North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.823
- Πόντοι
- 736
Κλασσικό σενάριο Σαντρας, δεν αλλάζει το επεισόδιο 10 χρονια τώρα.Πρωινό πέρασμα με σαντρα στην ερημίτη γυμνό το μωρό έχει πάρει κιλάκια,ομως δεν φαίνονται άσχημα οπως της ελενας με τα ωραία μάτια που στα τέσσερα τσουβαλίαζε την τελευταία φορά που την πήρα..στον αγώνα τρίφτηκε πάνω μου,τσιμπούκι βαθύ έγλυψε Κ τα αρχιδια πέρασμα καποτας με το στόμα ανέβηκε πάνω Κ χτυπήθηκε αρκετά δυνατά Κ μετά στα τέσσερα και η πουτανιτσα ήθελε να της σφίγγω την κωλαρα δυνατά έφαγε Κ τις κωλοσφαλιαρες της…έχει μουρλά με τον καθρέφτη κοιτιοταν συνεχώς καθώς τον εγλυφε και τον έτρωγε!στο τέλος γύρισε έκανε τουεργκ στον καθρέφτη για να την δω λέει.αυτα μάγκες θα τιμηθεί ξανα
Καλο θα ηταν να αναφερεις τα ονοματα γιατι ειναι υγειονομικες βομβες και πρεπει να προσεχουμε......επισης πρεπει να αναφερεις πως εμαθες για τα ακαποτα γαμησια...σου το ειπε γνωστος? Τις πηρες ο ιδιος ακοποτα? Το ακουσες απο αλλη κοπελα?..........Εξι κοπελες που δουλευουν σε πρωινη και απογευματινη βαρδια (5 μιλφ, μια πιτσιρικα) κανουν ακαποτο σεξ! οι δυο απο αυτες τον παιρνουν και απο το κωλο!
* μην στελνετε πμ δεν μπορω να πω ονοματα.
Στα πιο μεγάλα ψέματα κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια. Το μόνο που χτυπάει περίεργα είναι που βρήκε μοντελάκι το πρωίΟ μέσος νεωπας του σαη δεν ξέρει καν την ημερομηνια
Αυτο που ειπες τελευταια ειναι το μεγαλυτερο ψεμα που ειπε....το αλλο για τα ακαποτα μπορει να ειναι και αληθεια...Στα πιο μεγάλα ψέματα κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια. Το μόνο που χτυπάει περίεργα είναι που βρήκε μοντελάκι το πρωί
Φιλε δεν εχει τελικα ωραιο κωλαρακι η Αυρα;Βόλτα χθεσινή μετά από καιρό κατά της 00.30 1 πέρασμα από μπελαρους ειχε τη Σουζάνα πολύ πιο όμορφη από το σαιτ ουτε χοντρούλα όπως μοιάζει στη φωτο καλό προσωπακι και κωλαρα ήθελα να περάσω με αυτή αλλά εκανα τη βόλτα μου .
Δίπλα στο ερωτικά είχε 2 κορίτσια μια Αντρέα και μία atenea δεν με αρεσε καμιά από της 2 ουτε κωλο είχαν.
Ινσαιντ κλειστό.
Σεξ εν δε σιτι ανοιχτό μια Λίζα νομίζω είπαν σε 30 λεπτά θα βγαίνε δεν την είδα.
Κάσα ντ αμόρε το 3ο ανοιχτό μια Ελληνίδα αδιάφορη .
Σουπερ Παρανταις μια Λάουρα έτσι και έτσι.
Παρανταις 1 μια ασλευ πολύ καλό και σε σωμα και αυτή αλλά είχε 2 δωμάτια.
Παρανταις 2 Σάρρα.
Ρεντ λαιτ αυρα δεν με άρεσε.
Ντεβιλ γκιρλς μια πολύ κοντή χοντρή .
Βιλα πριβε η καμιλα ωραία γυναίκα.
Και πήγα τέλος να δω τη ελενα ουρανού 26 που λένε πήρε κιλά εμένα με αρεσε δεν της φαίνονται αλλά φοβόμουν τη συμπεριφορά που λένε στη τελική αν και ήθελα να περάσω με σουζανα η ασλευ με ζόρισε με τη καλή έννοια στο σαλόνι η Έλενα και πέρασα θα ανεβει κριτικη
Και κανει και καλο κρεβατι..Στα πιο μεγάλα ψέματα κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια. Το μόνο που χτυπάει περίεργα είναι που βρήκε μοντελάκι το πρωί
Ολα ισχυουν φιλε..Καλο θα ηταν να αναφερεις τα ονοματα γιατι ειναι υγειονομικες βομβες και πρεπει να προσεχουμε......επισης πρεπει να αναφερεις πως εμαθες για τα ακαποτα γαμησια...σου το ειπε γνωστος? Τις πηρες ο ιδιος ακοποτα? Το ακουσες απο αλλη κοπελα?..........
Στειλε προσωπικο μυνημαΟποιος θελει του λεω εγω σε pm ποια γαμιετε ακαποτα, δινω και δωρο.???? Tο ονοματακι της κοπελα, πρωινης βαρδιας γαμιεται ενω ειναι 3 μηνων εγκυμονουσα....
![]()
Παντος Αν δεν τρολαρεις λογω πρωταπριλιας ειναι σοβαρο το θεμα.....επειδη τα περισσοτερα σπιτακια βαρανε μυγες και εχουμε γεμισει με γυφτορουμανες και κολομβιανες ειναι πιθανον καποιες να το περνουν ακαποτα για να τραβηξουν κοσμοΟλα ισχυουν φιλε..
Ονοματα απο αυριο..σημερα αμα τα πω, μπορει να το θεωρησετε ψεμα.![]()
Με εγκυμονούσα δεν έχω πάει, αν δεν είναι πρωταπριλιάτικη παπάτζα στείλε σε pm το όνομαΟποιος θελει του λεω εγω σε pm ποια γαμιετε ακαποτα, δινω και δωρο.???? Tο ονοματακι της κοπελα, πρωινης βαρδιας γαμιεται ενω ειναι 3 μηνων εγκυμονουσα....
![]()
Πρωταπριλιάτικα ήταν πιστεύω αυτά με τα ακάποτα.Αντε παλι με τα ακαποτα γαμησια.Ρε παιδια γιατι δεν λετε ονοματα;Θα φωναξει ο εισαγγελεας τον Ισιδωρο ή τον Τρελο Γκαβλιαρη 1990 για εξηγησεις;
2 κοπελες παντος κανουν ακαποτα αυτο ειναι σιγουρο!! Για τις αλλες δεν ξερω αλλα πιστευω πως ολες καποια στιγμη εχουν κανει ακαποτο με πελατη που γουσταραν....αυτα γινονταν παντα απο την εποχη του βαρδαρη!!!!Σημερα εμαθα οτι η 6 δεν κανουν τελικα ακαποτα..και το χειροτερο, η πιτσιρικα ΔΕΝ ειναι μοντελακι!![]()
Για την Βαλεντίνα υπάρχει μια κριτική Όλες οι κριτικές για την Valentina - Πέτρου Ερημίτη 52 κοπελες παντος κανουν ακαποτα αυτο ειναι σιγουρο!! Για τις αλλες δεν ξερω αλλα πιστευω πως ολες καποια στιγμη εχουν κανει ακαποτο με πελατη που γουσταραν....αυτα γινονταν παντα απο την εποχη του βαρδαρη!!!!
*μοντελακια αυτη τη στιγμη ειναι μονο η Ροζα και η Valedina αλλα ακομα δεν υπαρχει ενημερωση για τις υπηρεσιες που παρεχουν
Ευχαριστω φιλε δεν την ειχα δει την κριτικη.....2 φορες που πηγα βραδυ με στοχο την valedina ηταν κλειστο και στο αλλο site ελεγε δουλευει βραδυ....δεν βγαζεις ακρη ουτε τηλεφωνο εχουν να μπορουμε να ρωτησουμε....Για την Βαλεντίνα υπάρχει μια κριτική Όλες οι κριτικές για την Valentina - Πέτρου Ερημίτη 5