Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Πατρινιά δεν μου έκανε... ξανθιά, petite, όχι μεγάλο στήθος. Μέτριο ύψος...
Mη με λες τετοια!! Τεβδιζε καθολου ή ελαχιστα???
Πατρινιά δεν μου έκανε... ξανθιά, petite, όχι μεγάλο στήθος. Μέτριο ύψος...
μην τσιμπας....ο κλωνος θα ναι....η περιγραφη ετσι κι αλλιως ιδια ειναι και στις δυο.....η πατρινια ειχε και ενα πιρσινγκ κοσμημα στον αφαλο....και ηταν μαγκακι....best τσιμπουκι εβερ....Mη με λες τετοια!! Τεβδιζε καθολου ή ελαχιστα???
Αυτοί που πηδάνε την Έφη λέγονται Εφιάλτες
μην τσιμπας....ο κλωνος θα ναι....η περιγραφη ετσι κι αλλιως ιδια ειναι και στις δυο.....η πατρινια ειχε και ενα πιρσινγκ κοσμημα στον αφαλο....και ηταν μαγκακι....best τσιμπουκι εβερ....
Αυτοί που πηδάνε την Έφη λέγονται Εφιάλτες
σημασια εχει βεβαια η ειδηση οτι ο δοκιμαζω περασε καλα....αρα ισως αξιζει κι αυτη δοκιμης.... ;)Οντως, μαλλον θα ειναι η δευτερη Εμμανουελα απο Κεφαληνιας.
σημασια εχει βεβαια η ειδηση οτι ο δοκιμαζω περασε καλα....αρα ισως αξιζει κι αυτη δοκιμης.... ;)
σημασια εχει βεβαια η ειδηση οτι ο δοκιμαζω περασε καλα....αρα ισως αξιζει κι αυτη δοκιμης.... ;)
μη βαριεστε να γραφετε κριτικες
Η Βίκυ εξαφανίστηκε πριν την δοκιμάσω;;; Διάβασε εδώ μέσα και έκοψε λάσπη;;;
Άντε ρε jo... Για πάρτη σου θα το κάνω και αυτό!
Μπορει και να εχεις δικιο για το αρχειο που μενει, αλλα και αυτο ακομα εχει νοημα, νομιζω, μονο αν μια κοπελα ειναι πολυ καλη, η κυριως, πολυ κακη. Ετσι δεν θα γραψω κριτικη για την Λινα γιατι πραγματικα δεν εχω να πω κατι ιδιαιτερο. Η βαθμολογια της θα ηταν παντως πανω του μετριου και μια επισκεψη μαλλον την αξιζει. Α και κατι που πρεπει να γραφει ειναι οτι η τσατσα κερασε πορτοκαλαδα καθως περιμενα!!τι γινετε.. πολυ γρηγορα εξαφανιζονται τελευταια... σαν την ρεβεκκα και αυτη ( κολησε η βελονα ρεβεκκα ρεβεκκα ρεβεκκα ρεβεκκα ρεβεκκα )
Να το κανεις ( κριτικη ) και συ και οι αλλοι , αλλιως πραγματικα δε εχουμε λογο υπαρξης ( και δυναμη ) ως ηλεκτρονικη πουτανο παρεα
Δεν συμφωνητε ?
Μαγκες εχετε δει που παιζει μπαλα τωρα τελευταια η Εβελινα και τι ωρα?
Μπορει και να εχεις δικιο για το αρχειο που μενει, αλλα και αυτο ακομα εχει νοημα, νομιζω, μονο αν μια κοπελα ειναι πολυ καλη, η κυριως, πολυ κακη. Ετσι δεν θα γραψω κριτικη για την Λινα γιατι πραγματικα δεν εχω να πω κατι ιδιαιτερο. Η βαθμολογια της θα ηταν παντως πανω του μετριου και μια επισκεψη μαλλον την αξιζει. Α και κατι που πρεπει να γραφει ειναι οτι η τσατσα κερασε πορτοκαλαδα καθως περιμενα!!
Τώρα ξέρω! Και η γνώση είναι δύναμη!
Μαγκες εχετε δει που παιζει μπαλα τωρα τελευταια η Εβελινα και τι ωρα?
Μηπως ξερει κανεις αν αυριο δουλευει η Εφη Κωλλετη?
Τώρα ξέρω! Και η γνώση είναι δύναμη!
24/7 δεν ειναι....συνηθως ανοιγουν 9 πρωι(λιγο πανω ,λιγο κατω) και κλεινουν αργα ξημερωματα 4-5....τα κοκκινα φωτακια που γραφεις στο μπλογκ σου ανηκουν πια στο παρελθον....δεν ξερω για ποιους λογους αλλα στις μεγαλες πολεις δεν υπαρχουν....αθηνα δε επειδη παω ενιοτε πολλα στουντιο(οχι μπουρδελακια φυλης και ετσι) δεν εχουν καν φωτακι...τα γνωριζεις απο νεον πινακιδες που γραφουν σεξ στουντιο ή κατι παρομοιο...Ξέρει κανείς αν τα “σπίτια” (θα έγραφα μπουρδέλα αλλά έχω κι ένα επίπεδο) έχουν ωράριο λειτουργίας?
Κάθε πρωί για να κόψω δρόμο περνάω από την οδό Ταντάλου. Βρίσκεται, για όσους δεν γνωρίζουν, στην περιοχή του Βαρδαρίου κάθετη και κάτω από την Μοναστηρίου. Καθώς κατεβαίνω την Ταντάλου βλέπω δεξιά και αριστερά “σπίτια” σε χαμηλά κτίρια σαν μονοκατοικίες να συνυπάρχουν αρμονικά με τα μαγαζιά με κινέζικα ρούχα.