gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.474
- Πόντοι
- 7.095
Ρε μεγάλε δεύτερο φάουλ.Συμφωνω με αυτα που λες ετσι ακριβως ειναι....εγω αυτο που ειπα ειναι οτι οι περισσοτεροι που πανε στις πουτανες το κανουν γιατι εχουν καποιο ψυχολογικο θεμα ή ανασφαλεια ή διαστροφη-φετιχ.....
Λιγοι ειναι οι αντρες που πανε απλα σαν διασκεδαση-hobby
***Με καποιες πουτανες που μιλουσα μου ειπαν οτι οι περισσοτεροι ζητανε ανωμαλιες και τρελα πραγματα μεσα στο δωματιο....
***Με καποιες πουτανες που μιλουσα μου ειπαν οτι οι περισσοτεροι ζητανε ανωμαλιες και τρελα πραγματα μεσα στο δωματιο....
Από ποτέ το σεξ βαφτίζεται ανωμαλία?
Χωρίς να είμαι ο Ρόκο Σιφρεντι και χωρίς να κάνω κοπρολαγνειες, κτηνοβασιες, να μου χώνουν στραπ ον κτλ, για ένα τυπάκι που γαμαει με το φανελάκι του και φορώντας κάλτσες, εγώ θα είναι είτε πορνοστάρ είτε διεστραμμενος.
Ποιος είσαι εσύ, ή η πουτανα ή ο κολλητός μου που θα κρίνετε τι γουστάρω να κάνω στο σεξ εγώ, ο άλλος, ο παράλλος.
Ειλικρινά, νομίζω ότι ορισμένοι από εδώ πρέπει να φύγετε τρέχοντας από αυτό το ανώμαλο σαη και να γραφτείτε στην ακαδημία αρχαίων ελληνικών (χωρίς τα όργια που έκαναν οι αρχαίοι) του Γεωργιάδη και στο κατηχητικό.
Ε ρε πουστη μου θα μας ανεβάσεις την πίεση στο ταβάνι και θα πεθάνουμε πριν κλείσουμε τα 45.