Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (8 μέλη και 63 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.182
Πόντοι
11.585
Λοιπον.!!!

Μετα απο συντομη βολτα στον μυλο εχουμε και λεμε εκτος απο την νεκρα παντου ειχαμε...

26ης Οκτωμβρη 35Α Η μελαχρινη Λαουρα να βγενει απο το δωματιο και συναθλητης στο σαλονακι να ξεστομιζει -Τον ξεπεταξε.! :headbang: :2funny:
26ης Οκτωμβρη 52 Η ξανθια πιτσιρικα Μαρια που εγινε Τσεχα!!! :idiot: αμα ηταν ετσι οι τσεχες!!! Βυζαρες φυσικες αλλα κομοδινο μεσα...
Α.Γεωργιου 4. Η τραβελοφατσα μιλφ Νικολ με καλα σχολια απο ολους τους μιλφοφαγους, gl αυριο πρωινη η Ευα.
Κεφαληνιας Η ξανθια Εμμανουελα, ωραιο βυζακι και σωματακι αλλα φατσα λιγο μου τα χαλαει...
Φριξου 14. Η Ρουμανα Χριστινα, αδυνατησμενη και καστανο-ξανθα μαλια...
Ν.Ουρανου 26 Αδιαφορο κοριτσακι μελαχρινο ψιλοασχημο τιποτα το ιδιεταιρο για να το πληρωσεις...
Πετρου ερημητη Η Πετρουλα μεσα πηδιοταν :knockinb:, μου ειναι αδιαφορη εφυγα χωρις να την δω...
Κωλετη Η ξανθια Ανιτα η πολωνεζα απο τον βαρδαρη (Προμηθεους 14) πηρε μεταγραφη, αδεια τα δωματια πεζανε πασιεντζα με την τσατσα.! :2funny:
gl η Ντινα τωρα ειδα που ελεγες, πρεπει να ηταν πρωινη αφου σου ειπανε απο το τηλ. οτι δουλευε εκεινη την ωρα...αν πετυχεις την Ανιτα μην περασεις δεν...

και Φριξου 9 Η Χριστινα η Γερμανιδα, της πεταξα τα ματια οξω.!! Καλα περασα, το παιξαμε πολυ τρελιτσα το ολο το σκοινικο.!! Αλλα δεν προκειτε μαλλον στο μελλον να την ξαναπροτιμησω...δεν κανω εγω για αυτην.!!! :2funny: :2funny: :2funny: ειμαι υσηχο παιδι.!! :grin:

Αυτα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οκ μαν....ευχαριστω για τις πληροφοριες....αν ανεβω θα γραψω....καληνυχτα....

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Ρε παιδιά, μια Γκαμπριέλα στην κατεχάκη την έχει πάρει κανείς?
Τι παιδί ήταν αυτό!!
Μικρό, μελαχρινό με απίστευτο κάτω σύστημα.. Δεν το  πήρα γιατί
ήθελε 40 €.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημερες λεμε  :rockon: :rockon: :rockon:
( ξεχασα το πισι ανοιχτο χθες με το θεμα φατσα καρτα )

Πρωινη αναφορα :

Θυλικες πουτανες στα κρεβατια τους ολες για νανι
Αρσενικες πουτανες , ξεκινανε για δουλεια , να βγαλουν 40 ευρω
για να εχουν αγοραστικη δυναμη , και να τους τα φαει καμια τυχαρπαστη το βραδυ  :uglystupid:

Καλη δυναμη  :fuck2:

===================================================================================================
26ης Οκτωμβρη 35Α  Λαουρα Στα υπ οψιν την εχω , την πηρε κανεις τελευταια ?
Α.Γεωργιου 4. Η τραβελοφατσα μιλφ Νικολ
αυτη ειναι με κατι μυστηρια δοντια ? Πωω τι τρεξιμο ειχα πατησει στηις σκαλες ... :2funny:

Στην Εκκλησια δεν πηγες τεκνο μου ? Η Εβελινα πρεπει να τραγουδαει βραδυ τωρα
Αμαρτωλε  :boobies:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.182
Πόντοι
11.585
Καλημερες λεμε  :rockon: :rockon: :rockon:
( ξεχασα το πισι ανοιχτο χθες με το θεμα φατσα καρτα )

Πρωινη αναφορα :

Θυλικες πουτανες στα κρεβατια τους ολες για νανι
Αρσενικες πουτανες , ξεκινανε για δουλεια , να βγαλουν 40 ευρω
για να εχουν αγοραστικη δυναμη , και να τους τα φαει καμια τυχαρπαστη το βραδυ  :uglystupid:

Καλη δυναμη  :fuck2:

===================================================================================================
26ης Οκτωμβρη 35Α  Λαουρα Στα υπ οψιν την εχω , την πηρε κανεις τελευταια ?
Α.Γεωργιου 4. Η τραβελοφατσα μιλφ Νικολ
[αυτη ειναι με κατι μυστηρια δοντια ? Πωω τι τρεξιμο ειχα πατησει στηις σκαλες ...

Στην Εκκλησια δεν πηγες τεκνο μου ? Η Εβελινα πρεπει να τραγουδαει βραδυ τωρα
Αμαρτωλε  :boobies:

Ααααα εσυ ησουν αυτος που ειχα προσπερασει στις σκαλες???  :2funny: :2funny: :2funny:...τρεχοντας εφυγα και εγω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πανε Λαουρα θα φας καλα, την εχω πληρωσει τρεις φορες, αλλα μην μπεις αν δεν κατσει στα γονατα σου πρωτα στο σαλονακι.!
Εκκλησια δεν πηγα γιατι μου την σπαει η μαλακω η τσατσα...

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Λοιπον.!!!

Μετα απο συντομη βολτα στον μυλο εχουμε και λεμε εκτος απο την νεκρα παντου ειχαμε...

26ης Οκτωμβρη 35Α Η μελαχρινη Λαουρα να βγενει απο το δωματιο και συναθλητης στο σαλονακι να ξεστομιζει -Τον ξεπεταξε.! :headbang: :2funny:
26ης Οκτωμβρη 52 Η ξανθια πιτσιρικα Μαρια που εγινε Τσεχα!!! :idiot: αμα ηταν ετσι οι τσεχες!!! Βυζαρες φυσικες αλλα κομοδινο μεσα...
Α.Γεωργιου 4. Η τραβελοφατσα μιλφ Νικολ με καλα σχολια απο ολους τους μιλφοφαγους, gl αυριο πρωινη η Ευα.
Κεφαληνιας Η ξανθια Εμμανουελα, ωραιο βυζακι και σωματακι αλλα φατσα λιγο μου τα χαλαει...
Φριξου 14. Η Ρουμανα Χριστινα, αδυνατησμενη και καστανο-ξανθα μαλια...
Ν.Ουρανου 26 Αδιαφορο κοριτσακι μελαχρινο ψιλοασχημο τιποτα το ιδιεταιρο για να το πληρωσεις...
Πετρου ερημητη Η Πετρουλα μεσα πηδιοταν :knockinb:, μου ειναι αδιαφορη εφυγα χωρις να την δω...
Κωλετη Η ξανθια Ανιτα η πολωνεζα απο τον βαρδαρη (Προμηθεους 14) πηρε μεταγραφη, αδεια τα δωματια πεζανε πασιεντζα με την τσατσα.! :2funny:
gl η Ντινα τωρα ειδα που ελεγες, πρεπει να ηταν πρωινη αφου σου ειπανε απο το τηλ. οτι δουλευε εκεινη την ωρα...αν πετυχεις την Ανιτα μην περασεις δεν...

και Φριξου 9 Η Χριστινα η Γερμανιδα, της πεταξα τα ματια οξω.!! Καλα περασα, το παιξαμε πολυ τρελιτσα το ολο το σκοινικο.!! Αλλα δεν προκειτε μαλλον στο μελλον να την ξαναπροτιμησω...δεν κανω εγω για αυτην.!!! :2funny: :2funny: :2funny: ειμαι υσηχο παιδι.!! :grin:

Αυτα....
τι προτεινεισ για το βραδοακι?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.456
Πόντοι
266
μαλακες βρηκα την αντιβερονικα
[move]ΤΖΟΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]
και τα μυαλα στο μιξερ....
τι μωρακι ειναι αυτο
και πανω που ελεγα οτι ξεμπλεξα....

geopap4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά γνωρίζετε καμμιά πληθωρική με βυζάρεσ για να πάω?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.182
Πόντοι
11.585
μαλακες βρηκα την αντιβερονικα
[move]ΤΖΟΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]
και τα μυαλα στο μιξερ....
τι μωρακι ειναι αυτο
και πανω που ελεγα οτι ξεμπλεξα....

Λες???  :think: Δεν μου γεμιζει το ματι...το πορνιδιο.!!! :2funny:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Παιδες λετε να παω μια βολτα απο Μαντζαρου τωρα το πρωι? Θα βρω τη Σαρα η οχι?..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom