Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ετσι κι αλλιως σε 4 μηνες μπαινει 2012...

Καλος ο χαβαλες ρε Al αλλα φιλικα στο λεω προσεχε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα φιλαρακι μου την εχει πατησει και τραβαει τα μαλλια του τωρα.

Συν της αλλης θετεις και τους υπολοιπους σε κινδυνο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προτεινομενη κοπελα για παρτουζα? χωρις να κανω καποια ερευνα... υπαρχει κατι να μου προτεινεται, χαθηκα απο τις κακες συνηθεις :2funny: :2funny: αλλα μιλαμε με ενα φιλαρακι εδω και ψηνουμε να παρτουζοσουμε κανα κοριτσι.
η αντριανα της εκκλησιας κανει σιγουρα παρτουζες αλλα δεν ειναι και η κοπελια που θα προτεινα.....ευα και ναντια δεν ξερω αν κανουν αλλα θα το θεωρουσα πιθανο οποτε ρωτα.....σε μιλφ αυτες....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Kαί άλλαξε συμπεριφορά.
Τουλάχιστον εγω την έκρινα θετικά.
Και αν κρίνω απο αυτα πιυ διαβασα και εσυ πέρασες καλά μαζί της..
οντως δεν περασα ασχημα.....μου αρεσε που αφησε μουνοχαδακια και εντονα μαλιστα  εκ μερους μου και που τελειωσε κι αυτη.....δεν μου αρεσε η κατοπινη λιγη βιασυνη που εβγαλε στο στυλ αντε να τελειωνουμε οπως και οι υποδειξεις για το γλειψιμο των βυζιων της....τεσπα....εχει σιγουρα βελτιωση...απο εμφανιση σκιζει....ηταν και σοκολατενια....οτι πρεπει

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
προτεινομενη κοπελα για παρτουζα? χωρις να κανω καποια ερευνα... υπαρχει κατι να μου προτεινεται, χαθηκα απο τις κακες συνηθεις :2funny: :2funny: αλλα μιλαμε με ενα φιλαρακι εδω και ψηνουμε να παρτουζοσουμε κανα κοριτσι.

Παρτούζα σίγουρα κάνει η Βίκυ από Ταντάλου 14 και τσίρκο, και πιθανόν και η Μέρτσυ από τα ίδια καταστήματα, αλλά είναι κοπέλες με ασταθή απόδοση οπότε υπάρχει ρίσκο στην επιλογή τους. :-

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χελοου  :grin:

Καταρχης Αλ καλως ηρθες και μπραβο για την τσαρκα  :rockon:
Γλ νομιζω σε ξαναρωτησα αλλα ξεχασα αν απαντησες  :jerking:
ντεντεφωνοαπο Αφροδιτη μηπως πηρες ?   :think:
τελικα η ΝαταΛιζα ειναι αυτη απο σααλ ε ? .. ωραια .. ξερω καποιιον βυζολατρη
που ισως του αρεσει αυτο

Παρτουζες τωρα , κανουν πολλες , αλλα σε αυτον τον τομεα , οπως και στα αυταρχικα
ειμαστε πισω , δεν υπαρχουν αναφορες - κριτικες . περιμενουμε τον γλ να ξεπερασεεις τα
κομπλεξ του και να μας περιγραφει τις περιπετειες του ...  :s&m_2:
Και η Ερρικα ( Κατεχακη ) μας ειπε οτι κανει , και στο τσιρκο κανουν
γενικα αμα ειστε δυο το λενε απο μονες τους μερικες .. αλλιως ρωτας
συνηθος η τιμη ειναι 50 + 50

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχεις δικιο....και για την μερτσυ το ελεγε η τσατσα στο σαλοναρισμα....τα κανει ολα.....χεχε....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζο τηλεφωνο δεν πηρα γιατι καθως εβγαινα τρεις μαντραχαλεοι ηταν ηδη στρογγυλοκαθισμενοι στους καναπεδες...

Η ιδια ειναι τελικα συμφωνει και ο κασσλερ...επειδη την ειχα δει χρονο και βαλε πριν δεν την θυμομουν....

Παρτουζα εγω με αλλο αρσενικο δεν κανω παντως....λαρισα εχω κανει παρτουζα με 2 κοριτσια και ελεγε πολυ....ειδικα με βιολετα ντιανα που παιζαν και λεσβιακα....τωρα στοχος ζωης ειναι μια επισκεψη στο ανανεωμενο φυλης 104 ή στην βριλησου  για κανονικη λεσβιακη παρτουζα .....χεχε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τζο τηλεφωνο δεν πηρα γιατι καθως εβγαινα τρεις μαντραχαλεοι ηταν ηδη στρογγυλοκαθισμενοι στους καναπεδες...

Η ιδια ειναι τελικα συμφωνει και ο κασσλερ...επειδη την ειχα δει χρονο και βαλε πριν δεν την θυμομουν....

Παρτουζα εγω με αλλο αρσενικο δεν κανω παντως....λαρισα εχω κανει παρτουζα με 2 κοριτσια και ελεγε πολυ....ειδικα με βιολετα ντιανα που παιζαν και λεσβιακα....
τωρα στοχος ζωης ειναι μια επισκεψη στο ανανεωμενο φυλης 104 ή στην βριλησου  για κανονικη λεσβιακη παρτουζα .....χεχε

:tooth: να τος .. εκδηλωνετε σιγα σιγα

Βριλισου Για ποιες λες ?  :think:

Καλα αστο το ντεντεφωνο ..Το ηχοσυστημα σ αρεσε ?  :think: :cheesy:

Α Αλ δε ξερω αν το ειδες .. εχουμε καινουρια σιτυ τουρ στην πολη

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Πω!!! Διαβασα την κριτικη του πατσινου!! με εφτιαξε ο φουστης! θα παω οπωσδηποτε απο εκει. καρμεν την ειπαμε????  τον εμπιστευομαι με κλειστα ματια

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
οντως δεν περασα ασχημα.....μου αρεσε που αφησε μουνοχαδακια και εντονα μαλιστα  εκ μερους μου και που τελειωσε κι αυτη.....δεν μου αρεσε η κατοπινη λιγη βιασυνη που εβγαλε στο στυλ αντε να τελειωνουμε οπως και οι υποδειξεις για το γλειψιμο των βυζιων της....τεσπα....εχει σιγουρα βελτιωση...απο εμφανιση σκιζει....ηταν και σοκολατενια....οτι πρεπει

Σε γενικές γραμμές και εγω θετικά την έκρινα.
Αλλα θα ήταν καλύτερη αν δεν πίεζε τον χρόνο.Λίγες το κάνουν αυτο.
απο εκει και πέρα πήρα τηλ για την Κάντυ και μου ειπαν πως δεν ξέρουν ακομα ποτε θα ξεκινησει.
Υποθέτω απο την τρίτη γιατι συνηθως απο τρίτη ξεκινανε οι νέες.
Ξέρει κανε΄ς κατι άλλο?
Μου άρεσε και η Μάγια που δουλεψε στο ανορθογραφο.
Σε εμφάνιση εννοω ,γιατι κατα τα άλλα ηταν μέτρια...αλλα χωρις μη και δεν....
φιλος εφαγε παπαρα με την τατιάνα στην Α. Γεωργίου 4.
Ηταν ψιλοάσχετη με το αντικείμενο παρα τις φιλοτιμες προσπάθειες της.
Απο εκεί και πέρα δεν είδα κατι διαφορετικο απο ολα αυτα που είπατε.
Δηλαδή καμμια νέα αφιξη....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Πω!!! Διαβασα την κριτικη του πατσινου!! με εφτιαξε ο φουστης! θα παω οπωσδηποτε απο εκει. καρμεν την ειπαμε????  τον εμπιστευομαι με κλειστα ματια

Είναι καλή να πάς....δεν θα κλαις το παραμικρό μαζι της.
Απλα δεν ειναι η τρομερή εμφανιση...
απο εκει και περα ειδα τις φωτο στο σαιτ με τα εσκορτς
Η μια ειναι σιγουρα η Λούνα....

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
φυλης 104 πηγα αρχες ιουλιου και εσκασα 200 εουρος για μια ωρα,ειναι τελειο το στουντιο εντελως καμια σχεση με εδω,εχει δυο με τρια κοριτσια σε καθε βαρδια και διαλεγεις με ποια θες να πας,αν θες και με τις τρεις,οσο για τις κοπελες μπειτε στο σαιτ να δειτε μακαρι να τις δοκιμαζα ολες :knockinb:,ειναι αψογες σε ολα τα θεματα οχι οπως στο χωριο μας,το καλο ηταν οτι το ξενοδοχειο που εμεινα ηταν στα 20 μετρα απο το στουντιο :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
απο εκει και πέρα πήρα τηλ για την Κάντυ και μου ειπαν πως δεν ξέρουν ακομα ποτε θα ξεκινησει.
Υποθέτω απο την τρίτη γιατι συνηθως απο τρίτη ξεκινανε οι νέες.
Ξέρει κανε΄ς κατι άλλο?

Σημερα πρωι κλειστα , Βραδυ Τζεσυ
Δευτερα Πρωι Μαντυ και βραδυ Υποθετω η Τζεσυ

Κριμα .. και ειχα ΚυριαΚαντυκες καυλες  :fuck2:

Τουμπανιεθ και Καντυ καπου σκαλωσαν :dunno:
Μαλλον καμια μαλακια θα εχουν κανει οι συμοριτες του gl που θελουν το μαγαζι μπουζουκερι
για πανε να χαλβαδιασουν τελιωμενες μιφλ τραγουδιαρες  :idiot:

Απο βδομαδα πιστευω να ξεκαθαρισει η κατασταση , και ελπιζω να μας βγει καλο το τεμαχιον
αντε γιατι θα το ματιαξουμε στο τελος  :idiot:
Φτου φτου , σκορδο
URL]]

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,
Μια που το παίζει πορνσταρ και δουλευει στο Ματζαρου 14 ξανθιά με ωραίο σώμα πως την λένε? Θέλω να γράψω κριτική επισκεψη πρίν απο 2 εβδομάδες περίπου!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα σας,
Μια που το παίζει πορνσταρ και δουλευει στο Ματζαρου 14 ξανθιά με ωραίο σώμα πως την λένε? Θέλω να γράψω κριτική επισκεψη πρίν απο 2 εβδομάδες περίπου!
μαρτινα....λεω να παω κι εγω σημερα αν μπορεσω...λες να μην το επιχειρησω;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπέρα σας,

Σαν Martina Rodhes ειναι περασμενη..  :fuck2:

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
μαρτινα....λεω να παω κι εγω σημερα αν μπορεσω...λες να μην το επιχειρησω;

Καλούτσικη είναι! Οταν πήγα εγώ ετρωγε γύρο με κρεμμύδι και ξενερωσα πολύ! Καλό κορμί, από πρόσωπο οχι καλή για τα γούστα μου!
Καλά στημένη σε πολλές στασεις γενικά ήταν απλώς καλή! Σε λιγο θα γράψω κριτική!

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:tooth: να τος .. εκδηλωνετε σιγα σιγα

Βριλισου Για ποιες λες ?  :think:

Καλα αστο το ντεντεφωνο ..Το ηχοσυστημα σ αρεσε ?  :think: :cheesy:

Α Αλ δε ξερω αν το ειδες .. εχουμε καινουρια σιτυ τουρ στην πολη
ρε φιλε η καρινα απο τανταλου 8α ειναι αυτη που ταχα ηταν ισπανιδα :cum:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αυτη ειναι η Τζεσυ απο Φριξου 9 ή κανω λαθος?

Κανει και αλλου μεροκαματα ή της κλεψαν την φωτογραφια?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Έλα μωρέ δεν καταλαβαίνεις? Θα πάρει τηλ, θα περιμένεις την Τζέσυ και θα έρθει καμμιά άσχετη... αν και υπάρχουν μερικές που κάνουν εξτραδάκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom