Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
παντως και μενα η λαουρα δε μου εκανε για ισπανιδα πιο πολυ για ρομαν .δηλαδη ρομανογυφτισα.συμφωνειτε gameover και gl?  νομιζω την εχετε παρει και η δυο

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
gl? για εκεινες τις ρωσιδες που ελεγες .αν δεν υπαρχει προβλημα μπορεις να μου δωσεις τηλ.? γιατι ψηνομαι για λεσβιακο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως και μενα η λαουρα δε μου εκανε για ισπανιδα πιο πολυ για ρομαν .δηλαδη ρομανογυφτισα.συμφωνειτε gameover και gl?  νομιζω την εχετε παρει και η δυο
την εχω παρει ναι....ειναι ψηλη,μελαχρινη,με βυζαρες βεβαια,νταρντανα ....τωρα για γυφτισσα δεν μπορω να πω οτι ειναι και τυπικο γυφτακι :grin: αλλα......ολες οι ρουμανες δεν ειναι καπως ετσι;ή πολλες εν πασει περιπτωσει;

οσο για τις ρωσιδες δεν ειναι θεμα τηλεφωνου...πρεπει να πας στην βιλα της λαρισας κανα πρωι απλα και να ζητησεις αυτο το προγραμμα ....αλλα τσουζει λιγο στην τσεπη

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω gl νομιζα ηταν θεσσαλονικη.παντως  εχω καποιες δουλειες μετα απο κανενα μηνα προς τα εκει .ειδομεν  :dancing: :dancing:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.674
Πόντοι
7.095
παιζεί σιμόνα και cl γι αυτό τόση νέκρα???

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
η μιλφ η αντζελα τι λεει συνεχιζη βραδυνη νικη.ουρανου εχουμε καμια ενημερωση που θα τη βρουμε??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γκουχ γκουχ

Λαφαμ
Ηρθε η Μαρια και το βραδυ η Σιμονα ( απο διπλα το ειδα  :cheesy:)
Βιλλα Μαντυ και το βραδυ Αντριαννα ( απο το γκρις λειντις το ειδα  :cheesy: )
το μωρο μου απο βδομαφα .. την εβαλα κα καθαρισει λιγο το σπιτι γιατι ερχετε και πασχα
Ερημητη Ναντια και το βραδυ η Σιμονα.im(itation)
Φριξου 14 η Ρεβεκκα σε αδεια μεχρι τις 20 του μηνα , Αντιτα.it πρωηνη ( Αλ προλαβαινεις ...   :grin: )
Τσιρκο η πιπινα Μιμη (που ξεψαρωσε μαλλον και στεναχωρεσε τον μααανες ) και το βραδυ ηηηη Λαουρα  :tits2: (τζιπσις γκετ ρεντι )
Μαντζαρου 14 η Σαρρα , το βραδυ η αλλη Νατασα , ενω η Νατασσα.ru/tsarina/ του ερως  επιτσρεφει απο Σαββατο μαλλον
Κωλετη η Εφη και το Βραδυ η Νικολ
ΣΤο Σαπφους 20 μια φωνη που ειχα καιρο να ακουσω .. αλλο ενα αστερι του ερως , η κυρα  Θεωνη αν θυμαμαι καλα η καπινιζουσα φαφουτα
Η Νταιανα απο βδομαδα τωρα εχω την Χριστινα .. πολυ καλη κοπελα καταπληκτικη θα περασεις πολυ ωραια
www.imagerous.com/] [/URL]

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
η καπνιζουσα φαφουτα χαχαχα !! μεγαλη μορφη κ παντα σε πρηζει σου εγγυωμαι εγω και περνει κ υφος λες και προκειται να σου πουλησει ρετιρε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το Σααλ ξεχασα ( Α γεωγιου 4 ή φαναρια )

Πρωηνη μεχρι και το Σαββατο η Ναταλι μιας και η Ευα εχει ρεπο
ενω βραδυνη θα ειναι η Λιζαααα

Τι παρατηρησατε ?  :think: οτι Ναταλι και λιζα ειναι διαφορετικες κοπελες και οχι η Ναταλι μετονομασμενη
οποτε μαανες μαλλον ακυρο αυτοπ που ειπαμε και οποτε Αλ δωσε τα φωτα σου μ,ιας και ειχες περασει προσφατα
τωρα η Ελιζα που αναφερθηκε θα ειναι η Λιζα προφανος καποιος δεν ακουσε καλα ...

Οσο για την καπνιζουσα εχουμε μια ιστορια .. την εχω ξαναπει ας τη ξαναπω στα γρηγορα

Αλισα 52 καπου στο Οκτωμβριο η Ρεββεκα στο δωματιο 2 συναγωνσιτες στον καναπε μπαινουμε και μεις (αλλοι 2)
μπουρου μπουρου καινεις μας δε βιαζοταν
ξαφνικα η φαφουτα παει στηνει αυτι στηξν ποσρτα και την χτυπαει τρεις φορες
( η Φαφουτα λοιποον χτυπαει παντα τρεις φορες  :2funny: ο δε ταχυρδομος δυο )

Βγηκε η ρεβεκκα στο λεπτο , μαλλον ντυνοταν οταν χτυπησε η αλλη και φευγουμε

τη παιρνω τηλεφωνο την φαφουτα εμτα απο καμια ωρα

Γεια σας
Γεια σου αγορι μου
Ειναι η Ρεβεκα εκει εμαθα ε ? και ειναι καλη ...
Ναι εδω ειμαστε , η κοπελα ειναι πολυ καλη στο δωματιο μπλα μπλα
ξερω ξερω μου ειπαν
ωραια
επισης μ ου επαν οτι χτυπατε πορτες εκει ομως , αληθεια ?
εεε μα τι ειναι αυτα που μου λετε απ το τηελφωνο τωρα
εχετε δικιο θα τα πουμε απο κοντα , γεια σας

ακομα δε τα ειπαμε  :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Το Σααλ ξεχασα ( Α γεωγιου 4 ή φαναρια )

Πρωηνη μεχρι και το Σαββατο η Ναταλι μιας και η Ευα εχει ρεπο
ενω βραδυνη θα ειναι η Λιζαααα

Τι παρατηρησατε ?  :think: οτι Ναταλι και λιζα ειναι διαφορετικες κοπελες και οχι η Ναταλι μετονομασμενη
οποτε μαανες μαλλον ακυρο αυτοπ που ειπαμε και οποτε Αλ δωσε τα φωτα σου μ,ιας και ειχες περασει προσφατα
τωρα η Ελιζα που αναφερθηκε θα ειναι η Λιζα προφανος καποιος δεν ακουσε καλα ...
η Ναταλι η βυζαρου η γυφτοφατσα απο Νικ.Ουρανου και Πρασινο ειναι 100% αυτη που πλεον συστηνεται ως Λιζα-(Ε)λιζα στο Αν.Γεωργιου 4 και δουλευει νυχτες.
Το πιθανοτερο ειναι η Ναταλι να ειναι καποιο καινουριο φρουτο...
Δουλεψε και παλιοτερα ομως εκει μια Ναταλι(α) επισης γυφτοφατσα κοντη ασχημη με μεγαλη περιφερεια και γυαλια.
Υποθεσεις κανω δεν ξερω αν ειναι αυτη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η Ναταλι η βυζαρου η γυφτοφατσα απο Νικ.Ουρανου και Πρασινο ειναι 100% αυτη που πλεον συστηνεται ως Λιζα-(Ε)λιζα στο Αν.Γεωργιου 4 και δουλευει νυχτες.
Δουλεψε και παλιοτερα ομως εκει μια Ναταλι(α) επισης γυφτοφατσα κοντη ασχημη με μεγαλη περιφερεια και γυαλια.
σωστος...η και καλα ελληνιδα;

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Eμεις δεν θα κατεβουμε σε καμια απεργια? :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Καλα θυμομουν οτι την ειχες δει ...
οποτε οποιος ψηνετε για ανακαλυψεις στο καινουριο και στο Σααλ αυριο πρωινη βαρδια ισως κατι βρει

η μια παιρνει το ονομα της αλλης  :idiot: :uglystupid:
τι να πω με εχουν μπερδεψει , θα παραδοσω το γραφειο συγκηνωνιων μου φαινετε :dunno:

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Ναι εγω ημουνα. Καλη η Ειρήνη?

Την Ειρήνη την δοκιμάζω 3 φορές το μήνα, είναι αξιόπιστη κοπέλα, την κάνεις ότι θες χωρίς να γκρινιάζει. Κάνει πολύ καλό γυμνό  :pipa1:
Τα τιμά τα χρήματά της

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
γεια σου pacino, πως πάει η αγορά των  :fuck1::2funny: