Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.330
Πόντοι
1.056
Γεια χαρά μάγκες,θέλω να ρωτήσω,πόσοι είστε σε ομάδα και κάνετε κύκλο(δηλαδή πηδάτε τζάμπα)??
Ψήνομαι να πηδάω τσάμπα αλλά σε κύκλο δεν μπαίνω. Υπάρχει τέτοιο έργο;

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες έξω η κοινωνία είναι χωρισμένη σε ομάδες γι αυτό δε βλέπουμε πολύ κόσμο στα μπουρδέλα μας,κάποιοι οι οποίοι είναι σε ομάδα κάνουν κυκλο και τους βάζουν να γαμιουνται,εάν δεν υπήρχε αυτό στα μπουρδέλα μας θα γινόταν χαμός,παλιά μου τα λέγανε και δεν το πίστευα,άργησα να το συνειδητοποιήσω,πρέπει λέει ο πληθυσμός να εκτονώνεται,πάμε στα δικά μας σκέφτομαι να κατέβω στο μύλο κάποια στιγμή για να ρίξω ένα πηδηματάκι,έχω πολύ καιρό να κατέβω και έχω κάτι καύλες τώρα τελευταία άλλο πράγμα...
Τι εννοείς ομάδα και τι κύκλο

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
498
Πόντοι
21
Λοιπόν μάγκες έξω η κοινωνία είναι χωρισμένη σε ομάδες γι αυτό δε βλέπουμε πολύ κόσμο στα μπουρδέλα μας,κάποιοι οι οποίοι είναι σε ομάδα κάνουν κυκλο και τους βάζουν να γαμιουνται,εάν δεν υπήρχε αυτό στα μπουρδέλα μας θα γινόταν χαμός,παλιά μου τα λέγανε και δεν το πίστευα,άργησα να το συνειδητοποιήσω,πρέπει λέει ο πληθυσμός να εκτονώνεται,πάμε στα δικά μας σκέφτομαι να κατέβω στο μύλο κάποια στιγμή για να ρίξω ένα πηδηματάκι,έχω πολύ καιρό να κατέβω και έχω κάτι καύλες τώρα τελευταία άλλο πράγμα...
Τι φάση δηλαδή; Τι ομάδες είναι αυτές;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.356
Πόντοι
746
Δεν μου ακούγεται και πολύ οκ.....

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
371
Πόντοι
21
κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.142
Πόντοι
11.585
κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.
Τυπε πως θα γινει να μπουμε στον κυκλο, να τον τετραγωνισουμε λιγο.???:zfuck:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
1.056
Πόντοι
201
Ομαδικη σεξουαλικη δραστηριοτητα λεγεται αυτο.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.330
Πόντοι
1.056

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.330
Πόντοι
1.056
Αν εννοείς έξω στην εξωμπουρδελική ζωή, ίσως να γίνονται πάσες από παρέες σε παρέες.
Από την άλλη αν όλοι πρέπει να τον δώσουν σε όλες και οι μισές δεν βλέπονται καλύτερα στα μπουρδέλα ή να τα καταπίνει ο υπόνομος.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
1.056
Πόντοι
201
Αν εννοείς έξω στην εξωμπουρδελική ζωή, ίσως να γίνονται πάσες από παρέες σε παρέες.
Από την άλλη αν όλοι πρέπει να τον δώσουν σε όλες και οι μισές δεν βλέπονται καλύτερα στα μπουρδέλα ή να τα καταπίνει ο υπόνομος.
Και εγω εχω ακουσει, συνηθως λενε για πλουσιοπαιδα σε διαφορα ξενοδοχεια της πολης!
οποτε τι το συζηταμε, δυσκολα να μπεις σε τετοιο κυκλο.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.330
Πόντοι
1.056
Και εγω εχω ακουσει, συνηθως λενε για πλουσιοπαιδα σε διαφορα ξενοδοχεια της πολης!
οποτε τι το συζηταμε, δυσκολα να μπεις σε τετοιο κυκλο.
Και τι γαμάνε αυτοί; Απλές γκόμενες ή βίζιτες; Παπαριές
Δεν είναι ικανοί να στήσουν τέτοια σκηνικά. Το πολύ πολύ όλοι οι άντρες υπάλληλοι κάποιου μαγαζιού να γαμάνε τα γκομενάκια που δουλεύουν σαν σερβιτόρες και μπαργούμαν που δεν είναι κάτι καινούριο.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
1.056
Πόντοι
201
Και τι γαμάνε αυτοί; Απλές γκόμενες ή βίζιτες; Παπαριές
Δεν είναι ικανοί να στήσουν τέτοια σκηνικά. Το πολύ πολύ όλοι οι άντρες υπάλληλοι κάποιου μαγαζιού να γαμάνε τα γκομενάκια που δουλεύουν σαν σερβιτόρες και μπαργούμαν που δεν είναι κάτι καινούριο.
Ενταξει γκομενοβιζιτες γαμανε.. το θεμα ειναι οτι ο κυκλος τους ειναι πολυ κλειστος.
Εγω για αφεντικα ακουσα οτι κανουν σκηνικα.. αλλα αυτο ειναι αλλο, δεν εχει να κανει με τα ομαδικα οργια που κανουν οι αλλοι.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.106
Πόντοι
746
Υπαρχει καμια να τα παιρνει στα μουτρα;

North people