Μικρη βολτα πριν λιγο στην αδεια και πολυ ζεστη Θεσσαλονικη.
Πρωτος σταθμος
Προμηθεως 11 Η Ιζαμπελλα. Μακρυ μαυρο μαλι, χαμογελαστη, με συμπαθητικο σωματακι. Δυστυχως αλλη εψαχνα εκει ;)
Σαπφους 7 Η γνωστη Μιρελλα. Σαν να εβαλε λιγα κιλακια και εγινε πιο θυλικη. Αλλα αν την ξερεις μια για χρόνια και δεν πας απ΄το πρωτο μηνα, δεν ξερω, μετα κολαω να παω. Τα ιδια παθαινω και με την Βερονικα. :-
Σαπφους 5 Μια αδυνατη μικρη Βουλγαρα. Τζουλια νομιζω? Παλιοτερα ειχαν γραφει καλα γι΄αυτην. Συμπαθητικη φαινοταν.
Σαπφους 8 Η Μαγια. Αντιθετα αυτη εβαλε πολλα κιλα!! Ωραιο κορμι, αλλα φοβαμαι οτι δεν μπορω να το μανουβραρω!
La Femme H καινουρια Βικη. Νταρντανα, με εκφυλη φατσα. Μου θυμισε την Χριστινα που ηταν εκει. Δυστυχως, καμια σχεση με τα γουστα μου! Η τσατσα ηταν σαφως πιο συμπαθητικη.
Αν. Γεωργιου 30Η Καμελια. Πεστε οτι θελετε, αλλα σημερα μου φανηκε πιο ομορφη απο καθε αλλη φορα!
Οχι ομως αρκετα για να περασω. Τις σηκωσα και απο το φαγητο, τσατσα και Καμελια! Sorry κοριτσια!
Aν. Γεωργιου 24 Η θεια Ναντια. Εχει σιγουρα φανατικους πελατες. Δεν ειναι τυχαια. Για μενα ομως μια φορα πριν κανα χρονο ηταν αρκετη.
Και κει που απελπισμενος που δεν μου εκανε κλικ καμια μες στη ζεστη, φευγω για Φριξου. Περνωντας ομως απο
Νικ. Ουρανου 1, αναψαν επιτελους τα φωτακια της Εβελινας, που πριν ηταν κλειστα. Χειροφρενο και βουρ στο δωματιο.
Για αλλη μια φορα μαζι μου ηταν υπεροχη! Με σαραντα ευρω μειναμε 25 λεπτα στο δωματιο οπου μου εκανε ολα τα χατηρια.
Αρκετα αντικρουομενα εχουν γραφτει γι΄αυτην. Εγω για πολοστη φορα τη χαρηκα οσο ηθελα!