Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
4.720
Πόντοι
9.617
Περασμα με Νατασα απο Βιλλες. Ακολουθει τρελη εμπειρια.
Στο σαλοναρισμα ειχε κατεβασμενα μουτρα. Την ψιλιαστικα μαλλον δεν εχει ορεξη σημερα. Ερχεται το μωρο, κορμαρα οντως ξαπλωνει στο κρεβατι και ξεκιναω τα φιλια σε στομα και λαιμο, με αφηνε αλλα σαν να ηθελε να τα αποφυγει. Μολις κατεβαινω στο βυζι και το πιπιλαω με σταματαει με το να με σπρωξει πισω, σηκωνεται και φευγει. Εμεινα παγωτο. Ντυνομαι και βγαινω με την τσατσα να με περιμενει με τα λεφτα στο χερι. Τα παιρνω τη ρωταω "τι εγινε;" Μου λεει: "δεν της φερθηκες καλα". Η πλακα της υποθεσης ποια ειναι οτι ξαναπερασα μαζι της πριν καμια εβδομαδα με μεγαλυτερο προγραμμα στα 100 ευρω και παλι με τον ιδιο τροπο ξεκινησα και τα ιδια πραγματα εκανα. Αλλα απο οτι φαινεται αν το παραδακι ειναι λιγοτερο, μηδενικη ορεξη... Ρε δε γαμιεστε ολες σας λεω εγω με τα ληγμενα που παιρνετε! καλα εκανα τοσο καιρο αποχη απο τις Βιλλες, καλα να παθω ο μαλακας!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.793
Πόντοι
746
Ρε παιδιά πέρασε κανείς με Βανέσα από Bella Dona? Πέρασα να τη δω ναι όμορφη αλλά μου λέει μπαίνω με 50 απλοχωρις ακαποτο τσιμπουκι και το άλλο πρόγραμμα είναι 150€ 30 λεπτά έχουμε ξεφύγει λίγο η μου φαίνεται;
Τι εσκορτ ειναι; 150 για 30 λεπτα σε στουντιο δεν υπαρχει, ειναι πολλα.

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.793
Πόντοι
746
Στο σαλοναρισμα ειχε κατεβασμενα μουτρα. Την ψιλιαστικα μαλλον δεν εχει ορεξη σημερα. Ερχεται το μωρο, κορμαρα οντως ξαπλωνει στο κρεβατι και ξεκιναω τα φιλια σε στομα και λαιμο, με αφηνε αλλα σαν να ηθελε να τα αποφυγει. Μολις κατεβαινω στο βυζι και το πιπιλαω με σταματαει με το να με σπρωξει πισω, σηκωνεται και φευγει. Εμεινα παγωτο. Ντυνομαι και βγαινω με την τσατσα να με περιμενει με τα λεφτα στο χερι. Τα παιρνω τη ρωταω "τι εγινε;" Μου λεει: "δεν της φερθηκες καλα". Η πλακα της υποθεσης ποια ειναι οτι ξαναπερασα μαζι της πριν καμια εβδομαδα με μεγαλυτερο προγραμμα στα 100 ευρω και παλι με τον ιδιο τροπο ξεκινησα και τα ιδια πραγματα εκανα. Αλλα απο οτι φαινεται αν το παραδακι ειναι λιγοτερο, μηδενικη ορεξη... Ρε δε γαμιεστε ολες σας λεω εγω με τα ληγμενα που παιρνετε! καλα εκανα τοσο καιρο αποχη απο τις Βιλλες, καλα να παθω ο μαλακας!
Μηπως την τρομαξες την κοπελα; δεν στεκει να φυγει ετσι χωρις λογο.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
312
Πόντοι
21
Ένα βράδυ την είδα και ήταν αρκετό ρε φίλε η τυπισα μυρίζει φόλα…δεν κάνουμε τέτοια λάθη

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
994
Πόντοι
81
πως να την τρομαξω ρε φιλε; αφου σου λεω ξεκινησαμε το χαμουρεμα
Παλι καλα πηρες τα λεφτα σου πισω....!!!εγω οταν την ειδα στο σαλονι πηγα να της μιλησω και να ρωτησω καποια πραγματα και μου μιλησε πολυ ψυχρα οποτε καταλαβα οτι ειναι φολα και εφυγα

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.095
Πόντοι
6.125
Μόλις γύρισα απο τσάρκα. Μπήκα σε όλα εκτος από αυτά που βρίσκεις στο φιντ/ studio para /incall που έτσι κι αλλιως δεν εχει τπτ αξιόλογο. Πήγα για Γαλήνη κατα τις 9 παρα κλειστό. Το freehouse ήταν όλος περιέργος ανοιχτο με μια ελπίδα οτι θα βρω Λιλιάνα αλλά ήταν εκείνη η θεία που την εβρισκες όπως μπαίνεις στην ουρανού αριστερά. Τίποτα μα τίποτα αξιόλογο. Γεμάτο φαρδοκώλες, ξινομούρες, θείες. Για μένα η βραδινή βάρδια έφαγε Χ μιας που είναι η δευτερη συνεχομενη μερα που κατεβαινω.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.793
Πόντοι
746
Παλι καλα πηρες τα λεφτα σου πισω....!!!εγω οταν την ειδα στο σαλονι πηγα να της μιλησω και να ρωτησω καποια πραγματα και μου μιλησε πολυ ψυχρα οποτε καταλαβα οτι ειναι φολα και εφυγα
Kαλα εκανε και τα πηρε πισω.. περιεργο ομως να σηκωθει να φυγει ετσι η κοπελα γιατι την ακουμπησε λιγο, δεν θυμαμαι στην μπουρδελοκαριερα μου κατι παρομοιο.

• Like

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.793
Πόντοι
746
Μόλις γύρισα απο τσάρκα. Μπήκα σε όλα εκτος από αυτά που βρίσκεις στο φιντ/ studio para /incall που έτσι κι αλλιως δεν εχει τπτ αξιόλογο. Πήγα για Γαλήνη κατα τις 9 παρα κλειστό. Το freehouse ήταν όλος περιέργος ανοιχτο με μια ελπίδα οτι θα βρω Λιλιάνα αλλά ήταν εκείνη η θεία που την εβρισκες όπως μπαίνεις στην ουρανού αριστερά. Τίποτα μα τίποτα αξιόλογο. Γεμάτο φαρδοκώλες, ξινομούρες, θείες. Για μένα η βραδινή βάρδια έφαγε Χ μιας που είναι η δευτερη συνεχομενη μερα που κατεβαινω.
Πηγες πετρου ερημιτη και δεν σου αρεσαν; και νικηφορου τερμα μετα την Ελενα-ραισα εχει ενα καλο. Μπορει βεβαια να λειπουν σε αδεια αυτες που λεω.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.095
Πόντοι
6.125
Ερημίτη είχε 3 ανοιχτά, αποδεξια το πρωτο μια λορετα. Το 2ο κλειστο και μετα το 3ο που δεν μου εκανε κλικ. Απο απεναντι μια γεματη πάλι. Στα βέγκας αδιάφορες όλες καλα δεν συζητω για Μαρινα και μετα νικηφόρου ουρανου γωνία το μικρό που είναι απάτη. Ραίσα δεν μπήκα κάν με την ΕΤ φάτσα και δίπλα πάλι αδιάφορη και 0 gfe.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.597
Πόντοι
216
Ερημίτη είχε 3 ανοιχτά, αποδεξια το πρωτο μια λορετα. Το 2ο κλειστο και μετα το 3ο που δεν μου εκανε κλικ. Απο απεναντι μια γεματη πάλι. Στα βέγκας αδιάφορες όλες καλα δεν συζητω για Μαρινα και μετα νικηφόρου ουρανου γωνία το μικρό που είναι απάτη. Ραίσα δεν μπήκα κάν με την ΕΤ φάτσα και δίπλα πάλι αδιάφορη και 0 gfe.
Η Λιλιάνα δεν ήταν?

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.095
Πόντοι
6.125
Όχι δεν ήταν, ήταν μια θεία ξανθια αποκρουστικη που ουτε σουρα να με πληρωναν 5ψηφιο δεν πηγαινα μαζι της.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.457
Πόντοι
13.755
Ερημίτη είχε 3 ανοιχτά, αποδεξια το πρωτο μια λορετα. Το 2ο κλειστο και μετα το 3ο που δεν μου εκανε κλικ.
Χθες τη νύχτα δίπλα στη Λορετα, δηλαδή ερημίτη 2, ήταν η Μελίντα η οποία δυσανασχετησε έντονα όταν έκανα να φύγω το ίδιο και η καθυστερημένη ξανθιά τσατσά η οποία το έχει κάνει σύστημα να ειρωνεύεται όταν φεύγεις...
Γυναίκα ύψους 1,45 με τα χέρια σηκωμένα μας ειρωνεύεται επειδή δε θέλουμε να τη δώσουμε 50€... μάλιστα

Μου έκανε εντύπωση όμως όπως έγραψα και πριν λίγες μέρες τα γατιά που έχουν εγκατασταθεί στο σαλόνι με την τροφή τους κανονικά στα πιατάκια...
Με το που μπαίνεις στο σαλόνι η μυρωδιά είναι αισθητή και πολύ αμφιβάλλω αν κάποια από αυτές τις κακομοίρες τα έχει εμβολιασει πριν τα βάλει μέσα.
Είναι και θέμα υγιεινής δηλαδή.
Για να μην παρεξηγηθω κι εγώ συμπαθώ πολύ τα γατάκια και κάθε καλοκαίρι στο εξοχικό στην αυλή έχω καμιά 7-8 συνήθως και τα ταΐζω καθημερινά όλο το καλοκαίρι.
Αλλά μέσα στο μπουρδέλο οι γάτες να κόβουν βόλτες...δε μου κάθεται καλά

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
261
Πόντοι
21
Χθες τη νύχτα δίπλα στη Λορετα, δηλαδή ερημίτη 2, ήταν η Μελίντα η οποία δυσανασχετησε έντονα όταν έκανα να φύγω το ίδιο και η καθυστερημένη ξανθιά τσατσά η οποία το έχει κάνει σύστημα να ειρωνεύεται όταν φεύγεις...
Γυναίκα ύψους 1,45 με τα χέρια σηκωμένα μας ειρωνεύεται επειδή δε θέλουμε να τη δώσουμε 50€... μάλιστα

Μου έκανε εντύπωση όμως όπως έγραψα και πριν λίγες μέρες τα γατιά που έχουν εγκατασταθεί στο σαλόνι με την τροφή τους κανονικά στα πιατάκια...
Με το που μπαίνεις στο σαλόνι η μυρωδιά είναι αισθητή και πολύ αμφιβάλλω αν κάποια από αυτές τις κακομοίρες τα έχει εμβολιασει πριν τα βάλει μέσα.
Είναι και θέμα υγιεινής δηλαδή.
Για να μην παρεξηγηθω κι εγώ συμπαθώ πολύ τα γατάκια και κάθε καλοκαίρι στο εξοχικό στην αυλή έχω καμιά 7-8 συνήθως και τα ταΐζω καθημερινά όλο το καλοκαίρι.
Αλλά μέσα στο μπουρδέλο οι γάτες να κόβουν βόλτες...δε μου κάθεται καλά
Δεν κολλάς τίποτα από τα γατάκια μην ανησυχείς. Επειδή ασχολούμαι με ζώα, δεν κολλάει τίποτα από ζώο σε άνθρωπο ή το αντίθετο, ακόμα και να μην είναι εμβολιασμένα, εκτός αν σε δαγκώσει κάποιο με λύσσα, κάτι πολύ σπάνιο δηλαδή. Αλλά ρε τύπε, πας κάνεις γλειφομούνια και ακα τσιμπούκια σε πουτάνες που πριν λίγο τις έχυναν Πακιστανοί, Αφγανοί, Σύριοι, ιρακινοί, γύφτοι, ναρκομανείς κλπ, και σε πειράζουν οι γατούλες;

• Like

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
994
Πόντοι
81
Kαλα εκανε και τα πηρε πισω.. περιεργο ομως να σηκωθει να φυγει ετσι η κοπελα γιατι την ακουμπησε λιγο, δεν θυμαμαι στην μπουρδελοκαριερα μου κατι παρομοιο.
Ουτε εμενα μου εχει τυχει κατι τετοιο....ισως να τις δαγκωσε καμια ρωγα και η αλλη νευριασε ή να μυριζε ασχημα.....μπορει απλα να ειχε ψυχολογικα η κοπελα πολλα παιζουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom