Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
172
Πόντοι
1
Πες τα χρυσόστομε!!! Είναι εκε

Αυτό ακριβώς,είναι εμπάθεια να ψάχνει κανείς να βγάλει κουσουρια στον άλλο επειδή πάει στον οίκο...πάει γιατί πάει...απλά...θέλει να κάνει κάτι με γυναίκα,θέλει την ανθρώπινη επαφή πρώτα ,και μετά και την ερωτική...δεν είναι αυτό φυσιολογικό και είναι φυσιολογικές και νορμάλ μερικές ξεπετες χωρίς συναισθήματα που μόνο μαρούλι κοιτάνε?δηλαδή νταξει...μην λέμε κι ότι θέλουμε...ήρωες όσοι πάμε εκεί κ μπράβο μας...
Αυτός τα λέει ακριβώς όχι ο τύπος που λέτε.πληρωνει για να έχει ανθρώπινη επαφή αλλιώς δύσκολα να ακουμπήσει χέρι.ποσο μάλλον να γαμισει.ομως στο τέλος αυτοχαρακτηρίζεται σαν ήρωας.ε αυτό δεν είναι πρόβλημα ρε τσακάλια

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους.πολυς λόγος για το τίποτα γίνεται εδώ μέσα,το γιατί και ποιοί γαμαμε στα μπουρδέλα.θα ανεβάσω μια παλιά κριτική από ένα αλάνι που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του,και εξηγεί ακριβώς το γιατί γαμαμε στα μπουρδέλα.η έκφραση κλειδί για μένα είναι εκεί πού λέει #γαματες όλες #.#γαματες#.
Στο Συνημενο ο συναγωνηστης τα ειπε ΟΛΑ...συμφωνω απολυτα!!! ετσι ακριβως πρεπει να ειναι ο σωστος μπουρδελιαρης να πηγαινει να γαμησει απο hobby και απο καυλα!!!!
Δυστυχως στη σημερινη εποχη γεμισαμε με αγαπουληδες,ψυχακιδες και κρυφοπουστες....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.630
Πόντοι
7.195
Είδα τελευταία ντέζυ ελληνίδα στη φρίξου σεξ εντ δε σίτι, ομολογώ πως κάτι με τράβηξε να τη δοκιμάσω,
καλή καυλιάρα δεν είπε σε τίποτα όχι ,μεταγραφή απο εξωτερικό ,λές και ειναι ερωτευμένη με τον πούτσο έκανε...
Φιλιά κτλ δεν επεδίωξα ,θυμίζει όντως Αλεξάνδρα Ούστα όπως είπε ο αγαπητός φίλος μπουχός....
Εγω θα έλεγα σε πιο ωραίο ,μετα όταν την είδα απο κοντά πιο άγρια θα έλεγα.
Όταν την είδα και εντελώς γυμνή ,δεν τρελάθηκα ,το αντίθετο θα έλεγα .Σε γενικές γραμμές ήταν ευχάριστη παρουσία.
Επίσης μια πολύ ευχάριστη παρουσία η Λίντα, ισπανίδα στο Βένους,την έχει και στο φαιντ... κοριτσια. τζι.αρ.
Πολύ καλό στοματικό,απορώ πως δεν την σχολίασε κανεις ακόμα.....Ειναι και καλη σε εμφάνιση.

Αυτά

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.575
Πόντοι
746
Πριν λίγες μέρες πέρασα για πρώτη φορά με μια από τις γνωστές, δεν λέω όνομα, και μου λέει θέλεις να σου βάλω δάκτυλο; Όχι της λέω, σίγουρα μου απαντάει. Αν θέλεις μπορώ και να σε γαμισω με δονιτη. Ρε πάμε καλά της λέω; Μου απαντάει ότι οι περισσότεροι που πάνε γουστάρουν τέτοια πράγματα. Γενικά στα μπουρδέλα παίζει πολύ ανωμαλία. Ελπίζω να μην την ξενέρωσα που ήθελα απλά να γαμισω.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
312
Πόντοι
21
Τελικά κατέβηκε κανένας πρωί να μας πει αν η σαντρα δουλεύει;μην κατεβαίνω τζάμπα αύριο

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.630
Πόντοι
7.195
Τελικά κατέβηκε κανένας πρωί να μας πει αν η σαντρα δουλεύει;μην κατεβαίνω τζάμπα αύριο
η Σάντρα η ρουμάνα δουλεύει πρωί κλασσικά στο medussa έχει αλλάξει μαγαζί με την Έλενα την πρασινομάτα

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
312
Πόντοι
21
η Σάντρα η ρουμάνα δουλεύει πρωί κλασσικά στο medussa έχει αλλάξει μαγαζί με την Έλενα την πρασινομάτα
Η Έλενα δουλεύει στο ερημίτη 5 η σαντρα είναι στο μέδουσα;η δίπλα από το μέδουσα;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.630
Πόντοι
7.195
Η Έλενα δουλεύει στο ερημίτη 5 η σαντρα είναι στο μέδουσα;η δίπλα από το μέδουσα;
σε αυτό που δούλευε η Σάντρα δουλεύει η Έλενα και το αντίστροφο....Νομίζω ήταν το δίπλανο απο το Μέδουσα γιατι ενα ήταν κλειστό τη μέρα που πέρασα..
Αλλάξανε πλευρές στα μαγαζιά της προμηθέος Ελενα -Σάντρα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.192
Πόντοι
371
Καλημέρα σε όλους,διαβάζω εδώ και μέρες όλα αυτά τα κατεβατά για τις κοπέλες που δουλεύουν με συνέπεια αν υπάρχει κάποιος που πέρασε με κάποια κοπέλα να μην το γράφει,ο κάθε ένας είναι ελεύθερος όταν πάει σε εναν οίκο να κάνει ότι θέλει να κάνει αυτά που δεν μπορεί έξω, δηλαδή μπορεί κάποιος να θέλει να του βάλει η γκόμενά δάχτυλο και να μην μπορεί έξω να το βρει μπορεί να θέλει και να γαμησει αλλά και να τον γαμησουν,μπορεί να θέλει να πηδηξει κολο γιατί η κοπέλα του δεν του δίνει,θέλω να πω λοιπόν ότι πολλά μπορεί να θέλει η να ζητάει ο κάθε ένας από εμάς μέσα στο στούντιο οπότε τσάμπα υπαεχει διαφωνία..

Εγώ πάλι πηγαίνω βλέπω κοπέλες και εάν δω ωραίο χαμόγελο έξω και όχι ψεύτικο θα περάσω, ο καθένας ότι αποζητά κακή συνέχεια σε όλους ας σταματήσουμε τους διαπληκτισμους και ας γυρίσει πάλι όπως ήταν το νήμα για ενημέρωση

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Πριν λίγες μέρες πέρασα για πρώτη φορά με μια από τις γνωστές, δεν λέω όνομα, και μου λέει θέλεις να σου βάλω δάκτυλο; Όχι της λέω, σίγουρα μου απαντάει. Αν θέλεις μπορώ και να σε γαμισω με δονιτη. Ρε πάμε καλά της λέω; Μου απαντάει ότι οι περισσότεροι που πάνε γουστάρουν τέτοια πράγματα. Γενικά στα μπουρδέλα παίζει πολύ ανωμαλία. Ελπίζω να μην την ξενέρωσα που ήθελα απλά να γαμισω.
Γεμισαμε κρυφοπουστες.....τα ελεγα πριν 2 μερες και καποιοι επεσαν να με κραξουν...τα θεωρουν φυσιολογικα αυτα ξερεις θιχτηκαν οι αδερφες!!!!

Κανονικα οι πουτανες πρεπει να τους διωχνουν.....οι πουστρες να πανε σε gay bar να βρουν αυτο που θελουν...
Τα περισσοτερα ΣΜΝ ειναι απο αυτους...

apats1

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Καλημερα....ξερουμε που ειναι η ντενιζ που ηταν διπλα στ medusa?

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Έχω περάσει με κάποιες,αλλά σαν την Βάσω ρε παιδιά,χαχαχα ...μοντέλο ,γυναικάρα,χαχαχα και τύπισσα χαχαχα

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Αυτός τα λέει ακριβώς όχι ο τύπος που λέτε.πληρωνει για να έχει ανθρώπινη επαφή αλλιώς δύσκολα να ακουμπήσει χέρι.ποσο μάλλον να γαμισει.ομως στο τέλος αυτοχαρακτηρίζεται σαν ήρωας.ε αυτό δεν είναι πρόβλημα ρε τσακάλια
Δεν κατάλαβα έτσι όπως το γράφεις φιλε...το θεωρείς πρόβλημα ή όχι ...όχι δεν είναι πρόβλημα το να είναι κάποιος διαφορετικός ίσα ίσα δείχνει μεγαλοψυχία και τεράστια κρυφή δυναμη

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
126
Πόντοι
0
Είδα τελευταία ντέζυ ελληνίδα στη φρίξου σεξ εντ δε σίτι, ομολογώ πως κάτι με τράβηξε να τη δοκιμάσω,
καλή καυλιάρα δεν είπε σε τίποτα όχι ,μεταγραφή απο εξωτερικό ,λές και ειναι ερωτευμένη με τον πούτσο έκανε...
Φιλιά κτλ δεν επεδίωξα ,θυμίζει όντως Αλεξάνδρα Ούστα όπως είπε ο αγαπητός φίλος μπουχός....
Εγω θα έλεγα σε πιο ωραίο ,μετα όταν την είδα απο κοντά πιο άγρια θα έλεγα.
Όταν την είδα και εντελώς γυμνή ,δεν τρελάθηκα ,το αντίθετο θα έλεγα .Σε γενικές γραμμές ήταν ευχάριστη παρουσία.
Επίσης μια πολύ ευχάριστη παρουσία η Λίντα, ισπανίδα στο Βένους,την έχει και στο φαιντ... κοριτσια. τζι.αρ.
Πολύ καλό στοματικό,απορώ πως δεν την σχολίασε κανεις ακόμα.....Ειναι και καλη σε εμφάνιση.

Αυτά
Την είχα δει και εγώ αυτήν την λιντα και πήγα να την δω από κοντα χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγουν με λέει η τσατσα ότι έχει την λιντα καινούργια και τα κλασικά την φωνάζει 1 φορά δεν βγαίνει ξανά φωνάζει τίποτα πάει στο κουζινάκι κάτι της λέει και βγαίνει μέχρι την πόρτα εκεί στο κουζινάκι με σάντουιτς στο χέρι με βλέπει την βλέπω και ξαναμπαίνει μέσα εννοείτε πως δεν πέρασα μαζί της μόνο και μόνο λόγο συμπεριφοράς

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
172
Πόντοι
1
Δεν κατάλαβα έτσι όπως το γράφεις φιλε...το θεωρείς πρόβλημα ή όχι ...όχι δεν είναι πρόβλημα το να είναι κάποιος διαφορετικός ίσα ίσα δείχνει μεγαλοψυχία και τεράστια κρυφή δυναμη
Δεν υπάρχει απάντηση σε ένα τέτοιο παραλήρημα

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.619
Πόντοι
1.056
Θα της άρεσε το κωλαράκι σου

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
304
Πόντοι
20
Πέρασμα δεύτερη σερί φορά με Σάντρα στην Ερημίτη 4 που έχει εδραιωθεί πλέον στην πρωινή βάρδια. Τυπάκι,πεντακάθαρη,θερμή στο κρεβάτι και διαστημική σκληρή κωλάρα για πολλές μπάτσες τις οποίες δέχεται αδιαμαρτύρητα...

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
411
Πόντοι
21
καμιά καλή μεταγραφή απο Αθήνα δεν έχουμε,οι νταβάδες πρέπει να αναζητήσουν και να μας φέρουν νέα μουνάκια από στουντιος της Αθήνας,έχει κάτι μουνάρες αλλο πράγμα!!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.877
Πόντοι
746
καμιά καλή μεταγραφή απο Αθήνα δεν έχουμε,οι νταβάδες πρέπει να αναζητήσουν και να μας φέρουν νέα μουνάκια από στουντιος της Αθήνας,έχει κάτι μουνάρες αλλο πράγμα!!
Show Me The Money GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom