Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (5 μέλη και 69 επισκέπτες)

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια  για μενα μεχρι στιγμης η πιο στενη ειναι η μαρινα,τουλαχιστον απ'ολες οσες εχω παει,παντως τι ειναι αυτο να πεφτεις μεσα στα πηγαδια,αν δεν εχει και κουβα τι κανεις?

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
το κακο ειναι οτι η μαρινα παει διακοπες,καμια προταση για βαρδαρη σαββατο βραδυ ή κυριακη μεσημερακι?ρωταω για κοπελες που ξερετε οτι ειναι στανταρ αυτες τις βαρδιες,ευχαριστω

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
χαθηκε και η ντιανα η μολδαβεζα,ηταν μεχρι το πασχα στην προμηθεως 19 βραδυ,τι κοπελα κι αυτη εκανε εκπληκτικο ακαποτο,τι βαθυ λαρυγγι,τον εβαζε ολο μεσα και κοντευε να βγει απο το μουνι της απο το ρουφηγμα,τι ωραιες στιγμες δεν εκλαιγες ποτε τα λεφτα σου.ΑΞΙΑ.την προλαβατε εσεις?

Επισκέπτης
χαθηκε και η ντιανα η μολδαβεζα,ηταν μεχρι το πασχα στην προμηθεως 19 βραδυ,τι κοπελα κι αυτη εκανε εκπληκτικο ακαποτο,τι βαθυ λαρυγγι,τον εβαζε ολο μεσα και κοντευε να βγει απο το μουνι της απο το ρουφηγμα,τι ωραιες στιγμες δεν εκλαιγες ποτε τα λεφτα σου.ΑΞΙΑ.την προλαβατε εσεις?

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα κάνω  :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κλειστο εναμιση χρονο τωρα και δεν βλεπω να ξανανοιγει......τοτε ελεγαν για ανακαινιση και καλα.....εξαλλου ειχαν αρχισει οντως κατι εργασιουλες στην εισοδο.....μετα ομως τι παιχτηκε; :think:
αν ανοιξει να μας πεις παντως..... :grin: :grin:
εσυ τωρα μετακομισες θεσσαλονικη γενικα;

Θα επαιρνα ορκο οτι την προηγουμενη πεμτη και ωρα μεσημεριανη , περνοντας απο κει και ψαχνοντας το , γιατι την πρωτη φορα σεν το ειχα δει , ειδα τις λαμπες αναμενες  :think:
δεν ξερω τι να πω.... μπορει να ηταν παιχνιδια φωτος απ τον ηλιο

Εγω δεν μετακομισα , ουτε μενω Θεσνικη , μενω εκει που εμενα παντα , σε ομορο  νομο
απλα εδω και κανα δυμηνο ασχοληθηκα ξανα με το αθλημα και γραφτηκα και στο φορουμ , που αν και το ηξερα δεν το ειχα εξερευνισει
τρυγυρναω στην πολη ομως συχνα , για δουλειες , για βολτες , για πουτανες ....  :fuck2:

( εγω βαζω στοιχημα για σενα οτι οδηγεις...)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα επαιρνα ορκο οτι την προηγουμενη πεμτη και ωρα μεσημεριανη , περνοντας απο κει και ψαχνοντας το , γιατι την πρωτη φορα σεν το ειχα δει , ειδα τις λαμπες αναμενες  :think:
καλα....αν ειναι ενημερωσε αν δεις κινηση....αν και καποιος θα το χε αναφερει....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειναι απωλεια.....αστους να λενε..... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συντομο τηλεφωνικο ρεπορταζ απο την παραμελημενη πρωινη βαρδια εν οψει πιθανης μου εξπρες επισκεψης αυριο πρωι ...

κεφαλληνιας μου ειπε η αγριεμενη τσατσα για μια καινουρια  :think: κορινα...η εμμανουελα νο2 βραδινη λεει....τωρα κορινες ηταν διαφορες κατα καιρους παλια.να ναι καμια απ αυτες ή ειναι οντως νεο τεμαχιο;

ερως 16 δεν απανταν

λαφαμ η λουνα η σεξουλιαρα κοντουλα κωλαρου

ματζαρου και ερημιτου δεν απανταν ,ουτε ν. ουρανου 26

εκκλησια η αντριαννα,την εχω παρει παλιοτερα ξανθια,τουμπανακι,κομοδινακι...

λουξ αλιακμωνος 8 μια καινουρια περιμενε λεει η τσατσα...η σαμπρινα για τους φιλους των busty μωρων σαν εμενα απο σεπτεμβρη θα δουλευει

φριξου 9 η γνωστη μουναρα τζεσυ

26ης οκτωβριου 52 η γνωστη μιλφ αγαπη που επισης εχει καλες κριτικες γενικα

κωλετη μια καινουρια λεει κοπελα ντινα(δεν την ξερω ,θα θελα να την δω και αυτην)

αρα συνοψιζοντας εχουμε μια δυο καινουριες συν τα ρουμανακια που λεει ο ντεκερ για ουρανου 26 συν πιθανες εκπληξεις στα αλλα μαγαζια που δεν απανταν σε τηλεφωνα....φανταζομαι καμια ευα θα ειναι στο βενζιναδικο ε; :think:

η δαναη που πηρα τηλεφωνο να κανονισω συναντηση εχει φραγη εισερχομενων κλησεων,αρα μαλλον ξεχασε το κοριτσι να το δηλωσει το καρτοκινητο.... :grin: :grin: :grin:...μηπως την ειδε κανεις σε καποιο μαγαζι στον βαρδαρη ή αδειευει;

και ενα ακομη ερωτημα προς γνωστες...η σαρα η βυζαρου  δουλευει και αν ναι ειναι πρωινη; :think:

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Σαρα, Μαντζάρου 10 πρωινή...  :tits:

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Εχει παρει πουθενα το ματι σας το Σιμονακι απο Κατεχακη? Πηγαινω ενα μηνα συνεχομενα και η τσατσα μου λεει οτι ειναι σε αδεια και θα γυρισει τον αυγουστο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη η σαρα που λεμε ματζαρου 10 που με ενημερωσε ο συναγωνιστης ειναι πολυ ομορφη εμφανισιακα,βυζαρου  και κανει και 69 και κατι προγραμματακια....

η αγαπη που λεμε και η αντζελα ειναι εγγυηση στην κατηγορια μιλφ στο μαγαζι απεναντι απο τα τζαμπο....26οκτωβριου 52...πρωι και βραδυ αντιστοιχα....

η μαιρουλα και η μαρινουλα βαρδαρη ειναι σταθερες αξιες αν τις πετυχεις...

η βανεσσα που ειπωθηκε πιο μπροστα ειναι καλη,η ναντια στην πετρου ερημιτη πισω αξιζει αν την πετυχεις...
στην βιλα εροτικα ολο και καποια καλη θα πετυχεις αν και για την τζεσυ ειναι λιγο αμφιλεγομενα τα δεδομενα....κριστιν οσο θυμαμαι ηταν καλη παντως.....

η μαρια η σλοβακα εμφανισιακα τουλαχιστον ειναι ωραια παρουσια,ακομα και η αντρεα στην εκκλησια(νικηφορου  ουρανου 1β) ειναι ομορφο κοριτσι ασχετα που ειναι λιγο επιπλο απο συμμετοχη....και δινει και κωλο

εκει παιζει και η ρωξανη με καλες κριτικες,τουμπανακι βυζι και η εβελινα αρκετα σεξι κι αυτη

ε τωρα γουστα ειναι αυτα....εχει και δυο 40+ ηλικιακα στην ανδρεου γεωργιου 4 που τα κανουν γενικα ολα(πρωκτικο,ακαποτο κλπ) αν εισαι λατρης των πολυ μιλφ

ολο και κατι θα βρεις πιστευω .....

απλα λειπουν καποια πολυ δυνατα οπως αφροδιτη,εφη και η σαμπρινα που για τα δικα μου γουστα ηταν τοπ επισης.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω παει παμπολλες φορες 26ης....στο μεσα δωματιο εχει ενα μικρο τζακουζι-μπανιερα...γενικα πολυ σκοτεινος σαν χωρος δεν μου πολυαρεσει....αλλα νταξει εφερνε και καποια καλα κοριτσια κατα καιρους οπως την παλια εμμανουελα ,την πολωνεζα σαμπρινα ,μια ρουμανα ελενα ξανθια πιπινι που μ αρεσε οπως και την τσεχα με το μυτερο φυσικο βυζι που ειχα γραψει και κριτικη και δεν θυμαμαι τωρα πως την λενε....περασμενα μεγαλεια τεσπα.....τωρα ειναι αυτες που ειπαμε που ειναι καλες στην κατηγορια του μιλφ που παιζουν.... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο τριαντα πρεπει να ξεκιναν το απλο....και ανεβαινουν.....για τζακουζια ή πρωκτικο δεν ξερω ειδικα εκει αλλα κανα κατοσταρι συνηθως χρεωνουν παντου...απλα τα φουλ εξτρα παιζουν .....

απο στριπ εχει αρκετα στην περιοχη....δεν ασχολουμαι και δεν ξερω .....κανα ποτο τραβα να πιεις μην σε κοροιδευουν για κερασματα και μαλακιες θα ξοδεψεις ενα καρο λεφτα ανευ ουσιας αν δεν εισαι πελατης....

ΥΓ2 ρε συ μην ρωτατε λές και ζουμε στην νεα υορκη.....διπλα ειναι και τα δυο ...οπου σε βγαλει η καυλα σου πηγαινε...ετσι κι αλλιως μια μικρη τσαρκα δεν θα κανεις;αυτα και με τα ποδια τα γυρνας τοσο κοντα που ειναι....για βαρδιες τωρα δεν ξερω,μενω εκτος θεσσαλονικης.το πρωι ηταν η αγαπη στο 26ης λεει ,απο τηλεφωνο......αν πας μοναχα ενημερωσε και μας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
...μονο μιλφ γουσταρεις για σημερα??? Για κανα πιπινακι δεν το σκεφτεσε??
καραμαν χελπ για αυριο :helpplea:.....1)σαρα δουλευει στανταρ;2)ΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΕΤΗ...τι παιζει ;ξερουμε;
3)η ευα ειναι στο 4 πρωινη;

μαλλον θα ερθω αλλα λιγο καταδρομικη χωρις πολλα χρονικα περιθωρια για βολτες.... :sunglasses:

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
ξερετε γιατί δεν επιτρεπουν τα γλωσσοφιλα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
καραμαν χελπ για αυριο :helpplea:.....1)σαρα δουλευει στανταρ;2)ΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΕΤΗ...τι παιζει ;ξερουμε;
3)η ευα ειναι στο 4 πρωινη;

μαλλον θα ερθω αλλα λιγο καταδρομικη χωρις πολλα χρονικα περιθωρια για βολτες.... :sunglasses:

Στην Σαρα δεν εχω παει ακομα αποτοτε που ηρθε αλλα μαλλον πρωινη θα ειναι, τελευταια ειχα ρωτησει την τσατσα και μου ειπε πρωινη.
Την Ντινα δεν την ξερω, σημερα θα παω μαλλον Λαουρα, θα περασω να την δω...
Η Ευα παντα πρωινη την πετυχενα, θα περασω να δω αν ειναι η Νικολ αρα η Ευα θα ειναι πρωινη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στην Σαρα δεν εχω παει ακομα αποτοτε που ηρθε αλλα μαλλον πρωινη θα ειναι, τελευταια ειχα ρωτησει την τσατσα και μου ειπε πρωινη.
Την Ντινα δεν την ξερω, σημερα θα παω μαλλον Λαουρα, θα περασω να την δω...
Η Ευα παντα πρωινη την πετυχενα, θα περασω να δω αν ειναι η Νικολ αρα η Ευα θα ειναι πρωινη.

:)Πασο.!
οκ ....θενξ....αν τα καταφερω θελω αυτες τις τρεις να τσεκαρω αυριο.....πιστευω να τα καταφερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom