Πρωινή τσάρκα 12 και 30 με 13 στα σπιτάκια με στόχο την Σονια την Ρουμάνα που δούλευε στοRed Light. Μπήκα στο κατάστημα βγήκε η υπηρεσία μου είπε τα προγράμματα με το απλό να ξεκινάει από 50 ευρώ. Η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο και αν ήθελα να περάσω έπρεπε να περιμένω και δεύτερον συναθλητη που είχε πάρει πρόγραμμα μισής ώρας. Φεύγω και πάω Μινώταυρου 16b μήπως πετύχω δύο κοπέλες όπως είχε αναφέρει συναθλητές προ ημερών. Αντί αυτού ήταν μια Ρωσίδα γεροδεμένος, ψιλή γύρω στα τριάντα που δεν μου έκανε κλικ. Πήγα από το Black Angels όπου δούλευε η κυπρια Αλεξάνδρα με ένα κόκκινο δικτυωτό κορμάκι μέσα στην καυλα. Συνέχισα επί της Φριξου από δεξιά μεριά, μπήκα σε τρία μαγαζιά όλες αδιάφορες μου φάνηκαν. Ονόματα δεν συγκράτησα έχω και κάποια ηλικία εκτός από κάποια Λούνα. Πέρασα μετά από το Golden Lips όπου δούλευε η γνωστή Σοφία και το απλό το είχε στα 50 ευρώ. Κατέληξα στο Red Night όπου έγινε και κατάθεση. Κοπέλα ήταν μια Ρουμάνα μιλφ όνομα Λουτσιά, καλή για την ηλικία της 45 περίπου όπου πέρασα με το απλό στα 40 ευρώ. Καλή πιπα, δύο στάσεις και τελείωμα σε ιεραποστολικο με δυνατό κάρφωμα. Γενικά καλή συνεύρεση για αυτό που ζητάω εγώ.