allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι στο προπο παιζει pro evolution o μαλακας..
Σε πιστεύω γιατι πριν δυο τρείς εβδομάδες ήταν να το πάρω μαζί μου Σόφια και με πούλησε ....
τα ίδια έκανε και τότε....
δεν ειναι στο προπο παιζει pro evolution o μαλακας..
δηλαδη τι σκοπευεις να τους πεις?Καλά αν σας δω το βράδυ και καταλάβω ποιοι είστε θα φάτε κράξιμο μέσα στα ιδρύματα... Θα πέσω ξερός από τα γέλια!
τι να κανω ρε παιδια? τοσο καιρο ρωταω και δε μου απαντατε.θα ερθω σουκου σαλονικα και θα ηθελα να την βρω. σοβαρα gl εχεις το κινητο της? κανε ενα κοπο και στειλτο μου pm. ..2ηταν καλο καυλακι...αλλα θα εμφανιστει παλι που θα παει...υπομονη..ολο αδειες ειναι κι αυτη φιλε....θες να σου δωσω πμ το κινητο της;
παρε το πμ σου....μονο οταν δουλευει το αφηνει ανοιχτο αυτο συνηθως....ειναι το επαγγελαματικο...αν το βρεις κλειστο δεν δουλευει...συνεπως οταν το ανοιξει θα μαθεις που θα ειναι να πας...τι να κανω ρε παιδια? τοσο καιρο ρωταω και δε μου απαντατε.θα ερθω σουκου σαλονικα και θα ηθελα να την βρω. σοβαρα gl εχεις το κινητο της? κανε ενα κοπο και στειλτο μου pm. ..2
ΨΗΝΕΣΕ σημερα?
Κατά τις 11 εκεί που είχαμε ραντεβού και την τελευταία φορά;
ε ρε εξελιξη ποια κινητα και μαλακιες...απο δω θα κλεινουμε τα ραντεβου να μην ακουν οι γυναικες...οβερ!!!
θα σε παρω τηλεφωνο αν γινει κατι αλλιως εκει!!!
τωρα το ειδα,τον εχω ριξει πολλα ντορτια....μα πολλα σου λεω.και οταν παιζεις με τον ΘΕΟ αντιπαλος
ποσο χανεις;;;
ενταξειτωρα το ειδα,τον εχω ριξει πολλα ντορτια....μα πολλα σου λεω.
αφου εγραψα ρε φιλε με το που ποσταρε το παλικαρι.....μη με κραζεις....πολυ αντιπολιτευση μου κανειςκαντες 2 καραμαν7 πολλα ειναι τεσσερα .
ο deker που ειναι τι σκατα προεδρος βγηκε?
αντι να παρει θεση καθεται και παιζει pro!
ενταξει
παραδεξου οτι εχεις πειραξει τις ρυθμισεις
να το παλι,με πηραν τα ζουμια με την αιτηση σου ρε παιδι μου.το καημενο λεω,μηπως να το κανω καμια βολτα?ρε σεις δεν παίζεστε με τίποτα απαπαπααααααααααααααααααααα.
Πού ειναι ο πρόεδρος;;; ακόμα προπο ειναι;;;;;;; ¨Αντε να βάλη λιγο τάξη.
ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ> (Deker)
Αξιότιμε κε πρόεδρε αιτούμαι μπορδελότσαρκα μετα της συνοδείας σας
προς ενημέρωση και διαφώτιση ενός Λάτρη των CG και του σεξοτουρισμού
παρότι είμαι 40+ δεν έχω επισκεφτη ποτέ τα εν λόγο ιδρύματα.
ειμαι παρθένος
στο ζώδιο
Διατελούμε μετα τιμής
Αλλαν.
σε ψηνει για να πληρωσεις τα γαμισια που υποσχεθηκες στον προεκλογικο αγωνανα το παλι,με πηραν τα ζουμια με την αιτηση σου ρε παιδι μου.το καημενο λεω,μηπως να το κανω καμια βολτα?
ναι ναι,σε σενα αναφερομαι στο προηγουμενο ποστ,για στειλε ενα πμσε ψηνει για να πληρωσεις τα γαμισια που υποσχεθηκες στον προεκλογικο αγωνα