Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.474
Πόντοι
7.095
Συμφωνω με αυτα που λες ετσι ακριβως ειναι....εγω αυτο που ειπα ειναι οτι οι περισσοτεροι που πανε στις πουτανες το κανουν γιατι εχουν καποιο ψυχολογικο θεμα ή ανασφαλεια ή διαστροφη-φετιχ.....
Λιγοι ειναι οι αντρες που πανε απλα σαν διασκεδαση-hobby

***Με καποιες πουτανες που μιλουσα μου ειπαν οτι οι περισσοτεροι ζητανε ανωμαλιες και τρελα πραγματα μεσα στο δωματιο....
Ρε μεγάλε δεύτερο φάουλ.

***Με καποιες πουτανες που μιλουσα μου ειπαν οτι οι περισσοτεροι ζητανε ανωμαλιες και τρελα πραγματα μεσα στο δωματιο....

Από ποτέ το σεξ βαφτίζεται ανωμαλία?

Χωρίς να είμαι ο Ρόκο Σιφρεντι και χωρίς να κάνω κοπρολαγνειες, κτηνοβασιες, να μου χώνουν στραπ ον κτλ, για ένα τυπάκι που γαμαει με το φανελάκι του και φορώντας κάλτσες, εγώ θα είναι είτε πορνοστάρ είτε διεστραμμενος.

Ποιος είσαι εσύ, ή η πουτανα ή ο κολλητός μου που θα κρίνετε τι γουστάρω να κάνω στο σεξ εγώ, ο άλλος, ο παράλλος.

Ειλικρινά, νομίζω ότι ορισμένοι από εδώ πρέπει να φύγετε τρέχοντας από αυτό το ανώμαλο σαη και να γραφτείτε στην ακαδημία αρχαίων ελληνικών (χωρίς τα όργια που έκαναν οι αρχαίοι) του Γεωργιάδη και στο κατηχητικό.

Ε ρε πουστη μου θα μας ανεβάσεις την πίεση στο ταβάνι και θα πεθάνουμε πριν κλείσουμε τα 45.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
1. Ψυχοφαρμακα παίρνει πάρα πολύς κόσμος όλων των ατόμων της δικής σου κατηγοριοποίησης
2. Αυτόματα θεωρείς ότι όλοι των κατηγοριών 2-3 είναι ψυχοπαθεις και προβληματικοι
3. Δεν πειράζει αν δεν πηδήξουν, ούτε αν δεν παντρευτούν, ούτε αν δεν κάνουν παιδιά
4. Δηλαδή αν κάποιος της δικής σου κατηγοριοποίησης 2,3 πάει στα μπουρδέλα έχει καταφέρει να κοινωνικοποιηθεί ή να βγει από το περιθώριο?
5. Ο παντρεμένος με παιδια αν μετάφερεθ κάποιο αφροδίσιο στο παιδί του ή στη γυναίκα του
από τα μπουρδέλα, εξακολουθεί να είναι νορμάλ?
Εχεις παει επαρχεια να δεις τι γινεται??? Αντρες με χαλια εμφανιση ή καποιο κουσουρι αμεσως περιθωριοποιουνται...ειδικα αν δεν εχουν και λεφτα μενουν μεχρι τα 40 με την οικογενεια τους και δεν μπορουν να βρουν γυναικα με τιποτα!!!....Για αυτους τα μπουρδελα του δινουν χαρα για αυτο και συχνα ερωτευονται πουτανες και φυσικα τρωνε τα μουτρα τους!!
Αυτες ειναι οι προβληματικες περιπτωσεις!!!

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
μεγάλε μάλλον όταν κλείσανε τα μπουρδέλα και τα καταστήματα εστίασης επι κορονοιού μάλλον εσύ δεν πήδαγες γιατί ήσουν μόνο με την επιλογή του σπιτιού σου χωρίς την δικαιολογία "πάω για ένα ποτό" και να ξενογαμάς μια χορηγούμενη............γιατί κι εγώ ανύπαντρος είμαι και επιλογές εχω να πηδήξω σε μια έξοδο Σαββατόβραδου αλλά πλεον με πνίγει ο πρόλογος και οι "πίπες" που λεει ένας άνδρας για να ρίξει ένα μηδενικό για να του διαθέσει το ιδονοτριβείο της................. πας γαμας και φεύγεις με κεφάλια ήσυχα απ τα μπουρδέλα και τα πανω και τα κατω.............. τώρα αν νομίζεις ότι η πιτσιρίκα σε γουστάρει γι αυτό που είσαι πες της (μιας και τα λες και τα παραμύθια εύκολα) ότι σας πηρε χαμπαρι η γυναίκα σου και στα περνει όλα γιατί έχει αποδείξεις ότι την κερατωσες και ότι πας να ζησεται μαζί με εναν μισθό 1000 ευρώ και κομενες διακοπές για 3 χρόνια και τότε θα δεις πόσο φυσιολογικός είσαι κι εσύ κι αυτή και η σύζυγος που σε περιμενει πίσω............ ασε που μπορεί να γίνεις και σπιτόγατος μετα και να ξαναερωτευτείς την συζυγο
Καθε γυναικα θελει τον προλογο και το παραμυθι για να σου κατσει....ειναι ΝΟΜΟΣ!! θα επρεπε να το ξερεις αφου εισαι ελευθερος εκτος αν εισαι απο αυτους που γαμανε μονο σε μπουρδελα...

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
5
Like
1.022
Πόντοι
361
Εγω την Candy δεν την γαμησα ποτε δεν μου αρεσε εμφανισιακα...εκεινη την εποχη υπηρχαν πολυ καλυτερες επιλογες.....
Τοτε καμια δεν δουλευε με ραντεβου ολες παντα ειχαν αδεια δωματια ακομα και τα δυνατα ονοματα γιατι πολυ απλα υπηρχαν πολλες επιλογες!!!
Εχει καμία σχέση με τη candy που είναι τώρα στο sex and the city ??

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81

Χωρίς να είμαι ο Ρόκο Σιφρεντι και χωρίς να κάνω κοπρολαγνειες, κτηνοβασιες, να μου χώνουν στραπ ον κτλ, για ένα τυπάκι που γαμαει με το φανελάκι του και φορώντας κάλτσες, εγώ θα είναι είτε πορνοστάρ είτε διεστραμμενος.
Δεν καταλαβες αυτο που θελω να πω....Στο σεξ μπορεις να κανεις τα παντα!!! Αλλα καποια πραγματα οπως ανεφερες και εσυ ΔΕΝ ειναι νορμαλ και φυσικα θα σε κρινουν οι κοπελες ακομα και οι πουτανες......(πχ αν εισαι με γκομενα και τις πεις βαλε μου δαχτυλο θα σε περασει για πουσταρα) εγω σε τετοια γουστα ειπα οτι ειναι "Ανωμαλιες" (γλυφοκωλια,δαχτυλα,στραπ,κοπρολαγνειες,κτλ) αυτα δεν ειναι αποδεκτα σχεδον απο ολες τις γυναικες!!! Οποτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.893
Πόντοι
746
Καθε γυναικα θελει τον προλογο και το παραμυθι για να σου κατσει....ειναι ΝΟΜΟΣ!! θα επρεπε να το ξερεις αφου εισαι ελευθερος εκτος αν εισαι απο αυτους που γαμανε μονο σε μπουρδελα...
Εγω απο τοτε που χωρισα μονο στα ρδελα γαμαω.. λες και με καταραστηκε η πρωην ενα πραγμα.
Ενταξει παιζει στην δουλεια ενα παλιο φλερτακι, κλαιν ομως..

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Εγω απο τοτε που χωρισα μονο στα ρδελα γαμαω.. λες και με καταραστηκε η πρωην ενα πραγμα.
Ενταξει παιζει στην δουλεια ενα παλιο φλερτακι, κλαιν ομως..
Ναι αλλα εσυ ειχες γυναικα και πιθανον μπορει να εχεις και παιδια...εγω μιλησα για καποιους αντρες που φτανουν 40 και εχουν γαμησει μονο πουτανες αυτοι ειναι οι προβληματικοι φυσικα εδω μεσα εχει πολους τετοιους για αυτο με κραξανε

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.893
Πόντοι
746
Για Ρενατα στου Ερημιτη ξερουμε κατι; Εντυπωσιακο μωρο!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.893
Πόντοι
746
Ναι αλλα εσυ ειχες γυναικα και πιθανον μπορει να εχεις και παιδια...εγω μιλησα για καποιους αντρες που φτανουν 40 και εχουν γαμησει μονο πουτανες αυτοι ειναι οι προβληματικοι φυσικα εδω μεσα εχει πολους τετοιους για αυτο με κραξανε
Εναν Λεβεντη εχω!

Δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλοι αντρες 40αρηδες που να μην εχουν εστω και μια ερωτικη εμπειρια εκτος ρδελον.
Βασικα ειναι και κομματακι δυσκολο να γνωριζουμε τι κανουν ολοι στην προσωπικη τους ζωη, απο τον κυκλο μ και οσους εχω γνωρισει τελος παντων, ολοι κατι ειχαν ακομα και οι ελευθεροι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.627
Πόντοι
2.966
Ρε μεγάλε δεύτερο φάουλ.

Ποιος είσαι εσύ, ή η πουτανα ή ο κολλητός μου που θα κρίνετε τι γουστάρω να κάνω στο σεξ εγώ, ο άλλος, ο παράλλος.

Ειλικρινά, νομίζω ότι ορισμένοι από εδώ πρέπει να φύγετε τρέχοντας από αυτό το ανώμαλο σαη και να γραφτείτε στην ακαδημία αρχαίων ελληνικών (χωρίς τα όργια που έκαναν οι αρχαίοι) του Γεωργιάδη και στο κατηχητικό.

Ε ρε πουστη μου θα μας ανεβάσεις την πίεση στο ταβάνι και θα πεθάνουμε πριν κλείσουμε τα 45.
Τι καθεσαι να εξηγησεις στον μουφατζη παλι τις μπουρδες του θα πει και θα σου ανεβει η πιεση

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
896
Πόντοι
81
Εχεις παει επαρχεια να δεις τι γινεται??? Αντρες με χαλια εμφανιση ή καποιο κουσουρι αμεσως περιθωριοποιουνται...ειδικα αν δεν εχουν και λεφτα μενουν μεχρι τα 40 με την οικογενεια τους και δεν μπορουν να βρουν γυναικα με τιποτα!!!....Για αυτους τα μπουρδελα του δινουν χαρα για αυτο και συχνα ερωτευονται πουτανες και φυσικα τρωνε τα μουτρα τους!!
Αυτες ειναι οι προβληματικες περιπτωσεις!!!
Και λοιπόν? Που θες να καταλήξεις?
Ότι εσύ που υποτίθεται είσαι παντρεμένος κι έχεις παιδί και πας στις πουτανες από "χόμπι" είσαι νορμάλ, ενώ οι άλλοι που πάνε και δεν έχουν λεφτά, μένουν με τη μάνα τους και δεν είχαν σχέσεις είναι προβληματικοι. Διαπίστωσες την προβληματικοτητα της νεοελληνικής κοινωνίας, δηλαδή ανακάλυψες την Αμερική..
Τι θες να σου πούμε μπράβο που πας στα μπουρδέλα για χόμπι? Ή επειδή κανείς νορμάλ σεξ και δε ςτραποναρεσαι θες να σου πούμε μπράβο?
Κι όσους στραποναρινται τι να τους κάνουμε? Σαν νέοι κου Κλουξ Κλαν να τους κρεμάσουμε?
Λες πως οι κοπέλες στα μπουρδέλα γελάνε με τους μη νορμάλ.. ρωτά μια κοπέλα της κοινωνίας να σου πει την άποψη της για σένα που έχεις παιδί και γυναικα και τρέχεις στα μπουρδέλα..

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.893
Πόντοι
746
Τελευταία τροποποίηση:

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Ότι εσύ που υποτίθεται είσαι παντρεμένος κι έχεις παιδί και πας στις πουτανες από "χόμπι" είσαι νορμάλ, ενώ οι άλλοι που πάνε και δεν έχουν λεφτά, μένουν με τη μάνα τους και δεν είχαν σχέσεις είναι προβληματικοι. Διαπίστωσες την προβληματικοτητα της νεοελληνικής κοινωνίας, δηλαδή ανακάλυψες την Αμερική..
Τι θες να σου πούμε μπράβο που πας στα μπουρδέλα για χόμπι? Ή επειδή κανείς νορμάλ σεξ και δε ςτραποναρεσαι θες να σου πούμε μπράβο?
Κι όσους στραποναρινται τι να τους κάνουμε? Σαν νέοι κου Κλουξ Κλαν να τους κρεμάσουμε?
Λες πως οι κοπέλες στα μπουρδέλα γελάνε με τους μη νορμάλ.. ρωτά μια κοπέλα της κοινωνίας να σου πει την άποψη της για σένα που έχεις παιδί και γυναικα και τρέχεις στα μπουρδέλα..
Δεν περιμενω να μου πει κανενας μπραβο..ο καθενας κανει οτι γουσταρει...!! Εγω απλα απαντησα σε ενα συναγωνιστη που ειπε οτι στα μπουρδελα πανε αυτοι που εχουν προβλημα!!
Αν καποιος θελει να στραποναρετε να του γλυφουν το κωλο και να του βαζουν δαχτυλα οι γκομενες στα @@ μου δεν με νοιαζει....

***Να σου πω καλυτερα που υπαρχουν και αυτες οι κρυφοπουσταρες για να τους κοροιδευουν οι γκομενες και μετα να πηγαινουμε εμεις και να τις ξεσκιζουμε στο γαμησι..!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.448
Πόντοι
11.585
Πώς είναι εκεί στο περιθώριο που ζεις?
Χαλλλλαρααα.!!!
Ice Cube Smoking GIF

• Χαχα
Αντιδράσεις: Rtsth

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.431
Πόντοι
3.067
Ρε ηρεμήσετε λίγο χαχα.Γενικα πάντως μιλωντας δεν είναι ότι πιο φυσιολογικό -γενικα λεω- να πηγαίνει κάποιος συνέχεια στις πουτανες.Ξαναλεω γενικά μιλάω.Δεν σημαίνει ότι όσοι πηγαίνουν κάποιες φορές στις πουτανες έχουν θέμα. Επισης ειναι μεγάλο λάθος να λέμε ότι οταν κάποιος δεν είναι αρκετά εμφανίσιμος είναι προβληματικος.Καμια σχεση.Υπαρχουν πολλές περιπτώσεις που άνθρωποι όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμοι έγιναν πολύ επιτυχημένοι στην ζωή τους και επαγγελματικά και κοινωνικά με οικογένειες σωστές κτλ.Υπαρχουν επισης παιδαραδες που είναι φουλ στην ψυχοπαθολογία.Δεν έχει να κάνει η εξωτερική εμφάνιση.Επισης υπάρχουν άπειροι παντρεμένοι με γυναίκα και παιδιά που επίσης είναι φουλ στην ψυχοπαθολογία.Απειροι.Το διαπιστώνουμε στην κοινωνία και από τα διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν.Το να έχει κάποιος οικογένεια δεν τον κάνει ψυχικά υγιή.Καθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.627
Πόντοι
2.966
Aυτος νομιζει αυτον τον αποθεώνουν για να καταλαβεις τι κουτορνιθι ειναι αν βέβαια κι αυτα που λέει δεν ειναι μουφες

• Like
Αντιδράσεις: Rtsth

Galinickos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
342
Πόντοι
280
Καλησπέρα σε όλους.πολυς λόγος για το τίποτα γίνεται εδώ μέσα,το γιατί και ποιοί γαμαμε στα μπουρδέλα.θα ανεβάσω μια παλιά κριτική από ένα αλάνι που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του,και εξηγεί ακριβώς το γιατί γαμαμε στα μπουρδέλα.η έκφραση κλειδί για μένα είναι εκεί πού λέει #γαματες όλες #.#γαματες#.

Συνημμένα

• 1000000894.jpg
    1000000894.jpg
    696,1 KB · Εμφανίσεις: 21

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
122
Πόντοι
0
Πες τα χρυσόστομε!!! Είναι εκείνη η πηγαία ανάγκη όταν γυαλίσει το μάτι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom