Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
108
Πόντοι
0
Λογω δουλειας ταξιδευω συχνα σε ολη την Ελλαδα και στο εξωτερικο μερικες φορες...ηταν ευκολο για εμενα να ξεφυγω 10 μερες!!!

Οταν εισαι 40 χρονων με επιχειρησεις και η αλλη 20χρονη φοιτητρια που δουλευει μεροκαματο τι να της πεις πληρωσε τα μισα?? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ...!!!!
Μερικες φορες μου ειπε να πληρωσει κατι και αυτη αλλα δεν την αφησα φυσικα...
Εγω σε βγάζω το καπέλο!!! Το λέει η καρδούλα σου!!! Και γω σαραντάρης είμαι και ξέρω οτι οι πιτσιρίκες είναι μόνο για ψυχωμένους

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.419
Πόντοι
6.817
Λογω δουλειας ταξιδευω συχνα σε ολη την Ελλαδα και στο εξωτερικο μερικες φορες...ηταν ευκολο για εμενα να ξεφυγω 10 μερες!!!

Οταν εισαι 40 χρονων με επιχειρησεις και η αλλη 20χρονη φοιτητρια που δουλευει μεροκαματο τι να της πεις πληρωσε τα μισα?? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ...!!!!
Μερικες φορες μου ειπε να πληρωσει κατι και αυτη αλλα δεν την αφησα φυσικα...
αδερφε ΟΛΑ γινονται. Αλλα αφου εισαι επιχειρηματιας αντε οκ

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.562
Πόντοι
2.966
Να αναφερω ενα προσωπικο παραδειγμα..πηγα το καλοκαιρι σε κοσμοπολιτικο νησι για 10 μερες με μια φοιτητρια 20χρονων μοντελακι!!.....Λογω διαφορας ηλικιας(40 εγω!) και κοινωνικου status πληρωσα εγω ολα τα εξοδα.....

Συνολικο κοστος διακοπων(αεροπλανα,hotel,νοικιασμενο αμαξι,ποτα ,φαγητα κτλ)=5000
Γαμησια :10 (δηλαδη καθε βραδυ)

Με τα ιδια λεφτα θα μπορουσα να παρω 25 callgirls των 200 ευρω !!!!!
ή Να παω στα μπουρδελα 100 φορες με 50 ευρω(πχ στη Λαρα)

Φυσικα με μια γκομενα εχεις και τη συντροφικοτητα την παρεα την αγαπη κτλ....
Αλλα αν το δεις τελειως ψυχρα και οικονομικα οι πουτανες συμφερουν!!
Ποια αγαπη ρε τυπε 20 χρονων πιτσιρικι ηταν η γκομενα απλα εκμεταλλευτηκε την ευκαιρια να παει διακοπες τζαμπανταν

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.721
Πόντοι
736
Σορρυ για τα εκτος θεματος σχολια αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κατι αξιολογο στα σπιτια τι να πουμε? Να μιλαμε για τη ριτα και την ναταλι τις σαυρες??
Δεν το ειπα γι αυτο..αν δεις απο τα μηνυματα ολοι σε ζηλευμουμε :grin:

* Ναταλι και Ριτα ειναι καλες για την κατηγορια τους.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.098
Πόντοι
446
Ποια αγαπη ρε τυπε 20 χρονων πιτσιρικι ηταν η γκομενα απλα εκμεταλλευτηκε την ευκαιρια να παει διακοπες τζαμπανταν
Αφού είπε να πληρώσει κ αυτή ρε μυστη μη τον γειώνεις τον συνεργάτη.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Rtsth

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.392
Πόντοι
11.585
Δεν έμαθε καμία ατάκα. Μιλάει λιγότερα ελληνικά από ότι πριν 5 χρόνια. Μάλλον εμείς θα μάθουμε ουκρανικά για να συνεννοούμαστε με την Ρίτα.
Μογια λουμποφ....πεστης την επομενη φορα....

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
955
Πόντοι
6.135
Αυτή η Ρίτα είναι μι
Αν εισαι γκαντεμης παντου μπορει να σε δει γνωστος ακομα και 150χλμ μακρια οπως φυσικα και στα μπουρδελα..!!!......ολα εχουν ρισκο...
Έχω πετύχει καθηγητή μου σε μπουρδέλο, εκείνος έβγαινε από το δωμάτιο και εγώ ήταν να μπω. Με έπιασε την άλλη μέρα και μου είπε δεν με είδες, δεν σε είδα.

Έχω πετύχει και γνωστό μου επίσης σε μπουρδελότσαρκα αλλά πιο κουλ εκείνος μου εξηγούσε ποιες αξίζουν και ποιες όχι.

Μογια λουμποφ....πεστης την επομενη φορα....
Μόγιατα λιουμπόφ. Αλλά ναι γενικά λιουμπόφ είναι η αγάπη.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
878
Πόντοι
81
Έχω πετύχει καθηγητή μου σε μπουρδέλο, εκείνος έβγαινε από το δωμάτιο και εγώ ήταν να μπω. Με έπιασε την άλλη μέρα και μου είπε δεν με είδες, δεν σε είδα.

Έχω πετύχει και γνωστό μου επίσης σε μπουρδελότσαρκα αλλά πιο κουλ εκείνος μου εξηγούσε ποιες αξίζουν και ποιες όχι.
Εγω πετυχα περσι στη Λαρα τον διευθυντη απο τη τραπεζα που μου εδωσε δανειο!!!! Κοιταχτηκαμε με νοημα και γελασαμε!!! Μετα απο 1 βδομαδα παω στη τραπεζα για δουλεια και με φωναζει στο γραφειο του και λεει: "Δεν πιστευω να φας το δανειο στα κοριτσια και μετα να μην μας πληρωνεις" και λιωσαμε στο γελιο!!!!! Μετα πιασαμε κουβεντα για πουτανες μιας και δεν ειχε κοσμο στη τραπεζα χαχαχαχαχ!!!!!

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.098
Πόντοι
446
Εγω πετυχα περσι στη Λαρα τον διευθυντη απο τη τραπεζα που μου εδωσε δανειο!!!! Κοιταχτηκαμε με νοημα και γελασαμε!!! Μετα απο 1 βδομαδα παω στη τραπεζα για δουλεια και με φωναζει στο γραφειο του και λεει: "Δεν πιστευω να φας το δανειο στα κοριτσια και μετα να μην μας πληρωνεις" και λιωσαμε στο γελιο!!!!! Μετα πιασαμε κουβεντα για πουτανες μιας και δεν ειχε κοσμο στη τραπεζα χαχαχαχαχ!!!!!
Η ομοιοπαθεια ενώνει.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.562
Πόντοι
2.966
To γκομενακι δουλευε υποδοχη σε γνωστη καφετερια του κεντρου που ειμαι συχνος πελατης και τη γνωρισα μεσω κοινων γνωστων....ΔΕΝ ειναι βιζιτακι ουτε ψαχνει χορηγο.Στην αρχη ηταν πολυ επιφυλακτικη μαζι μου γιατι γνωριζε εξαρχης οτι ειμαι παντρεμενος με παιδια και αυτη ειχε σχεση με ενα παιδι της ηλικιας της.....Οταν χωρισε αρχισαμε να μιλαμε και να λεμε τα προσωπικα μας μεχρι που μια μερα βγηκαμε για φαγητο το βραδυ εκει επεσε το πρωτο φιλι και μετα απο 1 βδομαδα την γαμησα.....!
Mαλιστα ωραίες ιστορίες διαβάζουμε στο bou

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.562
Πόντοι
2.966

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.562
Πόντοι
2.966
Το φενομενικα "φανταστικο" για καποιους ειναι απλα πραγματικοτητα...
Καταρχάς τα νούμερα δε βγαίνουν και κατα δεύτερο η γκόμενα δε ψαχνει χορηγο λες και δεν ειναι βιζιτα και σε ρωταω να κανει ΤΙ ακριβώς με σενα που δεν ψαχνει χορηγο μεν οπως λες αλλα δεν εχει μέλλον λετε που λέτε οτι να ναι καποιοι τουλάχιστον να λέτε ποιο πιστευτα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
878
Πόντοι
81
Καταρχάς τα νούμερα δε βγαίνουν και κατα δεύτερο η γκόμενα δε ψαχνει χορηγο λες και δεν ειναι βιζιτα και σε ρωταω να κανει ΤΙ ακριβώς με σενα που δεν ψαχνει χορηγο μεν οπως λες αλλα δεν εχει μέλλον λετε που λέτε οτι να ναι καποιοι τουλάχιστον να λέτε ποιο πιστευτα
Δηλαδη σου φενετε περιεργο απλα να περναει καλα μαζι μου...??? Και ποιοι αριθμοι δεν βγαινουν τι ενοεις??

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
33
Like
1.716
Πόντοι
1.720
Εσύ είσαι που χώνεις τα φράγκα στην Νάταλι και το ταπεινό 40αρι της κακοφαινόταν; Μας είχε ζαλίσει την πούτσα γιατί δεν παίρναμε μεγάλο πρόγραμμα, τώρα δεν παίρνουμε τίποτα και είναι καλύτερα.
κι εγώ της χώνω φραγκα
3 φορες την μερα γαμησι για 10 μερες ειναι Υπερβολη στην ηλικια μου(40 χρονων).....
Καθως η πιτσιρικα που πηγα ταξιδι ηταν πολυ καυλιαρα και ειχε απαιτησεις στο σεξ ΔΕΝ μπορουσα να ρισκαρω τις τελευταιες μερες να εχω κακη ποιοτητα στησης λογω εξαντλησης οποτε προτημισα να γαμαω 1 φορα καθε μερα το βραδυ δυνατα για περιπου ενα 2ωρο...!!!!

ΥΓ: πολλες μερες με παρακαλουσε για γαμησι και μεσα στην μερα και της ελεγα ΟΧΙ και τρελενονταν το περιμενε με λαχταρα το βραδυ!!! Θελει μυαλο με τις μικρες

Τα γαμησια συνεχιζονται μεχρι σημερα ξεπερασε το γεγονος οτι ειμαι παντρεμενος!!!
είμαι λίγο μικρότερος από εσενα και μπορώ να χύσω και 3 φορές μέσα σε μια ώρα , επίσης μπορώ να χύσω και να συνεχίσω να γαμάω δεύτερη φορά σερί.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.562
Πόντοι
2.966
Δηλαδη σου φενετε περιεργο απλα να περναει καλα μαζι μου...??? Και ποιοι αριθμοι δεν βγαινουν τι ενοεις??
Μεγαλε το να περναει καλα μαζι σου δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο ειναι εντελως φυσιολογικό γιατί οι γκόμενες με τους χορηγούς περνανε καλα μαζι τους και κάθονται αλλιως φευγουν το οτι δε ψαχνει χορηγο ειναι το απιθανο που λες.Τελος για τα νούμερα σκεψου λιγο και θα καταλαβεις τι εννοω

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.096
Πόντοι
4.766
Να στείλεις την ιστορία σου τύπε στις οικογενειακές ιστορίες,θα βγάλεις αρκετό χρήμα και θα έχεις να πληρώνεις και για τις επόμενες διακοπές γκόμενα

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.098
Πόντοι
446
Μεγαλε το να περναει καλα μαζι σου δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο ειναι εντελως φυσιολογικό γιατί οι γκόμενες με τους χορηγούς περνανε καλα μαζι τους και κάθονται αλλιως φευγουν το οτι δε ψαχνει χορηγο ειναι το απιθανο που λες.Τελος για τα νούμερα σκεψου λιγο και θα καταλαβεις τι εννοω
Μην είμαστε τοξικοί σαν τις γκόμενες ρε αλάνια. Άλλο θέλει να πει ο συναθλητής. Το ότι υπάρχει βιζιτοκατασταση στη σχέση άντρα γυναίκα είναι δεδομένο και χωρίς να έχεις να κάνεις με επαγγελματία. Κι εγώ πιτσιρικάς που γαμουσα το καλύτερο μουνι της σχολής για ένα δίμηνο το καλοκαίρι δεν ήταν βίζιτα δεν έψαχνε χορηγό αλλά επι του θέματος χορηγός ήμουν γιατί δούλευα είχα φράγκα αρκετά για φοιτητής κ αυτή δεν είχε τίποτα. Για να βγαίνω και για να ακολουθεί τα πλήρωνα εγώ. Ποιος δεν έχει περάσει τέτοια φάση.
Όλα ψέματα είναι; Απλά ο συνάδελφος πρέπει να καταλάβει ότι το αποτέλεσμα είναι χορηγία όσο κι αν κάνει ότι δε θέλει αυτή. Τα κοριτσάκια πλέον με τόσα που βλέπουν κάνουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν. Αν ξέρεις να το μοιράζεις και να μιλάς δε πα να σαι και πολύτεκνος μια χαρά τρως και περνάς καλά.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.562
Πόντοι
2.966
Μην είμαστε τοξικοί σαν τις γκόμενες ρε αλάνια. Άλλο θέλει να πει ο συναθλητής. Το ότι υπάρχει βιζιτοκατασταση στη σχέση άντρα γυναίκα είναι δεδομένο και χωρίς να έχεις να κάνεις με επαγγελματία. Κι εγώ πιτσιρικάς που γαμουσα το καλύτερο μουνι της σχολής για ένα δίμηνο το καλοκαίρι δεν ήταν βίζιτα δεν έψαχνε χορηγό αλλά επι του θέματος χορηγός ήμουν γιατί δούλευα είχα φράγκα αρκετά για φοιτητής κ αυτή δεν είχε τίποτα. Για να βγαίνω και για να ακολουθεί τα πλήρωνα εγώ. Ποιος δεν έχει περάσει τέτοια φάση.
Όλα ψέματα είναι; Απλά ο συνάδελφος πρέπει να καταλάβει ότι το αποτέλεσμα είναι χορηγία όσο κι αν κάνει ότι δε θέλει αυτή. Τα κοριτσάκια πλέον με τόσα που βλέπουν κάνουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν. Αν ξέρεις να το μοιράζεις και να μιλάς δε πα να σαι και πολύτεκνος μια χαρά τρως και περνάς καλά.
Διαβασε τι λεει δε θελει καθολου να πει αλλο θελει να πει ακριβως αυτο που λεει

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.084
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom