Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.495
Πόντοι
32.165
Τελικα δεν αντεξα και η καταθεση εγινε Αντριανα. η κριτικη θα ηταν περιπου ιδια με του Apollo.Ολα μια χαρα.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Καλα ρε , συναγαπουλης εισαι και δε μιλας τοσο καιρο ? :cheesy:  να κανουμε κλαμπ  :grouphug:
Στην Μαντυ την πρωτη φορα που την πηρα βρηκα το αλτερ εγκο της Χριστινας
( κριτικη mission mandy )
αφου  εισαι της Γερμανικης σχολης ορμα  :fuck2: , ειδικα τελευταια φορα που πηγα πριν 20 μερες
ηταν σε οιστρο  :cheesy: ηθελε πεος ... ελπισω να παραμεινει ετσι μεχρι να πας ... guten tihen  :grin:
[/quote]

Πλακα πλακα φιλε τζο πριν απο κανα 15-20 μερες πηδηξα τελευταια φορα στο κοροβαγγος τη Χριστινα,δεν ανεβασα κριτικη βαρεθηκα,και την ξεσκισα.Ηταν τοσο καβλιαρα η ατιμη,αφου μου ειπε οτι εχει τρομερες καβλες τον τελευταιο καιρο...!!! :grin: Βεβαια δυστυχως δεν ξαναβολεψε να ξαναπαω και τωρα εχω χασει τα ιχνη της...Μου φαινεται θα τα πληρωσει ολα η αδερφη Μαντυ  :pipa3: :pipa3: :pipa3:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σε μια περιπολία που έκανα σήμερα το απόγευμα με λύπη μου διαπίστωσα ότι μερικά σπιτάκια ήταν κλειστά. :( Εκκλησία, Έρως 16, Ανδρ. Γεωργίου 4, και στο Βαρδάρη το Προμηθέως 14 όλα κλειστά. Σημεία των καιρών. Είχαμε που είχαμε την οικονομική κρίση, έπεσε και η υστερία του HIV, ήρθε και έδωσε το γλυκό. Πιστεύω δύσκολες στιγμές περνάνε τα σπιτάκια, όσα αντέξουν στα έξοδα που δεν είναι και λίγα, μέχρι να κατασταλάξει ο κουρνιαχτός και να αλλάξουν τα πράγματα, θα είναι αυτά που θα παραμείνουν στη νέα εποχή που θα ανατείλει . Περασμένα μεγαλεία…… :dunno:

Μέσα σε όλη αυτή την ρευστή κατάσταση δύο ακόμη καταστήματα πιθανόν να  ετοιμάζονται, το ένα στη γωνία Ανδρ. Γεωργίου & Πήγασου στη γωνία της ΒΙΛΚΑ, γραφικό χαμηλό σπιτάκι, το φτιάχνουν τα μαστόρια εδώ και καιρό, ανοίγουν παραθύρια, γρήγορα πιστεύω θα το παραδώσουν προς χρήση.

Το άλλο σε μία άλλη γωνία Αχελώου και Νικ. Ουρανού στο τετράγωνο της Villa Erotica, αυτό σήμερα έπεσε στην αντίληψη μου, ο ηλεκτρολόγος είχε τραβηγμένη τη γραμμή για να μπει ο γλόμπος στην πόρτα του καταστήματος. Αυτό φαίνεται σαν πιο πολυτελείας, και πιο μεγάλο, δεν θέλει ίσως το φτιάξιμο του προηγούμενου μιας που πριν λειτουργούσε σαν μπαράκι.

Αυτά λοιπόν, καλές βόλτες να έχουν όσοι συναθλητές κάνουν τη βόλτα τους αυτό το Σαββατοκύριακο, καλά γαμήσια νάχουν και να μας δώσουν ωραίες αναφορές. :sunglasses: :fuck1:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
μπουρδελοτσαρκα νωριτερα 

τανταλου 8ακλειστο εδω και καιρο, καλο ειναι οσοι κανατε προγραμματα σε αυτο το μαγαζι να επισκεφτειτε συντομα ενα νοσοκομειο
μην τρομαζεις κοσμο χωρις λογο...εκτος αν ξερεις κατι.Αφου βλεπεις οτι εχει μαλακες που τους εκαναν πιπα και πιστευουν οτι μπορει να κολλησαν hiv απ'αυτο.
Αφου ο Gameover γαμησε πριν λιγες μερες εκει τη Τζουλη.Προφανως δεν εχουν νυχτερινη κοπελα...

Μ'αυτη τη λογικη και το Αν.Γεωργιου 50 δεν ανοιγει ποτε πρωι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
προμηθεως 19 η βικυ του γκειμ που για παρτη του εριξε το απλο στα 25 αλλα αυτος δεν λεει να παει ακομα
την Ουκρανη απο τη Μολδαβη τις ξεχωριζεις?Υποψιαζομαι οτι πολλοι τις μπερδευουν και σφηνα αναμεσα τους μπαινει και η μιλφ Ρωσσιδα Βικυ-Βικτωρια η οποια μετακινειται συχνα και μαλλον προκαλει συγχυση με τα ονοματα.

Την οριτζιναλ παντως τη Βικυ την Ουκρανη εχω πολυ καιρο να την πετυχω στο Προμηθεως 19.Μηπως πηγε μονιμη στο Αν.Γεωργιου 4 οπως ηταν και παλιοτερα...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μην τρομαζεις κοσμο χωρις λογο...εκτος αν ξερεις κατι.Αφου βλεπεις οτι εχει μαλακες που τους εκαναν πιπα και πιστευουν οτι μπορει να κολλησαν hiv απ'αυτο.
Αφου ο Gameover γαμησε πριν λιγες μερες εκει τη Τζουλη.Προφανως δεν εχουν νυχτερινη κοπελα...

Μ'αυτη τη λογικη και το Αν.Γεωργιου 50 δεν ανοιγει ποτε πρωι

Το απόγευμα πάντως στην περιπολία μου το κατάστημα ήταν ανοικτό, προφανώς ισχύει αυτό πουβ λέει ο Al. :thumbsup:

Καλό είναι τέτοιες μέρες που περνάμε να είμαστε λίγο πιό συγκρατημένοι στις κρίσεις μας όλοι μας. :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
Το απόγευμα πάντως στην περιπολία μου το κατάστημα ήταν ανοικτό, προφανώς ισχύει αυτό πουβ λέει ο Al. :thumbsup:

Καλό είναι τέτοιες μέρες που περνάμε να είμαστε λίγο πιό συγκρατημένοι στις κρίσεις μας όλοι μας. :)
μα τα μισα σπιτια πλεον και ειδκα του Μυλου ετσι λειτουργουν...ή δεν ανοιγουν καθολου καποια μερα ή ανοιγουν μονο μια βαρδια.
Ποια να βαλουν δηλαδη βραδυνη στο Τανταλου 8?Την Καρινα? :2funny: :2funny: :2funny:

Απο τη στιγμη που πεταξε το πουλακι Μαρινα παει το σπιτακι :P :P

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
Πραγματι το θεμα προσφερεται και για χαβαλε σε καποιες περιπτωσεις με την εννοια οτι υπαρχουν κατι τρομοκρατημενοι που τωρα ανακαλυψαν οτι τελικα υπαρχουν και κινδυνοι στο σεξ.25-30-35 χρονων ανθρωποι που δεν εχουν ιδεα ουτε τι ειναι το hiv ουτε πως κολλαει ουτε ποιες ειναι οι πιθανοτητες :idiot: :idiot:
Ε αυτοι προσφερονται για γερο χαβαλε...

πχ θα μπορουσα να πω κι εγω ενα αστειο του τυπου...
Τι απορειτε τι απεγινε η Σιμονα και πως κατεληξε στην πιατσα?Πρωτα τη χυσατε ολοι στο στομα μερικες εκατονταδες ανθρωποι και μετα την ψαχνετε? :rolleyes: :rolleyes:

Αυτο θα ηταν ενα πολυ ωραιο και μαυρο αστειο αλλα θα'στελνα κοσμο στο τρελαδικο αν το'λεγα.Γι'αυτο και δε το λεω :grin: :grin:

Επισκέπτης
εχετε δικιο λαθος μου μπορει καποιοι  να τρομαξουν χωρις λογο για αυτο και το σβηνω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μα τα μισα σπιτια πλεον και ειδκα του Μυλου ετσι λειτουργουν...ή δεν ανοιγουν καθολου καποια μερα ή ανοιγουν μονο μια βαρδια.
Ποια να βαλουν δηλαδη βραδυνη στο Τανταλου 8?Την Καρινα? :2funny: :2funny: :2funny:

Απο τη στιγμη που πεταξε το πουλακι Μαρινα παει το σπιτακι :P :P

Κρίμα όμως που έχει πέσει σε ανυποληψία αυτό το σπιτάκι, σχεδόν μόνο εγώ γράφω κριτικές εκεί, μιας που είναι ιστορικό, θυμάμαι πριν καμιά δεκαριά χρόνια μια αδυνατούλα που την είχα πάρει πολλές φόρες, στο πισοκολητό ξάπλωνε μοναχή της σε ξαπλωτό πισοκολητό που δεν το κάνουν πολλά κορίτσια γιατί είναι αρκετά δύσκολη στάση για αυτές. Μαζί με μια φίλη της κράτησαν θυμάμαι το μαγαζί για κάνα χρόνο. Μετά πέρασε και η Αφροδίτη από εκεί, θάταν 2005, η Μαρίνα φυσικά, για την οποία ενδιαφέρθηκε να μάθει νέα της η Αφροδίτη, και πολλά ακόμη άλλα κορίτσια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
al pacino εχεις δικιο...ειδικα με το που εσκασε το θεμα με την Ρωσσιδα,βουλιαξε το σαιτ με νεα μελη,αναλυσεις επι των αναλυσεων για hiv κ ΣΜΝ,αποριες,διαπιστωσεις,κτλ....τα διαβασαμε σχεδον ολοι τα ποστ στα αντιστοιχα θρεντ κ ζησαμε κ τις στιγμες οπου εμπαινε καποιος στο σαΐτ με λογαριασμο αλλου μελους...ναι,εγινε κ αυτο! :2funny: :2funny:
Παντως η Θεσ/κη δεν εχει τον χαμο κ το μπαχαλο της Αθηνας οσον αφορα τον αγοραιο ερωτα,ειναι γενικα πιο ΄΄μαζεμενα΄΄τα πραγματα κ ισως ειναι κ καλυτερα ετσι... ;)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095
Τι απορειτε τι απεγινε η Σιμονα και πως κατεληξε στην πιατσα?Πρωτα τη χυσατε ολοι στο στομα μερικες εκατονταδες ανθρωποι και μετα την ψαχνετε? :rolleyes: :rolleyes:
Τι??????????????? για πες ρε φιλε...ποτε εγινε αυτο...αμαν τωρα αγχωθηκα και μου ειχε κανει ακαπωτο καποτε...ασε που εδω τα μελη λενε πως τα χαρτια τα παιρνουν ψευτικα απο τους γιατρους...πω πω τι μας βρηκε....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095
πραγματικα ειναι αστειο το τι διαβαζουμε εδω μεσα...τρομολαγνεια...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Δηλαδη για να καταλαβω κατι,εγω που εχω παει με καμια 20ρια τουλαχιστον κοπελες χωρις καποτα και με καμια 100αρια πουτανες ειμαι ετοιμος να πεθανω??? :jerking: :jerking: :jerking: Ρε μη γραφετε εδω μεσα οτι θελετε συνελθετε.Καποια απο τα μαγαζια ειναι κλειστα επειδη δεν εχουν αδεια,τι σπανιο φαινομενο  :think: :think: παλια θυμαμαι μια εποχη στο βαρδαρη ηταν ανοιχτα μονο 3-4 μαγαζια και στο Μαρινοσπιτο γινοταν πανικος για το ποιος θα πρωτογαμησει τη Μαρινα,επειδη μονο αυτη αξιζε απο τα ανοιχτα,δε σημαινει ομως οτι τα αλλα που ηταν κλειστα οι κοπελες που δουλευαν πριν εκει ειχαν aids και μας το κολλησαν.Σκεφτειτε πριν μιλησετε για κατι,ειναι κριμα να πανικοβαλεστε χωρις λογο καποιοι.Και για οσους φοβουνται,οταν εχει εκδηλωθει ο ιος στον ανθρωπο απο τα πρωτα συμπτωματα που τον διακατεχουν ειναι ο πυρετος.Συγγνωμη για τα περισσοτερα οφτοπικ που γραφω εδω αλλα σε αυτο το θρεντ γραφετε οι περισσοτεροι τους φοβους σας.Για το Αν,Γεωργιου 50 παντως (σανελοσπιτο) που αναφερθηκε πριν ακουσα τη θεια ενα βραδυ να λεει σε εναν εκει που καθοταν μαζι της κατι για την αδεια του μαγαζιου,σαν να λειτουργει χωρις αδεια ακομα κατι τετοιο πηρε το αυτι μου.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
λοιπον για να μην σας πιάνει πανικός ειναι 6/7 μαγαζια που δεν εχουν αδεια,αυτο ομως δεν σημαινει οτι οποιος ειναι κλειστος εχει προβλημα με αροστιεσ απλα τα περισσοτερα μαγαζια εχουν ελλειμα απο κοπελεσ.οσο για την σιμονα δεν γνωρίζω κατι το μονο που ξερω οσο ηταν σε μενα ηταν μια χαρα

Επισκέπτης
Βόλτα στο βαρδάρη χτες και καταδρομική στην Νικηφόρου Ουρανού για να δούμε το νέο αίμα την Αλίς.

Προμηθέως 5: Μιχαέλα. Χοντρούλα μελαχροινή με φαινομενικά πόλυ ωραίο στητό βυζί. Με σουτιέν την είδα αλλά πιστεύω το βυζί της πρέπει να είναι 2-3 νούμερο αλλά πολύ ψωμομένο κ στητό αλλά... χοντρούλα. Ορμάτε οι BBW lovers.

Προμηθέως 11: Βασίλισσα Βερόνικα

Προμηθέως 17: Η Ουκρανή Βίκη.

Προμηθέως 25: Άννα νομίζω την είπε μια αδιάφορη εντελώς 30 περίπου μου φάνηκε.

Ταντάλου 9: Η πορνοσταααααααααρ Μαρτίνα

Ταντάλου 14: Η Νάσια η ουκρανή. Δεν έκατσα να την δω αλλά φαντάζομαι είναι αυτή του τσίρκου, εντύπωση σ'αυτό το μαγαζί μου έκανε ένα χαρτί που είχαν τοιχοκολλημένο στην αριστερή μεριά του τοίχου έτσι όπως μπαίνεις περίπου 1 μέτρο από την είσοδο οπού έλεγε πως το μπουρδέλο αυτό έχει νόμιμες κοπέλες με χαρτιά γιατρούς κτλ και ότι μπορεί και οφείλει ο πελάτης να ζητάει να δει τα χαρτία της κοπέλας! Μπράβο τους γι'αυτή τη κίνηση! :thumbsup:

Σαπφούς 20: Η BBW Λάουρα που τσιγγανοφέρνει κιόλας εδώ που τα λέμε..

Ε μετά από αυτό ξενέρωσα και την Σαπφούς την άφησα και τράβηξα για μύλο.

Μόνο στο Νικ. Ουρανού 26 πήγα και είδα την καινούργια Αλίς χωρίς όμως να μπω. Μικρό κοριτσάκι πολύ σπιρτώζικο και ζωντανό. Μου κωλοτριβόταν με ωραίο τρόπο κ αν μου άρεζε εμφανισιακά θα λύγιζε οποιαδήποτε αντίσταση μου. Είναι κανονική ας το πούμε με κάπως μεσογειακό αχλαδώτυπο στο σώμα της χωρίς όμως ο κώλος να φαρδαίνει πολύ. Ας το πούμε μικρές πλάτες και κάπως μεγαλύτερη μέση/λεκάνη. Τα βυζιά της πρέπει να είναι 2άρια με κάπως πτωτικές τάσεις αλλά ΟΚ σχετικά, κοντό μαλλάκι και νορμάλ φάτσα της οποιά προσπαθώ τώρα να φέρω στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είναι από Ρουμανία 20χρονη και λέει είναι καινουργια στην δουλειά κτλ. ο τρόπος προσέγγισής της όμως έδειχνε έμπειρη γυναίκα σ'αυτή τη δουλειά. Αν μπορούσα να κάνω εικασία θα έλεγα ότι μέσα πρέπει να πηδιέται καλά..
Ελπίζω να μην κούρασα με τις υπερβολικές περιγραφές μου...  :)

Επίσης είναι τελείως ξενερωτικό για μένα τουλάχιστον όλες αυτές οι φάτσες που βλέπω να βολτάρουν στον Βαρδάρη. Μικροί εγκληματίες φαίνονται όλοι τους. Παρασκεύη Σάββατο βράδυ μακραν οι χειρότερες στιγμές για να μπουρδελιάσεις στο Βαρδάρη..

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Βόλτα στο βαρδάρη χτες και καταδρομική στην Νικηφόρου Ουρανού για να δούμε το νέο αίμα την Αλίς.

Ταντάλου 14: Η Νάσια η ουκρανή. Δεν έκατσα να την δω αλλά φαντάζομαι είναι αυτή του τσίρκου, εντύπωση σ'αυτό το μαγαζί μου έκανε ένα χαρτί που είχαν τοιχοκολλημένο στην αριστερή μεριά του τοίχου έτσι όπως μπαίνεις περίπου 1 μέτρο από την είσοδο οπού έλεγε πως το μπουρδέλο αυτό έχει νόμιμες κοπέλες με χαρτιά γιατρούς κτλ και ότι μπορεί και οφείλει ο πελάτης να ζητάει να δει τα χαρτία της κοπέλας! Μπράβο τους γι'αυτή τη κίνηση! :thumbsup:
:rockon: :rockon: :rockon:

Μόνο στο Νικ. Ουρανού 26 πήγα και είδα την καινούργια Αλίς χωρίς όμως να μπω. Μικρό κοριτσάκι πολύ σπιρτώζικο και ζωντανό. Μου κωλοτριβόταν με ωραίο τρόπο κ αν μου άρεζε εμφανισιακά θα λύγιζε οποιαδήποτε αντίσταση μου. Είναι κανονική ας το πούμε με κάπως μεσογειακό αχλαδώτυπο στο σώμα της χωρίς όμως ο κώλος να φαρδαίνει πολύ. Ας το πούμε μικρές πλάτες και κάπως μεγαλύτερη μέση/λεκάνη. Τα βυζιά της πρέπει να είναι 2άρια με κάπως πτωτικές τάσεις αλλά ΟΚ σχετικά, κοντό μαλλάκι και νορμάλ φάτσα της οποιά προσπαθώ τώρα να φέρω στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είναι από Ρουμανία 20χρονη και λέει είναι καινουργια στην δουλειά κτλ. ο τρόπος προσέγγισής της όμως έδειχνε έμπειρη γυναίκα σ'αυτή τη δουλειά. Αν μπορούσα να κάνω εικασία θα έλεγα ότι μέσα πρέπει να πηδιέται καλά..
Aαα...εμενα με κουρασες! Δεν σε ψηφιζω!  :2funny:
Αλλα μαλλον κι εσυ εισουν κουρασμενος κι εκανες μισες δουλειες με την Αλις! Ποιος θα παει τωρα? εεε?  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Προμηθέως 5: Μιχαέλα. Χοντρούλα μελαχροινή με φαινομενικά πόλυ ωραίο στητό βυζί. Με σουτιέν την είδα αλλά πιστεύω το βυζί της πρέπει να είναι 2-3 νούμερο αλλά πολύ ψωμομένο κ στητό αλλά... χοντρούλα. Ορμάτε οι BBW lovers.

Προμηθέως 11: Βασίλισσα Βερόνικα

Προμηθέως 17: Η Ουκρανή Βίκη.

Προμηθέως 25: Άννα νομίζω την είπε μια αδιάφορη εντελώς 30 περίπου μου φάνηκε.

Ταντάλου 9: Η πορνοσταααααααααρ Μαρτίνα

Σαπφούς 20: Η BBW Λάουρα που τσιγγανοφέρνει κιόλας εδώ που τα λέμε..

Ε μετά από αυτό ξενέρωσα και την Σαπφούς την άφησα και τράβηξα για μύλο.

Επίσης είναι τελείως ξενερωτικό για μένα τουλάχιστον όλες αυτές οι φάτσες που βλέπω να βολτάρουν στον Βαρδάρη. Μικροί εγκληματίες φαίνονται όλοι τους. Παρασκεύη Σάββατο βράδυ μακραν οι χειρότερες στιγμές για να μπουρδελιάσεις στο Βαρδάρη..
:rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Ωραία αναφορά Maanes. :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν κουράζεις, συνέχισε απτόητος και εμείς τέτοια θέλουμε. ;)

Την έχω δει, είναι στην ίδια παρτίδα με την Εύα, και με την Ντία που όμως είναι πιο μαζεμένη. Την έχω στα υπ ΄ όψιν αλλά όχι για πρώτη επιλογή.

Εγώ πάλι παρόμοιο χαρτί είδα προχθές έξω από τα στούντιο της Κοζάνης, το prive και το 69. Ενώ στην αρχή εντυπωσιάστηκα και εγώ, σκεπτόμενος όμως λίγο πιο βαθιά δεν το κόβω σαν κίνηση που θα μάζευε πελατεία, καθότι στον μη υποψιασμένο μπουρδελιάρη ίσως να επιδρούσε αρνητικά. Για να φέρω και σχετικό παράδειγμα, όταν μιας εταιρείας το προϊόν δυσφημίζεται (δικαίως ή αδίκως) ποτέ σχεδόν δεν δημοσιεύει απαντήσεις για τα δίκαια της, και απλά αφήνει το θέμα να ξεχαστεί. Μιλάω από ιδίαν πείρα για τελείως διαφορετικό θέμα.

Anyway….. :- :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom