Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Έχεις δίκιο, sorry μπερδεύτικα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Που κατάλαβες οτι τα πίνω  :2funny: :2funny: ;) ;)

και γω το ιδιο κανω , αντε γεια μας  :cheesy:

Ο κικας πραγματι δε μας ειπε τιποτα ακομη ....
Το τελυταιο του ποστ ηταν ...
μαγκες αυριο περνω αποτελεσματα - θα σας ενημερώσω.
αν και ξαναμπηκε δε μας ενημερωσε , ελπιζω να ειναι ολα ΟΚ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Μη μασάς, εμένα μου το έκανε δώρο, (το ακάποτο) και είμαι οκ. :) :) :pipa1: :pipa1:
βρε το ξερω.δε γινεται με δυο πιπιλισματα να σου δωσει τιποτα...

kikas αν μας διαβαζεις αστειευομαι.ευχομαι να'σαι καλα.....αλλα ρε μπαγασα εισαι και λιγο η αιτια που την απεφυγα και σημερα ενω κατα γενικη ομολογια ειναι πολυ δυνατη  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα στεναχωρησω λιγο τον Αλ κι αλλους θαυμαστες της Ηρας, αλλα εμενα δε μου λεει τιποτα..
Ξανθια 35αρα μιλφ, αρκετα σπασμενη.. Αλλα εμενα γενικα δε μ' αρεσουν οι ρωσιδες, κι ειδικα οταν ακουω να μιλανε ελληνικα με ρωσικη προφορα ξενερωνω απιστευτα..!
Δεν εχω προβλημα μ' οσους μιλανε σπαστα ελληνικα, αλλα η ρωσικη προφορα μου τη δινει στα νευρα.. Κ γενικα τις βρισκω πολυ ανεκφραστες κ κρυες τις ρωσιδες..
Κι η Βερονικα δε με τρελαινει, αλλα εχει ωραιο σωμα τουλαχιστον..! Απο φατσα μετρια πραματα..
οχι και κρυες οι ρωσιδες.....την νταρια την πηρες ποτε στην αθηνα;την σαρα εδω;η ρωσιδα πουτανα ειναι σχολη βρε....... :s&m_2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βραδυνη περιπολια 2200 στις 7/1
Προμηθεως 11 Η Μιρελα.Σημερα φορουσε ενα ασπρο μαλλον κορμακι που δεν την κολακευε ιδιαιτερα.Καλες κριτικες
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη σε σωμα Βερονικα
Σαπφους 7 Η ξεμαλλιασμενη θεια,οπως ειχα περιγραψει σε προηγουμενο μου ποστ,της διπλανης πορτας.Τελικα δεν ειναι και τοσο θεια.Καστανη,με μαλλι ατιμελητο,αδυνατη και στραβα βυζια.
Γωνιακο Ενα πολυ ομορφο ξανθο πιπινι,με καλυμμενα τα βυζια και πολυ ωραιο σωμα.Καβλωτικη παρουσια.Δεν ειναι το επισης ξανθο πιπινι που περιεγραψα χθες,με τα εντονα εκφραστικα ματια και τα βυζια εξω.Δυνατο μωρο,στα υποψην.Φαινοταν οτι δεν εκανε αγγαρεια.Ποια ειναι;
Τανταλου 8 Μια αδιαφορη μελαχροινη, ατσουμπαλο καπως σωμα,κοντα ποδια και γενικα οχι ομορφη.
Τανταλου 14 Η πανεμορφη ψηλη μελαχροινη Βικυ,με το υπεροχο δερμα και το ωραιο σωμα.Παντα με την κρεμα ανα χειρας

Να και ενας που γαμαει  :rockon: :rockon: :rockon:  ολοι μπυρες πινουν εδω , σερφαρουν και αναπολουν

:smitten: :smitten: :smitten:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αλλα εμενα γενικα δε μ' αρεσουν οι ρωσιδες, κι ειδικα οταν ακουω να μιλανε ελληνικα με ρωσικη προφορα ξενερωνω απιστευτα..!
μα ισα ισα αυτο ειναι το ωραιο...ειδικα οταν λενε λεξεις που περιεχουν λιιι και νιιι και το λενε οπως οι Πατρινιες.Εκει ειναι η καλυτερη καυλα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
η σαρα φιλε ειναι πραγματι ολα τα λεφτα...την εχω παρει αρκετες φορες..φοβερη βυζαρου,αφηνει γλειψιμο στα βυζακια κανει και γλειφομουνι,special προγραμματα κλπ αριστη επιλογη..για τους λατρεις των πληθωρικων μωρων οπως εμεις και των βυζολαγνων.

Πράγματι η ρώσικη σχόλη δεν παίζεται. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Προμηθεως 11 Η Μιρελα.Σημερα φορουσε ενα ασπρο μαλλον κορμακι που δεν την κολακευε ιδιαιτερα.Καλες κριτικες
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη σε σωμα Βερονικα
Σαπφους 7 Η ξεμαλλιασμενη θεια,οπως ειχα περιγραψει σε προηγουμενο μου ποστ,της διπλανης πορτας.Τελικα δεν ειναι και τοσο θεια.Καστανη,με μαλλι ατιμελητο,αδυνατη και στραβα βυζια.
Γωνιακο Ενα πολυ ομορφο ξανθο πιπινι,με καλυμμενα τα βυζια και πολυ ωραιο σωμα.Καβλωτικη παρουσια.Δεν ειναι το επισης ξανθο πιπινι που περιεγραψα χθες,με τα εντονα εκφραστικα ματια και τα βυζια εξω.Δυνατο μωρο,στα υποψην.Φαινοταν οτι δεν εκανε αγγαρεια.Ποια ειναι;
Τανταλου 8 Μια αδιαφορη μελαχροινη, ατσουμπαλο καπως σωμα,κοντα ποδια και γενικα οχι ομορφη.
Τανταλου 14 Η πανεμορφη ψηλη μελαχροινη Βικυ,με το υπεροχο δερμα και το ωραιο σωμα.Παντα με την κρεμα ανα χειρας

Αξιος.!! Ευτηχως υπαρχει καποιος που δουλευει...σαν τον ΟΤΕ γιναμε.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
μα ισα ισα αυτο ειναι το ωραιο...ειδικα οταν λενε λεξεις που περιεχουν λιιι και νιιι και το λενε οπως οι Πατρινιες.Εκει ειναι η καλυτερη καυλα

Τωρα μου θυμισες την ταινια "Ενα ψαρι που το λεγαν Γουαντα" με τον Τζον Κληζ..! Αν δεν το χεις δει, δες το..! Πολυ γελιο..!
Εχω παρει Αφρουλα, κ Νικολ, που παιζει να 'ναι απο Ρωσια.. Αλλα μιλαω για τις κλασικες Ρωσιδες, ξανθιες, γαλανοματες με κρυο βλεμμα, κι ασπρουλιαρες..! Δε μ' αρεσουν..!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Τωρα μου θυμισες την ταινια "Ενα ψαρι που το λεγαν Γουαντα" με τον Τζον Κληζ..! Αν δεν το χεις δει, δες το..! Πολυ γελιο..!
Εχω παρει Αφρουλα, κ Νικολ, που παιζει να 'ναι απο Ρωσια.. Αλλα μιλαω για τις κλασικες Ρωσιδες, ξανθιες, γαλανοματες με κρυο βλεμμα, κι ασπρουλιαρες..! Δε μ' αρεσουν..!

ισα ισα τις πατας κατι σκαμπιλια στα κολωμερια να δεις πως κοκκινιζουν.!!! :rockon: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Δεν ειναι η Γιαννα ?  :think:

Γιατι δεν ρωτησες ? εγω ειχα ρωτησει και μου ειπε η Τσατσα ονομα

ρωτουσε κι αλλος ενας (προσχαρος τυπος ) και οταν βγηκαμε τον ρωτησα
Φιλε εισαι στο φορουμ ?
Οχι τωρα βγηκα , πρωτο σπιτι ειναι  μου λεει :2funny:

δεν τον εκοψα να ξερει απο πισι παντως ....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ψηνεσαι για Γκεσταπο ?  :think:

Περιμενω να δω κριτικη αναλογη με την δικη μου γιατι αλλιως θα νοιωθω τυψεις  :-
Ελποζω να μην παρασυρθηκε

Γουσταρω χριστινακι ντυμενο γκεσταπιντισα με μποταρες γυαλισμενες και να με κανει ανακριση χααχχα
περα απο την πλακα εχει το ιδανικο σωμα για τα γουστα μου.....μπαμπατσικογυμασμενο
στο δωματιο με τις μερες της

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γουσταρω χριστινακι ντυμενο γκεσταπιντισα με μποταρες γυαλισμενες και να με κανει ανακριση χααχχα
περα απο την πλακα εχει το ιδανικο σωμα για τα γουστα μου.....μπαμπατσικογυμασμενο
στο δωματιο με τις μερες της

Την εχεις παρει ?  :think:
επιδη βλεπω γενικως γραφεςι κριτικες αλλα για την γκεσταπο δεν ειδα
φοβασαι μη σε δειρει ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Προσοχη παντως γιατι οπως θα ειδατε ξερει μποξ
URL]]

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
την εχω παρει 4 φορες απλα δεν ημουν σε φαση να εχω ωρα για κοπροσκυλιασμα κ κριτικες

φανταρος σε πρωτη αδεια ορκομωσιας εχυσα στις 2-3 που τον εβαλα ηταν μελαχρινη ακομα τοτε. Μολις εχυσα εκει αυτη δεν βιαζοταν να φυγει με τραβουσε παλι πανω της αλλα εφαγα ξενερα κ εφυγα βριζωντας τον εαυτο μου τις πουτανες τα μπουρδελα τα λεφτα που εχασα το στρατο το κερατο μου το τραγιο ολα μαζι  :rockon: :rockon:

αλλες 2 φορες σαν φανταρος οπου ηταν αρκετα καλη αλλα οχι κατι το εξαιρετικο απο αποδοση

και μια φορα αφου απολυθηκα οπου τωρα πια σαν πολιτης περασα πολυ καλα χαχα την εχυσα και στα βυζακια . φαινεται δεν μου εκανε καλα γαμησια οταν ημουν φανταρος επειδη θα ηταν στην γερμανικη στρατονομια της ταιριαζει :rockon: :rockon:

Εχω κατι γαντια του μποξ κρατημενα λες να παω απο βδομαδα μαζι με αυτα στο δωματιο

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας ,Καλη Χρονια  ηρθα να ξανασυστηθω
μπορει καμια φορα σε καμια τσαρκα κλτ να πω ή να ρωτησω τιποτα , οποτε μην εχετε αμφιβολιες για το ποιος ρωταει

Ο  λογαριασμος φιαχτηκε γιατι δεν δεχοταν το παςς του Τζο το κινητο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
μπορει καμια φορα σε καμια τσαρκα κλτ να πω ή να ρωτησω τιποτα , οποτε μην εχετε αμφιβολιες για το ποιος ρωταει

η πολυ παρεα με τον γλιτσα σε χαλασε :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Τον αναγωνριζω σαν γνησιο τεκνο μου ...  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
την εχω παρει 4 φορες απλα δεν ημουν σε φαση να εχω ωρα για κοπροσκυλιασμα κ κριτικες

φανταρος σε πρωτη αδεια ορκομωσιας εχυσα στις 2-3 που τον εβαλα ηταν μελαχρινη ακομα τοτε. Μολις εχυσα εκει αυτη δεν βιαζοταν να φυγει με τραβουσε παλι πανω της αλλα εφαγα ξενερα κ εφυγα βριζωντας τον εαυτο μου τις πουτανες τα μπουρδελα τα λεφτα που εχασα το στρατο το κερατο μου το τραγιο ολα μαζι  :rockon: :rockon:

αλλες 2 φορες σαν φανταρος οπου ηταν αρκετα καλη αλλα οχι κατι το εξαιρετικο απο αποδοση

και μια φορα αφου απολυθηκα οπου τωρα πια σαν πολιτης περασα πολυ καλα χαχα την εχυσα και στα βυζακια . φαινεται δεν μου εκανε καλα γαμησια οταν ημουν φανταρος επειδη θα ηταν στην γερμανικη στρατονομια της ταιριαζει :rockon: :rockon:

Εχω κατι γαντια του μποξ κρατημενα λες να παω απο βδομαδα μαζι με αυτα στο δωματιο

Μαιστα...

Καλο βολι αν πας και πες μας πως περασες  :rockon:
( αν δεν περασεις καλα θα ειναι επιδη θα με σκευτεται ακομη  :2funny: )

Επισκέπτης

That would be Joanna my friend :)

Επιβεβαιωμένο γιατί πέρασα μια μίνι βόλτα μετά το Σολ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom