ερχεται προς εμενα και ρωταει τι ωρα ειναι εγω το καταλαβα οτι κατι παιζει και εφυγα.Αυτοι ηταν πανω σε παπακι και μολις με ειδανε να φευγω προς τα πισω με τρεξιμο την εκαναν.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Πρωινη βολτα Κωλεττη για την Αφρουλα αλλα τιποτα. Ητανε μια Μονικα ψηλη με σωματαρα ειδικα το στηθος φαινοτανε πλουσιο. Δεν πηρα ομως γιατι πηγαινα για Αφρο. Η τσατσα δεν ηξερε ποτε επιστρεφει και φευγοντας μου λεει "τι δηλαδη θα περιμενετε μεχρι να γυρισει η Αφρο?" ε ναι της λεω. Προφανως το φαν κλαμπ της Αφρουλας ειναι μεγαλο απο οτι καταλαβα και εχουν φαει πολλα ακυρα.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Υπαρχει στα call girls, αλλα με μικρη ενημερωση.
Καθε πληροφορια φυσικα καλοδεχουμενη απ΄τους ειδημονες.
Το στουντιο στην Καλαμαρια ειναι το στουντιο καρδουλες? γιατι μονο αυτο βλεπω στα cg.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Το στουντιο στην Καλαμαρια ειναι το στουντιο καρδουλες? γιατι μονο αυτο βλεπω στα cg.
To Καρδουλες ειναι καπου κοντα στο Βαρδαρη. Ειχα ενα Link, δεν το βρισκω τωρα. :dunno:

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
παιδια πανω σε αυτο που λετε (το να την κανεις) ειναι πολυ σωστο γιατι δεν ξερεις αν θα βγαλει μαχερι ή οπλο...εμενα σε μικροτερη ηλικια εκει που βγηκα απο την εισοδο του city gate μερα μεσημερη ηταν ενα μαυρο νισαν σανη και βγηκαν απο μεσα κατι τιπαδες με μαχερια και εκεινη την στιγμη ειχα μπλοκαρη με τν φιλο μου μας πιραν τα κινιτα αλλα για λευτα δεν ψαξανε.και μιλαμε μπροστα στην εισοδα την πανω του city gate.μια αλη φορα ειχα νευρα και εκει που περπατουσα νευριασμενος απο τα προσοπικα ηταν κατι γεωργιανακια και μου ρωτησαν την ωρα με ενα ηφακι μαγκικο και καλα αλλα οχι την ωρα κουτουλια εχωσα και σηνεχισα και ο αλος τον με κοιταξε με ενα βλεμα τρομοκρατημενο την ωρα που ειδε το φιλαρακι του να πευτει...οποτε λεω αμα δεν βγαλουν μαχερι δεν κανω πισω.πεξτε το και γαμιαδες για να χεστουνε αμα δεν ειναι πολυ.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
χαιρετω την παρεα του μιτου.καμια αξια αναφορας για σημερα το βραδυ απο μυλο μερια?

Προσωπικη αποψη,μου αρεσει αρκετα εμφανισιακα χωρις να ειναι κατι το τρομερο,μου βγαζει ενα girl next door κατασταση,η Αλεξια που δουλευει στο Α.Γεωργιου 24 νομιζω...Αυτο μετα το La Femme.O μονος λογος που δεν την εχω δοκιμασει ακομα ειναι οι ψιλομετριες κριτικες.Εχει κωλαρακι φωτια και γλυκο προσωπο.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Προσωπικη αποψη,μου αρεσει αρκετα εμφανισιακα χωρις να ειναι κατι το τρομερο,μου βγαζει ενα girl next door κατασταση,η Αλεξια που δουλευει στο Α.Γεωργιου 24 νομιζω...Αυτο μετα το La Femme.O μονος λογος που δεν την εχω δοκιμασει ακομα ειναι οι ψιλομετριες κριτικες.Εχει κωλαρακι φωτια και γλυκο προσωπο.

Να δοκιμάσεις Al, όχι μόνο έχει πολύ ωραίο κωλαράκι, αλλά ξέρει να το κουνάει κιόλας. Χάνει βέβαια παρα πολύ σε βυζί, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτόν τον κόσμο. :dunno:

Ένα υφάκι βέβαια έχει, αλλά στον χρόνο που σου δίνει είναι πολύ άνετη. :)

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Να δοκιμάσεις Al, όχι μόνο έχει πολύ ωραίο κωλαράκι, αλλά ξέρει να το κουνάει κιόλας. Χάνει βέβαια παρα πολύ σε βυζί, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτόν τον κόσμο. :dunno:

Ένα υφάκι βέβαια έχει, αλλά στον χρόνο που σου δίνει είναι πολύ άνετη. :)

Με τα βυζια γαμεοβερ δεν τραβαω και κανενα ζορι,θελω ωραιο κωλο να εχει η γκομενα και αυτη εχει πολυ ωραιο κωλαρακι.2-3 φορες που την ειδα μου εκανε και κατι ναζακια στο σαλονι,αρχισε να μου λεει και η θεικη τσατσα (μεγαλο αλανι  :grin:) σε ειδε ωραιο παιδι και σε γλυκοκοιταει  :dancing: αλλα δεν περασα γιατι ειχα στο μυαλο μου καποιες κριτικες.Μαλακια μου τεσπα θα δοκιμαστει λειαν συντομως οπως και η Μαντυ  :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom