Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Δεν παρακολουθείς αρκετά το thread? Θα τα ξαναπώ όσον αφορά τα ΔΙΚΑ μου συμπεράσματα.

Πολύ ωραίο σώμα/βυζί/δέρμα, παθητική στο σέξ αν κ την τελευταία φορά μου έκανε κάτι χαδάκια ενώ την γαμούσα ιεραποστολικά, κάνει ψιλομάπα πίπα και fast tempo. Είναι τσαμπουκάς σαν χαρακτήρας με λίγο νταλίκα φωνή. Έχει ένα θέμα με τις στάσεις κ δέχεται μόνο μπροστά/πίσω. Για το βαρδάρη είναι απ τις ΟΚ επιλογές (μόνο κ μόνο λόγω εμφάνισης) κ το μπλέ είναι ο καλύτερος χώρος πιστεύω. Ελπίζω να σε βοήθησα..

Thanks για τις πληροφορίες, το μόνο βρήκα ήταν ένα κάπως αρνητικό review του Karaman από όταν αυτή δούλευε απέναντι από το μπλε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Thanks για τις πληροφορίες, το μόνο βρήκα ήταν ένα κάπως αρνητικό review του Karaman από όταν αυτή δούλευε απέναντι από το μπλε.

Κατσε για την Τζινα μηλας? Ξανθια μακρυα μαλια αδυνατη? Γιατι την ονομασες και Τζουλια...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Κατσε για την Τζινα μηλας? Ξανθια μακρυα μαλια αδυνατη? Γιατι την ονομασες και Τζουλια...

Γιατί μάλλον δεν ακούω καλά και την πρώτη φορά που την είδα άκουσα Τζούλια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Γιατί μάλλον δεν ακούω καλά και την πρώτη φορά που την είδα άκουσα Τζούλια.

Αυτη που λεω εγω την ξερω ως Τζηνα την πηρα μια φορα στο Προμηθεους 14 το ροζ.
Δεν αξιζε...μουνι μπανιερα η λαδιερα! Δυσκολευτικα να τελειωσω εχω γραψει και κριτικη.
Και μια μερα την πετυχα και απεναντι στο μπλε.

Τζουλια ξερω μια αλλη πιτσιρικα αδυνατη ωραιο καυλακι. Ξανθο μαλι προς το καστανο.
Τελευταια την πετυχα στο Τανταλου 14. Την εχω παρει 26η Οκτωμβρη 52. Κομοδινο και αυτη.

Μιλαω για βραδυνη βαρδυα...

Επισκέπτης
Για την Τζίνα λέει ναι, ξέχασα να γράψω ότι βάζει 10 κιλά κρέμα στο μουνί της.. και προφανως είναι αλβανίδα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απεναντι απο το μπλε δουλευε η λαουρα εκτος αμα αλλαξε το ονομα της η σου συστηθηκε αλλιως.

chrissap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συντροφοι ερχομαι πρωτη φορα πανω και μονος. Προτεινετε μου κάτι καλο είτε σε στουντιο ειτε , κυριως για επίσκεψη σε δωματι σε ξενοδοχειο. Περιμενω προτασεις με αγωνια!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ενα μικρο τηλεφωνικο ρεπορταζ για την βραδινη βαρδια αποψε...ετσι να θυμηθουμε τα παλια
ερως 16 η μιλανα
ματζαρου 1 η μονικα
κεφαλληνιας η χριστιναρα
λαφαμ η λουσυ
φριξου 9 η μαντυ
εκκλησια η αντριαννα
ρουλια η αλινα
26 οκτωβριου 52 η σαμπρινα
αλιακμωνος η ανιτα
φριξου 14 η χριστινα μου ειπαν φανταζομαι εννοουν την ρουμανα
γκολντεν σταρς η κορινα
κωλετη η ντιανα μου ειπαν καινουρια
αυτες σε κοκκινο δεν τις γνωριζω ποιες ειναι,οποιος γνωριζει κατι ας μας πει
τωρα για τον φιλο που ρωτησε προσωπικα θα πηγαινα προς χριστινα ή σαμπρινα ή μαντυ ή μιλανα αν ημουν πανω αποψε...ας ριξει μια ματια και προς ματζαρου 14 που δεν μπορεσα να μαθω αν παιζει η σαρα ή η λευλα(και οι δυο καλες επιλογες επισης)
γενικα φιλε εκει προς τα στουντιο περιξ του μυλου να κοιταξεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτην  την τζινα αν ειναι η ιδια που μαλλον κολλαει η περιγραφη την ειχα παρει οκτωβρη νομιζω και οντως ειναι κομοδινε φαση...μαλλον ρουμανα ειναι αν θυμαμαι :think:

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη ψες αργα στη φριξου πριν γυρισω στα αθηναικα εδαφη!!!θα μπορουσα να κανω το δρομολογιο αυτο μονο κ μονο για να βλεπο κ να γαμαω αυτο το γερμανακι αυτο το κουκλι αυτη τη καυλα με τη τελεια κορμαρα κ τη γαμηνενη διαθεση για πουτσα!!!!μαντυ κ ξερο ψωμι τελοσ!!!!!

Επισκέπτης
Μαλάκες, έχετε μπλέξει τα μπούτια σας έτσι..? ?Αυτή η Τζίνα έχει περάσει από: Μπλέ προσφατα, Διαστημοπλοιο(σίτυ γκέιτ) και απέναντι από μπλέ (Προμηθέως 14). Το να έχει αλλάξει κανένα ονοματάκι στην πορεία διόλου απίθανο, μου την έχουν συστήσει κ σαν Άννα νομίζω και η κριτική του Κάραμαν που λινκάρατε είναι για αυτή, τη σωστή κοπέλα που ρώτησε ο φίλος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μαλάκες, έχετε μπλέξει τα μπούτια σας έτσι..? ?Αυτή η Τζίνα έχει περάσει από: Μπλέ προσφατα, Διαστημοπλοιο(σίτυ γκέιτ) και απέναντι από μπλέ (Προμηθέως 14). Το να έχει αλλάξει κανένα ονοματάκι στην πορεία διόλου απίθανο, μου την έχουν συστήσει κ σαν Άννα νομίζω και η κριτική του Κάραμαν που λινκάρατε είναι για αυτή, τη σωστή κοπέλα που ρώτησε ο φίλος.
εγω στο διαστημοπλοιο την πηρα και ειχα γραψει κιολας ...μετριοτης γενικως

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε φιλε μην βαρας! :grin:
απλα προσφατα δουλευε εκει η λαουρα στις γιορτες γι αυτο το ειπαμε.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ενα μικρο τηλεφωνικο ρεπορταζ για την βραδινη βαρδια αποψε...ετσι να θυμηθουμε τα παλια
ερως 16 η μιλανα
ματζαρου 1 η μονικα
κεφαλληνιας η χριστιναρα
λαφαμ η λουσυ
φριξου 9 η μαντυ
εκκλησια η αντριαννα
ρουλια η αλινα
26 οκτωβριου 52 η σαμπρινα
αλιακμωνος η ανιτα
φριξου 14 η χριστινα μου ειπαν φανταζομαι εννοουν την ρουμανα
γκολντεν σταρς η κορινα
τωρα για τον φιλο που ρωτησε προσωπικα θα πηγαινα προς χριστινα ή σαμπρινα ή μαντυ ή μιλανα αν ημουν πανω αποψε...ας ριξει μια ματια και προς ματζαρου 14 που δεν μπορεσα να μαθω αν παιζει η σαρα ή η λευλα(και οι δυο καλες επιλογες επισης)
γενικα φιλε εκει προς τα στουντιο περιξ του μυλου να κοιταξεις
φριξου 14 οντως ηταν η ρουμανα που λεγαμε gl

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Κάναμε βόλτα χτες και την είδαμε, η τσατσά τη σύστησε σαν Πολωνέζα και είπε ότι με 120 € (60 έκαστος) κάνει και παρτούζα, χωρίς όμως να δίνει κώλο. Δυστυχώς όμως από εμφάνιση μάπα, αρκετά παραπανίσια κιλά.

Γενικά πάντως πολλά μπάζα έπαιζαν, γι αυτό οι λίγες που αξίζουν εμφανισιακά κάνουν τη διαφορά.
Όπως η Χριστίνα στο Κεφαλληνίας όπου κατέθεσα. Θεωρώ πως εμφανισιακά είναι μάλλον η καλύτερη στην πόλη, έχει σπάσει ελαφρώς στο πρόσωπο και λόγω ηλικίας αλλά το κορμί είναι επιπέδου Champions League. Χάνει όμως λίγο σε συμμετοχή και διάθεση, είναι κάπως ψυχρή.

Πάντως δεν πιστεύω να είναι πολωνέζα γιατί της πέταξα καναδυό πολωνέζικα και έδειχνε να μην τα πιάνει. Επίσης μου είπε ότι δεν έχει πάει ποτέ Βαρσοβία, όχι φυσικά ότι αποδεικνύει κάτι αυτό αλλά είναι άλλη μία ένδειξη και μάλλον το είπε περισσότερο για να αλλάξει συζήτηση.
Φυσικά δεν έχει καμιά σημασία από που είναι αλλά το βρίσκω λίγο μαλακία να λέει μια εθνικότητα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
βγηκα σημερα το απογεμα τσάρκα, πρώτον να δω τι παίζει στην κωλεττη, δευτερον να δοκιμασω την χριστινα την πολονεζα στο κεφαλληνιας και να κανω και μια βολτα απο μαντζαρου να δω αμα δουλευει η λευλα ή η σαντρα. Οποτε σε ενα απο όλα αυτα να καταθέσω. Πρώτη στάση στην κωλλέτη. Η τσατσα μου την παρουσίασε ως καινουργια αφιξη. 40ε απλο, 50 πιο χαλαρα, 60 70 80 με τα πολλά γυρω στα 110-120 δεν θυμαμαι καλά εχει μπανάκι και ακαποτο. Η κοπέλα εμφανισιακά δεν την λες κοντή. Μαυρο μαλλί. Δεν μου άρεσε καθόλου η φάτσα της. Πλαδαρή κοιλιά, στο γύρνα της, ο κώλος της οχι ασχημος αλλά οχι και τιποτα ιδιαιτερο. Φεύγω και κατευθύνομαι προς μυλο, σκεφτόμενος που θα παρκάρω. Περνώντας απο το στενάκι για ακόμα μια φορά κλειστά τα φώτα. (και διερωτούμαι μόνο οταν έχει φώτα ανοιχτα λειτουργεί ή καηκαν/κανουν οικονομία) Τελος πάντων για ακόμα μια φορά δεν κάθεται να τεστάρω το εν λόγω κατάστημα. Μαντζάρου δούλευε η μόνικα, λέυλα πρωι και η σάντρα στον ιδιο δρόμο στο πιο πρίν. Δεν ξέρω τι με τράβηξε μπήκα απλό. Ούτε τρελάθηκα ούτε ενθουσιάστηκα. Anyway με αυτό το κεφαλληνίας, τις ώρες λειτουργιας και τα φώτα τι παίζει? :) :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Ειχα καιρο να κανω μπουρδελοτσαρκα και σημερα αφου ειχα προγραματισει καταθεση στη Τζουλια απο Προμηθεους 11 ειπα να ρηξω και μια γυρα...
Απο μυλο μερια μαζι με το κρυο σημερα ηρθε και νεκρα μαζι! ακομα και στα γυρω μαγαζια ειχε ελαχιστη κινηση αν και Σαββατο.

Εριμητη
Κλειστο

Ν.Ουρανου 26
Κορινα, ομορφο προσωπακι, μαυρα ισια μακρυα μαλια, αδυνατη, με μαυρες μποτες. Ειναι αυτη που την τελευταια φορα που την ειδα με ενα φιλο μαζι ακουσαμε τον εξαψαλμο στην γλωσσα της γιατι δεν περασαμε.

Ν.Ουρανου 1Β
Ξανθια κοπελα με πιασηματακια καλο τεμαχιο.

Φριξου 14
Η Χριστινα η ρουμανα. Πολυ κοσμο στο σαλονι και μια τσοντα στη tv για πολλες μαλακιες!!!

Φριξου 9, Κεφαληνιας, Α.γεωργιου 16, Α.γεωργιου 4
Ανοιχτα αλλα αδυνατη η προσβαση αν και χαλαρα απεφυγα να σταματησω.

Κωλετη 17
Μαυρομαλα πιτσιρικα μετριο προσωπο αλλα το κατω συστημα εχει μερικα παραπανησια κιλα. Πρεπει να ειναι η Ντιανα η πολωνεζα οπως ανεφερε ο gl και ο etxramask.

Ρουλια και Κωττα
Μια αδιαφορη κοπελα μαλλον μαυρομαλα δεν την θυμαμαι καλα.

Κατεχακη 13
Ελληνιδα μαυρομαλα με αλαφρα κιλακια συστηθηκε απο τη τσατσα ως Κρυστη.

Αλιακμωνως 8
Ξανθο ομορφο κοριτσακι αδυνατο αλλα τελειως αβυζο. Εξεπλαγει που εφευγα!

Μαντζαρου 14
Η Σαντρα η ισπανιδα, μαυρομαλα αδυνατη χωρις βυζακι αλλα στο δωματιο ειναι εγγυηση! προτεινετε με χιλια.

Μαντζαρου 1Α
Η Βουλγαρα η μονικα. Ειχε κεφια σημερα!

Σαπφως 20.
Μια ξανθια μιλφ την οποια την εχω ξαναδει αλλα μου διαφευγει το ονομα. Και τα δυο δωματια κλειστα.

Σαπφως 7
Η ελληνιδα Ειρηνη επεστρεψε στα παλια! Ξεπεταξε εναν συναθλητη και ηρθε στην υποδοχη... Κεφατη φανηκε...

Σαπφως 8
Καινουρια κοπελα για εμενα...κοντουλα αν δεν κανω λαθος μαυρομαλα. φορουσε ενα δυχτιοτο απο πανω το οποιο φενοντουσαν τα μικρα βυζακια της, ωραιο κωλαρακι.

Σαπφως 5
Η Μιρελα η μαυρομαλα ψιλη αδυνατη με την ελια στο χειλος. Για μενα δεν αξιζε οταν την δοκιμασα.

Προμηθεους 11
Η Τζουλια πολωνεζα μου ειπε. Καταθεση εδω σημερα. 40ε χωρις προγραμματα. Σε γενικες γραμμες δεν ξετρελαθηκα κιωλας. Ευγενικο κοριτσακι λιγομιλητο, ελληνικα πολυ λιγα, επιδερμιδα απαλη με 3 τατουαζ, ενα στη δεξια γαμπα, ενα παω απο τον μηρο και ενα πισω στα κωλομερια απο πανω και....
ΒΥ ΖΑ ΡΕΣ.!!! φυσηκες κολαση! πολυ ωραιες στην αφη. Η τσατσα λεει οτι μπορουμε να τελιωσουμε και πανω στα βυζακια της χωρις καποτα.
Χαλαστηκα λιγο! Ηθελα να τα βυζαξω!!! :2funny: :2funny:
Γαμαικανε λοιπον οπως σου ειπα, θα σου πω το Σαββατο, λοιπον σου λεω...δεν ξετρελαθηκα! Αυριο θα σου εχω και κριτικη.

Προμηθεους 14
Η Ξανθια Λαουρα. Την ειδα απο εξω καθως εβγενε κοσμος δεν μπηκα μεσα.

Προμηθεους 19
Η Τζηνα ξανθια αδυνατο κομοδινο με ενσωματομενη γρασαδιερα!!! Την ειχα παρει παλαιοτερα απεναντι...
Για τον συναθλητη Apollo64 αν εννοει αυτην, ..γνωμη μου?....ας καθησει σπιτι του καλυτερα θα περασει!

Προμηθεους 25
Η τσατσα πολα καρβελια εταζε! ...λεει η κοπελα πολυ καλη στο δωματιο ελεγε αν δεν περασουμε καλα μας επιστρεφει τα λεφτα πισω!!!!
(χωστων και ζητα μετα τα λεφτα πισω αν δεν περασεις καλα) :idiot:
Η κοπελα μαυρομαλα Βανεσα στο ονομα ψιλομπαζακι με πολα παραπανησια κιλα στα κωλομερια.

Τανταλου και Σαπφως Γωνια
Μαυρομαλα αδιαφορη ψιλη

Τανταλου 8
Και εδω καινουρια κοπελα παλι για εμενα. Καστανοξαθνο κοντουλα ωραιο κοματι, ωραια φατσουλα και κωλαρακι συμαζεμενο.

Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Κελυ...με μαυρες καλτσες οπω αυτες στις φωτο απο το γνωστο σαιτ.

και τελος...Τανταλου 14
Η Ξανθια πιτσιρικα αδυνατη μικρο βυζακι Μιχαελα. Ομορφο κοριτσακι πολυ λιγα πραγματα στο δωματιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom