Οταν ειχε απεναντι της τα δυνατα ονοματα κανενας δεν την ειχε σαν πρωτη επιλογη..ηταν ενα ομορφο κοριτσακι που ηταν κομοδινο εγω 1 φορα την ειχα παρει στο LA FAMME και δεν ξαναπηγα.....μετα βελτιωθηκε παρα πολυ και πηρε ολο το χρημα!!!!νομιζω το τζιρο που κανει η Λαρα δεν το εχει κανει καμια τα τελευταια 15 χρονια!Γραψανε τα παιδια πιο πανω οτι εδινε παλιοτερα, εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο.. θα την ειχα παρει σιγουρα.
Οταν ξεκινησε και για καμποσα χρονια ειχε απεναντι τις πολλα καλα ονοματα, αντεξε ομως, εμαθε καλα Ελληνικα και βελτιωθηκε σ ολους τους τομεις. Απο εμενα μπραβο σ αυτο το κοριτσακι, εμαθε απο τα λαθη της και καταφερε να φτασει σε αυτο το επιπεδο που ειναι τωρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (10 μέλη και 57 επισκέπτες)
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.654
- Πόντοι
- 206
Αυτο λεω οτι αντεξε, πολλες νεαρες και ομορφες κοπελες περασαν και μετα απο 1 με 2 χρονια εξαφανιστηκαν.Οταν ειχε απεναντι της τα δυνατα ονοματα κανενας δεν την ειχε σαν πρωτη επιλογη..ηταν ενα ομορφο κοριτσακι που ηταν κομοδινο εγω 1 φορα την ειχα παρει στο LA FAMME και δεν ξαναπηγα.....μετα βελτιωθηκε παρα πολυ και πηρε ολο το χρημα!!!!νομιζω το τζιρο που κανει η Λαρα δεν το εχει κανει καμια τα τελευταια 15 χρονια!
το ίδιο παθαίνω και εγώ!Στο μυαλο ειναι ολα φιλε, εγω ας πουμε αν τυχη καμια κοπελα να μοιαζει λιγο με καποια που ξερω εξω, καυλωνω και μονο με την ιδεα οτι θα την πηδηξω.
paparorokas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 736
- Πόντοι
- 311
Διαβάζω κάτι σελίδες εδώ και αποθεώνεται όλοι τη λάρα εντάξει ρε παιδιά είναι μία ωραία κοπέλα αλλά έχει κι άλλες ωραίες που κάνουνε πολύ περισσότερα μέσα στο δωμάτιο από ότι κάνει αυτή. Εγώ μία φορά την πήρα και εκείνο με πρόγραμμα όπως πάντα ούτε κρύο ούτε ζέστη μία καλή κοπέλα όχι κάτι το ουάου εκτός κι αν δεν έχετε πάει με άλλη γυναίκα... Πλάκα κάνω.. ούτως ή άλλως σε αυτές τις κοπέλες πάμε εις γνώση μας ότι πληρώνουμε για να περάσουμε καλά αν δεν περάσουμε καλά πάμε σε άλλη και επειδή τα διαβάζουν αυτές μην της δίνετε πολύ θάρρος τον πήρανε πολύ ψηλά τον αμανέ διαβάζω ότι η λάρα δέχεται πλέον μόνο με ραντεβού τι είναι χειρουργός; Για να μαζευτούμε λίγο.... Εμείς είμαστε πελάτες εμείς πληρώνουμε όχι θα μας κάνουνε και διαλογή.. αυτά
Δεν αποθεωνουμε την Λαρα εγω ακριβως το αντιθετο ειπα αμα υπηρχαν αλλες κοπελες με αναλογη εμφανιση και υπηρεσιες η Λαρα θα ειχε τη μιση πελατεια.....τα τελευταια 6 χρονια δεν εχει ερθει τιποτα το αξιολογο και φτασαμε στο σημειο να δουλευει η Λαρα με ραντεβου γιατι ειναι μονοπωλειο....αυτο δεν ειχε γινει ΠΟΤΕ ακομα και σε πολυ δυνατα ονοματα.Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας!!Διαβάζω κάτι σελίδες εδώ και αποθεώνεται όλοι τη λάρα εντάξει ρε παιδιά είναι μία ωραία κοπέλα αλλά έχει κι άλλες ωραίες που κάνουνε πολύ περισσότερα μέσα στο δωμάτιο από ότι κάνει αυτή. Εγώ μία φορά την πήρα και εκείνο με πρόγραμμα όπως πάντα ούτε κρύο ούτε ζέστη μία καλή κοπέλα όχι κάτι το ουάου εκτός κι αν δεν έχετε πάει με άλλη γυναίκα... Πλάκα κάνω.. ούτως ή άλλως σε αυτές τις κοπέλες πάμε εις γνώση μας ότι πληρώνουμε για να περάσουμε καλά αν δεν περάσουμε καλά πάμε σε άλλη και επειδή τα διαβάζουν αυτές μην της δίνετε πολύ θάρρος τον πήρανε πολύ ψηλά τον αμανέ διαβάζω ότι η λάρα δέχεται πλέον μόνο με ραντεβού τι είναι χειρουργός; Για να μαζευτούμε λίγο.... Εμείς είμαστε πελάτες εμείς πληρώνουμε όχι θα μας κάνουνε και διαλογή.. αυτά
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.844
- Πόντοι
- 1.056
Είχαν έρθει κάνα δυο που είχα πει οτι αν συνέχιζαν θα την έσβηναν αλλά για διάφορους λόγους την έκαναν. Δύο Ρωσάκια με τα ίδια χαρακτηριστικά και με αναλ και με πιο άρρωστο κρεβάτι αλλά έφυγαν. Αυτή απλά κάθεται εδώ (έριξε άγκυρα) και συνεχίζει να μας αδειάζει τα αρχίδια με το αζημίωτο.Δεν αποθεωνουμε την Λαρα εγω ακριβως το αντιθετο ειπα αμα υπηρχαν αλλες κοπελες με αναλογη εμφανιση και υπηρεσιες η Λαρα θα ειχε τη μιση πελατεια.....τα τελευταια 6 χρονια δεν εχει ερθει τιποτα το αξιολογο και φτασαμε στο σημειο να δουλευει η Λαρα με ραντεβου γιατι ειναι μονοπωλειο....αυτο δεν ειχε γινει ΠΟΤΕ ακομα και σε πολυ δυνατα ονοματα.Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας!!
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 685
- Πόντοι
- 366
Εγω την λαρα μονο μια φορα την πηρα... νορμαλ καταστασεις. Τιποτα το ιδιαιτερο...Διαβάζω κάτι σελίδες εδώ και αποθεώνεται όλοι τη λάρα εντάξει ρε παιδιά είναι μία ωραία κοπέλα αλλά έχει κι άλλες ωραίες που κάνουνε πολύ περισσότερα μέσα στο δωμάτιο από ότι κάνει αυτή. Εγώ μία φορά την πήρα και εκείνο με πρόγραμμα όπως πάντα ούτε κρύο ούτε ζέστη μία καλή κοπέλα όχι κάτι το ουάου εκτός κι αν δεν έχετε πάει με άλλη γυναίκα... Πλάκα κάνω.. ούτως ή άλλως σε αυτές τις κοπέλες πάμε εις γνώση μας ότι πληρώνουμε για να περάσουμε καλά αν δεν περάσουμε καλά πάμε σε άλλη και επειδή τα διαβάζουν αυτές μην της δίνετε πολύ θάρρος τον πήρανε πολύ ψηλά τον αμανέ διαβάζω ότι η λάρα δέχεται πλέον μόνο με ραντεβού τι είναι χειρουργός; Για να μαζευτούμε λίγο.... Εμείς είμαστε πελάτες εμείς πληρώνουμε όχι θα μας κάνουνε και διαλογή.. αυτά
Για ποιες λες??Είχαν έρθει κάνα δυο που είχα πει οτι αν συνέχιζαν θα την έσβηναν αλλά για διάφορους λόγους την έκαναν. Δύο Ρωσάκια με τα ίδια χαρακτηριστικά και με αναλ και με πιο άρρωστο κρεβάτι αλλά έφυγαν. Αυτή απλά κάθεται εδώ (έριξε άγκυρα) και συνεχίζει να μας αδειάζει τα αρχίδια με το αζημίωτο.
Στη λαρα πηγαινα. Οκ ολα καλα. Ειναι του γουστου μου και περνουσα καλα.
Περιμενα τη σειρα μου , καταλαβαινα οταν ειχε κοσμο και δε μπορουσε να με δεχθει.
Επειτα αρχισε να λεει ειμαι σε διαλλειμα ελα σε 45 λεπτα.
Παλι ειπα οκ.
Τελευταια φορα μου εκανε ανακριση τσα2 αν πηρα τηλ ποτε πηρα τι μου ειπε κτλ… γιατι αν δεν εκλεισα ραντεβου θα πρεπει να με εκτελεσουν μαλλον.
Γι αυτο πλεον οχι.
Δεν υπαρχει λογος να κλεινεις ραντεβου σε στουντιο. Επειδη αυτη θελει να το παιξει εσκορτ αλλα με ωραριο σε στουντιο.
Αυτο δε το δεχομαι. Δεν υπαρχει λογος.
Πλεον δε πηγαινω. Αν αλλαξει τακτικη ναι θα παω.
Κομματι δυσκολο βεβαια εφοσοσν βρισκει καθε μερα ανθρωπους που κλεινουν ραντεβου σκεψου για μετα απο 3 μερες.
Αν ειναι δυνατον.
Περιμενα τη σειρα μου , καταλαβαινα οταν ειχε κοσμο και δε μπορουσε να με δεχθει.
Επειτα αρχισε να λεει ειμαι σε διαλλειμα ελα σε 45 λεπτα.
Παλι ειπα οκ.
Τελευταια φορα μου εκανε ανακριση τσα2 αν πηρα τηλ ποτε πηρα τι μου ειπε κτλ… γιατι αν δεν εκλεισα ραντεβου θα πρεπει να με εκτελεσουν μαλλον.
Γι αυτο πλεον οχι.
Δεν υπαρχει λογος να κλεινεις ραντεβου σε στουντιο. Επειδη αυτη θελει να το παιξει εσκορτ αλλα με ωραριο σε στουντιο.
Αυτο δε το δεχομαι. Δεν υπαρχει λογος.
Πλεον δε πηγαινω. Αν αλλαξει τακτικη ναι θα παω.
Κομματι δυσκολο βεβαια εφοσοσν βρισκει καθε μερα ανθρωπους που κλεινουν ραντεβου σκεψου για μετα απο 3 μερες.
Αν ειναι δυνατον.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.844
- Πόντοι
- 1.056
Πάολα η πρώτη που είχαν φέρει Ρωσιδάκι που τα έδινε όλα στο play boy στον όροφο. Και η Σία που την είχε φέρει η αλυσίδα στα ίδια κυβικά και ηλικία και όταν έφυγε έπαιζε για κανένα χρόνο ακόμα στην Αθήνα μέχρι που χάθηκε και αυτή.Για ποιες λες??
Θυμαμαι αυτες που λες αλλα δεν τις πηρα δεν ξερω πως ηταν στο δωματιο......εγω πιστευω τα τελευταια 6 χρονια οι μονες που αξιζαν ηταν η καρολινα(venus) και η Μιλα(inside)....ειδικα η Μιλα αν ειχε μεινει θα επερνε ολο το κοσμο απο τη Λαρα εμφανισιακα ηταν τελεια ψηλη με σιλοκονατο βυζακι και πολυ ομορφα ποδια και κωλο..στο σεξ ηταν φωτια 3 φορες την γαμησα και εκανε τα παντα gfe,pse,γλυφομουνι,γλωσοφιλα,πουτσοτριψιματα κτλ...πολυ παθος στο γαμησι αλλα εκατσε 1 μηνα και εφυγε δυστυχωςΠάολα η πρώτη που είχαν φέρει Ρωσιδάκι που τα έδινε όλα στο play boy στον όροφο. Και η Σία που την είχε φέρει η αλυσίδα στα ίδια κυβικά και ηλικία και όταν έφυγε έπαιζε για κανένα χρόνο ακόμα στην Αθήνα μέχρι που χάθηκε και αυτή.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 7.095
Ποια Πάολα....ποια Πάολα το παλτό!Πάολα η πρώτη που είχαν φέρει Ρωσιδάκι που τα έδινε όλα στο play boy στον όροφο. Και η Σία που την είχε φέρει η αλυσίδα στα ίδια κυβικά και ηλικία και όταν έφυγε έπαιζε για κανένα χρόνο ακόμα στην Αθήνα μέχρι που χάθηκε και αυτή.
Είναι μια από τις λίγες κριτικές που έχω κάνει η παλιοφολα.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 609
- Πόντοι
- 86
Καλησπέρα μάγκες, θέλω τη βοήθεια σας μιας και δεν έχω επισκεφτεί ποτέ στη πορνοζωη μου "κόκκινα φωτάκια" , το βασικό πρόγραμμα πόση ώρα διαρκεί και το χαλαρό που λέτε έχει μεγαλύτερη διάρκεια? Έχω μπουκωσει με τιν ανακύκλωση των μασαζοδελον και την ανυπαρξία φρέσκων κοριτσιών. Ευχαριστώ για την απάντηση σας.
"Χαλαρο" και "απλο" ειναι ακριβως το ιδιο...με τις κοπελες που δουλευουν αυτη τη στιγμη μην περιμενεις να περασεις καλα θα σου φανε απλα τα λεφτα.Καλυτερα πηγαινε σε callgirlΚαλησπέρα μάγκες, θέλω τη βοήθεια σας μιας και δεν έχω επισκεφτεί ποτέ στη πορνοζωη μου "κόκκινα φωτάκια" , το βασικό πρόγραμμα πόση ώρα διαρκεί και το χαλαρό που λέτε έχει μεγαλύτερη διάρκεια? Έχω μπουκωσει με τιν ανακύκλωση των μασαζοδελον και την ανυπαρξία φρέσκων κοριτσιών. Ευχαριστώ για την απάντηση σας.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.844
- Πόντοι
- 1.056
Πέρασαν πολλές με αυτό το όνομα γιατί είχε κάνει πάταγο τώρα αν εσύ δεν τα βρήκες με αυτήν δεν ξέρω να σου πω.Ποια Πάολα....ποια Πάολα το παλτό!
Είναι μια από τις λίγες κριτικές που έχω κάνει η παλιοφολα.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 7.095
Αυτή στον οροφα πάνω ... Νομίζω όμως όχι Ρωσίδα αλλά και καλά λατίνα.Πέρασαν πολλές με αυτό το όνομα γιατί είχε κάνει πάταγο τώρα αν εσύ δεν τα βρήκες με αυτήν δεν ξέρω να σου πω.
Μου είχε φάει 60ρι μόνο για στοματικό κτλ και μου λέει γκεημ οβερ και δε γάμησα.
προ εβδομαδας πηγα στο bad girls βλεποντα στο προγραμμα οτι εχει την αλεξανδρα
αλλα ειχε μια κοντουλα και μια λατινα απο βραζιλια ειπε οτι ειναι
ονομα δεν θυμαμαι
σκετη αγγαρεια
με πεταξε τον μεγαλο κωλο της
αλλα επρεπε να κανεις ανασκαφη να τον βαλεις
κρατησε 10 λεπτα
και ηταν μια ξεπετα
μαλλον η αλεξανδρα δουλευει καθημερινες
αλλα ειχε μια κοντουλα και μια λατινα απο βραζιλια ειπε οτι ειναι
ονομα δεν θυμαμαι
σκετη αγγαρεια