Βόλτα στο Μύλο σήμερα το βράδυ κατά τις 11. Μαζί με Κωλέττη έχει ξανανοίξει και η Φρίξου 14, έπεσε το παραδάκι φαίνεται.
-Π. Ερημίτη 2. Καινούργια άφιξη, μια μελαχρινή όμορφη ρουμάνα κοπελίτσα με πολύ ωραίο κορμάκι και χαμόγελο στο σαλόνι, μόλις 3 μέρες στη δουλειά, ονόματι Μάρτα. Εδώ ήρθα και κατέθεσα μετά τη γύρα μου, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί η κοπέλα είναι άπειρη και δεν μιλάει γρι ελληνικά ή αγγλικά.
-Ν. Ουρανού 26. Άλλο νέο κομμάτι, κοντή μελαχρινή με καλό κορμάκι, μου θύμησε κάπως Σόνια στο όλο look, η τσατσά έπρεπε να διπλοτσεκάρει το όνομά της και μου λέει "Καμπιέλα", "....Καμπιέλα;;;" της λέω, "ναι, Ιταλίδα είναι" μου λέει (δηλαδή Ρουμάνα). Παίζει να είμαι κουφός, αλλά εγώ αυτό άκουσα. EDIT: Μάλλον Γκαμπριέλα πρέπει να είναι το όνομά της και η τσατσά δεν το διάβασε σωστά.
-Φρίξου 9. Κριστίν. Έχει ψιλοπαχύνει ή μου φαίνεται;
-Φρίξου 14. Η ξανθιά Χριστίνα.
-Ν. Ουρανού 1. Εβελίνα, κλασσικά με πελάτη στο δωμάτιο, πρέπει να δουλεύει καλύτερα από όλες τις κοπέλες στην περιοχή.
-Κωλέττη 17. Η ψηλή μελαχρινή ρωσίδα Νικολέττα.
-Κεφαλληνίας 8. Η Εμμανουέλα, από εμφάνιση είναι δύναμη, ψηλή, ξανθιά με ωραίο σώμα, αλλά έχει κακές κριτικές εδώ και στο σαλόνι ψυλλιάζεσαι ότι μάλλον δεν το έχει.
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία η Τσεχο(σλοβάκα). Δώστε μια άδεια στο κορίτσι, όποτε πηγαίνω εκεί αυτήν πετυχαίνω.
-Α. Γεωργίου 16. Κλειστό, γιατί οι λεφτάδες πατρόνες του ιδρύματος θα βρίσκονται Μύκονο ή Σαντορίνη αυτή την περίοδο.
-Α. Γεωργίου 4. Η Νικόλ με εμφάνιση τρελοκοτσιδού λολίτας.
-26ης Οκτωβρίου 52. Η ψηλή μελαχρινή milf Άντζελα. Τα δυο τελευταία μαγαζιά έχουν δυνατά δίδυμα milf πρωί-βράδυ (Αγάπη/Άντζελα και Εύα/Νικόλ).