Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εδω ρε φιλε εχουμε γεμισει απο 15 σελιδες για τη Ρωξαννη και για την Αντριανα και για κατι αλλα αγγουρια.Ημαρτον δηλαδη...
Δε θα παινεψουμε αυτη τη μουναρα αν το αξιζει?αμα ειναι σωστη η γυναικα να παρει αυτη ολο το πακετο.αφου το αξιζει....
αμα με το απλο προγραμμα που εγω συνηθως το θεωρω οτι θα παει χαμενο,σε κανει πυραυλο τοτε τι αλλο θες?

και θα χτυπησω και μια Νατασα τωρα τις επομενες μερες.αμα βγει κι αυτη τοσο αποδοτικη και μουναρα που λενε ολοι θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος και φυσικα θα επιβεβαιωθει για ακομα μια φορα οτι οι Σοβιετικες ειναι ενα κλικ παραπανω οπως και να το κανουμε :2funny: :2funny:

και 1 και 2 .!! :rockon: :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μα τι γινεται??κατα εναν περιεργο τροπο οι πραγματικα σωστες επαγγελματιες ειναι οι λιγοτερο προβεβλημενες εδω μεσα.ειναι αδικο...
Τη milf Αννα τωρα τελευταια την ανακαλυψαν ολοι και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.απο το καλοκαιρι τα ειχα πει....δε το λεω με την εννοια οτι το ειπα εγω.δεν ειναι αυτο νοημα.

Για την Ευα τα ιδια....απο το καλοκαιρι τα ειπαμε και μαλιστα την παινεψε και ο gl πολυ.
αν το ονομα της Ευας αναφερθηκε 15 φορες εδω μεσα,της Ρωξανας αναφερθηκε 100 που ειναι ομολογουμενως ενα αδιαφορο ασχημο μελαχρινο αγγουρι.Γιατι δηλαδη?

μετα μπαινουν και κλαινε και λενε δεν εχουμε δυνατες γυναικες εδω στα σπιτια.Εχουμε και παραεχουμε απλα τις πραγματικες καλες δε τις διαφημιζουμε οσο πρεπει.
Φταιμε κι εμεις σ'αυτο...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εδω ρε φιλε εχουμε γεμισει απο 15 σελιδες για τη Ρωξαννη και για την Αντριανα και για κατι αλλα αγγουρια.Ημαρτον δηλαδη...
Δε θα παινεψουμε αυτη τη μουναρα αν το αξιζει?αμα ειναι σωστη η γυναικα να παρει αυτη ολο το πακετο.αφου το αξιζει....
αμα με το απλο προγραμμα που εγω συνηθως το θεωρω οτι θα παει χαμενο,σε κανει πυραυλο τοτε τι αλλο θες?

και θα χτυπησω και μια Νατασα τωρα τις επομενες μερες.αμα βγει κι αυτη τοσο αποδοτικη και μουναρα που λενε ολοι θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος και φυσικα θα επιβεβαιωθει για ακομα μια φορα οτι οι Σοβιετικες ειναι ενα κλικ παραπανω οπως και να το κανουμε :2funny: :2funny:
Θα την παινέψουμε και θα την παραπαινέψουμε. Και θα πάρει και το πακέτο χαλάλι της.  Την ιδρώνει την φανέλα στην κυριολεξία (μου έκανε cow girl και πάω να την πιάσω στην πλάτη και ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα τέλη Οκτώβρη χωρίς καλοριφέρ και θέρμανση γενικά).

Αλήθεια αυτή η Νατάσσα ποια είναι και που παίζει μπάλα ? Κάτι σαν να έχω διαβάσει (καλό) αλλά μου διαφεύγει τώρα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Νατασσα μαντζαρου 14 .. και γω την εκανα μουσκεμα  :rockon: :rockon: ( Αυτη του ερως )

Η νατασσα τυο λα φαμ ? ξερεις κανεις ποια ειναι ? ( ρωσιδα μου ειπε η τσατσα )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα την παινέψουμε και θα την παραπαινέψουμε. Και θα πάρει και το πακέτο χαλάλι της.  Την ιδρώνει την φανέλα στην κυριολεξία (μου έκανε cow girl και πάω να την πιάσω στην πλάτη και ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα τέλη Οκτώβρη χωρίς καλοριφέρ και θέρμανση γενικά).

Αλήθεια αυτή η Νατάσσα ποια είναι και που παίζει μπάλα ? Κάτι σαν να έχω διαβάσει (καλό) αλλά μου διαφεύγει τώρα.
αυτη της ματζαρου .....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αυτη της ματζαρου .....

Ναι τώρα θυμήθηκα,  >:( είχα περάσει και μια φορά και έφαγα πόρτα, κτυπάω το κουδούνι, η κοπέλα κάνει πρόγραμμα μου λέει, σηκώνομαι και φεύγω, μου την έδωκε λιγάκι, >:( γιατί ήταν κάπως  ο τόνος της φωνής της τσατσάς.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλ παιζουν ρολο και οι ηλικιες ρε συ , για τους 20 ρηδες του φορουμ αυτες που λες ειναι θειτσες ισως γιαυτο δε τους δινουν σημασια
ακομη και γω ( 31 ) δεν πηγα ακομη σε Ευα - Νικολ - Ναντια
ενω κατι πιπινια , Βικη - Εβελινα - Ρεβεκκα (δν ειναι και τοσο) ξεσκονιστηκαν απο 2 φορες μαλιστα  :rolleyes:

Eσυ αληθεια ποσο εισαι ? εχεις δηλωθει ?  :think:
αν δε θες να πεις puplic στειλε ΠΜ αν το κρυβεις ..
κρυψτο  :cheesy: απλα πες να μην ξαναρωταω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
της Ρωξανας αναφερθηκε 100 που ειναι ομολογουμενως ενα αδιαφορο ασχημο μελαχρινο αγγουρι.Γιατι δηλαδη?

Εδώ τα χαλάμε al... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρωξάνα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εντάξει και εγώ δεν θα περνούσα, την κριτική του gl διάβασα και πέρασα, ευτυχώς :smitten: :smitten:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:think:
Πηρε ο γλ ρωξξανα ?  :think:
γαμεοβερ και συ ?  :think:

στην εκκλησια ολα αυτα ?  :think: ( εχετε και κριτικες ? )

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
:think:
Πηρε ο γλ ρωξξανα ?  :think:
γαμεοβερ και συ ?  :think:

στην εκκλησια ολα αυτα ?   :think: ( εχετε και κριτικες ? )

Εδω την πηρα εγω... :2funny: :2funny: :2funny: δεν ανοιγανε τα γαμημενα τα συρταρια της.!! :2funny: :2funny: :2funny:
Δες αλιακμωνως...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εδώ τα χαλάμε al... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρωξάνα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εντάξει και εγώ δεν θα περνούσα, την κριτική του gl διάβασα και πέρασα, ευτυχώς :smitten: :smitten:
ρε κασκαντερ gl εχεις παρει κι εσυ το ασχημοπαπο??δε το θυμομουν...
μετα απο μια Ναντια και μια Ευα κατρακυλησες τοσο???ή μηπως ηταν πριν απο αυτες?

τελοσπαντων εγω θυμαμαι οτι η Ρωξανα ειναι απο τα ονοματα που πολυ ευκολα μου ερχονται στο μυαλο ως μια απο τις χειροτερες.μαζι με Κελλυ,Αντριαννα κλπ

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Βραδυνη περιπολια 2200 στις 7/1
Προμηθεως 11 Η Μιρελα.Σημερα φορουσε ενα ασπρο μαλλον κορμακι που δεν την κολακευε ιδιαιτερα.Καλες κριτικες
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη σε σωμα Βερονικα
Σαπφους 7 Η ξεμαλλιασμενη θεια,οπως ειχα περιγραψει σε προηγουμενο μου ποστ,της διπλανης πορτας.Τελικα δεν ειναι και τοσο θεια.Καστανη,με μαλλι ατιμελητο,αδυνατη και στραβα βυζια.
Γωνιακο Ενα πολυ ομορφο ξανθο πιπινι,με καλυμμενα τα βυζια και πολυ ωραιο σωμα.Καβλωτικη παρουσια.Δεν ειναι το επισης ξανθο πιπινι που περιεγραψα χθες,με τα εντονα εκφραστικα ματια και τα βυζια εξω.Δυνατο μωρο,στα υποψην.Φαινοταν οτι δεν εκανε αγγαρεια.Ποια ειναι;
Τανταλου 8 Μια αδιαφορη μελαχροινη, ατσουμπαλο καπως σωμα,κοντα ποδια και γενικα οχι ομορφη.
Τανταλου 14 Η πανεμορφη ψηλη μελαχροινη Βικυ,με το υπεροχο δερμα και το ωραιο σωμα.Παντα με την κρεμα ανα χειρας

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εδω την πηρα εγω... :2funny: :2funny: :2funny: δεν ανοιγανε τα γαμημενα τα συρταρια της.!! :2funny: :2funny: :2funny:
Δες αλιακμωνως...

Α τοσο προσφατα.....

Εσενα σε βρηκα τον γλ οχι ..
στις σκαλες θα την πηρε φαινετε  :2funny:

Γαμεοβερ εδω η καλη Νατασσα ( ελπιζω να μη σε παρασυρω )
Περισσοτερα δες στο ερως ( εκει εχει και κανα δυο αρνητικες αλλα ειναι fake μαλλον)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ακουστε και κατι για να γελασουμε...

στο προγραμμα της Ρεμπεκας σημερα στο Σαπφους 20 λεει η τσατσα στα 60ε 69 με γυμνο τσιμπουκι.το προγραμμα μου δηλαδη....

προς στιγμην το σκεφτομαι...αλλα αυτοματως σκεφτομαι....που εχει χαθεις ο kikas? :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ρε μεθυσμενε .. μηπως λες για ρεβεκκα ?  :think: ποτε ηταν η ρωξαννα στο 52 ?
( θα αφρισει ο Αλ , απλι γιοα την ρωξξανα μιλαμε  :2funny: Αντε φτανει με το κομοδινο )

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Θα στεναχωρησω λιγο τον Αλ κι αλλους θαυμαστες της Ηρας, αλλα εμενα δε μου λεει τιποτα..
Ξανθια 35αρα μιλφ, αρκετα σπασμενη.. Αλλα εμενα γενικα δε μ' αρεσουν οι ρωσιδες, κι ειδικα οταν ακουω να μιλανε ελληνικα με ρωσικη προφορα ξενερωνω απιστευτα..!
Δεν εχω προβλημα μ' οσους μιλανε σπαστα ελληνικα, αλλα η ρωσικη προφορα μου τη δινει στα νευρα.. Κ γενικα τις βρισκω πολυ ανεκφραστες κ κρυες τις ρωσιδες..
Κι η Βερονικα δε με τρελαινει, αλλα εχει ωραιο σωμα τουλαχιστον..! Απο φατσα μετρια πραματα..

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ρε μεθυσμενε .. μηπως λες για ρεβεκκα ?  :think: ποτε ηταν η ρωξαννα στο 52 ?
( θα αφρισει ο Αλ , απλι γιοα την ρωξξανα μιλαμε  :2funny: Αντε φτανει με το κομοδινο )

Έχεις δίκιο, sorry μπερδεύτικα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Που κατάλαβες οτι τα πίνω  :2funny: :2funny: ;) ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ακουστε και κατι για να γελασουμε...

στο προγραμμα της Ρεμπεκας σημερα στο Σαπφους 20 λεει η τσατσα στα 60ε 69 με γυμνο τσιμπουκι.το προγραμμα μου δηλαδη....

προς στιγμην το σκεφτομαι...αλλα αυτοματως σκεφτομαι....που εχει χαθεις ο kikas? :2funny: :2funny: :2funny:

Μη μασάς, εμένα μου το έκανε δώρο, (το ακάποτο) και είμαι οκ. :) :) :pipa1: :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom