You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)
παιδια καλη χρονια κ καλησπερα σας...η πρωτη καταθεση της χρονιας εγινε για μενα στην αλισια σαπφους 20 πριν απο λιγο..πολυ ικανοποιημενος..καθολου κλαμμενο 30ααρι...και σκεφτομαι να δοκιμασω και την πισω πορτα της...στα 80..δελεαστικο...
jo145 φιλε δεν ειχαμε τιποτα....αλλα παραδοξως δεν με πειραξε..μου εκανε αλλα κολπα....κριτικη δεν γραφω παιδια γιατι ειχα γραψει πρι κανα 2μηνο που ηταν τανταλου 14 και θα πω ακριβως τα ιδια...αν χρειαζεται να γραψω φυσικα ενημερωστε με κ θα το κανω...
jo145 φιλε δεν ειχαμε τιποτα....αλλα παραδοξως δεν με πειραξε..μου εκανε αλλα κολπα....κριτικη δεν γραφω παιδια γιατι ειχα γραψει πρι κανα 2μηνο που ηταν τανταλου 14 και θα πω ακριβως τα ιδια...αν χρειαζεται να γραψω φυσικα ενημερωστε με κ θα το κανω...
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
η χριστινα κωλο δινει???
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
τζο.....δεν ειναι κακο ....ομολογησε το μας..... το εχεις ερωτευτει το χριστινακι ε;......
Γουσταγω , ειχα να την δω εναμιση μηνα και ειχε και καυλες , αν ειναι ετσι παντα τοτε ναι , την ερωτευτικα
αλλα δυστηχος καμια φορα ρεταρει
oso_nixtonei
κωλο δεν δινει ... ηθελα και γω αλλα δεν
Κωλεν σφιξεν
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
τζο τι αστραπη ειδες?
δεν σε πιανω
Αντι για πορτα - φωτα οπως στην κατεχακη
Μαλλον απ την τιβι ηταν , αλλα υπαρχει μια υποψια οτι η τσατσα παιζει τα φωτα σαν συνιαλο
Στην εμμαουελλα εγινε στο τελειωμα , και εχουμε αμφιβολιες
ενω με την Χριστινα στο 5 λεπτο , στανταρ τιβι ηταν
παιδια καλη χρονια κ καλησπερα σας...η πρωτη καταθεση της χρονιας εγινε για μενα στην αλισια σαπφους 20 πριν απο λιγο..πολυ ικανοποιημενος..καθολου κλαμμενο 30ααρι...και σκεφτομαι να δοκιμασω και την πισω πορτα της...στα 80..δελεαστικο...
Αφου ειναι τα ιδια τι να πεις .. και αφου δεν κανει < μαγικα > ;)
αυτη αν την πετυχω ισως της τον δωσω
Τραβάει η ομάδα.
Αυτή τη στιγμή είναι ποσταρισμένες 11 κριτικες στις τελευταίες 45 που αφορουν μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης όταν συνήθως έβλεπες 2 με 3 το πολύ 4. ;) ;) ;)
Πάμε γερά.
Μπουδελιαρηδες ενωμενοι , ποτε ξεπεταγμενοι
( κατσε να δεις σε κανα δυο βδομαδες που θα εχουνε τελειωσει δωρα κλτ και θα χρειαστει πετρελαιο )
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
ερωτηση....
το βραδυ στο φριξου 14 δουλευει η αντριαννα η εχουμε αλλαγες?
μιλαω για σημερα
Σήμερα το βράδυ δουλεύει η Τζέσυ.
Η Αντριάννα δουλεύει αύριο το βράδυ μετά τις 20:00
αυτο το ξερω....δες λιγο καλυτερα φιλε,ειπα για φριξου 14Σήμερα το βράδυ δουλεύει η Τζέσυ.
Η Αντριάννα δουλεύει αύριο το βράδυ μετά τις 20:00
την κομοδνοπουλου εννοω
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
αυτο το ξερω....δες λιγο καλυτερα φιλε,ειπα για φριξου 14
την κομοδνοπουλου εννοω
Sorry μπερδεύτικα
Για την Κομοδινοπούλου δεν έχω ιδέα.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Δεν εχω καρτα , παπαλα , ας παρει καπιος και ας ποσταρει την απαντηση
Ναι γεια σας η κυρια Κομοδινοπουλου εργαζετε σημερα ?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Τραβάει η ομάδα.
Αυτή τη στιγμή είναι ποσταρισμένες 11 κριτικες στις τελευταίες 45 που αφορουν μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης όταν συνήθως έβλεπες 2 με 3 το πολύ 4. ;) ;) ;)
Πάμε γερά.
Ζουμε ιστορικες στιγμες.!! Οι συναθλητες ξεσποριασανε για τα καλα...
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Ε αλλωστε γαμηθηκε να δουλευει αυτες τις μερες Ρε παιδια ολοι καλα περασατε με εμανουελα μονο σε μενα βρωμουσε ιδρωτιλα ??? η απο την καβλα δεν πιανετε οσμες?/ δεν μαρεσε κ το σχημα της μουνουτρυπας της
o mikros toumpanistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Εγώ πάντως δεν εντόπισα καμιά περίεργη οσμή...παρότι ίδρωσε λιγάκι,ε λογικό ήταν,δε σταμάτησε να κουνιέται ,πολύ ενέργεια,γαμήσι υψηλής τάσης.
Κ πέρασα κ πολύ καυλά.Απο απόδοση αν βελτιώσει κ την πίπα θα είναι απο τις 5 καλύτερες στη Θεσ/νίκη (χωρίς να τις έχω δοκιμάσει κ όλες φυσικά).Το στυλάκι της στο δωμάτιο θυμίζει λιγάκι Αφρούλα.
Κ πέρασα κ πολύ καυλά.Απο απόδοση αν βελτιώσει κ την πίπα θα είναι απο τις 5 καλύτερες στη Θεσ/νίκη (χωρίς να τις έχω δοκιμάσει κ όλες φυσικά).Το στυλάκι της στο δωμάτιο θυμίζει λιγάκι Αφρούλα.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Συμφωνω με τον τουμπανιστη σε ολα μα ολα ( εκτος απο τα της Αφρουλα γιατι δεν την ξερω )
Μαλλον επεσες στην περιπτωση οσονυχτωνει , ατυχη στιγμη ..
Μου εχει τυχει και μενα με χριστινα,gr στην αρχη της βαρδιας κιολας στο Π ερημητη
μετα απο κανα δυμηνο την πετυχα στον βαρδαρη , και ηταν οκ
Αν εχεις τυχη διαβαινε , κι αν εχεις μυτη ... κλειστην
Μαλλον επεσες στην περιπτωση οσονυχτωνει , ατυχη στιγμη ..
Μου εχει τυχει και μενα με χριστινα,gr στην αρχη της βαρδιας κιολας στο Π ερημητη
μετα απο κανα δυμηνο την πετυχα στον βαρδαρη , και ηταν οκ
Αν εχεις τυχη διαβαινε , κι αν εχεις μυτη ... κλειστην
kklld
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Χθεσινη περιπολια στους οικους χθες βραδυ (22.00)
Προμηθεως 25: Η γνωστη milf Αννα η Ρουμάνα. Δυαντο-καλο χαρτι η συγκεκριμενη.
Προμηθεως 11: Η Μιρελα. Ομορφο-δροσερο-ψηλο κοριτσι, με καλες κριτικες παντα. Για τον μποτοφιλο φιλο μας, φοραει και μποτες, που ομως δεν την κολακευουν.
Σαπφους 5: Η εντυπωσιακη σε σωμα Βερονικα. Σταθερη αξια, καλες κριτικες.
Σαπφους 7: Εδω ειχαμε εξελιξη. Μια νεα (οπως ειπε η τσατσα) Τσεχα. Αλογισιο στυλ, με αφρατη κωλαρα για ξεσκσιμα. Ψηλη, τα ειχε τα χρονακια της. Οχι ιδιαίτερα ομορφο προσωπο. Βγηκε με πολυ ναζι στο σαλονι και μας χαιρετησε. Μπηκε με ενθουσιασμο στο δωματιο του συναγωνιστη μετα.
Γωνιακο: Ενα ξανθο πιπινι, μετριο υψος, χαρακτηριστικο προσωπο με ωραια ματια και καλο σωμα. Βγηκε με τα βυζια εξω φορα παρτιδα. Ειναι η Γιαννα ή η Δαναη αυτη? Ή μηπως καποια αλλη? Παντως αλλη ξανθια εχω δει εγω μεσημερι-απογευμα στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Τανταλου 8: Μια ψιλοαδιαφορη γεματουλα μελαχροινη, μακρυ μαλλι. Παντα βγαινει ψιλοβαριεστημενη εξω. Μπορει και να κανω λαθος. Τα εχει τα..κιλακια της. Ωραια πιασιματα ομως. Ποια να ειναι?
Τανταλου 14: Το προσχαρο κοριτσι, η Βικυ. Ψηλη, ωραιο σωμα, ομορφο προσωπο. Τα δωματια full. Μαλλον καλη πρεπει να ειναι. Παντα προσχαρη οταν βγαινει στο σαλονι, με την κρεμα ομως ανα χειρας.
Προμηθεως 25: Η γνωστη milf Αννα η Ρουμάνα. Δυαντο-καλο χαρτι η συγκεκριμενη.
Προμηθεως 11: Η Μιρελα. Ομορφο-δροσερο-ψηλο κοριτσι, με καλες κριτικες παντα. Για τον μποτοφιλο φιλο μας, φοραει και μποτες, που ομως δεν την κολακευουν.
Σαπφους 5: Η εντυπωσιακη σε σωμα Βερονικα. Σταθερη αξια, καλες κριτικες.
Σαπφους 7: Εδω ειχαμε εξελιξη. Μια νεα (οπως ειπε η τσατσα) Τσεχα. Αλογισιο στυλ, με αφρατη κωλαρα για ξεσκσιμα. Ψηλη, τα ειχε τα χρονακια της. Οχι ιδιαίτερα ομορφο προσωπο. Βγηκε με πολυ ναζι στο σαλονι και μας χαιρετησε. Μπηκε με ενθουσιασμο στο δωματιο του συναγωνιστη μετα.
Γωνιακο: Ενα ξανθο πιπινι, μετριο υψος, χαρακτηριστικο προσωπο με ωραια ματια και καλο σωμα. Βγηκε με τα βυζια εξω φορα παρτιδα. Ειναι η Γιαννα ή η Δαναη αυτη? Ή μηπως καποια αλλη? Παντως αλλη ξανθια εχω δει εγω μεσημερι-απογευμα στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Τανταλου 8: Μια ψιλοαδιαφορη γεματουλα μελαχροινη, μακρυ μαλλι. Παντα βγαινει ψιλοβαριεστημενη εξω. Μπορει και να κανω λαθος. Τα εχει τα..κιλακια της. Ωραια πιασιματα ομως. Ποια να ειναι?
Τανταλου 14: Το προσχαρο κοριτσι, η Βικυ. Ψηλη, ωραιο σωμα, ομορφο προσωπο. Τα δωματια full. Μαλλον καλη πρεπει να ειναι. Παντα προσχαρη οταν βγαινει στο σαλονι, με την κρεμα ομως ανα χειρας.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Πάντως η Δανάη δεν είναι καθότι δεν είναι ξανθιά, και δεν βγαίνει ποτέ στο σαλόνι με τα βυζιά έξω και παρά το νεαρό της ηλικίας τη, λόγω προϋπηρεσίας, την κάνεις μάλλον classic και όχι πιπίνι.
Μπόρει να ήταν η Γιάννα όπως την περιγράφεις αλλά και αυτή συνήθως βγαίνει σουτιεναρισμένη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις