You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 404 άτομα (4 μέλη και 400 επισκέπτες)
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.497
- Πόντοι
- 1.056
Ψήνομαι να πηδάω τσάμπα αλλά σε κύκλο δεν μπαίνω. Υπάρχει τέτοιο έργο;Γεια χαρά μάγκες,θέλω να ρωτήσω,πόσοι είστε σε ομάδα και κάνετε κύκλο(δηλαδή πηδάτε τζάμπα)??
Τι εννοείς ομάδα και τι κύκλοΛοιπόν μάγκες έξω η κοινωνία είναι χωρισμένη σε ομάδες γι αυτό δε βλέπουμε πολύ κόσμο στα μπουρδέλα μας,κάποιοι οι οποίοι είναι σε ομάδα κάνουν κυκλο και τους βάζουν να γαμιουνται,εάν δεν υπήρχε αυτό στα μπουρδέλα μας θα γινόταν χαμός,παλιά μου τα λέγανε και δεν το πίστευα,άργησα να το συνειδητοποιήσω,πρέπει λέει ο πληθυσμός να εκτονώνεται,πάμε στα δικά μας σκέφτομαι να κατέβω στο μύλο κάποια στιγμή για να ρίξω ένα πηδηματάκι,έχω πολύ καιρό να κατέβω και έχω κάτι καύλες τώρα τελευταία άλλο πράγμα...
Τι φάση δηλαδή; Τι ομάδες είναι αυτές;Λοιπόν μάγκες έξω η κοινωνία είναι χωρισμένη σε ομάδες γι αυτό δε βλέπουμε πολύ κόσμο στα μπουρδέλα μας,κάποιοι οι οποίοι είναι σε ομάδα κάνουν κυκλο και τους βάζουν να γαμιουνται,εάν δεν υπήρχε αυτό στα μπουρδέλα μας θα γινόταν χαμός,παλιά μου τα λέγανε και δεν το πίστευα,άργησα να το συνειδητοποιήσω,πρέπει λέει ο πληθυσμός να εκτονώνεται,πάμε στα δικά μας σκέφτομαι να κατέβω στο μύλο κάποια στιγμή για να ρίξω ένα πηδηματάκι,έχω πολύ καιρό να κατέβω και έχω κάτι καύλες τώρα τελευταία άλλο πράγμα...
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 387
- Πόντοι
- 21
κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 387
- Like
- 6.335
- Πόντοι
- 11.585
Τυπε πως θα γινει να μπουμε στον κυκλο, να τον τετραγωνισουμε λιγο.???κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.

North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.599
- Πόντοι
- 446
Ομαδικη σεξουαλικη δραστηριοτητα λεγεται αυτο.κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.367
- Πόντοι
- 6.817
Τυπε πως θα γινει να μπουμε στον κυκλο, να τον τετραγωνισουμε λιγο.???![]()

ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.497
- Πόντοι
- 1.056
Ο κύκλος να κλείνει γιατί είναι άδικο για τον πρώτο, δεν γίνεται μόνο να τον τρώει.Τυπε πως θα γινει να μπουμε στον κυκλο, να τον τετραγωνισουμε λιγο.???![]()
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.497
- Πόντοι
- 1.056
Αν εννοείς έξω στην εξωμπουρδελική ζωή, ίσως να γίνονται πάσες από παρέες σε παρέες.κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.
Από την άλλη αν όλοι πρέπει να τον δώσουν σε όλες και οι μισές δεν βλέπονται καλύτερα στα μπουρδέλα ή να τα καταπίνει ο υπόνομος.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.599
- Πόντοι
- 446
Και εγω εχω ακουσει, συνηθως λενε για πλουσιοπαιδα σε διαφορα ξενοδοχεια της πολης!Αν εννοείς έξω στην εξωμπουρδελική ζωή, ίσως να γίνονται πάσες από παρέες σε παρέες.
Από την άλλη αν όλοι πρέπει να τον δώσουν σε όλες και οι μισές δεν βλέπονται καλύτερα στα μπουρδέλα ή να τα καταπίνει ο υπόνομος.
οποτε τι το συζηταμε, δυσκολα να μπεις σε τετοιο κυκλο.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.497
- Πόντοι
- 1.056
Και τι γαμάνε αυτοί; Απλές γκόμενες ή βίζιτες; ΠαπαριέςΚαι εγω εχω ακουσει, συνηθως λενε για πλουσιοπαιδα σε διαφορα ξενοδοχεια της πολης!
οποτε τι το συζηταμε, δυσκολα να μπεις σε τετοιο κυκλο.
Δεν είναι ικανοί να στήσουν τέτοια σκηνικά. Το πολύ πολύ όλοι οι άντρες υπάλληλοι κάποιου μαγαζιού να γαμάνε τα γκομενάκια που δουλεύουν σαν σερβιτόρες και μπαργούμαν που δεν είναι κάτι καινούριο.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.599
- Πόντοι
- 446
Ενταξει γκομενοβιζιτες γαμανε.. το θεμα ειναι οτι ο κυκλος τους ειναι πολυ κλειστος.Και τι γαμάνε αυτοί; Απλές γκόμενες ή βίζιτες; Παπαριές
Δεν είναι ικανοί να στήσουν τέτοια σκηνικά. Το πολύ πολύ όλοι οι άντρες υπάλληλοι κάποιου μαγαζιού να γαμάνε τα γκομενάκια που δουλεύουν σαν σερβιτόρες και μπαργούμαν που δεν είναι κάτι καινούριο.
Εγω για αφεντικα ακουσα οτι κανουν σκηνικα.. αλλα αυτο ειναι αλλο, δεν εχει να κανει με τα ομαδικα οργια που κανουν οι αλλοι.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.599
- Πόντοι
- 446
Καμια δεν το κανει γιατι χαλαει το μεικ απΥπαρχει καμια να τα παιρνει στα μουτρα;
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.497
- Πόντοι
- 1.056
Καλή ερώτησηΥπαρχει καμια να τα παιρνει στα μουτρα;
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.599
- Πόντοι
- 446
Αυτο φιλε πρεπει πρωτη φορα να το ειχα ρωτησει σε κοπελα του χωρου..πριν καμια 25αρια χρονια, δεν το κανει καμια! μιλαμε για νορμαλ κοπελες παντα.Καλή ερώτηση
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.561
- Πόντοι
- 746
εκτος ανΚαμια δεν το κανει γιατι χαλαει το μεικ απ
1)εισαι τελευταιος πελατης