GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.495
- Πόντοι
- 32.165
Τελικα δεν αντεξα και η καταθεση εγινε Αντριανα. η κριτικη θα ηταν περιπου ιδια με του Apollo.Ολα μια χαρα.
μην τρομαζεις κοσμο χωρις λογο...εκτος αν ξερεις κατι.Αφου βλεπεις οτι εχει μαλακες που τους εκαναν πιπα και πιστευουν οτι μπορει να κολλησαν hiv απ'αυτο.μπουρδελοτσαρκα νωριτερα
τανταλου 8ακλειστο εδω και καιρο, καλο ειναι οσοι κανατε προγραμματα σε αυτο το μαγαζι να επισκεφτειτε συντομα ενα νοσοκομειο
την Ουκρανη απο τη Μολδαβη τις ξεχωριζεις?Υποψιαζομαι οτι πολλοι τις μπερδευουν και σφηνα αναμεσα τους μπαινει και η μιλφ Ρωσσιδα Βικυ-Βικτωρια η οποια μετακινειται συχνα και μαλλον προκαλει συγχυση με τα ονοματα.προμηθεως 19 η βικυ του γκειμ που για παρτη του εριξε το απλο στα 25 αλλα αυτος δεν λεει να παει ακομα
μην τρομαζεις κοσμο χωρις λογο...εκτος αν ξερεις κατι.Αφου βλεπεις οτι εχει μαλακες που τους εκαναν πιπα και πιστευουν οτι μπορει να κολλησαν hiv απ'αυτο.
Αφου ο Gameover γαμησε πριν λιγες μερες εκει τη Τζουλη.Προφανως δεν εχουν νυχτερινη κοπελα...
Μ'αυτη τη λογικη και το Αν.Γεωργιου 50 δεν ανοιγει ποτε πρωι
Αφου βλεπεις οτι εχει μαλακες που τους εκαναν πιπα και πιστευουν οτι μπορει να κολλησαν hiv απ'αυτο.
μα τα μισα σπιτια πλεον και ειδκα του Μυλου ετσι λειτουργουν...ή δεν ανοιγουν καθολου καποια μερα ή ανοιγουν μονο μια βαρδια.Το απόγευμα πάντως στην περιπολία μου το κατάστημα ήταν ανοικτό, προφανώς ισχύει αυτό πουβ λέει ο Al.
Καλό είναι τέτοιες μέρες που περνάμε να είμαστε λίγο πιό συγκρατημένοι στις κρίσεις μας όλοι μας.
Πραγματι το θεμα προσφερεται και για χαβαλε σε καποιες περιπτωσεις με την εννοια οτι υπαρχουν κατι τρομοκρατημενοι που τωρα ανακαλυψαν οτι τελικα υπαρχουν και κινδυνοι στο σεξ.25-30-35 χρονων ανθρωποι που δεν εχουν ιδεα ουτε τι ειναι το hiv ουτε πως κολλαει ουτε ποιες ειναι οι πιθανοτητες
μα τα μισα σπιτια πλεον και ειδκα του Μυλου ετσι λειτουργουν...ή δεν ανοιγουν καθολου καποια μερα ή ανοιγουν μονο μια βαρδια.
Ποια να βαλουν δηλαδη βραδυνη στο Τανταλου 8?Την Καρινα?
Απο τη στιγμη που πεταξε το πουλακι Μαρινα παει το σπιτακι
Τι??????????????? για πες ρε φιλε...ποτε εγινε αυτο...αμαν τωρα αγχωθηκα και μου ειχε κανει ακαπωτο καποτε...ασε που εδω τα μελη λενε πως τα χαρτια τα παιρνουν ψευτικα απο τους γιατρους...πω πω τι μας βρηκε....Τι απορειτε τι απεγινε η Σιμονα και πως κατεληξε στην πιατσα?Πρωτα τη χυσατε ολοι στο στομα μερικες εκατονταδες ανθρωποι και μετα την ψαχνετε?
Βόλτα στο βαρδάρη χτες και καταδρομική στην Νικηφόρου Ουρανού για να δούμε το νέο αίμα την Αλίς.
Ταντάλου 14: Η Νάσια η ουκρανή. Δεν έκατσα να την δω αλλά φαντάζομαι είναι αυτή του τσίρκου, εντύπωση σ'αυτό το μαγαζί μου έκανε ένα χαρτί που είχαν τοιχοκολλημένο στην αριστερή μεριά του τοίχου έτσι όπως μπαίνεις περίπου 1 μέτρο από την είσοδο οπού έλεγε πως το μπουρδέλο αυτό έχει νόμιμες κοπέλες με χαρτιά γιατρούς κτλ και ότι μπορεί και οφείλει ο πελάτης να ζητάει να δει τα χαρτία της κοπέλας! Μπράβο τους γι'αυτή τη κίνηση!
Aαα...εμενα με κουρασες! Δεν σε ψηφιζω!Μόνο στο Νικ. Ουρανού 26 πήγα και είδα την καινούργια Αλίς χωρίς όμως να μπω. Μικρό κοριτσάκι πολύ σπιρτώζικο και ζωντανό. Μου κωλοτριβόταν με ωραίο τρόπο κ αν μου άρεζε εμφανισιακά θα λύγιζε οποιαδήποτε αντίσταση μου. Είναι κανονική ας το πούμε με κάπως μεσογειακό αχλαδώτυπο στο σώμα της χωρίς όμως ο κώλος να φαρδαίνει πολύ. Ας το πούμε μικρές πλάτες και κάπως μεγαλύτερη μέση/λεκάνη. Τα βυζιά της πρέπει να είναι 2άρια με κάπως πτωτικές τάσεις αλλά ΟΚ σχετικά, κοντό μαλλάκι και νορμάλ φάτσα της οποιά προσπαθώ τώρα να φέρω στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είναι από Ρουμανία 20χρονη και λέει είναι καινουργια στην δουλειά κτλ. ο τρόπος προσέγγισής της όμως έδειχνε έμπειρη γυναίκα σ'αυτή τη δουλειά. Αν μπορούσα να κάνω εικασία θα έλεγα ότι μέσα πρέπει να πηδιέται καλά..
Ελπίζω να μην κούρασα με τις υπερβολικές περιγραφές μου...
Βόλτα στο βαρδάρη χτες και καταδρομική στην Νικηφόρου Ουρανού για να δούμε το νέο αίμα την Αλίς.
Προμηθέως 5: Μιχαέλα. Χοντρούλα μελαχροινή με φαινομενικά πόλυ ωραίο στητό βυζί. Με σουτιέν την είδα αλλά πιστεύω το βυζί της πρέπει να είναι 2-3 νούμερο αλλά πολύ ψωμομένο κ στητό αλλά... χοντρούλα. Ορμάτε οι BBW lovers.
Προμηθέως 11: Βασίλισσα Βερόνικα
Προμηθέως 17: Η Ουκρανή Βίκη.
Προμηθέως 25: Άννα νομίζω την είπε μια αδιάφορη εντελώς 30 περίπου μου φάνηκε.
Ταντάλου 9: Η πορνοσταααααααααρ Μαρτίνα
Ταντάλου 14: Η Νάσια η ουκρανή. Δεν έκατσα να την δω αλλά φαντάζομαι είναι αυτή του τσίρκου, εντύπωση σ'αυτό το μαγαζί μου έκανε ένα χαρτί που είχαν τοιχοκολλημένο στην αριστερή μεριά του τοίχου έτσι όπως μπαίνεις περίπου 1 μέτρο από την είσοδο οπού έλεγε πως το μπουρδέλο αυτό έχει νόμιμες κοπέλες με χαρτιά γιατρούς κτλ και ότι μπορεί και οφείλει ο πελάτης να ζητάει να δει τα χαρτία της κοπέλας! Μπράβο τους γι'αυτή τη κίνηση!
Σαπφούς 20: Η BBW Λάουρα που τσιγγανοφέρνει κιόλας εδώ που τα λέμε..
Ε μετά από αυτό ξενέρωσα και την Σαπφούς την άφησα και τράβηξα για μύλο.
Μόνο στο Νικ. Ουρανού 26 πήγα και είδα την καινούργια Αλίς χωρίς όμως να μπω. Μικρό κοριτσάκι πολύ σπιρτώζικο και ζωντανό. Μου κωλοτριβόταν με ωραίο τρόπο κ αν μου άρεζε εμφανισιακά θα λύγιζε οποιαδήποτε αντίσταση μου. Είναι κανονική ας το πούμε με κάπως μεσογειακό αχλαδώτυπο στο σώμα της χωρίς όμως ο κώλος να φαρδαίνει πολύ. Ας το πούμε μικρές πλάτες και κάπως μεγαλύτερη μέση/λεκάνη. Τα βυζιά της πρέπει να είναι 2άρια με κάπως πτωτικές τάσεις αλλά ΟΚ σχετικά, κοντό μαλλάκι και νορμάλ φάτσα της οποιά προσπαθώ τώρα να φέρω στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είναι από Ρουμανία 20χρονη και λέει είναι καινουργια στην δουλειά κτλ. ο τρόπος προσέγγισής της όμως έδειχνε έμπειρη γυναίκα σ'αυτή τη δουλειά. Αν μπορούσα να κάνω εικασία θα έλεγα ότι μέσα πρέπει να πηδιέται καλά..
Ελπίζω να μην κούρασα με τις υπερβολικές περιγραφές μου...
Επίσης είναι τελείως ξενερωτικό για μένα τουλάχιστον όλες αυτές οι φάτσες που βλέπω να βολτάρουν στον Βαρδάρη. Μικροί εγκληματίες φαίνονται όλοι τους. Παρασκεύη Σάββατο βράδυ μακραν οι χειρότερες στιγμές για να μπουρδελιάσεις στο Βαρδάρη..
Προμηθέως 5: Μιχαέλα. Χοντρούλα μελαχροινή με φαινομενικά πόλυ ωραίο στητό βυζί. Με σουτιέν την είδα αλλά πιστεύω το βυζί της πρέπει να είναι 2-3 νούμερο αλλά πολύ ψωμομένο κ στητό αλλά... χοντρούλα. Ορμάτε οι BBW lovers.