Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εγω ρωτουσα ναι αλλα δεν πηγα ακομα

Ρωτα και καμια Τουμπανιεθ , καμια Μαντυ δεν θυμαμαι αν το ειχαν στο μενου , αλλα δεν ειναι κοριτσακια χθεσινα
Οπως και Χριστινα ρουμανα ισως ... :think: ιως και η Εβελινα ( η οποια τελευταια ομως εδειξε εναν αλλον οχι καλο εαυτο απ οτι ειπαν τα παιδια )
Καντυ - Εφη δεν κανουν ...

Αν θυμηθω καμια αλλη θα σου πω , παντως παλιοτερα που γυρνουσαμε ποιο πολυ , οποτε μας βλεπαν 2 το λεγανε απο μονες τους , σχεδων οι μισες

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Ξερεις κανεις τι ειναι στη οδο αφροδιτης στριβοντας για λαγκαδα στο στενο εχει ενα η δυο μαγαζια τι ειναι μπουρδελα?

Είχε παλιά, τώρα έχει μόνο ένα κωλόμπαρο του τρόμου όπου έχει γριες και κανά δυο σεξ σοπ.

Επισκέπτης
Ωραιος ο κομαντο σε μια απο τις σπανιες τελευταια σβουρες του , καθε αλλο παρα κουραστικος
t2033.gif

Τελικα ανευ καταθεσεως η γυρα ?  :think:

Ε ναι ...
Γιαυτο στιρηζουμε Βαρδαρη ενεργα  ( γραφοντας θεωριες στο διαδυκτιο  :2funny:) γιατι ειναι ενα πολυ ωραιο "φιλτρο" για την αλλη μερια  :)

Έριξα ένα σε μια καινούργια που τη λένε Ισαβέλλα στο Προμ 11. Ωραίο γαμήσι φανταστική πίπα. Επιτυχημένη διαπραγμάτευση 30Ε με ισπανικό εμφανισιακά απογοητεύτηκα λίγο από κοντά.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Γαμούσε κανείς σας πριν από καμιά 3 τέταρτα στις 1:48 την ώρα που έκανε τον σεισμό  :think: :cool2: :cool2:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μικρη βολτα πριν λιγο στην αδεια και πολυ ζεστη Θεσσαλονικη.

Πρωτος σταθμος
Προμηθεως 11 Η Ιζαμπελλα. Μακρυ μαυρο μαλι, χαμογελαστη, με συμπαθητικο σωματακι. Δυστυχως αλλη εψαχνα εκει  ;)
Σαπφους 7 Η γνωστη Μιρελλα. Σαν να εβαλε λιγα κιλακια και εγινε πιο θυλικη. Αλλα αν την ξερεις μια για χρόνια και δεν πας απ΄το πρωτο μηνα, δεν ξερω, μετα κολαω να παω. Τα ιδια παθαινω και με την Βερονικα. :-
Σαπφους 5 Μια αδυνατη μικρη Βουλγαρα. Τζουλια νομιζω? Παλιοτερα ειχαν γραφει καλα γι΄αυτην. Συμπαθητικη φαινοταν.
Σαπφους 8 Η Μαγια. Αντιθετα αυτη εβαλε πολλα κιλα!! Ωραιο κορμι, αλλα φοβαμαι οτι δεν μπορω να το μανουβραρω!  :grin:
La Femme H καινουρια Βικη. Νταρντανα, με εκφυλη φατσα. Μου θυμισε την Χριστινα που ηταν εκει. Δυστυχως, καμια σχεση με τα γουστα μου! Η τσατσα ηταν σαφως πιο συμπαθητικη.
Αν. Γεωργιου 30Η Καμελια. Πεστε οτι θελετε, αλλα σημερα μου φανηκε πιο ομορφη απο καθε αλλη φορα!  :grin: Οχι ομως αρκετα για να περασω. Τις σηκωσα και απο το φαγητο, τσατσα και Καμελια! Sorry κοριτσια! :grin:
Aν. Γεωργιου 24 Η θεια Ναντια. Εχει σιγουρα φανατικους πελατες. Δεν ειναι τυχαια. Για μενα ομως μια φορα πριν κανα χρονο ηταν αρκετη.

Και κει που απελπισμενος που δεν μου εκανε κλικ καμια μες στη ζεστη, φευγω για Φριξου. Περνωντας ομως απο Νικ. Ουρανου 1, αναψαν επιτελους τα φωτακια της Εβελινας, που πριν ηταν κλειστα. Χειροφρενο και βουρ στο δωματιο.
Για αλλη μια φορα μαζι μου ηταν υπεροχη! Με σαραντα ευρω μειναμε 25 λεπτα στο δωματιο οπου μου εκανε ολα τα χατηρια.
Αρκετα αντικρουομενα εχουν γραφτει γι΄αυτην. Εγω για πολοστη φορα τη χαρηκα οσο ηθελα!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Πριν ενα χρονο, σαν σημερα. Καπως ετσι ξεκινησε:

και καπως ετσι τελειωσε για μενα την επομενη μερα:

Σιγουρα κανενας απ΄οσους την γνωρισαν, δεν την ξεχασε!
Αυτο, το της ειχε αφιερωσει ο jo την ιδια μερα. Να εισαι καλα Σιμονα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
εχει κανεις κανενα νεο απο την τζοαννα προμ 11 ;;

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Καλησπερα συναγωνιστες,πριν απο μια ωρα περιπου στην περιοχη του Βαρδαρη,αποφασισα να ξεκινησω μια τσαρκα εχοντας πολλη ορεξη , αλλα μου ετυχε ενα απιστευτο σκηνικο.Προσοχη λοιπον οσοι πατε μονοι σας κυριως στην περιοχη του βαρδαρη,εγω επειδη κανω παντα μονος μου τσαρκα γιατι δεν θελω να δινω δικαιωματα σε κανεναν για την προσωπικη μου ζωη,ακουστε τι επαθα.Παω να ξεκινησω απο την προμηθεως,βλεπω ξαφνικα 2 κοντοπουτανους γυφτους να ερχονται προς το μερος μου και να μου λενε ''φιλαρακι ελα λιγο να σε πουμε κατι'',φυσικα δεν τους εδωσα σημασια καθως τους περασα για γυφτους που πουλανε κινητα,αμ δε, εκανα μεγαλο λαθος.Οπως τους αγνοησα αρχικα,με τραβαει ο ενας απο τη μπλουζα και μου ζηταει χρηματα.Κλασσικη η απαντηση,δεν εχω φιλαρακι.Μου λεει ΄΄σημερα βγηκαμε απο τη φυλακη κι εχουμε να γαμησουμε πολυ καιρο και δεν εχουμε λεφτα''.Του απανταω οτι δεν εχω,μου λεει παλι ''δωσε μου εστω κι ενα ευρω,δεν ειμαι φτιαγμενος ουτε θελω να παρω τη δοση μου,τα ακουω που βαρανε στην τσεπη σου ''.Τελος παντων,νευριασμενος κι εγω επειδη με ζαλισαν τα αρχιδια και δε με αφηναν να φυγω με τπτ,εχοντας και παλαιοτερα προσωπικη εμπειρια απο ληστεια,ημουν πολυ ψυχραιμος και δεν αντιδρουσα με φωνες ή κατι αλλο αποφασιζω να του δωσω μερικα ψιλα που ειχα πανω μου για να με αφησουν να φυγω και να τελειωνουμε.Με το που του τα δινω τα ψιλα βαζει το χερι του αποτομα στην αλλη μου τσεπη και παει να μου παρει το κινητο και τα χαρτονομισματα.Του το τραβαω εγω με δυναμη με αποτελεσμα να μου σκισει ενα 50ευρω.Μου λεει ο αλλος ''δωστα ολα αλλιως θα σε μαχαιρωσω'' και βγαζει ενα μαχαιρι.Η πλακα ειναι οτι εκει ειχε 2 νταβατζηδες που βλεπαν και δεν εκαναν κατι.Δεν εκανα το λαθος ουτε να τρεξω,αλλα ουτε να φωναξω σε βοηθεια γιατι εκει θα ημουν τελειωμενος απο χερι.Κανω κινηση ψυχραιμα και περπαταω προς την Σαπφους.Εκει μπροστα στο ανορθογραφο ηταν ενας γυφτος με ενα ασπρο honda crx παλιο.Μου λεει ο ενας απο τους 2 ''τον βλεπεις αυτον που σε κοιταει??Μαζι μας ειναι γι αυτο δωσε τα λεφτα''.Ψυχραιμα εγω συνεχιζω την πορεια μου καθως ειχα παρκαρει το αμαξι στη πισω πλευρα κατω απο την προμηθεως μπροστα στην εισοδο της χρυσης αυγης,Με σταματανε παλι και οι 2 τραβοντας με απο την μπλουζα ο ενας και απο το χερι ο αλλος σαπφους με τανταλου γωνια και μου ζητανε επιμονα τα υπολοιπα χρηματα μου.Εκει απεναντι απο το πρασινο να ειναι καλα ενας τυπος φαλακρος με σορτσακι και μαυρη μπανανα τσαντακι μας βλεπει κι ερχεται προς το μερος μας.Τους ρωταει τι εγινε και τον ενοχλειτε?? Του λεει ο ενας οτι ''μας χρωσταει 1 ευρω και δε μας το δινει''  :jerking: :jerking: :jerking: οτι να ναι ο κωλογυφτος.Με ρωταει αυτος αν ειναι αληθεια και του απανταω οχι φυσικα τους τα εχω δωσει ολα μου τα ψιλα και πανε να μου παρουν τα χαρτονομισματα.Ευτυχως εκει κερδισει 2-3 μετρα οταν τους ελεγε αυτος να με αφησουν και να φυγουν και αρχισα να απομακρυνομαι και πηγα στο αμαξι περπατωντας για να μην προκαλεσω φυσικα.Μπηκα στο αμαξι εβαλα μπρος και την εκανα.Την τυχη μου μεσα,ο βαρδαρης αμα σας πω ρε παιδια πρωτη φορα τον εβλεπα τοσο ερημωμενο,δεν υπηρχε ανθρωπος πουθενα,αντε 2-3 να ειδα να περπατανε στην περιοχη.Αυτα πανω κατω παιδες,γι αυτο οποιος πηγαινει κατα εκει μονος να προσεχει,ειδικα κανενας πιτσιρικας 20-25 χρονων.Η αληθεια ειναι οτι δεν φοβηθηκα ουτε οταν εβγαλαν το μαχαιρι,αντιθετως νευριασα πααααρα πολυ.Ουτε το παιζω ατρομητος,ουτε μαγκας εννοειται,απλα μου εχουν τυχει διαφορες μαλακιες προσωπικες απο μικρη ηλικια με επιθεσεις ,ληστειςε και διαφορα αλλα που ειχα το θαρρος και τη δυναμη να ανταπεξελθω.Σορρυ που ειναι ψιλοοφτοπικ το θεμα,αλλα επειδη εγινε εξω απο τα μπουρδελα του βαρδαρη δεν ηθελα να ανοιξω νεο θρεντ. ΠΡΟΣΟΧΗ και καλα γαμησια

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Γαμούσε κανείς σας πριν από καμιά 3 τέταρτα στις 1:48 την ώρα που έκανε τον σεισμό  :think: :cool2: :cool2:

Εγώ! Γαμούσα τόσο γκαυλωτικά τη Λούση που πίστεψα για μια στιγμή ότι ταρακούνησα όλο το κτίριο!  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Al Kavlone μου ετυχε κ μενα περιστατικο πριν πολλααα χρονια στην Προμηθεως με τρια τυπακια (μαλλον Ρωσοποντιοι),οι οποιοι ξεκινησανε το κολλημα με 1 ευρω κ στο τελος μου ζηταγανε χρημα,μιλαμε για πεσιμο σχεδον κανονικο...ειχα βεβαια την τυχη να μου το κανουν απο καποια αποσταση το πεσιμο,αλλα πλησιαζανε επικυνδινα....για να τους αποφυγω εκανα τριπλα κ χωθηκα στο τελευταιο κατω στην προμηθεως οπου για να κερδισω χρονο,κατεθεσα δυο φορες απανωτα στην ιδια κοπελα...μπηκα,πληρωσα τσατσα χωρις να δω την κοπελα κ χωνομαι κατευθειαν σε δωματιο...ειπα στην κοπελα να μου δωσει κ χρονο ενδιαμεσα των δυο εκτονωσεων κ να ξαναερθει στο δωματιο μετα την πρωτη εκτονωση...ετσι μετα απο περιπου μισαωρο κ κατι,βγηκα απο τον οικο κ οι μαλακες ειχαν φυγει,εκτος αν γυρνουσαν στα στενα της Σαπφους ή τανταλου,ψαχνοντας για κανα αλλο θυμα...φυσικα δεν εκατσα να το διαπιστωσω την κοπανησα απο την κατω μερια με διαφυγη προς τα δικαστηρια////

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
οι κωλοφλωροι οι νταβαδες δεν τους κοβει το ηλιθιο μυαλο τους οτι χανουν πελατεια με τετοια περιστατικα ή ειναι τοσο χεστες και φλωροι ??
αμα δεν μπορουν ας βαζουν ολοι απο ενα 5ευρω και ας βαλουν 2-3 φουσκες στις γωνιες για να μη χανουν πελατες.

να βλεπουμε και κανα ξυλικι καλο να μας σηκωνεται :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Γαμησετα, και εγω κανω γυρες μονος πολες φορες και το εχω σκεφτει αρκετα πως να αντιδρασω αν μου συμβει κατι τετοιο, λεφτα πανω μου δεν κουβαλαω πολλα το πολυ 60-80ευρω ισα ισα για μια φορα, αντε να τα δωσω και να με αφησουν υσηχο, ποιο παλια ισως να μην το εκανα...μεγαλωσα και σοβαρεψα...
...alkavlone ισως σε ''εσωσε'' η ψυχραιμια σου, αλλα τοσο νεκρα γμτ,?? και αυτοι οι νταβαδες δεν ειχαν αρχιδια να σε υπερασπιστουν γμτ...!! ...απο την αλλη μην νωμιζετε οτι και απο μερια μυλου ειναι ποιο καλα, εκει ειναι χειροτερα απο την αποψη οτι αν εισαι με τα ποδια δεν κυκλοφοραει ψυχη τις καθημερινες τουλαχιστων, αν εισαι με το αμαξι ειναι σαφως καλυτερα...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Γαμησετα, και εγω κανω γυρες μονος πολες φορες και το εχω σκεφτει αρκετα πως να αντιδρασω αν μου συμβει κατι τετοιο, λεφτα πανω μου δεν κουβαλαω πολλα το πολυ 60-80ευρω ισα ισα για μια φορα, αντε να τα δωσω και να με αφησουν υσηχο, ποιο παλια ισως να μην το εκανα...μεγαλωσα και σοβαρεψα...
...alkavlone ισως σε ''εσωσε'' η ψυχραιμια σου, αλλα τοσο νεκρα γμτ,?? και αυτοι οι νταβαδες δεν ειχαν αρχιδια να σε υπερασπιστουν γμτ...!! ...απο την αλλη μην νωμιζετε οτι και απο μερια μυλου ειναι ποιο καλα, εκει ειναι χειροτερα απο την αποψη οτι αν εισαι με τα ποδια δεν κυκλοφοραει ψυχη τις καθημερινες τουλαχιστων, αν εισαι με το αμαξι ειναι σαφως καλυτερα...

Φιλε καραμαν η αληθεια ειναι οτι και σαν σωματοτυπος τους ειχα,δεν ειχα κανενα προβλημα να το χοντρυνω,αλλα οταν εβγαλαν μαχαιρι εκει αλλαξα σκεπτικο,σκεφτηκα μετα οταν ηρθα σπιτι να παρω το μηχανακι,να βαλω κρανος,να παρω και το ροπαλο και να τους ψαξω,αλλα δεν αξιζε παλι,σκεφτηκα πολλα πραγματα και ηρεμησα.Αυτα τα πουστρακια ολα ειναι σαν τα σκυλια,αμα τρεξεις τη γαμησες.Τεσπα μου χαλασαν την τσαρκα,δεν πειραζει δε μασαμε,συνεχιζουμε απτοητοι  :grin:.Κι επαναλαμβανω,οχι οτι ειμαι μεγαλος,αλλα εσεις οι πιτσιρικαδες προσοχη μεγαλη,δε θα σας προστατεψει κανενας εκει,ειστε μονοι σας.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Φιλε καραμαν η αληθεια ειναι οτι και σαν σωματοτυπος τους ειχα,δεν ειχα κανενα προβλημα να το χοντρυνω,αλλα οταν εβγαλαν μαχαιρι εκει αλλαξα σκεπτικο,σκεφτηκα μετα οταν ηρθα σπιτι να παρω το μηχανακι,να βαλω κρανος,να παρω και το ροπαλο και να τους ψαξω,αλλα δεν αξιζε παλι,σκεφτηκα πολλα πραγματα και ηρεμησα.Αυτα τα πουστρακια ολα ειναι σαν τα σκυλια,αμα τρεξεις τη γαμησες.Τεσπα μου χαλασαν την τσαρκα,δεν πειραζει δε μασαμε,συνεχιζουμε απτοητοι  :grin:.Κι επαναλαμβανω,οχι οτι ειμαι μεγαλος,αλλα εσεις οι πιτσιρικαδες προσοχη μεγαλη,δε θα σας προστατεψει κανενας εκει,ειστε μονοι σας.

Ισως αν τους ελεγες οτι εισαι χρυσαυγιτης και πας στα γραφεια να κλαναν μεντες. Δε ξερω παλι...
Εγω μια μερα ειδα 8 ρωσοποντιους να κανουν πεσιμο σε 3 φιλους μου και το επαιξα μπατσος και χεστηκαν και φυγανε. Δειχνω και 4-5 χρονια μεγαλυτερος απο την ηλικια μου ειναι η αληθεια.

Παντως γενικα ο βαρδαρης ειναι τερμα κωλοπεριοχη. Πολυ βρωμιαρηδες εχουν μαζευτει εκει γυρω

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Καλά που κράτησες τη ψυχραιμία σου Al. Με μαχαίρια δεν θέλει παλικαριές. Την κάνεις με ελαφρά, εκτός εάν είσαι Ζαμπίδης...

Ειλικρινά στα τόσα χρόνια, που κάνω πάντα γύρες μόνος, ποτέ στο Βαρδαράκο δεν μου έτυχε αντίστοιχο περιστατικό.

Τώρα με τους Λίβυους, τους Βουλγαρόγυφτους και τα Πάκια που έχουν ξεσαλώσει τα πράματα ζορίζουν.

Γαμήθηκε ο Βαρδάρης και μάλλον έχουν πρόγραμμα να την υποβαθμίσουν και άλλο την περιοχή.

Μάγκες προσοχή και μην κουβαλάτε πολλά χρήματα και κάρτες μαζί σας στις τσάρκες.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Καλά που κράτησες τη ψυχραιμία σου Al. Με μαχαίρια δεν θέλει παλικαριές. Την κάνεις με ελαφρά, εκτός εάν είσαι Ζαμπίδης...

Ειλικρινά στα τόσα χρόνια, που κάνω πάντα γύρες μόνος, ποτέ στο Βαρδαράκο δεν μου έτυχε αντίστοιχο περιστατικό.

Τώρα με τους Λίβυους, τους Βουλγαρόγυφτους και τα Πάκια που έχουν ξεσαλώσει τα πράματα ζορίζουν.

Γαμήθηκε ο Βαρδάρης και μάλλον έχουν πρόγραμμα να την υποβαθμίσουν και άλλο την περιοχή.

Μάγκες προσοχή και μην κουβαλάτε πολλά χρήματα και κάρτες μαζί σας στις τσάρκες.

Αν ημουν ο Ζαμπιδης τωρα θα εγραφα αλλα  :tooth: :tooth: :tooth: ,σκηνικα με φασαριες εχω πετυχει κι αλλη φορα στο βαρδαρη παλαιοτερα,αλλα τοτε επεμβαιναν οι νταβαδες και τελειωνε το θεμα.Σημερα τι να πω...

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Αν ημουν ο Ζαμπιδης τωρα θα εγραφα αλλα  :tooth: :tooth: :tooth: ,σκηνικα με φασαριες εχω πετυχει κι αλλη φορα στο βαρδαρη παλαιοτερα,αλλα τοτε επεμβαιναν οι νταβαδες και τελειωνε το θεμα.Σημερα τι να πω...

Έπρεπε να δώσεις το πρόσταγμα στα παιδιά : "Εγέρθειτο" για να πάρουν μπρος...

Επισκέπτης
Δεν είναι καθόλου οφτόπικ το θέμα σου κ είναι πολύ σημαντικό. Εμένα μου είχε τύχει ένα σκηνικό περίπου παρόμοια ώρα με εσένα γύρω στις 10 το βράδυ. Καθώς πήγαινα από το Έρως για το Ταντάλου 8. Ο τύπος είδε την κίνηση μου να παω για το Ταντάλου 8 και μπήκε τελείως μπροστά μου στην είσοδο του Ταντάλου 8 και μου ζητούσε 1Ε ενώ ο φίλος του ήτανε παραπέρα. Του είπα ότι δεν έχω επέμενε λίγο ακόμα και μετά έκανα κίνηση να μπω μέσα και έληξε εκεί ευτυχώς το θέμα.

Τελικά στατιστικά η πιο επικίνδυνη ώρα είναι νωρίς το βράδυ?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Φίλε έπρεπε να ζητήσεις βοήθεια από τους τύπους στην γωνία, δουλειά τους είναι να προστατεύουν την περιοχή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom