δωρακι?Δωρακι??
Ευχαριστω προκαταβολικα...συνεχισε θεμα, ορισε ημερομηνιες, στην αποχη.
το καλυτερο σου εχω
θα κανεις οικονομια στην τσεπη σου με την αποχη που θα κανουμε
οταν ερθουν οι μερες θα ξαναζωντανεψουμε το θεμα της αποχης
δωρακι?Δωρακι??
Ευχαριστω προκαταβολικα...συνεχισε θεμα, ορισε ημερομηνιες, στην αποχη.
δεν κανουμε τιποταεεεε... αφήστε τις αποχές και κάντε καμιά ενημέρωση για ΣΚ...
εεεε... αφήστε τις αποχές και κάντε καμιά ενημέρωση για ΣΚ...
εεεε... αφήστε τις αποχές και κάντε καμιά ενημέρωση για ΣΚ...
για λεγε καμια πικαντικη λεπτομερεια...ειναι οντως τοσο καλη;δεν χρειαζετε να το σκεφτεσαι.....
ΣΙΜΟΝΑ ΚΑΡΦΟΤΟΣ...εχθες ειμουν εκει με ειπε θα δουλευει και ΣΚ....
για λεγε καμια πικαντικη λεπτομερεια...ειναι οντως τοσο καλη;
οκ θα την δω στο μελλον....Καλη ειναι, μικροκαμομενο κοριτσακι, δεκτικη σε ολα, δεν βιαζετε, ομιλητικη, gfe κατασταση, ωραιο σωματακι με μικρο βυζακι. Αξιζει να την δοκιμασεις μια φορα δεν θα τα κλαψεις...ξερει να πηδιετε.!
ΥΓ. και εχει και ωραιο μουνακι. ;)
ξανθια,40+ απο Λιθουανια,λεπτο κορμι με ωραιο κωλαρακι.τα κανει ολα και κωλαρακι.ειναι δεκτικη σε ολα και διαθετει πλουσιο ρεπερτοριο σε βρωμολογα.διαθετει μεγαλη τεχνικη και ειδικα στη σταση οπου ειναι αυτη απο πανω με γυρισμενη την πλατη προς τα σενα.μιλαμε για φοβερο καβαλημα!γαμα την και δε θα χασεις.....παιδια καμια πληροφορια για την μαρθα την milf?
οκ θα την δω στο μελλον....
αφροδιτη και εφη δουλευουν ή λειπουν καραμαν7;
αρα προχτες ηταν απο τις τελευταιες του μερες που το πετυχα ανοιχτο;παντως σε μια συζητηση που ειχα, ακουσα για ανακληση αδειων ή κλεισιμο 6 σπιτιων στην εκει περιοχη;να αληθευει αραγε ή ειναι ραδιο αρβυλα; ατομο του χωρου μου το πε....Το Κωλετοσπιτο ειναι κλειστο για ανανεωση αδειας.Το ποσο θα μεινει κλειστο ειναι αγνωστο.
για το 2)ειναι βραδινη....Παίδες Καλησπέρα!
Αύριο (λόγω Ηρακλή στην πόλη) θα κάνω και μια ερευνα αγοράς με παράθεση αποτελεσμάτων αυτής.
Θα ήθελα info απο συνφορουμίτες πιο διαβασμένους από εμένα...
1)Η Κωλέττη είναι κλειστή? (ανανέωση αδείας?)
2)Η Πολωνική δύναμη η Χριστίνα είναι πρωινά στη Φρίξου?
3)Κανένα καλό new entry που θα έπρεπε να το δω ή να το τεστάρω?
Καλό απόγευμα και καλό καλοκαίρι.
Προχτες που πηρε τηλεφωνο ο σουπερ γκαντεμης της πολης -σ.σ εγω- στο Κωλετοσπιτο μου ειπαν οτι θα κλεισει για ανανεωση αδειας αλλα αγνωστο το ποτε και αν θα ξαναανοιξει.Το ιδιο ισχυει και μερικα ακομα σπιτια οπως το Αλιακμωνος και το Φριξου 14.αρα προχτες ηταν απο τις τελευταιες του μερες που το πετυχα ανοιχτο;παντως σε μια συζητηση που ειχα, ακουσα για ανακληση αδειων ή κλεισιμο 6 σπιτιων στην εκει περιοχη;να αληθευει αραγε ή ειναι ραδιο αρβυλα; ατομο του χωρου μου το πε....