Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (10 μέλη και 57 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
516
Πόντοι
81
Γραψανε τα παιδια πιο πανω οτι εδινε παλιοτερα, εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο.. θα την ειχα παρει σιγουρα.
Οταν ξεκινησε και για καμποσα χρονια ειχε απεναντι τις πολλα καλα ονοματα, αντεξε ομως, εμαθε καλα Ελληνικα και βελτιωθηκε σ ολους τους τομεις. Απο εμενα μπραβο σ αυτο το κοριτσακι, εμαθε απο τα λαθη της και καταφερε να φτασει σε αυτο το επιπεδο που ειναι τωρα.
Οταν ειχε απεναντι της τα δυνατα ονοματα κανενας δεν την ειχε σαν πρωτη επιλογη..ηταν ενα ομορφο κοριτσακι που ηταν κομοδινο εγω 1 φορα την ειχα παρει στο LA FAMME και δεν ξαναπηγα.....μετα βελτιωθηκε παρα πολυ και πηρε ολο το χρημα!!!!νομιζω το τζιρο που κανει η Λαρα δεν το εχει κανει καμια τα τελευταια 15 χρονια!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.654
Πόντοι
206
Οταν ειχε απεναντι της τα δυνατα ονοματα κανενας δεν την ειχε σαν πρωτη επιλογη..ηταν ενα ομορφο κοριτσακι που ηταν κομοδινο εγω 1 φορα την ειχα παρει στο LA FAMME και δεν ξαναπηγα.....μετα βελτιωθηκε παρα πολυ και πηρε ολο το χρημα!!!!νομιζω το τζιρο που κανει η Λαρα δεν το εχει κανει καμια τα τελευταια 15 χρονια!
Αυτο λεω οτι αντεξε, πολλες νεαρες και ομορφες κοπελες περασαν και μετα απο 1 με 2 χρονια εξαφανιστηκαν.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.530
Πόντοι
456
Στο μυαλο ειναι ολα φιλε, εγω ας πουμε αν τυχη καμια κοπελα να μοιαζει λιγο με καποια που ξερω εξω, καυλωνω και μονο με την ιδεα οτι θα την πηδηξω.
το ίδιο παθαίνω και εγώ!

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
19
Like
736
Πόντοι
311
Διαβάζω κάτι σελίδες εδώ και αποθεώνεται όλοι τη λάρα εντάξει ρε παιδιά είναι μία ωραία κοπέλα αλλά έχει κι άλλες ωραίες που κάνουνε πολύ περισσότερα μέσα στο δωμάτιο από ότι κάνει αυτή. Εγώ μία φορά την πήρα και εκείνο με πρόγραμμα όπως πάντα ούτε κρύο ούτε ζέστη μία καλή κοπέλα όχι κάτι το ουάου εκτός κι αν δεν έχετε πάει με άλλη γυναίκα... Πλάκα κάνω.. ούτως ή άλλως σε αυτές τις κοπέλες πάμε εις γνώση μας ότι πληρώνουμε για να περάσουμε καλά αν δεν περάσουμε καλά πάμε σε άλλη και επειδή τα διαβάζουν αυτές μην της δίνετε πολύ θάρρος τον πήρανε πολύ ψηλά τον αμανέ διαβάζω ότι η λάρα δέχεται πλέον μόνο με ραντεβού τι είναι χειρουργός; Για να μαζευτούμε λίγο.... Εμείς είμαστε πελάτες εμείς πληρώνουμε όχι θα μας κάνουνε και διαλογή.. αυτά

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
516
Πόντοι
81
Διαβάζω κάτι σελίδες εδώ και αποθεώνεται όλοι τη λάρα εντάξει ρε παιδιά είναι μία ωραία κοπέλα αλλά έχει κι άλλες ωραίες που κάνουνε πολύ περισσότερα μέσα στο δωμάτιο από ότι κάνει αυτή. Εγώ μία φορά την πήρα και εκείνο με πρόγραμμα όπως πάντα ούτε κρύο ούτε ζέστη μία καλή κοπέλα όχι κάτι το ουάου εκτός κι αν δεν έχετε πάει με άλλη γυναίκα... Πλάκα κάνω.. ούτως ή άλλως σε αυτές τις κοπέλες πάμε εις γνώση μας ότι πληρώνουμε για να περάσουμε καλά αν δεν περάσουμε καλά πάμε σε άλλη και επειδή τα διαβάζουν αυτές μην της δίνετε πολύ θάρρος τον πήρανε πολύ ψηλά τον αμανέ διαβάζω ότι η λάρα δέχεται πλέον μόνο με ραντεβού τι είναι χειρουργός; Για να μαζευτούμε λίγο.... Εμείς είμαστε πελάτες εμείς πληρώνουμε όχι θα μας κάνουνε και διαλογή.. αυτά
Δεν αποθεωνουμε την Λαρα εγω ακριβως το αντιθετο ειπα αμα υπηρχαν αλλες κοπελες με αναλογη εμφανιση και υπηρεσιες η Λαρα θα ειχε τη μιση πελατεια.....τα τελευταια 6 χρονια δεν εχει ερθει τιποτα το αξιολογο και φτασαμε στο σημειο να δουλευει η Λαρα με ραντεβου γιατι ειναι μονοπωλειο....αυτο δεν ειχε γινει ΠΟΤΕ ακομα και σε πολυ δυνατα ονοματα.Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας!!

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.844
Πόντοι
1.056
Δεν αποθεωνουμε την Λαρα εγω ακριβως το αντιθετο ειπα αμα υπηρχαν αλλες κοπελες με αναλογη εμφανιση και υπηρεσιες η Λαρα θα ειχε τη μιση πελατεια.....τα τελευταια 6 χρονια δεν εχει ερθει τιποτα το αξιολογο και φτασαμε στο σημειο να δουλευει η Λαρα με ραντεβου γιατι ειναι μονοπωλειο....αυτο δεν ειχε γινει ΠΟΤΕ ακομα και σε πολυ δυνατα ονοματα.Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας!!
Είχαν έρθει κάνα δυο που είχα πει οτι αν συνέχιζαν θα την έσβηναν αλλά για διάφορους λόγους την έκαναν. Δύο Ρωσάκια με τα ίδια χαρακτηριστικά και με αναλ και με πιο άρρωστο κρεβάτι αλλά έφυγαν. Αυτή απλά κάθεται εδώ (έριξε άγκυρα) και συνεχίζει να μας αδειάζει τα αρχίδια με το αζημίωτο.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
685
Πόντοι
366
Εγω την λαρα μονο μια φορα την πηρα... νορμαλ καταστασεις. Τιποτα το ιδιαιτερο...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
516
Πόντοι
81
Είχαν έρθει κάνα δυο που είχα πει οτι αν συνέχιζαν θα την έσβηναν αλλά για διάφορους λόγους την έκαναν. Δύο Ρωσάκια με τα ίδια χαρακτηριστικά και με αναλ και με πιο άρρωστο κρεβάτι αλλά έφυγαν. Αυτή απλά κάθεται εδώ (έριξε άγκυρα) και συνεχίζει να μας αδειάζει τα αρχίδια με το αζημίωτο.
Για ποιες λες??

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
40
Πόντοι
11
Στη λαρα πηγαινα. Οκ ολα καλα. Ειναι του γουστου μου και περνουσα καλα.
Περιμενα τη σειρα μου , καταλαβαινα οταν ειχε κοσμο και δε μπορουσε να με δεχθει.
Επειτα αρχισε να λεει ειμαι σε διαλλειμα ελα σε 45 λεπτα.
Παλι ειπα οκ.
Τελευταια φορα μου εκανε ανακριση τσα2 αν πηρα τηλ ποτε πηρα τι μου ειπε κτλ… γιατι αν δεν εκλεισα ραντεβου θα πρεπει να με εκτελεσουν μαλλον.
Γι αυτο πλεον οχι.
Δεν υπαρχει λογος να κλεινεις ραντεβου σε στουντιο. Επειδη αυτη θελει να το παιξει εσκορτ αλλα με ωραριο σε στουντιο.
Αυτο δε το δεχομαι. Δεν υπαρχει λογος.
Πλεον δε πηγαινω. Αν αλλαξει τακτικη ναι θα παω.
Κομματι δυσκολο βεβαια εφοσοσν βρισκει καθε μερα ανθρωπους που κλεινουν ραντεβου σκεψου για μετα απο 3 μερες.
Αν ειναι δυνατον.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.844
Πόντοι
1.056
Πάολα η πρώτη που είχαν φέρει Ρωσιδάκι που τα έδινε όλα στο play boy στον όροφο. Και η Σία που την είχε φέρει η αλυσίδα στα ίδια κυβικά και ηλικία και όταν έφυγε έπαιζε για κανένα χρόνο ακόμα στην Αθήνα μέχρι που χάθηκε και αυτή.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
516
Πόντοι
81
Πάολα η πρώτη που είχαν φέρει Ρωσιδάκι που τα έδινε όλα στο play boy στον όροφο. Και η Σία που την είχε φέρει η αλυσίδα στα ίδια κυβικά και ηλικία και όταν έφυγε έπαιζε για κανένα χρόνο ακόμα στην Αθήνα μέχρι που χάθηκε και αυτή.
Θυμαμαι αυτες που λες αλλα δεν τις πηρα δεν ξερω πως ηταν στο δωματιο......εγω πιστευω τα τελευταια 6 χρονια οι μονες που αξιζαν ηταν η καρολινα(venus) και η Μιλα(inside)....ειδικα η Μιλα αν ειχε μεινει θα επερνε ολο το κοσμο απο τη Λαρα εμφανισιακα ηταν τελεια ψηλη με σιλοκονατο βυζακι και πολυ ομορφα ποδια και κωλο..στο σεξ ηταν φωτια 3 φορες την γαμησα και εκανε τα παντα gfe,pse,γλυφομουνι,γλωσοφιλα,πουτσοτριψιματα κτλ...πολυ παθος στο γαμησι αλλα εκατσε 1 μηνα και εφυγε δυστυχως

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.654
Πόντοι
7.095
Ποια Πάολα....ποια Πάολα το παλτό!
Είναι μια από τις λίγες κριτικές που έχω κάνει η παλιοφολα.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
609
Πόντοι
86
Καλησπέρα μάγκες, θέλω τη βοήθεια σας μιας και δεν έχω επισκεφτεί ποτέ στη πορνοζωη μου "κόκκινα φωτάκια" , το βασικό πρόγραμμα πόση ώρα διαρκεί και το χαλαρό που λέτε έχει μεγαλύτερη διάρκεια? Έχω μπουκωσει με τιν ανακύκλωση των μασαζοδελον και την ανυπαρξία φρέσκων κοριτσιών. Ευχαριστώ για την απάντηση σας.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
516
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες, θέλω τη βοήθεια σας μιας και δεν έχω επισκεφτεί ποτέ στη πορνοζωη μου "κόκκινα φωτάκια" , το βασικό πρόγραμμα πόση ώρα διαρκεί και το χαλαρό που λέτε έχει μεγαλύτερη διάρκεια? Έχω μπουκωσει με τιν ανακύκλωση των μασαζοδελον και την ανυπαρξία φρέσκων κοριτσιών. Ευχαριστώ για την απάντηση σας.
"Χαλαρο" και "απλο" ειναι ακριβως το ιδιο...με τις κοπελες που δουλευουν αυτη τη στιγμη μην περιμενεις να περασεις καλα θα σου φανε απλα τα λεφτα.Καλυτερα πηγαινε σε callgirl

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.844
Πόντοι
1.056
Ποια Πάολα....ποια Πάολα το παλτό!
Είναι μια από τις λίγες κριτικές που έχω κάνει η παλιοφολα.
Πέρασαν πολλές με αυτό το όνομα γιατί είχε κάνει πάταγο τώρα αν εσύ δεν τα βρήκες με αυτήν δεν ξέρω να σου πω.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.654
Πόντοι
7.095
Πέρασαν πολλές με αυτό το όνομα γιατί είχε κάνει πάταγο τώρα αν εσύ δεν τα βρήκες με αυτήν δεν ξέρω να σου πω.
Αυτή στον οροφα πάνω ... Νομίζω όμως όχι Ρωσίδα αλλά και καλά λατίνα.

Μου είχε φάει 60ρι μόνο για στοματικό κτλ και μου λέει γκεημ οβερ και δε γάμησα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.172
Πόντοι
746
τελικα η Βασω η χοντρη γυφτοπουλα ειναι ακομη στα σπιτια;

peter6969