Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Λήξη συναγερμού !!!
Συγνώμη λάθος !!! Βανέσσα ... και όχι Βερόνικα :)
Με μπέρδεψαν τα Ββ :)
ρε κολλητε προσεχε την αλλη φορα...
εχουμε μεγαλο ερωτα με το βερονικακι :< :< :< :< :< :< :< :<

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ναι την Έφη της κωλέτη λέω.Πήρε άδεια για κανά μήνα. >:(

baycity

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
εκείνη η καύλα η μιρέλα που χάθηκε? ένα μελαχρινό ρουμανάκι,

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Συνημμένα

• ist2_10719221-crying-baby.jpg
    ist2_10719221-crying-baby.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 31

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Όπως έγραψα κ στην κριτική μου πήγα σήμερα το μεσημεράκι στη Ρωξάννη κ διαπίστωσα κι εγώ οτι είναι ξεπέτα.. Θέλω πάντως να πετύχω την Εβελίνα απ' αυτό το σπίτι.. Απ' τις κριτικές φαίνεται ότι είναι καλύτερη..
Μετά πήγα μια βόλτα από Βαρδάρη για να δω μετά από καιρό τη Μαιρούλα που 'ναι σταθερή αξία..!
Έκανα μια γύρα στα σπιτάκια για να δω τι παίζει.. Νέκρα γενικά εκείνη την ώρα, όλα τα κορίτσια ήταν έξω κ παρακαλουσαν να περάσεις.. Πουθενά δεν περίμενα καθώς καμιά δεν ήταν στο δωμάτιο.. Μάλιστα στο Προμηθέως 14 ήταν μια ασχημούλα μαυριδερή, που 'ρθε πάνω μου κ μου τα πιασε κ μου λέει: "Που να δεις τι κάνω μέσα!"..!!
Κ στο Σαπφούς 7 πρέπει να 'ταν νομίζω η τρελο-τζένη, εμένα μου συστήθηκε ως Ευγενία.. Με κοντό μαλάκι κ καλούτσικο βυζάκι.. Έρχεται με τραβάει απ' το χέρι κ με πάει μέσα στο δωμάτιο, μου τα πιάνει κι αυτή κι αρχίζει να μου λέει "με 60 κάνω ακάπωτο στοματικό", "ούτε 30 δεν έχεις" κτλ..!!!
Η μόνη καλή εκτός της Μαίρης ήταν στο Ταντάλου 9 μια Τζίνα, που μοιάζει αρκετά με την Εβελίνα, ξανθιά, γαλανομάτα με ωραία βυζάκια..! Την ξέρει κανείς..;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Όπως έγραψα κ στην κριτική μου πήγα σήμερα το μεσημεράκι στη Ρωξάννη κ διαπίστωσα κι εγώ οτι είναι ξεπέτα.. Θέλω πάντως να πετύχω την Εβελίνα απ' αυτό το σπίτι.. Απ' τις κριτικές φαίνεται ότι είναι καλύτερη..
Μετά πήγα μια βόλτα από Βαρδάρη για να δω μετά από καιρό τη Μαιρούλα που 'ναι σταθερή αξία..!
Έκανα μια γύρα στα σπιτάκια για να δω τι παίζει.. Νέκρα γενικά εκείνη την ώρα, όλα τα κορίτσια ήταν έξω κ παρακαλουσαν να περάσεις.. Πουθενά δεν περίμενα καθώς καμιά δεν ήταν στο δωμάτιο.. Μάλιστα στο Προμηθέως 14 ήταν μια ασχημούλα μαυριδερή, που 'ρθε πάνω μου κ μου τα πιασε κ μου λέει: "Που να δεις τι κάνω μέσα!"..!!
Κ στο Σαπφούς 7 πρέπει να 'ταν νομίζω η τρελο-τζένη, εμένα μου συστήθηκε ως Ευγενία.. Με κοντό μαλάκι κ καλούτσικο βυζάκι.. Έρχεται με τραβάει απ' το χέρι κ με πάει μέσα στο δωμάτιο, μου τα πιάνει κι αυτή κι αρχίζει να μου λέει "με 60 κάνω ακάπωτο στοματικό", "ούτε 30 δεν έχεις" κτλ..!!!
Η μόνη καλή εκτός της Μαίρης ήταν στο Ταντάλου 9 μια Τζίνα, που μοιάζει αρκετά με την Εβελίνα, ξανθιά, γαλανομάτα με ωραία βυζάκια..! Την ξέρει κανείς..;

Θα εννοεις την Τζινα την ξανθια??? Αν ναι... αυτη ξοδευει κρεμα στο μουνι της με το κιλο, μεσα στο δωματιο πως ειναι??? Θα σε χαλασω...η ρωξανη ειναι καλυτερη απο αυτην.!!!! :2funny:
Η Εβελινα ειναι σαφως καλυτερη απο την Ρωξανη και με διαφορα, ειναι λιγο στην κοσμαρα της αλλα αυτο δεν σε νοιαζει εσενα, δειξτης λιγο τρελα και θα περασεις καλα....εχει και φυσικες...ΒΥΖΑΡΕΣ...τελειες.!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Θα εννοεις την Τζινα την ξανθια??? Αν ναι... αυτη ξοδευει κρεμα στο μουνι της με το κιλο, μεσα στο δωματιο πως ειναι??? Θα σε χαλασω...η ρωξανη ειναι καλυτερη απο αυτην.!!!! :2funny:
Η Εβελινα ειναι σαφως καλυτερη απο την Ρωξανη και με διαφορα, ειναι λιγο στην κοσμαρα της αλλα αυτο δεν σε νοιαζει εσενα, δειξτης λιγο τρελα και θα περασεις καλα....εχει και φυσικες...ΒΥΖΑΡΕΣ...τελειες.!

Με χάλασες όντως, υπάρχει καμιά κριτική γι' αυτήν (για την Τζίνα)..;
Πάντως θα ξαναπάω να τη δω κι αν μου κάνει παλι κλικ θα δώσω 30 ευρώ για να μου φύγει η καύλα.. Ελπίζω να μην αρχίσει κι αυτή τα μη κ μη με τα βυζιά της μόνο..!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Πάντως θα ξαναπάω να τη δω κι αν μου κάνει παλι κλικ θα δώσω 30 ευρώ για να μου φύγει η καύλα.. Ελπίζω να μην αρχίσει κι αυτή τα μη κ μη με τα βυζιά της μόνο..!

Εχει μια δικια μου σιγουρα στο Προμηθεους 14...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135

Είναι ξεπέτα, κάνει μόνο τα βασικά, αλλά τουλάχιστον τα κάνει καλά ( το τσιμπούκι είναι μηχανικό αλλά καλό) και δεν σου τη σπάει και είναι και συνεννοήσιμη. Την έχω πάρει δυο φορές, την βρίσκω πολύ σέξυ, για να φύγουν τα χοντρά με 30ε είναι μια χαρά.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Είναι ξεπέτα, κάνει μόνο τα βασικά, αλλά τουλάχιστον τα κάνει καλά ( το τσιμπούκι είναι μηχανικό αλλά καλό) και δεν σου τη σπάει και είναι και συνεννοήσιμη. Την έχω πάρει δυο φορές, την βρίσκω πολύ σέξυ, για να φύγουν τα χοντρά με 30ε είναι μια χαρά.

Πάντως δεν ξέρω αν είναι η ίδια με της Προμηθέως 14, γιατί πέρσι το χειμώνα είχα πετύχει κι εγώ μια Τζίνα ή Τζένη εκεί ξανθιά με καλό βυζάκι, αλλά ήταν πιο κοντούλα..
Αυτή που λέω είναι γαλανομάτα είναι στο ύψος της Εβελίνας περίπου, δηλ. γύρω στο 1,70, μοιάζει πιο πολύ με Τσέχα κι έχει κι ένα τατού στην πλάτη..
Θα ξαναπάω μάλλον αύριο να βεβαιωθώ..

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Βόλτα στο Μύλο σήμερα το βράδυ κατά τις 11. Μαζί με Κωλέττη έχει ξανανοίξει και η Φρίξου 14, έπεσε το παραδάκι φαίνεται.

-Π. Ερημίτη 2. Καινούργια άφιξη, μια μελαχρινή όμορφη ρουμάνα κοπελίτσα με πολύ ωραίο κορμάκι και χαμόγελο στο σαλόνι, μόλις 3 μέρες στη δουλειά, ονόματι Μάρτα. Εδώ ήρθα και κατέθεσα μετά τη γύρα μου, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί η κοπέλα είναι άπειρη και δεν μιλάει γρι ελληνικά ή αγγλικά.
-Ν. Ουρανού 26. Άλλο νέο κομμάτι, κοντή μελαχρινή με καλό κορμάκι, μου θύμησε κάπως Σόνια στο όλο look, η τσατσά έπρεπε να διπλοτσεκάρει το όνομά της και μου λέει "Καμπιέλα", "....Καμπιέλα;;;" της λέω, "ναι, Ιταλίδα είναι" μου λέει (δηλαδή Ρουμάνα). Παίζει να είμαι κουφός, αλλά εγώ αυτό άκουσα. EDIT: Μάλλον Γκαμπριέλα πρέπει να είναι το όνομά της και η τσατσά δεν το διάβασε σωστά.
-Φρίξου 9. Κριστίν. Έχει ψιλοπαχύνει ή μου φαίνεται;
-Φρίξου 14. Η ξανθιά Χριστίνα.
-Ν. Ουρανού 1. Εβελίνα, κλασσικά με πελάτη στο δωμάτιο, πρέπει να δουλεύει καλύτερα από όλες τις κοπέλες στην περιοχή.
-Κωλέττη 17. Η ψηλή μελαχρινή ρωσίδα Νικολέττα.
-Κεφαλληνίας 8. Η Εμμανουέλα, από εμφάνιση είναι δύναμη, ψηλή, ξανθιά με ωραίο σώμα, αλλά έχει κακές κριτικές εδώ και στο σαλόνι ψυλλιάζεσαι ότι μάλλον δεν το έχει.
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία η Τσεχο(σλοβάκα). Δώστε μια άδεια στο κορίτσι, όποτε πηγαίνω εκεί αυτήν πετυχαίνω.
-Α. Γεωργίου 16. Κλειστό, γιατί οι λεφτάδες πατρόνες του ιδρύματος θα βρίσκονται Μύκονο ή Σαντορίνη αυτή την περίοδο.
-Α. Γεωργίου 4. Η Νικόλ με εμφάνιση τρελοκοτσιδού λολίτας.
-26ης Οκτωβρίου 52. Η ψηλή μελαχρινή milf Άντζελα. Τα δυο τελευταία μαγαζιά έχουν δυνατά δίδυμα milf πρωί-βράδυ (Αγάπη/Άντζελα και Εύα/Νικόλ).

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Πάντως δεν ξέρω αν είναι η ίδια με της Προμηθέως 14, γιατί πέρσι το χειμώνα είχα πετύχει κι εγώ μια Τζίνα ή Τζένη εκεί ξανθιά με καλό βυζάκι, αλλά ήταν πιο κοντούλα..
Αυτή που λέω είναι γαλανομάτα είναι στο ύψος της Εβελίνας περίπου, δηλ. γύρω στο 1,70, μοιάζει πιο πολύ με Τσέχα κι έχει κι ένα τατού στην πλάτη..
Θα ξαναπάω μάλλον αύριο να βεβαιωθώ..

Ναι, αυτή είναι, έχει περάσει από τα μισά μαγαζιά στο Βαρδάρη. Είναι πιο κοντή από την Εβελίνα και είναι *drumroll* ρουμάνα και αυτή, και εγώ για κάτι σλαβικό την έκανα.  Είχα ρωτήσει εδώ γι αυτήν πριν μερικούς μήνες γιατί μου γυάλιζε, αλλά όλοι με απέτρεπαν από το να δοκιμάσω. Την πετύχαινα συνεχώς, μια, δυο, τρεις, την κοιτούσα στα...μάτια, στο τέλος δεν άντεξα και μπήκα για να φύγει το άχτι. Δεν το μετάνιωσα, αλλά όπως είπα, παπάδες δεν κάνει. Πάντως έχει πολύ ωραίο κορμί με κάπως ασυνήθιστο σωματότυπο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σχοινοβατη μαλλον θα ειναι η ιδια αλλα η κριτικη ειναι απο πολυ καιρο πριν......και η δικη μου εμπειρια αρνητικη ηταν...

ΥΓ....τι οργασμος κριτικων ηταν αυτος γενικα τις τελευταιες μερες;χορτασε το ματι μας να διαβαζουμε....μπραβο....

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
-Ν. Ουρανού 1. Εβελίνα, κλασσικά με πελάτη στο δωμάτιο, πρέπει να δουλεύει καλύτερα από όλες τις κοπέλες στην περιοχή.
-Κεφαλληνίας 8. Η Εμμανουέλα, από εμφάνιση είναι δύναμη, ψηλή, ξανθιά με ωραίο σώμα, αλλά έχει κακές κριτικές εδώ και στο σαλόνι ψυλλιάζεσαι ότι μάλλον δεν το έχει.
-Α. Γεωργίου 16. Κλειστό, γιατί οι λεφτάδες πατρόνες του ιδρύματος θα βρίσκονται Μύκονο ή Σαντορίνη αυτή την περίοδο.

-Η Εβελίνα να υποθέσω ότι από βδομάδα θα 'ναι πρωινή..; Το λέω γιατί εγώ προτιμώ να πηγαίνω σ' αυτή τη βάρδια.. Νομίζω ότι είναι πιο χαλαρά τα πράγματα τη μέρα..
-Η Εμμανουέλα μια κοντούλα δεν είναι με μέτριο προσωπάκι κ καλό βυζάκι..; Γιατί εμένα δεν μου κανε ιδιαίτερη εντύπωση..
-Κρίμα που 'ναι κλειστό, γιατί διάβασα την κριτική του μικρού τουμπανιστή για τη Νατασα κι έλεγα να τη δοκιμάσω.. Την έχω δει μια φορά κ μου φανηκε αρκετά καλή, ειδικά από σώμα..
Ξέρει κανείς πότε ξανανοίγει..;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
σχοινοβατη μαλλον θα ειναι η ιδια αλλα η κριτικη ειναι απο πολυ καιρο πριν......και η δικη μου εμπειρια αρνητικη ηταν...

ΥΓ....τι οργασμος κριτικων ηταν αυτος γενικα τις τελευταιες μερες;χορτασε το ματι μας να διαβαζουμε....μπραβο....

Θα πάω κι εγώ μάλον σήμερα κ θα γράψω..
Να ευχαριστήσω κι εγώ τον μικρό τουμπανιστή για τις κριτικές του, κ βλέπω ότι ταιριάζουμε πολύ στα γούστα..! Κ θα τον παρακαλέσω να γράφει συχνότερα αν μας διαβάζει..
Όσο για μένα, δεν ξέρω αλλά έχω πιο πολλή όρεξη το καλοκαίρι κ γι' αυτό κ γράφω..
Το χειμώνα πέφτω σε "χειμερία νάρκη"..!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
-Η Εβελίνα να υποθέσω ότι από βδομάδα θα 'ναι πρωινή..; Το λέω γιατί εγώ προτιμώ να πηγαίνω σ' αυτή τη βάρδια.. Νομίζω ότι είναι πιο χαλαρά τα πράγματα τη μέρα..
-Η Εμμανουέλα μια κοντούλα δεν είναι με μέτριο προσωπάκι κ καλό βυζάκι..; Γιατί εμένα δεν μου κανε ιδιαίτερη εντύπωση..
-Κρίμα που 'ναι κλειστό, γιατί διάβασα την κριτική του μικρού τουμπανιστή για τη Νατασα κι έλεγα να τη δοκιμάσω.. Την έχω δει μια φορά κ μου φανηκε αρκετά καλή, ειδικά από σώμα..
Ξέρει κανείς πότε ξανανοίγει..;

Η Εμμανουέλα είναι ξανθούλα, βγαίνει topless στο σαλόνι, είναι 1.65-1.70 και δείχνει ψαρωμένη. Εχεί καλό κορμί και μου θυμίζει από φάτσα κάπως το τουμπανάκι της παλιότερης διαφήμησης της COSMOTE "Μα που να τον βάλω τον φροντιστή ρε μωράκι;"
Η Νατάσα είναι πολύ καλή και σίγουρα αξίζει δοκιμής, από τα top της πόλης.
Και +1 για τον τουμπανιστή, πολύ καλά reviews, keep them coming! 

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά...

η Μιρέλα από Σαπφούς που εξανφανήστικε...;;;

πάνω που την έκανα φίλη μου(χαχαχαχα) χάθηκε... :think: :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειχα Ροξανα σαν next target αλλα απ οτι διαβαζω ....

sxoinobaths οπως ειχες πει και συ για την Ροξανα , αξιζει η δοκιμη  ( για την Εβελινα σου μιλαω )
οποτε μαλλον εχεις next target , μπορει να μην τρελαθεις , αλλα δε θα τα κλαις πιστευω ,
Ας μη το γρουσουζεψουμε .

Να δωσεις σε παρακαλω πολλα χαιρετισματα στα βυζια της αν πας   :tits2: :boobies:  :tits:

*μονο οι δυο τους τελικα δουλευουν εκει τωρα  ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom