Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (2 μέλη και 78 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση σημερα μεταξυ 16.30-17.00....

με παρεσυρε ο gl παλι μη τον περιλαβω και την πατησα(τροπος του λεγειν....)

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η milf Ειρηνη.μια γυναικα της διπλανης πορτας,μελαχρινη κοντουλα με φαρδυ κωλαρακι και ξινη φατσα.Στα 50ε γυμνο,60ε 69 και 70ε 69 με γυμνο.Ιδιες τιμες η θειτσα με Σιμονα,Καρμεν και Μιραμπελα???καθιστε καλα ρε....
-Προμηθεως τερμα κατω.η Ρωξανη.ενα πολυ ομορφο καστανο κοριτσι,κοντουλα με συμπαθητικα βυζακια και κωλαρακι.στα 40ε γλειψιμο,νομιζω δεν κανει γυμνο αυτη
-Σαπφους 5.ειναι η Βιολετα αλλα ειναι μεσα.θυμαμαι που ειχε γραψει ο gl στη Νικ.Ουρανου 26 γιάυτη,εχουμε και κοινα γουστα οποτε λεω θα ξαναπερασω....
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Μιχαελα.μια καινουρια μελαχρινη πολυ αδυνατη αλλα συμπαθητικο πατουρι.Ψιλοασχημουλα ομως.στα 40ε γλυφομουνι και αυτη.
-Σαπφους 20.η Μονικα 2η βαρδια μετα την Νταϊανα.Ισπανιδα ταχα και αυτη πολυ ψηλη,πολυ αδυνατη,μικρο ομορφο βυζακι και ωραια ποδια με κωλαρα.η Φατσα της φερνει σε κατι εξωτικο,εμενα δε μ'αρεσουν αυτες αλλα σιγουρα καποιοι θα την θεωρησετε αξιοπροσεχτη παρουσια εμφανισιακα....
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ξανθια Ρωσσιδα Αλισια.ωραια κοπελα καλες καμπυλες αλλα μαλλον μετρια μεσα απο τα σχολια των υπολοιπων...
-Τανταλου 8.Πω πω πω :bigdick: :bigdick:η ξανθια Ουκρανη Βικυ.κοκκινο σετακι,εχει χασει κιλα,η κωλαρα εχει σηκωθει,εκοψε και κοντο το μαλλι με μυτακια προς τα κατω στις ακρες και εχει γινει μια καυλιαρα κατσε καλα.ηταν ομως 16.50 και στις 17.00 θα εφευγε.στα 60ε 69 με γυμνο το οποιο κανει πολυ καλα...
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η μελαχρινη πιπινοΒικυ....χμμμμμ δε μ'αρεσει ρε παιδια,πολυ κοριτσακι....

Επιστρεφω λοιπον Σαπφους 5,βγαινει η Βιολετα....βρε που την ξερω,που την ξερω.Ξανθια 35αρα,ομορφο προσωπο με μακρυ μαλλι φοβερη κωλαρα και μαυρες μποτες μεχρι το γονατο.Στα 50ε χωρις παζαρι το 69 με γυμνο οποτε μπαινω...
Ερχεται και αυτη την ρωταω που εχει δουλεψει μπας και της θυμηθω...Χαδακια στην αρχη,γλειφει ρωγες και αρχιδια,αφηνει δαχτυλακια-τριψιματα σε μουνι και κωλο.Φοβερο βαθυ τσιμπουκι σε αργο τεμπο που με εκανε πυραυλο.Την γλειφω κι εγω,μουνι καθαρισμενο με μωρομαντηλο και ελαφρως αξυριστο(φιλη της Αντζελα κι αυτη :2funny: :2funny:),αρχιζει καυλωνει οποτε παω να την δοκιμασω κι απο πισω.....Εκει δε μ'αφησε οποτε και την θυμηθηκα...ηταν η Βιλλυ που ειχα γαμησει γυρω στον Οκτωβριο στο Σαπφους 7 οταν ειχε πρωτοερθει.Τελοσπαντων μου ειχε ψιλοαρεσει και τοτε αλλα αν την θυμομουν δε θα εμπαινα σημερα.
Καλο καβαλημα απο πανω αλλα κουραστηκε γρηγορα οποτε και την εστησα απο κατω για σφυροκοπημα το οποιο δειχνει να απολαμβανει.
Ειναι υπομονετικη,δειχνει να το γουσταρει αλλα δεν εχει σπιρταδα....δεν παιρνει πρωτοβουλιες.Βελτιωμενη βεβαια απο την αλλα φορα αλλα ηθελα κατι καινουριο σημερα...Με τη νεα της εμφανιση θυμιζει εντονα και την Ηρα μπορω να πω....
Οποτε πριν βγει απ'το δωματιο την ρωταω αν ειναι η Βιλλυ και μου λεει ναι....Βιολετα-Βιλλυ δεν το καταλαβες???

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Προμηθεως τερμα κατω.η Ρωξανη
Οχι η Ρωξαννα της εκκλησιας ε ?

Τανταλου 8. η ξανθια Ουκρανη Βικυ.κοκκινο σετακι
santa claus is comming to tooooown

ωραιος ο Αλ  ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Προμηθεως τερμα κατω.η Ρωξανη
Οχι η Ρωξαννα της εκκλησιας ε ?

τσου ρε....ειπα πολυ ομορφη Ρωξανα.

Η Βικυ σημερα ηταν πιο καυλα απο ποτε.αμα αφησει λιγο και το σνομπ υφακι δε θα προλαβαινει να γαμιεται μετα

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
γεια σας μαγκες..χθες εστειλα την κριτικη στις 10 με 10 κ τεταρτο...δεν εχει δημοσιευτει ομως...και παλια που ειχα επισκευτει αλλη μια φορα την αφρο στην κωλλετη ουτε εκεινη ειχαν δημοσιευσει....ξερει κανεις γιατι??ολες οι αλλες μου κριτικες βγηκαν στον αερα χωρις προβλημα..μονο 2 δεν εχουν ανεβει..και οι δυο κωλλετη...μπορει να βοηθησει καποιος?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η αγαπη τι κανει στην κωλεττη ? Πηρα τηλεφωνο το πρωι και μου ειπαν η αγαπη ειναι. Πηγα τελικα φριξου 9 Χριστινα που στανταρντ περνουσα τελεια και εφαγα ωραία νίλα. Με τα χιλια ζόρια τελείωσα με μαλακία και έφυγα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
γεια σας μαγκες..χθες εστειλα την κριτικη στις 10 με 10 κ τεταρτο...δεν εχει δημοσιευτει ομως...και παλια που ειχα επισκευτει αλλη μια φορα την αφρο στην κωλλετη ουτε εκεινη ειχαν δημοσιευσει....ξερει κανεις γιατι??ολες οι αλλες μου κριτικες βγηκαν στον αερα χωρις προβλημα..μονο 2 δεν εχουν ανεβει..και οι δυο κωλλετη...μπορει να βοηθησει καποιος?
Μπήκε. Τεχνικό ήταν το θέμα. Τώρα ok.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βολτα με καταθεση σημερα μεταξυ 16.30-17.00....

με παρεσυρε ο gl παλι μη τον περιλαβω και την πατησα(τροπος του λεγειν....)
πηρα το πενηνταρι και τα εκανα ολα οπως ελεγε το μενου....γλειφει και αρχιδακια και γουσταρει το γλειψιμο σε μουνακι και κωλαρακι αλλα χωρις δαχτυλιασμα....εξωτερικα ομως μπορεις να παιξεις και με την κωλοτρυπιδα της.....χυσιμο στα βυζια και αποχαιρετισμος....φορουσε και μποτες που δεν εβγαλε καθολου ,οτι πρεπει για τον φιλο μποτοφιλο
με δυο λογια κανει πολυ αξιοπρεπες προγραμμα,ειναι οικονομικη ,ειναι πολυ φιλικη,καυλωνει με το γλειψιμο,κραταει βεβαια τα τυπικα προσχηματα,δεν ξεφευγει πολυ εκτος οριων(ηταν και πρωτη μας φορα μαζι),ενω στηνεται υπεροχα στο ιεραποστολικο,γλειφει τις ρωγες...ανεβαινει και απο πανω και κουνιεται πολυ καλα....

εγραψα......

γενικα τα ιδια ειπαμε.....απλα ενα λαθος εκανα που γενικα δεν το κανω...την εκθειασα λιγο παραπανω ισως απο οτι επρεπε....αν και κρατησα τις σχετικες επιφυλαξεις μου

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
πέρασα χθες βράδυ απο λαφαμ....ειναι η βανεσα που δουλευέ στην μαντζάρου ,βουλγάρα ξανθιά ωραίο μουνί....μεσα όμως μετρια πράγματα....
η λάνα ειναι αυτη που λέγαμε απο την εκκλησία αλλα ετσι οπως την είδα ηταν ναι μεν νταρντάνογυναίκα αλλα πιο μαζεμένη σε σχεση με τις φώτο.....
ωραιο μουνί και αυτή....απο εκει και πέρα πηγα και φρίξου οπου ηταν η τσέσυ....αυτά τα λίγα και απο μένα....πλέον δεν κάνω γύρες οπως παλιά...

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Βολτα με καταθεση πριν απο λιγο (2200-0000)
Προμηθεως 25 Η αδιαφορη Ειρηνη.Μελαχροινη,μετριο υψος,μπουτου,βαριεστημενη φατσα,τιποτα το ιδιαιτερο.Σχημα αχλαδιου το κορμι της.Την δευτερη φορα που περασα (στις 2300) εφευγε πεζη και στην θεση της ηρθε μια μικροκαμωμενη ομορφουλα κοντουλα ξανθια.Με αθλητικα παπουτσια και φορμες εμπαινε."περιμενε να αλλαξω και ελα¨ μου ειπε.
Τανταλου 14 Η πιπινοβικυ.Ωραιο,ψηλο αδυνατο κοριτσι,με το χαμογελο και την ευγενεια στα χειλη.Τα δωματια παντα φουλ.
Τανταλου 8 Η Αννιτα απο το Προμηθεως 14 Η ξανθια βερσιον της Βικυς.Ωραια,αδυνατη,ψηλη κοπελα,καλουτσικο προσωπακι.Αναμεικτες οι κριτικες
Γωνιακο Μια καινουρια παρουσια,καβλωτικη θα ελεγα.Ψιλοαλογα,με κιλα που τα ειχε στην μεση,μικρο βυζι,ωραια ποδια,παιχνιδιαρικη φατσουλα.Ειναι νεα,ειπε η τσατσα,κατι με το οποιο συμφωνησαμε οι συναγωνιστες.Στα υποψην...(αν και την 2η φορα που περασα  βγηκε με την κρεμα ανα χειρας)
Σαπφους 20 Η ταχα Ισπανιδα Μονικα.Πολυ ωραια παρουσια,ομορφη,ψηλη,με αδυνατα ποδια και πολυ ωραιο βυζι.επισης,ομορφο προσωπο
Σαπφους 7 Η ταχα 18 χρονων Τσεχα.Αφρατη κωλαρα,με καμπυλες η κοπελα.Παντα βγαινει με αερα,ναζι,τσαχποινια.Στα υποψην...
Σαπφους 5 Η Τζοαννα.Αυτη την φορα εφρνε σε κοριτσακι της διπλανης πορτας.Εντωμεταξυ,ενας καημενος τυπος με αρκουδακια,λαγουδακια κι αλλα τετοια χαριτωμενα παιχνιδακια περιμενε υπομονετικα να βγει η κοπελα,μπας και της πουλησει κανενα.Τελος,η τσατσα χτυπησε 4 φορες την πορτα για να βγει η Τζοαννα.Η τσατσα ξερετε ποια ειναι,εκεινη η ψηλη ¨μιλφ¨,που στα νιατα της θα τον ετρωγε καλα.
Προμηθεως 11 Η γλυκια Μιρελα.Ψηλη,πολυ αδυνατη,μικρο βυζι,ομορφο προσωπο και πολυ καλη περιποιηση
Φευγοντας απο κει....

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
ΣΑαλ Η μιλφ Νικολ.Ειχα ψιλοκουραστει απο την γυρα και ειχα πει να περασω.Βγαινει ο ορισμος της λεξης μιλφ Νικολ,που την ξερω διοτι την εχω παρει.Βυζαρες,κωλαρα πραγματικα για ξεσκισμα.Εχει αρχισει να σπανει παντως αρκετα.Με το που βγηκε,ειπα να περασω,αλλα ο συναγωνιστης που ηταν ηδη πριν απο μενα στο δωματιο,ειχε πληρωσει 100 για μια ωρα.Η ευγενικη ΝΙκολ ηρθε,με ψιλοαγκαλιασε και μου ειπε πολυ ευγενικα και διακριτικα να ερθω σε μια ωρα ή καλυτερα σε 50 λεπτα.
Οποτε λεω,δεν παω απο 26ης οκτωβριου 35;
Πηγαινω και ηταν η Εμμανουελα.Ορμωμενος απο αρκετους συναγωνιστες,περασα.Ενα εχω να πω,η κοπελα ειναι εκπληκτικη.Πολυ σπανια εκφραζομαι ετσι(μπορειτε να ανατρεξετε στις κριτικες μου),αλλα καλο ειναι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.
Λοιπον, η Εμμανουελα ειναι μια ψηλη ξανθια,με φατσουλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο,αλλα παιχνιδιαρα και χαδιαρικη.Ψηλη,με ποδια οχι ιδιαιτερα ισια,αλλα βυζαρες ¨αγελαδινες¨,φυσικες.
Μπαινοντας μεσα δεν βιαζεται καθολου.Επι 2  3 λεπτα ημασταν ορθιοι,φιλιομασταν και την εβαζα διακριτικα δαχτυλο.Την χαιδευα γυρω απο την επιμαχη περιοχη και αυτη ανταποκρινοταν με αναστεναγμους,παθιαρικα φιλια και ζεστες αγκαλιες.
Λεμε,δεν παμε στο κρεβατι;
Οπερ και εγενετο.Πιπα πολυ καλη,την κανεις οτι θελεις,καθεται καθετα μπροστα σου κι εχεις ολο το πεδιο ελευθερο.
Στο κυριως πιατο,η γκομενα δεν παιζεται.Την μια της τον εχωνα αργα,την αλλη γρηγορα,την αλλη αργα και βαθια,την αλλη ακομα πιο αργα και πολυ πολυ βαθια.Σταματημα για κουβεντα και ξανα παλι.Μετα τα ποδια στους ωμους μου,διεισδυση πολυ αργη και πολυ βαθια,σταματημα (διοτι ειχαν φυγει τα πρωτα φλοκια).
Μετα στα 4 οπου στηθηκε τελεια για ενα ανελεητο σφυροκοπημα.Εχυνα για πολυ ωρα και πολυ δυνατα.Καιρο ειχα να το ευχαριστηθω τοσο πολυ.
Μετα κουβεντουλα,φιλια αφθονα.
Με μια λεξη..εκπληκτικη
Θα ακολουθησει λεπτομερης κριτικη αυριο (τωρα γραφω απο κινητο)
Καλο σας βραδυ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
πέρασα χθες βράδυ απο λαφαμ....ειναι η βανεσα που δουλευέ στην μαντζάρου ,βουλγάρα ξανθιά ωραίο μουνί....μεσα όμως μετρια πράγματα....
η λάνα ειναι αυτη που λέγαμε απο την εκκλησία αλλα ετσι οπως την είδα ηταν ναι μεν νταρντάνογυναίκα αλλα πιο μαζεμένη σε σχεση με τις φώτο.....
ωραιο μουνί και αυτή....απο εκει και πέρα πηγα και φρίξου οπου ηταν η τσέσυ....αυτά τα λίγα και απο μένα....πλέον δεν κάνω γύρες οπως παλιά...

Το μαθαμε κι αυτο , ωραιος  :rockon:

kklld  Αξιος :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κατάθεση το πρωί στο Νικ. Ουρανού 26 στην Νατάσα, είναι τελικά η γνωστή Νατάσα που δούλευε στο Ταντάλου 8, έχει βελτιωθεί και σε εμφάνιση με το νέο χτένισμα κ χρώμα του μαλλιού της και σε συμπεριφορά στο δωμάτιο. Πολύ καλή πρόταση για βυζολάγνους, μείον τα ελαφρώς αξύριστα πόδια. Σε μια γύρα επιλεκτικά είδαμε Ρωξάνη, Βιολέτα και την Άννα στα τρίδυμα. (Αλ αυτή πρέπει να ήταν η κοπέλα που είχες δει). Ρεβέκα στο Φρίξου 14, απόρω πως σας αρέσει αυτή η γυναίκα που έχει τόσο αντρικό σώμα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατάθεση το πρωί στο Νικ. Ουρανού 26 στην Νατάσα, είναι τελικά η γνωστή Νατάσα που δούλευε στο Ταντάλου 8, έχει βελτιωθεί και σε εμφάνιση με το νέο χτένισμα κ χρώμα του μαλλιού της και σε συμπεριφορά στο δωμάτιο. Πολύ καλή πρόταση για βυζολάγνους, μείον τα ελαφρώς αξύριστα πόδια. Σε μια γύρα επιλεκτικά είδαμε Ρωξάνη, Βιολέτα και την Άννα στα τρίδυμα. (Αλ αυτή πρέπει να ήταν η κοπέλα που είχες δει). Ρεβέκα στο Φρίξου 14, απόρω πως σας αρέσει αυτή η γυναίκα που έχει τόσο αντρικό σώμα...

Κι αλλη Νατσσα ... πολλες μαζευτικαν πρεπει να τις ταξινομησω
Αναμενουμε λεπτομεριες

Ρωξάνη Οχι η Ρουμανα της εκκλησιας ετσι ?
Βιολέτα η απο βουλγαρια,προμιλφ εως μιλφ (gl @ ouranou)
Άννα Δεν αντελιφθειν για ποια λεμε ... δε θα την ξερω

Ρεβεκκα τελευτια φορα που την ειδα ή ειχε βαλει κιλακια ή φορουσε στενα εσωρουχα
φωτος υπαρχουν στο αλλο σιτε για οσους δεν την εχουν δει
Ειναι λιγο μονοκοματη αναλογα την οπτικη γωνια ... αλλα οχι και αντρικο βρε ... απο λαθος γωνια θα την ειδες  :2funny:
Μεσα ειναι ποιο δυνατη απ εξω παντως  ;)

Επισκέπτης
Κι αλλη Νατσσα ... πολλες μαζευτικαν πρεπει να τις ταξινομησω
Αναμενουμε λεπτομεριες

Ρωξάνη Οχι η Ρουμανα της εκκλησιας ετσι ?
Βιολέτα η απο βουλγαρια,προμιλφ εως μιλφ (gl @ ouranou)
Άννα Δεν αντελιφθειν για ποια λεμε ... δε θα την ξερω

Την Ρωξάνα την έχω περιγράψει πολλές φορές, είναι μονίμως πρωινή στο προμ 11. Η Άννα ήταν παλιότερα στο προμ 25 και πρωί και βράδυ.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την Ρωξάνα την έχω περιγράψει πολλές φορές, είναι μονίμως πρωινή στο προμ 11. Η Άννα ήταν παλιότερα στο προμ 25 και πρωί και βράδυ.

Ναι .. εκ βουλγαριας αν θυμαμαι καλα

την αννα δεν την εχω δει πραγματι ...

Για οσους ψηνονται ...

Ερημητη ναντια
μαντζαρου Αντζελα
σααλ ευα
βιλα αντριανα
φριξου 14 ρεββεκα
λα φαμ νατασσα
κωλετη αγαπη

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ψηνομουν για εφη και μου κοτσαρανε αγαπη και νικολ στην κωλεττη πφφφ...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Σαπφους 20 Η ταχα Ισπανιδα Μονικα.Πολυ ωραια παρουσια,ομορφη,ψηλη,με αδυνατα ποδια και πολυ ωραιο βυζι.επισης,ομορφο προσωπο

αυτη ρε παιδες δεν την εχω δει....κ μου ηρθε μια διαθεση για μοντελισια γκομενα..φαση μιρελλα....μοντελοφερνει???ξερει κανεισ ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom