Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.823
Πόντοι
736
Ο μέσος νεωπας του σαη δεν ξέρει καν την ημερομηνια

Warner Bros Lol GIF by Joker Movie

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
30
Like
1.232
Πόντοι
1.076
Βόλτα χθεσινή μετά από καιρό κατά της 00.30 1 πέρασμα από μπελαρους ειχε τη Σουζάνα πολύ πιο όμορφη από το σαιτ ουτε χοντρούλα όπως μοιάζει στη φωτο καλό προσωπακι και κωλαρα ήθελα να περάσω με αυτή αλλά εκανα τη βόλτα μου .
Δίπλα στο ερωτικά είχε 2 κορίτσια μια Αντρέα και μία atenea δεν με αρεσε καμιά από της 2 ουτε κωλο είχαν.
Ινσαιντ κλειστό.
Σεξ εν δε σιτι ανοιχτό μια Λίζα νομίζω είπαν σε 30 λεπτά θα βγαίνε δεν την είδα.
Κάσα ντ αμόρε το 3ο ανοιχτό μια Ελληνίδα αδιάφορη .
Σουπερ Παρανταις μια Λάουρα έτσι και έτσι.
Παρανταις 1 μια ασλευ πολύ καλό και σε σωμα και αυτή αλλά είχε 2 δωμάτια.
Παρανταις 2 Σάρρα.
Ρεντ λαιτ αυρα δεν με άρεσε.
Ντεβιλ γκιρλς μια πολύ κοντή χοντρή .
Βιλα πριβε η καμιλα ωραία γυναίκα.
Και πήγα τέλος να δω τη ελενα ουρανού 26 που λένε πήρε κιλά εμένα με αρεσε δεν της φαίνονται αλλά φοβόμουν τη συμπεριφορά που λένε στη τελική αν και ήθελα να περάσω με σουζανα η ασλευ με ζόρισε με τη καλή έννοια στο σαλόνι η Έλενα και πέρασα θα ανεβει κριτικη

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
286
Πόντοι
21
Πρωινό πέρασμα με σαντρα στην ερημίτη γυμνό το μωρό έχει πάρει κιλάκια,ομως δεν φαίνονται άσχημα οπως της ελενας με τα ωραία μάτια που στα τέσσερα τσουβαλίαζε την τελευταία φορά που την πήρα..στον αγώνα τρίφτηκε πάνω μου,τσιμπούκι βαθύ έγλυψε Κ τα αρχιδια πέρασμα καποτας με το στόμα ανέβηκε πάνω Κ χτυπήθηκε αρκετά δυνατά Κ μετά στα τέσσερα και η πουτανιτσα ήθελε να της σφίγγω την κωλαρα δυνατά έφαγε Κ τις κωλοσφαλιαρες της…έχει μουρλά με τον καθρέφτη κοιτιοταν συνεχώς καθώς τον εγλυφε και τον έτρωγε!στο τέλος γύρισε έκανε τουεργκ στον καθρέφτη για να την δω λέει.αυτα μάγκες θα τιμηθεί ξανα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.332
Πόντοι
1.056
Πρωινό πέρασμα με σαντρα στην ερημίτη γυμνό το μωρό έχει πάρει κιλάκια,ομως δεν φαίνονται άσχημα οπως της ελενας με τα ωραία μάτια που στα τέσσερα τσουβαλίαζε την τελευταία φορά που την πήρα..στον αγώνα τρίφτηκε πάνω μου,τσιμπούκι βαθύ έγλυψε Κ τα αρχιδια πέρασμα καποτας με το στόμα ανέβηκε πάνω Κ χτυπήθηκε αρκετά δυνατά Κ μετά στα τέσσερα και η πουτανιτσα ήθελε να της σφίγγω την κωλαρα δυνατά έφαγε Κ τις κωλοσφαλιαρες της…έχει μουρλά με τον καθρέφτη κοιτιοταν συνεχώς καθώς τον εγλυφε και τον έτρωγε!στο τέλος γύρισε έκανε τουεργκ στον καθρέφτη για να την δω λέει.αυτα μάγκες θα τιμηθεί ξανα
Κλασσικό σενάριο Σαντρας, δεν αλλάζει το επεισόδιο 10 χρονια τώρα.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
900
Πόντοι
81
Εξι κοπελες που δουλευουν σε πρωινη και απογευματινη βαρδια (5 μιλφ, μια πιτσιρικα) κανουν ακαποτο σεξ! οι δυο απο αυτες τον παιρνουν και απο το κωλο!
* μην στελνετε πμ δεν μπορω να πω ονοματα.
Καλο θα ηταν να αναφερεις τα ονοματα γιατι ειναι υγειονομικες βομβες και πρεπει να προσεχουμε......επισης πρεπει να αναφερεις πως εμαθες για τα ακαποτα γαμησια...σου το ειπε γνωστος? Τις πηρες ο ιδιος ακοποτα? Το ακουσες απο αλλη κοπελα?..........

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.126
Πόντοι
1.056
Ο μέσος νεωπας του σαη δεν ξέρει καν την ημερομηνια
Στα πιο μεγάλα ψέματα κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια. Το μόνο που χτυπάει περίεργα είναι που βρήκε μοντελάκι το πρωί

• Like
Αντιδράσεις: iosiff

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
602
Πόντοι
81
Στα πιο μεγάλα ψέματα κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια. Το μόνο που χτυπάει περίεργα είναι που βρήκε μοντελάκι το πρωί
Αυτο που ειπες τελευταια ειναι το μεγαλυτερο ψεμα που ειπε....το αλλο για τα ακαποτα μπορει να ειναι και αληθεια...

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.823
Πόντοι
736
Βόλτα χθεσινή μετά από καιρό κατά της 00.30 1 πέρασμα από μπελαρους ειχε τη Σουζάνα πολύ πιο όμορφη από το σαιτ ουτε χοντρούλα όπως μοιάζει στη φωτο καλό προσωπακι και κωλαρα ήθελα να περάσω με αυτή αλλά εκανα τη βόλτα μου .
Δίπλα στο ερωτικά είχε 2 κορίτσια μια Αντρέα και μία atenea δεν με αρεσε καμιά από της 2 ουτε κωλο είχαν.
Ινσαιντ κλειστό.
Σεξ εν δε σιτι ανοιχτό μια Λίζα νομίζω είπαν σε 30 λεπτά θα βγαίνε δεν την είδα.
Κάσα ντ αμόρε το 3ο ανοιχτό μια Ελληνίδα αδιάφορη .
Σουπερ Παρανταις μια Λάουρα έτσι και έτσι.
Παρανταις 1 μια ασλευ πολύ καλό και σε σωμα και αυτή αλλά είχε 2 δωμάτια.
Παρανταις 2 Σάρρα.
Ρεντ λαιτ αυρα δεν με άρεσε.
Ντεβιλ γκιρλς μια πολύ κοντή χοντρή .
Βιλα πριβε η καμιλα ωραία γυναίκα.
Και πήγα τέλος να δω τη ελενα ουρανού 26 που λένε πήρε κιλά εμένα με αρεσε δεν της φαίνονται αλλά φοβόμουν τη συμπεριφορά που λένε στη τελική αν και ήθελα να περάσω με σουζανα η ασλευ με ζόρισε με τη καλή έννοια στο σαλόνι η Έλενα και πέρασα θα ανεβει κριτικη
Φιλε δεν εχει τελικα ωραιο κωλαρακι η Αυρα;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.823
Πόντοι
736

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.823
Πόντοι
736
Καλο θα ηταν να αναφερεις τα ονοματα γιατι ειναι υγειονομικες βομβες και πρεπει να προσεχουμε......επισης πρεπει να αναφερεις πως εμαθες για τα ακαποτα γαμησια...σου το ειπε γνωστος? Τις πηρες ο ιδιος ακοποτα? Το ακουσες απο αλλη κοπελα?..........
Ολα ισχυουν φιλε..:coffee:
Ονοματα απο αυριο..σημερα αμα τα πω, μπορει να το θεωρησετε ψεμα. :coffee:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.404
Πόντοι
11.585
Οποιος θελει του λεω εγω σε pm ποια γαμιετε ακαποτα, δινω και δωρο.???? Tο ονοματακι της κοπελα, πρωινης βαρδιας γαμιεται ενω ειναι 3 μηνων εγκυμονουσα....
Indie Film Boom GIF by Signature Entertainment

dim52891

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2025
Like
5
Πόντοι
0
Οποιος θελει του λεω εγω σε pm ποια γαμιετε ακαποτα, δινω και δωρο.???? Tο ονοματακι της κοπελα, πρωινης βαρδιας γαμιεται ενω ειναι 3 μηνων εγκυμονουσα....
Στειλε προσωπικο μυνημα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
900
Πόντοι
81
Ολα ισχυουν φιλε..:coffee:
Ονοματα απο αυριο..σημερα αμα τα πω, μπορει να το θεωρησετε ψεμα. :coffee:
Παντος Αν δεν τρολαρεις λογω πρωταπριλιας ειναι σοβαρο το θεμα.....επειδη τα περισσοτερα σπιτακια βαρανε μυγες και εχουμε γεμισει με γυφτορουμανες και κολομβιανες ειναι πιθανον καποιες να το περνουν ακαποτα για να τραβηξουν κοσμο

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.126
Πόντοι
1.056
Με εγκυμονούσα δεν έχω πάει, αν δεν είναι πρωταπριλιάτικη παπάτζα στείλε σε pm το όνομα

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.752
Πόντοι
746
Αντε παλι με τα ακαποτα γαμησια.Ρε παιδια γιατι δεν λετε ονοματα;Θα φωναξει ο εισαγγελεας τον Ισιδωρο ή τον Τρελο Γκαβλιαρη 1990 για εξηγησεις;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.766
Πόντοι
736
Αντε παλι με τα ακαποτα γαμησια.Ρε παιδια γιατι δεν λετε ονοματα;Θα φωναξει ο εισαγγελεας τον Ισιδωρο ή τον Τρελο Γκαβλιαρη 1990 για εξηγησεις;
Πρωταπριλιάτικα ήταν πιστεύω αυτά με τα ακάποτα.

Στο μεταξύ τελευταία δεν μπαίνω στο σάιτ και δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάτι σχετικά , είδα όμως οτι στο inside βραδυνή έχει στο πρόγραμμα μια Λορένα η οποία απο οτι βλέπω απο τις φωτογραφίες και απο οτι θυμάμαι είχε ξαναέρθει πρόσφατα για λίγο σε άλλα στούντιο με άλλο όνομα.

Είναι λατίνα και πιθανών φόλα όπως οι περισσότερες λατίνες , αλλά αν έχει κάποιος εμπειρία μαζί της απο την προηγούμενη φορά που είχε έρθει να μας έλεγε μήπως μια στο τόσο πρόκειται για καλή περίπτωση.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.823
Πόντοι
736
Σημερα εμαθα οτι η 6 δεν κανουν τελικα ακαποτα..και το χειροτερο, η πιτσιρικα ΔΕΝ ειναι μοντελακι! :coffee:

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
900
Πόντοι
81
Σημερα εμαθα οτι η 6 δεν κανουν τελικα ακαποτα..και το χειροτερο, η πιτσιρικα ΔΕΝ ειναι μοντελακι! :coffee:
2 κοπελες παντος κανουν ακαποτα αυτο ειναι σιγουρο!! Για τις αλλες δεν ξερω αλλα πιστευω πως ολες καποια στιγμη εχουν κανει ακαποτο με πελατη που γουσταραν....αυτα γινονταν παντα απο την εποχη του βαρδαρη!!!!

*μοντελακια αυτη τη στιγμη ειναι μονο η Ροζα και η Valedina αλλα ακομα δεν υπαρχει ενημερωση για τις υπηρεσιες που παρεχουν

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
238
Πόντοι
21
2 κοπελες παντος κανουν ακαποτα αυτο ειναι σιγουρο!! Για τις αλλες δεν ξερω αλλα πιστευω πως ολες καποια στιγμη εχουν κανει ακαποτο με πελατη που γουσταραν....αυτα γινονταν παντα απο την εποχη του βαρδαρη!!!!

*μοντελακια αυτη τη στιγμη ειναι μονο η Ροζα και η Valedina αλλα ακομα δεν υπαρχει ενημερωση για τις υπηρεσιες που παρεχουν
Για την Βαλεντίνα υπάρχει μια κριτική Όλες οι κριτικές για την Valentina - Πέτρου Ερημίτη 5

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
900
Πόντοι
81
Ευχαριστω φιλε δεν την ειχα δει την κριτικη.....2 φορες που πηγα βραδυ με στοχο την valedina ηταν κλειστο και στο αλλο site ελεγε δουλευει βραδυ....δεν βγαζεις ακρη ουτε τηλεφωνο εχουν να μπορουμε να ρωτησουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom