Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ρε παιδια...τι νουμερα ειναι αυτα που ακουω για την Αθήνα...??????20 ευρωωωωω????? τι κανουμε εμεις εδω ρε παιδια!????
γαμας σημερον με 20 ευρωωω????

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε παιδια...τι νουμερα ειναι αυτα που ακουω για την Αθήνα...??????20 ευρωωωωω????? τι κανουμε εμεις εδω ρε παιδια!????
γαμας σημερον με 20 ευρωωω????
και με 15 γαμας φιλε κατω.....

Επισκέπτης
εγω τη σαλονικα δεν την αλαζω ρε και ασ δινω και 10 ευρω παραπανω στη πουτανα

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

10 ευρω παραπανω στην πουτανα , 10 Ε παραπανω στην μασατζου , 10 ευρω παραπανω στην στριπτιτζου ...

Μαζευονται πολλα δεκαρια  :headbang:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
10 ευρω παραπανω στην πουτανα , 10 Ε παραπανω στην μασατζου , 10 ευρω παραπανω στην στριπτιτζου ...

Μαζευονται πολλα δεκαρια  :headbang:

10 για να πληροφορηθεις για κανα τηλεφωνακι...

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
δεκα απο εδώ δεκα απο εκεί...μεχρι στιγμής αν τα προσθέσουμε θα ειχαμε γαμήσει καμιά εκατοστή φορές παραπανω...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν έχω πάει σε μπουρδέλο αλλου εκτος απο την περιοχή του μυλου. Τώρα θέλω να πάω στην περιοχή Προμηθέως-Ταντάλου-Σαπφούς Κυρίως γιατί δεν γουστάρω να δίνω 40αρι αλλα και για αλλαγή. Δεν μου αρέσουν βρωμικες και παρακμιακές καταστάσεις και απο γυναίκες μ'αρέσουν οι ψηλές αλλα όχι χτικιάρες. Μπορεί καποιος να προτείνει τιποτα;
Επίσης νομίζω οτι θα ειναι καλό να γράψει κάποιος μια λίστα με όλες τις διευθύνσεις που ξέρει και να την συμπληρώσουμε.
Απαντώ σε κάποιον που ρώτησε, οτι το Ερως ήταν κλειστό γιατί αλλαζε ονομασία και αυτο αργεί λιγο.
(Η απάντηση 861 ειναι τελειως αντίθετη με την 850)!?!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
οταν λες περιοχη μυλου εννοεις το La femme και το eros? αν ναι τοτε δν μπορω να σ προτεινω και πολλα γιατι στο La femme εχω παει μονο και ενταξει καλα ητανε...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Δεν έχω πάει σε μπουρδέλο αλλου εκτος απο την περιοχή του μυλου. Τώρα θέλω να πάω στην περιοχή Προμηθέως-Ταντάλου-Σαπφούς Κυρίως γιατί δεν γουστάρω να δίνω 40αρι αλλα και για αλλαγή. Δεν μου αρέσουν βρωμικες και παρακμιακές καταστάσεις και απο γυναίκες μ'αρέσουν οι ψηλές αλλα όχι χτικιάρες. Μπορεί καποιος να προτείνει τιποτα;
Επίσης νομίζω οτι θα ειναι καλό να γράψει κάποιος μια λίστα με όλες τις διευθύνσεις που ξέρει και να την συμπληρώσουμε.
Απαντώ σε κάποιον που ρώτησε, οτι το Ερως ήταν κλειστό γιατί αλλαζε ονομασία και αυτο αργεί λιγο.
(Η απάντηση 861 ειναι τελειως αντίθετη με την 850)!?!

ενταξει απο τα 40 που λες θα πας στα 30 δεν ειναι και μεγαλη διαφορα
παντως δεν ειναι και τοσο "παρακμιακη" οσο νομιζουν μερικοι η κατασταση στον βαρδαρη
παιζουν αρκετα καλα κομματια και οι χωροι θα ελεγα αρκετα προσεγμενη(σε σχεση με την περιοχη)

υ.γ "crazy boy" we miss you!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οταν λες περιοχη μυλου εννοεις το La femme και το eros? αν ναι τοτε δν μπορω να σ προτεινω και πολλα γιατι στο La femme εχω παει μονο και ενταξει καλα ητανε...
Εννοώ:
Κοροβάγκου 5-> Άνναμαρία***, Χριστίνα****
Κεφαλληνίας-> Τάνια**, Εμμανουέλα
26ης-> Δώρα**+, Νικη****
Ανδρ.Γεωρ.4->Έλενα**, Μαρία*****
La femme-> μια μέτρια μελαχρινή
Ερως->??
Και σκοπεύω να ρίξω μία ματιά στο κωλέτη 17 και αυτό στο city gate. Πάντως περιμένω πρόταση για Βαρδάρη συμφωνα με τα κριτήρια στο προηγούμενο Post. (Όσο για τα 10 ευρώ stelio, ειναι το 25%, και αν υπάρχει αυτή η νοοτροπία, τοτε θα πάνε το βασικό στα 50 και του χρόνου στα 60 ανεξάρτητα με το ποια παίρνεις).

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
την μετρια την μελαχροινη που λες πηρα πριν καμια ενα μηνα. εσενα δν σου αρεσε?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Παιδιά μια συμβουλή για τους λάτρεις της Μαρίνας. Είχα πάει την Τετάρτη κατα τις 14:00 και η κοπέλα δεν έβλεπε μπροστά της απ'τη νύστα, σε σημείο που μου είπε ότι θα ανοίξει την κουρτίνα να μπει φως για να μην αποκοιμηθεί. μου είπε πως δουλεύει απ'τις 8 το πρωι μεχρι τις 10 το βράδυ. μέχρι να παει σπιτι, να φαει, να κανει μπανιο..... κοιμάται κατα τις 1 και ξυπνάει 6:30
Ητανε τόσο χάλια που ειλικρινά δεν το απόλαυσα και πολύ παρόλο που έκανε τα παντα για να ικανοποιηθώ. Οταν τελειώσαμε εμεινε στο κρεβατι και μου είπε να την χαιδεψω. σε 30 δευτερολεπτα αποκοιμήθηκε. :)
Γι'αυτο η συμβουλή μου είναι να πηγαίνετε κατα τις 9-10 το πρωι οσοι θέλετε αυτην (θα έχει ξυπνίσει μεν, δεν θα νυστάζει δε)
Για άλλες δεν κοιταξα την Τετάρτη γιατι πηγαίνω μόνο στο Μαρινάκι πια. Για 2 λόγους δεν κάνω και πολύ τη συνηθισμένη βόλτα. 1.αφου βρήκα κατι που μ'αρεσει, ας μην τρεχω γυρω 45 λεπτα. 2. ψιλοντρεπομαι την ημέρα που περνάει ο κόσμος και ιδιως τις κοπέλες που περνανε απ'εξω μπας και περασει καμια γνωστη απο κει.

Μανώλης_Δ

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές από τη όμορφη Θεσσαλονίκη!!
Είμαστε εδώ δυο φίλοι από τα Χανιά, που σκοπεύουμε να έρθουμε σύντομα εκεί πάνω και θέλουμε να περάσουμε καλά. Όμως δεν ξέρουμε την πόλη και δεν θα έχουμε χρόνο για ψάξιμο. Υπάρχει καμιά καλή πρόταση από τους συναγωνιστές που ξέρουν τα κατατόπια; πχ. στούντιο , cg ,μασαζίδικο με γαμησι ή ότι άλλο πολύ καλό και εγγυημένο....
Ευχαριστούμε και περιμένουμε...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Γειά σας συναγωνιστές.
Η δικια μου πρόταση έχει ως εξής:
Απέναντι απ'τα μπουρδελα του Βαρδάρη είναι ο ΟΣΕ. περνετε το τρενο, κατεβαίνετε Αθήνα, πηδάτε εκεί κι επιστρέφετε Θεσσαλονίκη.
Επίσης παίζει να πάτε πρώτα Αθήνα και μετά Θεσσαλονίκη.
Γεια σας συναγωνιστές από τη όμορφη Θεσσαλονίκη!!
Είμαστε εδώ δυο φίλοι από τα Χανιά, που σκοπεύουμε να έρθουμε σύντομα εκεί πάνω και θέλουμε να περάσουμε καλά. Όμως δεν ξέρουμε την πόλη και δεν θα έχουμε χρόνο για ψάξιμο. Υπάρχει καμιά καλή πρόταση από τους συναγωνιστές που ξέρουν τα κατατόπια; πχ. στούντιο , cg ,μασαζίδικο με γαμησι ή ότι άλλο πολύ καλό και εγγυημένο....
Ευχαριστούμε και περιμένουμε...

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!
Στο la femme υπαρχει μια χοντροβυζού εν ονοματι ΓΙΑΝΝΑ.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ..!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ!!
ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΣΑΣ!!
ειναι μια μαπα ..στο κρεβατι σαν κουκλα πλαστικη...γενικως μια απαισια κατασταση....παιδια...μετα απο πολύ καιρό σηκωθηκα και εφυγα χωρίς να χυσω.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Γεια σας συναγωνιστές από τη όμορφη Θεσσαλονίκη!! Είμαστε εδώ δυο φίλοι από τα Χανιά, που σκοπεύουμε να έρθουμε σύντομα εκεί πάνω και θέλουμε να περάσουμε καλά. Όμως δεν ξέρουμε την πόλη και δεν θα έχουμε χρόνο για ψάξιμο. Υπάρχει καμιά καλή πρόταση από τους συναγωνιστές που ξέρουν τα κατατόπια; πχ. στούντιο , cg ,μασαζίδικο με γαμησι ή ότι άλλο πολύ καλό και εγγυημένο....
Γεια σου αδερφέ Μανώλης_Δ. Άκου τι θα κάνεις αν θέλεις να περάσεις καλά:

Μόλις έρθετε Θεσσαλονίκη, κατευθυνθείτε προς Βαρδάρη. Μόλις βρείτε την οδό Μοναστηρίου, προχωρείστε και θα δείτε τον σταθμό των τρένων ΟΣΕ. Μπείτε μέσα, κλείστε εισητήριο για το πρώτο τρένο που πάει Αθήνα και όλα θα πάνε καλά.

Αν βιάζεστε πολύ, ξεχάστε το Βαρδάρη! Μπείτε σε ένα ταξί (στη Θεσσαλονίκη έχουν σκούρο μπλέ χρώμα με λευκό ουρανό) και πείτε στον ταρίφα να σας πάει στο αεροδρόμιο. Κλείστε εισητήριο για το πρώτο αεροπλάνο που πάει Αθήνα και όλα θα πάνε καλά.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Γεια σου αδερφέ Μανώλης_Δ. Άκου τι θα κάνεις αν θέλεις να περάσεις καλά:

Μόλις έρθετε Θεσσαλονίκη, κατευθυνθείτε προς Βαρδάρη. Μόλις βρείτε την οδό Μοναστηρίου, προχωρείστε και θα δείτε τον σταθμό των τρένων ΟΣΕ. Μπείτε μέσα, κλείστε εισητήριο για το πρώτο τρένο που πάει Αθήνα και όλα θα πάνε καλά.

Αν βιάζεστε πολύ, ξεχάστε το Βαρδάρη! Μπείτε σε ένα ταξί (στη Θεσσαλονίκη έχουν σκούρο μπλέ χρώμα με λευκό ουρανό) και πείτε στον ταρίφα να σας πάει στο αεροδρόμιο. Κλείστε εισητήριο για το πρώτο αεροπλάνο που πάει Αθήνα και όλα θα πάνε καλά.
μπα να σε χεσω του εκοψες τα φτερα του παιδιου...
οντως ομως μανωλη ετσι οπως τα λεει ο παθ ειναι...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Ναι, όντως. το αεροπλάνο το ξέχασα εγω. και προς Σαντανσκι παλι παιζει.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
μπα να σε χεσω του εκοψες τα φτερα του παιδιου...
οντως ομως μανωλη ετσι οπως τα λεει ο παθ ειναι...
ρε Μανωλη οπως ερχοσαστε , δε μας φερνετε και μας κατι θηλυκο απο εκει κατω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom