ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.330
- Πόντοι
- 1.056
Ψήνομαι να πηδάω τσάμπα αλλά σε κύκλο δεν μπαίνω. Υπάρχει τέτοιο έργο;Γεια χαρά μάγκες,θέλω να ρωτήσω,πόσοι είστε σε ομάδα και κάνετε κύκλο(δηλαδή πηδάτε τζάμπα)??
Ψήνομαι να πηδάω τσάμπα αλλά σε κύκλο δεν μπαίνω. Υπάρχει τέτοιο έργο;Γεια χαρά μάγκες,θέλω να ρωτήσω,πόσοι είστε σε ομάδα και κάνετε κύκλο(δηλαδή πηδάτε τζάμπα)??
Τι εννοείς ομάδα και τι κύκλοΛοιπόν μάγκες έξω η κοινωνία είναι χωρισμένη σε ομάδες γι αυτό δε βλέπουμε πολύ κόσμο στα μπουρδέλα μας,κάποιοι οι οποίοι είναι σε ομάδα κάνουν κυκλο και τους βάζουν να γαμιουνται,εάν δεν υπήρχε αυτό στα μπουρδέλα μας θα γινόταν χαμός,παλιά μου τα λέγανε και δεν το πίστευα,άργησα να το συνειδητοποιήσω,πρέπει λέει ο πληθυσμός να εκτονώνεται,πάμε στα δικά μας σκέφτομαι να κατέβω στο μύλο κάποια στιγμή για να ρίξω ένα πηδηματάκι,έχω πολύ καιρό να κατέβω και έχω κάτι καύλες τώρα τελευταία άλλο πράγμα...
Τι φάση δηλαδή; Τι ομάδες είναι αυτές;Λοιπόν μάγκες έξω η κοινωνία είναι χωρισμένη σε ομάδες γι αυτό δε βλέπουμε πολύ κόσμο στα μπουρδέλα μας,κάποιοι οι οποίοι είναι σε ομάδα κάνουν κυκλο και τους βάζουν να γαμιουνται,εάν δεν υπήρχε αυτό στα μπουρδέλα μας θα γινόταν χαμός,παλιά μου τα λέγανε και δεν το πίστευα,άργησα να το συνειδητοποιήσω,πρέπει λέει ο πληθυσμός να εκτονώνεται,πάμε στα δικά μας σκέφτομαι να κατέβω στο μύλο κάποια στιγμή για να ρίξω ένα πηδηματάκι,έχω πολύ καιρό να κατέβω και έχω κάτι καύλες τώρα τελευταία άλλο πράγμα...
Τυπε πως θα γινει να μπουμε στον κυκλο, να τον τετραγωνισουμε λιγο.???κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.
Ομαδικη σεξουαλικη δραστηριοτητα λεγεται αυτο.κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.
Τυπε πως θα γινει να μπουμε στον κυκλο, να τον τετραγωνισουμε λιγο.???![]()
Ο κύκλος να κλείνει γιατί είναι άδικο για τον πρώτο, δεν γίνεται μόνο να τον τρώει.Τυπε πως θα γινει να μπουμε στον κυκλο, να τον τετραγωνισουμε λιγο.???![]()
Αν εννοείς έξω στην εξωμπουρδελική ζωή, ίσως να γίνονται πάσες από παρέες σε παρέες.κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.
Και εγω εχω ακουσει, συνηθως λενε για πλουσιοπαιδα σε διαφορα ξενοδοχεια της πολης!Αν εννοείς έξω στην εξωμπουρδελική ζωή, ίσως να γίνονται πάσες από παρέες σε παρέες.
Από την άλλη αν όλοι πρέπει να τον δώσουν σε όλες και οι μισές δεν βλέπονται καλύτερα στα μπουρδέλα ή να τα καταπίνει ο υπόνομος.
Και τι γαμάνε αυτοί; Απλές γκόμενες ή βίζιτες; ΠαπαριέςΚαι εγω εχω ακουσει, συνηθως λενε για πλουσιοπαιδα σε διαφορα ξενοδοχεια της πολης!
οποτε τι το συζηταμε, δυσκολα να μπεις σε τετοιο κυκλο.
Ενταξει γκομενοβιζιτες γαμανε.. το θεμα ειναι οτι ο κυκλος τους ειναι πολυ κλειστος.Και τι γαμάνε αυτοί; Απλές γκόμενες ή βίζιτες; Παπαριές
Δεν είναι ικανοί να στήσουν τέτοια σκηνικά. Το πολύ πολύ όλοι οι άντρες υπάλληλοι κάποιου μαγαζιού να γαμάνε τα γκομενάκια που δουλεύουν σαν σερβιτόρες και μπαργούμαν που δεν είναι κάτι καινούριο.
Καμια δεν το κανει γιατι χαλαει το μεικ απΥπαρχει καμια να τα παιρνει στα μουτρα;
Καλή ερώτησηΥπαρχει καμια να τα παιρνει στα μουτρα;
Αυτο φιλε πρεπει πρωτη φορα να το ειχα ρωτησει σε κοπελα του χωρου..πριν καμια 25αρια χρονια, δεν το κανει καμια! μιλαμε για νορμαλ κοπελες παντα.Καλή ερώτηση
εκτος ανΚαμια δεν το κανει γιατι χαλαει το μεικ απ
Οχι δεν το κανουν ποτε.. μονο τα καταπινουν μερικες.εκτος αν
1)εισαι τελευταιος πελατης
2)πρωτος πελατης το πρωι,ισως ερχεται αμακιγιαριστη
Καποιες το κανουν.Καταπινουν ή φτυνουν;Οχι δεν το κανουν ποτε.. μονο τα καταπινουν μερικες.