Οι δουλειές μου μ έβγαλαν πάλι στη Θεσσαλονίκη , περίπου 1-2 φορές το μήνα έρχομαι και είπα να περάσω μια βόλτα από τα σπιτάκια τις αμαρτίας !!!!! Όπως είχα πει από τη προηγούμενη φορά είχα βάλει στο μάτι τη Σουζη και όλοι οι συναγωνιστές μου είπα να πάω και δεν θα χάσω !!!Δεν ξέρω τι έγινε και πήγα πρώτα στη Γεωργία μα τα ωραία μάτια , μπήκα μέσα συζήτηση με τη τσατσα που ήταν πολύ ευγενική !!!! Βγαίνει το μωρό και χωρίς δεύτερη σκέψη αφού είδα τις βυζαρες της μπήκα !!! 50 ευρώ ελεύθερο και γλύψιμο !!! Το μωρό πολύ όμορφο πρόσωπο πανέμορφα μάτια και απίστευτες βυζαρες και τρομερή κωλαρα !!!! Με το που μπήκε μέσα κατευθείαν άρχισα το άρμεγμα με τις βυζαρες τις , μετά πήγα για ένα 69 σπέσιαλ που αφήνει να παίζεις και με τη κωλοτρυπιδα της !!!! Πολύ καλή πίπα και με πολύ σάλιο , στο γαμησι αλλάξαμε 4 στάσεις και χυσιμο στις βυζαρες της!!! Η Γεωργία δεν είπε σε τίποτα όχι και αντίθετος ήθελε και άλλο!!!! Πραγματικά δεν θα πω τι κλισέ φράση που λένε όλοι , σαν να γας τη γκομενα σου αλλά πολύ καλύτερη και από τη γκομενα σου !!! Ευτυχώς που δεν είμαι Απο Θεσσαλονικη γιατί κάθε μέρα θα πήγαινα να τη γαμαω … Παραμένει ο στόχος η Σουζη για την επόμενη φορά !!! Συγνώμη για το κατεβατό αλλά γράφω περίπου 1 -2 φορές το μήνα που έρχομαι Θεσσαλονίκη και περνάω από τα μπουρδελα ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Γεωργία με όμορφα μάτια πρώτη φορά ακούω…που την βρήκες ρε φίλε;Οι δουλειές μου μ έβγαλαν πάλι στη Θεσσαλονίκη , περίπου 1-2 φορές το μήνα έρχομαι και είπα να περάσω μια βόλτα από τα σπιτάκια τις αμαρτίας !!!!! Όπως είχα πει από τη προηγούμενη φορά είχα βάλει στο μάτι τη Σουζη και όλοι οι συναγωνιστές μου είπα να πάω και δεν θα χάσω !!!Δεν ξέρω τι έγινε και πήγα πρώτα στη Γεωργία μα τα ωραία μάτια , μπήκα μέσα συζήτηση με τη τσατσα που ήταν πολύ ευγενική !!!! Βγαίνει το μωρό και χωρίς δεύτερη σκέψη αφού είδα τις βυζαρες της μπήκα !!! 50 ευρώ ελεύθερο και γλύψιμο !!! Το μωρό πολύ όμορφο πρόσωπο πανέμορφα μάτια και απίστευτες βυζαρες και τρομερή κωλαρα !!!! Με το που μπήκε μέσα κατευθείαν άρχισα το άρμεγμα με τις βυζαρες τις , μετά πήγα για ένα 69 σπέσιαλ που αφήνει να παίζεις και με τη κωλοτρυπιδα της !!!! Πολύ καλή πίπα και με πολύ σάλιο , στο γαμησι αλλάξαμε 4 στάσεις και χυσιμο στις βυζαρες της!!! Η Γεωργία δεν είπε σε τίποτα όχι και αντίθετος ήθελε και άλλο!!!! Πραγματικά δεν θα πω τι κλισέ φράση που λένε όλοι , σαν να γας τη γκομενα σου αλλά πολύ καλύτερη και από τη γκομενα σου !!! Ευτυχώς που δεν είμαι Απο Θεσσαλονικη γιατί κάθε μέρα θα πήγαινα να τη γαμαω … Παραμένει ο στόχος η Σουζη για την επόμενη φορά !!! Συγνώμη για το κατεβατό αλλά γράφω περίπου 1 -2 φορές το μήνα που έρχομαι Θεσσαλονίκη και περνάω από τα μπουρδελα ..
Φίλε μου χίλια συγνώμη για το όνομα !!! Έχεις δίκιο Έλενα λένε τη κοπέλα !!!! Ερημίτη 4 είναι το σπίτι και η τσατσα μια κοντούλα χοντρή με γυαλιά !!!Γεωργία με όμορφα μάτια πρώτη φορά ακούω…που την βρήκες ρε φίλε;
tom_for_the_watch
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
φίλε μου λογικά είναι η ίδια.Παιδια τη Δευτερα κατα τις 13,00 περασα απο Νικ. Ουρανου 13 στο Bella Donna το σπιτι αριστερα οπως μπαινεις στην αυλη. Ειχε μια κουκλα, μπαρμπι νομιζω την λενε Ελενα -αλλα ισως κανω λαθος. Γνωριζει κανεις? Ξανθια, ψηλη, νεα, κουκλα εκφυλη με προσωπαρα ... εκανα μια γυρα και οταν επεστρεψα περιμεναν 3ης. Εφυγα και πηγα φριντα -οπου και περασα πολυ ωραια.. Θα ηθελα να μαθω αν αξιζει και στο δωματιο το εν λογω κοριτσι γιατι συνηθως δεν επιλεγω τοσο ραφιναρισμενες περιπτωσεις αλλα εδω σκεφτηκα αμαρτια ειναι να μην μπεις...,
παραθέτω την εμπειρία που είχα εγώ πριν αρκετό καιρό.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης - Page 3970 - bourdela.com forum
Συναδελφοι γεια σας Η σημερινη κατασταση (μεσημέρι) στα σπιτια της Θεσνικης εχει ως εξης - τα ευχαριστα νέα που μπορω να επιβεβαι'ώσω και εγω είναι οτι τα σπιτια ξανα ανοιξαν - σημερα λειτουργουσαν καμια 10αρια. Και τα πολυ καλα νεα ειναι οτι επεστρεψε και το αστερακι μας - για μενα ανηκει...
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 284
- Πόντοι
- 20
Πέρασμα σήμερα το πρωί με Έλενα με τα πράσινα μάτια. Στην Ερημίτη4 ήταν δίπλα στο Μέδουσα. Πήρα το απλό στα 30. Θα διαφωνήσω με τον συμπαθέστατο συναγωνιστή Papatzhs69 ως προς το σωματότυπο. Άνοιξε μεν αλλά κατ εμέ δεν έγινε χοντρή παρα busty! Στον αγώνα τώρα. Οι τοπ φυσικές βυζάρες της πιάτσας μαζί με τις τοπ φυσικές ματάρες! Συνδυαστικά αρκούν για να σε καυλώσουν. Με φυσικό τρόπο (μαμ) γέμισε και ο κώλος οπότε ολα οκ. Τον τρώει αδιαμαρτύρητα,μιλάει,γλύφει,χάνεσαι στα στήθη της! Πολύ καλή επιλογή για βυζολάγνους. Μάλλον σε αυτήν αναφέρεται κι ο επισκέπτης φίλος μας...
Ναι γι αυτή λέω και εγω , εχει κορμί τζουσι!!!! Έχει κάποια κιλά αλλά δεν τη λες χοντρή !!! Οταν έβγαλε το μαύρο διχτυωτό που φορούσε έχει φάνηκαν τα κιλά που έχει αλλά σε καμια περίπτωση δεν ειναι χοντρή !!Πέρασμα σήμερα το πρωί με Έλενα με τα πράσινα μάτια. Στην Ερημίτη4 ήταν δίπλα στο Μέδουσα. Πήρα το απλό στα 30. Θα διαφωνήσω με τον συμπαθέστατο συναγωνιστή Papatzhs69 ως προς το σωματότυπο. Άνοιξε μεν αλλά κατ εμέ δεν έγινε χοντρή παρα busty! Στον αγώνα τώρα. Οι τοπ φυσικές βυζάρες της πιάτσας μαζί με τις τοπ φυσικές ματάρες! Συνδυαστικά αρκούν για να σε καυλώσουν. Με φυσικό τρόπο (μαμ) γέμισε και ο κώλος οπότε ολα οκ. Τον τρώει αδιαμαρτύρητα,μιλάει,γλύφει,χάνεσαι στα στήθη της! Πολύ καλή επιλογή για βυζολάγνους. Μάλλον σε αυτήν αναφέρεται κι ο επισκέπτης φίλος μας...
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.387
- Πόντοι
- 3.820
εγω παλι οταν την ειδα με το μαυρο διχτυωτο μου θυμησε ρολο κοτοπολο,ετσι οπως πεταγοντουσαν τα κρεατακια μεσα απο τα τετραγωνακια...(πλακα κανω)Ναι γι αυτή λέω και εγω , εχει κορμί τζουσι!!!! Έχει κάποια κιλά αλλά δεν τη λες χοντρή !!! Οταν έβγαλε το μαύρο διχτυωτό που φορούσε έχει φάνηκαν τα κιλά που έχει αλλά σε καμια περίπτωση δεν ειναι χοντρή !!
Δεν κανεις πλακα ετσι ακριβως ειναι....Χοντροκωλα με πατσοκοιλια...ειναι για τους "φαν του λιπους" γουστα ειναι αυταεγω παλι οταν την ειδα με το μαυρο διχτυωτο μου θυμησε ρολο κοτοπολο,ετσι οπως πεταγοντουσαν τα κρεατακια μεσα απο τα τετραγωνακια...(πλακα κανω)
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Σκληρός!Δεν κανεις πλακα ετσι ακριβως ειναι....Χοντροκωλα με πατσοκοιλια...ειναι για τους "φαν του λιπους" γουστα ειναι αυτα
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 200
- Πόντοι
- 20
Και εμένα Μ αρέσε η Έλενα όταν την πήρα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.438
- Πόντοι
- 2.966
Οι 2 που λενε για την Ελενα οτι δεν ειναι χοντρη δεν την ειδαν πως ηταν οταν αρχισε που ΔΕΝ ηταν οντως χοντρη αλλα και η τους αρεσουν οι χοντρες η θελουν οφθαλμιατρο δεν υπαρχει κατι αλλο μιλωντας παντα αντικειμενικα φυσικα
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.516
- Πόντοι
- 456
εγω απλα ρωτησα αν απλωσε κιαλλο....το οτι πλαδαραψε με τα χρονια...το ξερω....Πέρασμα σήμερα το πρωί με Έλενα με τα πράσινα μάτια. Στην Ερημίτη4 ήταν δίπλα στο Μέδουσα. Πήρα το απλό στα 30. Θα διαφωνήσω με τον συμπαθέστατο συναγωνιστή Papatzhs69 ως προς το σωματότυπο. Άνοιξε μεν αλλά κατ εμέ δεν έγινε χοντρή παρα busty! Στον αγώνα τώρα. Οι τοπ φυσικές βυζάρες της πιάτσας μαζί με τις τοπ φυσικές ματάρες! Συνδυαστικά αρκούν για να σε καυλώσουν. Με φυσικό τρόπο (μαμ) γέμισε και ο κώλος οπότε ολα οκ. Τον τρώει αδιαμαρτύρητα,μιλάει,γλύφει,χάνεσαι στα στήθη της! Πολύ καλή επιλογή για βυζολάγνους. Μάλλον σε αυτήν αναφέρεται κι ο επισκέπτης φίλος μας...
Αδερφέ όπως σου εχω πει δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν έρχομαι συχνά , την κοπέλα τη πήρα πρώτη φορά δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα , σου είπα έχει τα κιλά της αλλά δεν τη λες χοντρή ! Χοντρή είναι αυτή που είδα σήμερα στα τρίδυμα και έφυγα τρέχοντας !!!! Όσο για θέλω οφθαλμίατρο δόξα το Θεό μέχρι και τώρα βλέπω πολύ καλά .Οι 2 που λενε για την Ελενα οτι δεν ειναι χοντρη δεν την ειδαν πως ηταν οταν αρχισε που ΔΕΝ ηταν οντως χοντρη αλλα και η τους αρεσουν οι χοντρες η θελουν οφθαλμιατρο δεν υπαρχει κατι αλλο μιλωντας παντα αντικειμενικα φυσικα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.438
- Πόντοι
- 2.966
Μιλωντας παντα αντικειμενικα για να μη σου φαινεται χοντρη η Ελενα τυπε η σου αρεσουν οι χοντρες κατι το οποιο δε κατακρινω γουστα ειναι αυτα η θες οφθαλμιατρο οποτε δε βλεπεις τοσο καλα οσο νομιζεις φανταζομαι τι θα ελεγες αν την εβλεπες οταν ηταν λεπτη οτι θα ηταν στεκα ακου εκει χοντρη δεν ειναι η Ελενα γελανε και οι πετρες μη τα ισοπεδωσουμε ολαΑδερφέ όπως σου εχω πει δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν έρχομαι συχνά , την κοπέλα τη πήρα πρώτη φορά δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα , σου είπα έχει τα κιλά της αλλά δεν τη λες χοντρή ! Χοντρή είναι αυτή που είδα σήμερα στα τρίδυμα και έφυγα τρέχοντας !!!! Όσο για θέλω οφθαλμίατρο δόξα το Θεό μέχρι και τώρα βλέπω πολύ καλά .
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.387
- Πόντοι
- 3.820
O bouxos πληκτρολογεί.......Δεν κανεις πλακα ετσι ακριβως ειναι....Χοντροκωλα με πατσοκοιλια...ειναι για τους "φαν του λιπους" γουστα ειναι αυτα
Πέρασμα για άλλη μια φορά με την αγαπητή καρίνα. Σήμερα είχε κάτι πάνω της που με τρέλανε, μου είπε ότι πήρε λίγο βάρος. Εμένα μου φαίνεται πολύ αδύνατη. Κλασικά πιπαρα και τα γνωστά σπαστικό της, όχι τελείωμα στο στόμα κτλ. Και επειδή διαβάζει πάντα τι γράφω (είναι φανατική ακόλουθος μου) καρίνα είσαι κούκλα, άσε τις δίαιτες για τις χοντρές!
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 284
- Πόντοι
- 20
Συναγωνιστή με όλο το σεβασμό την Έλενα πρώτη φορά την πήρα πριν πάρα πολλά χρόνια όταν είχε πρωτοέρθει και ήταν μοντελέ με ακόμα πιο έντονη δραστηριότητα μες στο δωμάτιο. Λογικό μέσα σε μια δεκαετία σχεδόν να απλώσει ν ανοίξει κλπ. ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τη λες χοντρή. Μπάστυ, Τζούσι ναι αλλά ως εκεί. Ιδίως δε όταν κουβαλάει και τέτοιες βυζάρες! Κανονικές χοντρές δόξα τω θεώ έχει πάρα πολλές στα σπίτια που μπορείς να τις διακρίνεις χωρίς την αρωγή ενός οφθαλμίατρου...Οι 2 που λενε για την Ελενα οτι δεν ειναι χοντρη δεν την ειδαν πως ηταν οταν αρχισε που ΔΕΝ ηταν οντως χοντρη αλλα και η τους αρεσουν οι χοντρες η θελουν οφθαλμιατρο δεν υπαρχει κατι αλλο μιλωντας παντα αντικειμενικα φυσικα
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.573
- Πόντοι
- 1.056
Κάνει πρωκτικό;Πέρασμα σήμερα το πρωί με Έλενα με τα πράσινα μάτια. Στην Ερημίτη4 ήταν δίπλα στο Μέδουσα. Πήρα το απλό στα 30. Θα διαφωνήσω με τον συμπαθέστατο συναγωνιστή Papatzhs69 ως προς το σωματότυπο. Άνοιξε μεν αλλά κατ εμέ δεν έγινε χοντρή παρα busty! Στον αγώνα τώρα. Οι τοπ φυσικές βυζάρες της πιάτσας μαζί με τις τοπ φυσικές ματάρες! Συνδυαστικά αρκούν για να σε καυλώσουν. Με φυσικό τρόπο (μαμ) γέμισε και ο κώλος οπότε ολα οκ. Τον τρώει αδιαμαρτύρητα,μιλάει,γλύφει,χάνεσαι στα στήθη της! Πολύ καλή επιλογή για βυζολάγνους. Μάλλον σε αυτήν αναφέρεται κι ο επισκέπτης φίλος μας...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις