Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Mη με λες τετοια!! Τεβδιζε καθολου ή ελαχιστα???
μην τσιμπας....ο κλωνος θα ναι....η περιγραφη ετσι κι αλλιως ιδια ειναι και στις δυο.....η πατρινια ειχε και ενα πιρσινγκ κοσμημα στον αφαλο....και ηταν μαγκακι....best τσιμπουκι εβερ.... :pipa1: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
μην τσιμπας....ο κλωνος θα ναι....η περιγραφη ετσι κι αλλιως ιδια ειναι και στις δυο.....η πατρινια ειχε και ενα πιρσινγκ κοσμημα στον αφαλο....και ηταν μαγκακι....best τσιμπουκι εβερ.... :pipa1: :rockon:

Οντως, μαλλον θα ειναι η δευτερη Εμμανουελα απο Κεφαληνιας.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτοί που πηδάνε την Έφη λέγονται Εφιάλτες   :dancing: :dancing: :rockon:

:2funny:

Τι εχουμε ρε παιδια ? καινουριες αφηξεις .. να οργανοθουμε.

λοιπων

Μερσι Στο τσιρκο ( αν δεν ειναι η αντρε μετονομασμενη )
Χριστινα.gr/ξανθια στη κωττα
Εμμανουελα στο λουξ
Νικολ στη ξεκωλετη (αν δεν ειναι η ραμονα)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σημασια εχει βεβαια η ειδηση οτι ο δοκιμαζω περασε καλα....αρα ισως αξιζει κι αυτη δοκιμης.... ;)

Οπως ειχα ξαναπει και στον Αλ παιδια εδω η ειδηση χανεντε πολυ γρηγορα , αν μπει καποιος μεθαυριο ουτε θα παρει χαμπαρι
μη βαριεστε να γραφετε κριτικες , εστω με 2 σειρες , αυτο μενει σαν αρχειο . αλλιως χανει το νοημα της αυτη η ψηφιακη πουτανοπαρεα  ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
σημασια εχει βεβαια η ειδηση οτι ο δοκιμαζω περασε καλα....αρα ισως αξιζει κι αυτη δοκιμης.... ;)

Λίγο τσέβδιζε... και ήταν ψιλομαγκάκι αλλά δεν μασάω... έχω προϋπηρεσία στα γήπεδα... καλά ήταν. Για μια δοκιμή αξίζει και όποιου του αρέσει... Εντάξει πάντα να τονίσω ότι το γούστο είναι υποκειμενικό κριτήριο...

Η Βίκυ εξαφανίστηκε πριν την δοκιμάσω;;; Διάβασε εδώ μέσα και έκοψε λάσπη;;;

μη βαριεστε να γραφετε κριτικες

Άντε ρε jo... Για πάρτη σου θα το κάνω και αυτό!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Βίκυ εξαφανίστηκε πριν την δοκιμάσω;;; Διάβασε εδώ μέσα και έκοψε λάσπη;;;

Άντε ρε jo... Για πάρτη σου θα το κάνω και αυτό!

τι γινετε.. πολυ γρηγορα εξαφανιζονται τελευταια... σαν την ρεβεκκα και αυτη ( κολησε η βελονα  :2funny: ρεβεκκα  ρεβεκκα  ρεβεκκα ρεβεκκα ρεβεκκα )

Να το κανεις ( κριτικη ) και συ και οι  αλλοι , αλλιως πραγματικα δε εχουμε λογο υπαρξης ( και δυναμη )  ως ηλεκτρονικη πουτανο παρεα
Δεν συμφωνητε ?  :think:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
τι γινετε.. πολυ γρηγορα εξαφανιζονται τελευταια... σαν την ρεβεκκα και αυτη ( κολησε η βελονα  :2funny: ρεβεκκα  ρεβεκκα  ρεβεκκα ρεβεκκα ρεβεκκα )

Να το κανεις ( κριτικη ) και συ και οι  αλλοι , αλλιως πραγματικα δε εχουμε λογο υπαρξης ( και δυναμη )  ως ηλεκτρονικη πουτανο παρεα
Δεν συμφωνητε ?  :think:
Μπορει και να εχεις δικιο για το αρχειο που μενει, αλλα και αυτο ακομα εχει νοημα, νομιζω, μονο αν μια κοπελα ειναι πολυ καλη, η κυριως, πολυ κακη. Ετσι δεν θα γραψω κριτικη για την Λινα γιατι πραγματικα δεν εχω να πω κατι ιδιαιτερο. Η βαθμολογια της θα ηταν παντως πανω του μετριου και μια επισκεψη μαλλον την αξιζει. Α και κατι που πρεπει να γραφει ειναι οτι η τσατσα κερασε πορτοκαλαδα καθως περιμενα!!

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες εχετε δει που παιζει μπαλα τωρα τελευταια η Εβελινα και τι ωρα?

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Μηπως ξερει κανεις αν αυριο δουλευει η Εφη Κωλλετη?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μπορει και να εχεις δικιο για το αρχειο που μενει, αλλα και αυτο ακομα εχει νοημα, νομιζω, μονο αν μια κοπελα ειναι πολυ καλη, η κυριως, πολυ κακη. Ετσι δεν θα γραψω κριτικη για την Λινα γιατι πραγματικα δεν εχω να πω κατι ιδιαιτερο. Η βαθμολογια της θα ηταν παντως πανω του μετριου και μια επισκεψη μαλλον την αξιζει. Α και κατι που πρεπει να γραφει ειναι οτι η τσατσα κερασε πορτοκαλαδα καθως περιμενα!!

Καλα απ τα ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα ...

Ακομη και αυτο που εγραψες ειν αι μια κριτικη , πανε απλα και ποσταρε το εκει , εδω σε 2 μερες θα εχει εξαφανιστει
οπως ειπε και ο δοκιμαζω
Τώρα ξέρω! Και η γνώση είναι δύναμη!

τεςπα .. οπως την βρισκει ο καθενας και οπως το εχει φιλοσοφισει
Εγω γραφω γιατι θελω να διαβαζω , και αν δεν γραψεςι εσυ δε θα εχω να διαβασω εγω , οπως και αν δε γραψω εγω δε θα εχεις να διαβασεις εσυ

Καλα γαμισια στην τελικη  :dancing:

Βιλα Τζεσυ
Μαντζαρου Αντζελα
Φριξου 14 Βανεσσα βουλγαρα ( ποια απ τις τρεις ειναι αυτη τωρα ?  :think: )

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Χαίρομαι να βοηθώ και να βοηθιέμαι από το σάιτ. Από την ημέρα που γράφτηκα και άρχισα να μοιράζομαι πληροφορίες με άλλους συναγωνιστές εδώ μέσα άρχισα να πετάω λιγότερα σαραντάρια και τριαντάρια σε κοπέλες που δεν αξίζουν...

Οπότε jo, το έκανα και για σένα (για τον καθένα εσένα) για ενημέρωση αλλά και για εμένα...

Bloody

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν τα “σπίτια” (θα έγραφα μπουρδέλα αλλά έχω κι ένα επίπεδο) έχουν ωράριο λειτουργίας?

Κάθε πρωί για να κόψω δρόμο περνάω από την οδό Ταντάλου. Βρίσκεται, για όσους δεν γνωρίζουν, στην περιοχή του Βαρδαρίου κάθετη και κάτω από την Μοναστηρίου. Καθώς κατεβαίνω την Ταντάλου βλέπω δεξιά και αριστερά “σπίτια” σε χαμηλά κτίρια σαν μονοκατοικίες να συνυπάρχουν αρμονικά με τα μαγαζιά με κινέζικα ρούχα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ξέρει κανείς αν τα “σπίτια” (θα έγραφα μπουρδέλα αλλά έχω κι ένα επίπεδο) έχουν ωράριο λειτουργίας?

Κάθε πρωί για να κόψω δρόμο περνάω από την οδό Ταντάλου. Βρίσκεται, για όσους δεν γνωρίζουν, στην περιοχή του Βαρδαρίου κάθετη και κάτω από την Μοναστηρίου. Καθώς κατεβαίνω την Ταντάλου βλέπω δεξιά και αριστερά “σπίτια” σε χαμηλά κτίρια σαν μονοκατοικίες να συνυπάρχουν αρμονικά με τα μαγαζιά με κινέζικα ρούχα.

24/7 δεν ειναι....συνηθως ανοιγουν 9 πρωι(λιγο πανω ,λιγο κατω) και κλεινουν αργα ξημερωματα 4-5....τα κοκκινα φωτακια που γραφεις στο μπλογκ σου ανηκουν πια στο παρελθον....δεν ξερω για ποιους λογους αλλα στις μεγαλες πολεις δεν υπαρχουν....αθηνα δε επειδη παω ενιοτε πολλα στουντιο(οχι μπουρδελακια φυλης και ετσι) δεν εχουν καν φωτακι...τα γνωριζεις απο νεον πινακιδες που γραφουν σεξ στουντιο ή κατι παρομοιο...
κλασικα κοκκινα φωτακια μονο σε επαρχιακες πολεις εχω δει...
στην σαλονικη παλι και ιδιως στον δρομο του μυλου και περιξ που ειναι τα στουντιο εχουμε σημα κατατεθεν μια λαμπα εν ειδει πυρσου.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom