hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Πλακα κανεις? Φυσικα και δεν την εδιωξε κανεις.μπραβο παντως που την εδιωξαν
Ολοι οι μαγαζατορες κρα κανουν για να την ξαναφερουν.
Πλακα κανεις? Φυσικα και δεν την εδιωξε κανεις.μπραβο παντως που την εδιωξαν
εγραψα πως {ενω τα περισσοτερα στουντιο εχουν πορτα βενγκε αυτο εχει χρωμα φυσικο }Πλακα κανεις? Φυσικα και δεν την εδιωξε κανεις.
Ολοι οι μαγαζατορες κρα κανουν για να την ξαναφερουν.
Aσθανθηκα οτι πηγες να οικιοποιηθεις το ρεπορταζ μου και αντεδρασα βιαια.εγραψα πως {ενω τα περισσοτερα στουντιο εχουν πορτα βενγκε αυτο εχει χρωμα φυσικο }
εισαι αδικος
μεγαλοψυχε!!!!Aσθανθηκα οτι πηγες να οικιοποιηθεις το ρεπορταζ μου και αντεδρασα βιαια.
Αντε σε συγχωρω!
εδω η τσατσα μου ειπε οτι η μεγαλη Ουκρανικη επιστροφη θα γινει επιτελους στο τελος του μηνα και οπως ειπε χαρακτηριστικα..."Να δουμε και μια ασπρη μερα ρε παλικαρι μου"-Σαπφους 7.Η Βουλγαρα Καρμεν με την καλη περιποιηση.Νομιζω αξιζει για μια δοκιμη.Εγω δηλαδη την πηρα 3 φορες σε ενα εξαμηνο.γλωσσοφιλα,καλο τσιμπουκι κτλ...
-Σαπφους 8.Η ξανθια Μαγια την οποια μαλλον δε θυμομουν και μπηκα λογω των πολυ καλων σχολιων που εχει εδω μεσα.Και αποδειχτηκε οτι αν η κοπελα ειναι σωστη και με το απλο των 30ε κανει μια χαρα τη δουλεια.Ειναι ομορφη και γλυκεια στο προσωπο αλλα χαλαει στο σωμα.Στο σωμα μοιαζει πολυ με τη χοντρη Νατασα απο Μαντζαρου για οσους ξερετε.Τελοσπαντων περασα πολυ καλα,πολυ ανετα,δωρο γλυφοκωλι το οποιο γουσταρει πολυ,ενα ατελειωτο χαμογελο και στο τελος μου ειπε και ευχαριστω!!Πραγματικα νομιζω αξιζει αυτο το κοριτσι εχει φωτο και στο αλλο σαϊτ(πειραγμενες πολυ)και λεπτομερειες στην κριτικη...
ρε συ δε την εχεις παρει αυτην?Την είχα πάρει και εγώ μάτι στην μεσημεριανή μου βόλτα το περασμένο Σάββατο και με είχε αρέσει πολύ, μάλιστα έβαλε και καμιά 2-3 κιλάκια από την τελευταία φορά που την πήρα και της πήγαν αρκετά.
Έλα όμως που ήθελα κάτι καινούργιο. Εκεί την πάτησα. Λάθος Μάγια πήδηξα μου φαίνεται.
Άξιος al διάβασα και την κριτική σου.
+1 από μένα.
Eγω πάλι νομίζω πως εφυγε απο μόνη της... Είμαι βέβαιος για αυτο...ασχετο πήρε κανεις μάτι την Λούση τελευταία ????;)
Kαποιος μου είπε για Σάρα ο,τι ξαναδουλεύει...αλλα δεν ηταν σιγουρο .Ξέρει κανεις κάτι ?? θα κάνω βόλτα αυριο και μαθω.
ρε συ δε την εχεις παρει αυτην?
Γιατι κι εγω αλλη ειχα στο μυαλο μου για Μαγια.Γυρω στο καλοκαιρι περιπου ειχε μια Μαγια εκει ξανθια,πολυ πολυ ομορφη αλλα εκεινη απ'οσο μπορω να θυμαμαι ηταν ενα μικροκαμωμενο λεπτο κοριτσακι.
Δε νομιζω να ηταν αυτη η ιδια σημερα
βολτα πριν λιγο με επιτυχημενη καταθεση στην ξανθια Μαγια στο Σαπφους 8...
-Τανταλου 14..Η Μολδαβη Ζωη η οποια μαλλον ειναι θυμα της κρισης και αυτη.Μπες και μετα θα σου πω τα προγραμματα...Καλα θα κανω μια γυρα της λεω...Ολοι γυρες κανετε αφου το ματι ειναι τσαμπα.Και γιατι δε μπαινεις αφου σου λεω ειμαι πολυ καλη...Πολυ τσαμπουκας και την ειχαμε για καλη κυρια αυτην
-Τανταλου 9.Η Μαρτινα η πορνοσταρ.Καλη για γλειψιματα απολαυστικη αλλα ζορικη στα υπολοιπα.Εχει και καλυτερες...
-Τανταλου 8.Η Καρινα Που τη θυμηθηκαν αυτη ρε?
-Σαπφους 7.Η Βουλγαρα Καρμεν με την καλη περιποιηση.Νομιζω αξιζει για μια δοκιμη.Εγω δηλαδη την πηρα 3 φορες σε ενα εξαμηνο.γλωσσοφιλα,καλο τσιμπουκι κτλ...
-Σαπφους 5.Η ακουραστη Νικολ.Δε την ειδα σημερα
-Προμηθεως 11.Η μελαχρινη Αντρε που δουλευε στο πρασινο.Την ειχα παρει πριν κανα μηνα αλλα δεν ξετρελαθηκα.Σημερα παντως ειχε ωραια βυζια πεταμενα εξω
-Σαπφους 8.Η ξανθια Μαγια την οποια μαλλον δε θυμομουν και μπηκα λογω των πολυ καλων σχολιων που εχει εδω μεσα.Και αποδειχτηκε οτι αν η κοπελα ειναι σωστη και με το απλο των 30ε κανει μια χαρα τη δουλεια.Ειναι ομορφη και γλυκεια στο προσωπο αλλα χαλαει στο σωμα.Στο σωμα μοιαζει πολυ με τη χοντρη Νατασα απο Μαντζαρου για οσους ξερετε.Τελοσπαντων περασα πολυ καλα,πολυ ανετα,δωρο γλυφοκωλι το οποιο γουσταρει πολυ,ενα ατελειωτο χαμογελο και στο τελος μου ειπε και ευχαριστω!!Πραγματικα νομιζω αξιζει αυτο το κοριτσι εχει φωτο και στο αλλο σαϊτ(πειραγμενες πολυ)και λεπτομερειες στην κριτικη...
το πρασινο και το Σαπφους 20 ηταν παλι κλειστα
Σε περιπτωσει που θες να δεις τις τρεχοντες εξελιξεις του bourdela.com απο το κινητο σου,λεμε τωρα παραδειγμα λεω