καλα το τι λενε ειναι αλλο θεμα.σου κανει για 32 εσενα?εμενα για 42 μου κανειεμενα 32 μου ειπε, αλλά ποιός αγχώνεται!βάζει κάτω πολλές νεότερες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (6 μέλη και 64 επισκέπτες)
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
αποψη σου.το εχουμε ξαναπει ειναι κ τι της βγαζει ο καθενας.μπορει εγω ας πουμε να μην τα πηγαινω καλα με μια αλλα εχυ να τα πας τελεια.κ με μια αλλη να γινεται το αντιθετο.μπορει να ειναι επαγγελματιες αλλα πανω απ ολα ειναι ανθρωποι
Δεν διαφωνω ετσι ειναι ! Αλλα υπαρχουν καποιες στο χωρο που ειναι σταθερες αξιες γιατι το 90% αυτων που θα πανε θα ειναι ευχαριστημενοι (Εφη ,Αφρουλα,Βερονικα,Μαντυ και αλλες που ισως μου διαφευγουν ). Αν και εγω προσωπικα κοντεψα να μαλωσω με την βερονικα στο δωματιο δεν μπορω να μην πω οτι ειναι σταθερη αξια.Μεσα σε αυτες βαζω προσωπικα και την Αντζελα την Ουκρανη που δουλευε και παλια βαρδαρη οποιος γνωστος μου πηγε λεει τι ηταν αυτο το λυσσασμενο μιλφονι ! Ε η Κελλυ δεν ειναι αναμεσα στις σταθερες αξιες με τιποτα !
Για δωσε τα φωτα σου που παιζει μπαλα η μαρθα και ποσο + παιζει ρολο αυτο καταλαβαινεις τη διαφοραΗ μάρθα αξίζει φίλε αλλά να ξέρεις είναι 30+. Αν σ'αρέσουν οι μιλφ, όπως εμένα είσαι σε καλό δρόμο. Περιποίηση εξαιρετική
οκ το δεχομαι,αλλα να μην ειμαστε απολυτοιΔεν διαφωνω ετσι ειναι ! Αλλα υπαρχουν καποιες στο χωρο που ειναι σταθερες αξιες γιατι το 90% αυτων που θα πανε θα ειναι ευχαριστημενοι (Εφη ,Αφρουλα,Βερονικα,Μαντυ και αλλες που ισως μου διαφευγουν ). Αν και εγω προσωπικα κοντεψα να μαλωσω με την βερονικα στο δωματιο δεν μπορω να μην πω οτι ειναι σταθερη αξια.Μεσα σε αυτες βαζω προσωπικα και την Αντζελα την Ουκρανη που δουλευε και παλια βαρδαρη οποιος γνωστος μου πηγε λεει τι ηταν αυτο το λυσσασμενο μιλφονι ! Ε η Κελλυ δεν ειναι αναμεσα στις σταθερες αξιες με τιποτα !
στο καινουριο που σου εξηγω που ειναι φιλεΓια δωσε τα φωτα σου που παιζει μπαλα η μαρθα και ποσο + παιζει ρολο αυτο καταλαβαινεις τη διαφορα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Για τον φιλο boobsucker:η ελενα ειναι πρωινη 26 οκτωβριου 52...βυζι καλο φυσικο,ξανθια,ομορφη...στο καινουριο αλιακμωνος ηταν μια βυζαρου,αλλα παχουλουλα αννα τσεχα μελαχρινη,βλεπεται εμφανισιακα αλλα οχι κατι φόβερο...μια βυζαρου μιλφ ειχε κατεχακη αλλα φατσα μουνι...καλο βυζι ειχε και η αλλη ελενα της φριξου...τωρα δες και μονος σου και κρινε...περι ορεξεως...εμενα ας πουμε δεν με χαλαν οι παχουλες...ειπα χθες να παω για δαναη αρχικα αλλα δεν πρεπει να δουλευει μαλλον γιατι ειχε κλειστό το κινητό..
περασε χθες φιλος κ μου ειπε οτι ειναι η μαρθαΓια τον φιλο boobsucker:η ελενα ειναι πρωινη 26 οκτωβριου 52...βυζι καλο φυσικο,ξανθια,ομορφη...στο καινουριο αλιακμωνος ηταν μια βυζαρου,αλλα παχουλουλα αννα τσεχα μελαχρινη,βλεπεται εμφανισιακα αλλα οχι κατι φόβερο...μια βυζαρου μιλφ ειχε κατεχακη αλλα φατσα μουνι...καλο βυζι ειχε και η αλλη ελενα της φριξου...τωρα δες και μονος σου και κρινε...περι ορεξεως...εμενα ας πουμε δεν με χαλαν οι παχουλες...ειπα χθες να παω για δαναη αρχικα αλλα δεν πρεπει να δουλευει μαλλον γιατι ειχε κλειστό το κινητό..
Ευχαριστω πολλη για την πληροφορια φιλε μου αν υπαρχει και κατι αλλο εδω ειμαστε και παλι ευχαριστωστο καινουριο που σου εξηγω που ειναι φιλε
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Για δωσε τα φωτα σου που παιζει μπαλα η μαρθα και ποσο + παιζει ρολο αυτο καταλαβαινεις τη διαφορα
Στα 40Ε τα κάνει όλα και ειδικά αυτό που μου αρεσει είναι ότι δε βιάζεται να σου βάλει το προφυλακτικό και τέλος! Επιμένει μέχρι να γίνει κολώνα φωτισμού. Πολλή καλή πίπα ρουφάει μπαλάκια κλπ, η γυναίκα είναι respect
στο καινουριο που σου εξηγω που ειναι φιλε
Δώσε διέυθυνση να καταλάβει!
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δες την κριτική μου στα studio Νικηφόρου Ουρανού 26 με τίτλο "Εκπληξη"
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ναι ειναι βραδινη η μαρθα στην αλιακμωνος8...ετσι λενε ...πιστευω μιλαμε για την γνωστη..
Την μιλφ που λέω ότι είναι 32 και ο decker 40. Ξανθιά με σκληρό σιλικονάτο στήθος.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πάντως τότε που ήταν Νικηφόρου Ουρανού 26 η βάρδια της ξεκινούσε μετά τις 7μμ
για την ιδια μιλαμε.μικρο σιλικονατο πετρα βυζιΤην μιλφ που λέω ότι είναι 32 και ο decker 40. Ξανθιά με σκληρό σιλικονάτο στήθος.
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
Σ ευχαριστω φιλε μου....Για τον φιλο boobsucker:η ελενα ειναι πρωινη 26 οκτωβριου 52...βυζι καλο φυσικο,ξανθια,ομορφη...στο καινουριο αλιακμωνος ηταν μια βυζαρου,αλλα παχουλουλα αννα τσεχα μελαχρινη,βλεπεται εμφανισιακα αλλα οχι κατι φόβερο...μια βυζαρου μιλφ ειχε κατεχακη αλλα φατσα μουνι...καλο βυζι ειχε και η αλλη ελενα της φριξου...τωρα δες και μονος σου και κρινε...περι ορεξεως...εμενα ας πουμε δεν με χαλαν οι παχουλες...ειπα χθες να παω για δαναη αρχικα αλλα δεν πρεπει να δουλευει μαλλον γιατι ειχε κλειστό το κινητό..
Οπότε λεω να παω πρωινη βαρδυα στην ελενα να κρινω...Για ποαχουλες,ουτε λογος,μακρυα...Η βυζαρου η μιλφ στην Κατεχακη,την πηρα πιο παλια στην Προμηθεως...Φιλοτιμες προσπαθειες αλλα δεν λεει....
παιζει πολυ καλη μπαλα και οσο ανεβαινεις στο προγραμμα και στα φραγκα τοσο καλυτερη γινεται.εννοω δλδ μη πας μαρθα και παρεις το 40αρι.παρε κατι παραπανω.αξιζει.μη σε πιασουν οι τσιγκουνιες.Για δωσε τα φωτα σου που παιζει μπαλα η μαρθα και ποσο + παιζει ρολο αυτο καταλαβαινεις τη διαφορα
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
παιζει πολυ καλη μπαλα και οσο ανεβαινεις στο προγραμμα και στα φραγκα τοσο καλυτερη γινεται.εννοω δλδ μη πας μαρθα και παρεις το 40αρι.παρε κατι παραπανω.αξιζει.μη σε πιασουν οι τσιγκουνιες.
Ναι αν βαστάει το πορτοφόλι οκ. Πριν 1+ χρόνο είχα πάρει το πρόγραμμα των 50Ε με μασάζ και παιδιά ειλικρινά το ευχαριστήθηκα .
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Θα συμφωνησω κι εγω οτι η Μαρθα ειναι φοβερη.εγω την πηρα για 100ε με τζακουζι.εκει σε ξετιναζει πραγματικα!!Ναι αν βαστάει το πορτοφόλι οκ. Πριν 1+ χρόνο είχα πάρει το πρόγραμμα των 50Ε με μασάζ και παιδιά ειλικρινά το ευχαριστήθηκα .
με 100ε και ακαπωτο και παρτουζα και κολαρακι.Θα συμφωνησω κι εγω οτι η Μαρθα ειναι φοβερη.εγω την πηρα για 100ε με τζακουζι.εκει σε ξετιναζει πραγματικα!!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Εκανα μια βολτα αποψε(πραγματικη,οχι απο το τηλεφωνο...)
-Κωλλετη 17.Η Εφη στα 40ε σταθερη αξια
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η milf μελαχρινη Αντζελα με τις βυζαρες και την κωλαρα και τις θετικες κριτικες στα 40ε
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).μια Ματινα τσεχα απο 40ε την οποια δεν ειδα.επεσα στη μαλακισμενη τσατσα
-Φριξου 9(Villa erotica).η Ιταλιδα Ελενα.σ'αυτην κατεθεσα για 70ε με 69.μιλαμε για θηριο!!ομορφη φατσα,μεγαλες καμπυλες αλλα σφιχτο κορμι,καλη περιποιηση.απο 40ε απλο,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι,100ε κωλο και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα.εχει πολυ ωραια ρωγα την οποια ρουφατε οσο θελετε.στο τελος ηρθε για 2η φορα απο πανω για να με τελειωσει.Τιμηστε την...
-Φριξου 16.η γερμανιδα Πατριτσια.καστανη βυζαρου γεματουλα με ομορφο προσωπο.40ε απλο,50εγυμνο τσιμπουκι,60 γλυψιμο,70ε 69 και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα
-Ερημιτη.κλειστο
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η ξανθια συμπαθητικη Αννα.30ε απλο,60ε γλυψιμο,90ε αυταρχικο,100ε 69!!! και 120ε τζακουζι με φουλ
-Κατεχακη.η ξανθια ομορφη Ουκρανη Βικυ με τα ωραια βυζακια.40ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69 με γυμνο
-Μαντζαρου 1.μια καινουργια μιση Ισπανιδα και μιση Αλγερινη αν θυμαμαι καλα απο 40ε.ομορφη εξωτικη φατσα για τους λατρεις του ειδους
-Μαντζαρου 10.η γνωστη βυζαρου Σαρα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69 για να φατε και την κωλαρα της στα μουτρα σας
-Ακιακμωνος 8.η milf Μαρθα,χωρις σχολια!!!απλα γαμηστε την...οπως θελετε!!!τα πρωινα δουλευει Νικ.ουρανου 26 μου ειπε
-Κεφαλληνιας8.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η ομορφη ξανθια Μιλανα.40ε απλο,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).μια καινουρια Ισπανιδα.μελαχρινη ομορφη φατσα και ωραιο κορμακι.φορουσε και κοκκινες ζαρτιερες.40ε απλο,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-26ης Οκτωβριου 52.αδυνατο παρκαρισμα για αλλη μια φορα
-26ης Οκτωβριου 35.η Μιχαελα.ενα ξανθο υπεροχο πλασμα.πραγματικα πολυ ομορφη.40ε απλο,50ε γλυφομουνι,60ε γυμνο τσιμπουκι,70ε 69 και 100 κωλαρακι.και αν θυμαμαι καλα 120ε τζακουζι με ολα τα προηγουμενα μαζι.
...τα σπιτια πλεον ειναι πολλα.για να τα γυρισω εκανα 2 ωρες και να φανταστειτε δεν πηγα καθολου Βαρδαρη.κατα τη γνωμη μου λοιπον υπαρχει μεγαλη ποικιλια με καποιες καλες επιλογες.επισης για μενα το προγραμμα των 120ε με φουλ στα καινουρια τουλαχιστον σπιτια,ειναι αρκετα δελεαστικο νομιζω.
-Κωλλετη 17.Η Εφη στα 40ε σταθερη αξια
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η milf μελαχρινη Αντζελα με τις βυζαρες και την κωλαρα και τις θετικες κριτικες στα 40ε
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).μια Ματινα τσεχα απο 40ε την οποια δεν ειδα.επεσα στη μαλακισμενη τσατσα
-Φριξου 9(Villa erotica).η Ιταλιδα Ελενα.σ'αυτην κατεθεσα για 70ε με 69.μιλαμε για θηριο!!ομορφη φατσα,μεγαλες καμπυλες αλλα σφιχτο κορμι,καλη περιποιηση.απο 40ε απλο,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι,100ε κωλο και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα.εχει πολυ ωραια ρωγα την οποια ρουφατε οσο θελετε.στο τελος ηρθε για 2η φορα απο πανω για να με τελειωσει.Τιμηστε την...
-Φριξου 16.η γερμανιδα Πατριτσια.καστανη βυζαρου γεματουλα με ομορφο προσωπο.40ε απλο,50εγυμνο τσιμπουκι,60 γλυψιμο,70ε 69 και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα
-Ερημιτη.κλειστο
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η ξανθια συμπαθητικη Αννα.30ε απλο,60ε γλυψιμο,90ε αυταρχικο,100ε 69!!! και 120ε τζακουζι με φουλ
-Κατεχακη.η ξανθια ομορφη Ουκρανη Βικυ με τα ωραια βυζακια.40ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69 με γυμνο
-Μαντζαρου 1.μια καινουργια μιση Ισπανιδα και μιση Αλγερινη αν θυμαμαι καλα απο 40ε.ομορφη εξωτικη φατσα για τους λατρεις του ειδους
-Μαντζαρου 10.η γνωστη βυζαρου Σαρα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69 για να φατε και την κωλαρα της στα μουτρα σας
-Ακιακμωνος 8.η milf Μαρθα,χωρις σχολια!!!απλα γαμηστε την...οπως θελετε!!!τα πρωινα δουλευει Νικ.ουρανου 26 μου ειπε
-Κεφαλληνιας8.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η ομορφη ξανθια Μιλανα.40ε απλο,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).μια καινουρια Ισπανιδα.μελαχρινη ομορφη φατσα και ωραιο κορμακι.φορουσε και κοκκινες ζαρτιερες.40ε απλο,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-26ης Οκτωβριου 52.αδυνατο παρκαρισμα για αλλη μια φορα
-26ης Οκτωβριου 35.η Μιχαελα.ενα ξανθο υπεροχο πλασμα.πραγματικα πολυ ομορφη.40ε απλο,50ε γλυφομουνι,60ε γυμνο τσιμπουκι,70ε 69 και 100 κωλαρακι.και αν θυμαμαι καλα 120ε τζακουζι με ολα τα προηγουμενα μαζι.
...τα σπιτια πλεον ειναι πολλα.για να τα γυρισω εκανα 2 ωρες και να φανταστειτε δεν πηγα καθολου Βαρδαρη.κατα τη γνωμη μου λοιπον υπαρχει μεγαλη ποικιλια με καποιες καλες επιλογες.επισης για μενα το προγραμμα των 120ε με φουλ στα καινουρια τουλαχιστον σπιτια,ειναι αρκετα δελεαστικο νομιζω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις