Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.656
Πόντοι
456
Εντωμεταξύ κάτι αστείο να πω , μπαίνω πριν 2 βδομαδες στο inside να δω τα καινούργια λατινακια που είχαν έρθει , και βγαίνει η τσατσα έξω χοντρούλα μεθυσμένη και είχε ξεκουμπωσει την μπλούζα πουκάμισο της και ήταν με το σουτιεν, αηδίασα την ζωή μ ου ….

Επίσης πριν κάνα 1,5 μήνα είχα μπει ποισον και όπως περιμένω την κοπέλα βγαίνει η τσατσα και μάγκες ήταν ένα 30αρι μαξ κοριτσάκι ψηλή αδύνατη ΚΑΥΛΑ ΣΕ ΦΑΤΣΑ. Έμεινα κόκαλο
Δεν μου έκοψε να την προτείνω μπας και ψηνόταν αυτή να μπει δωμάτιο .. προφανώς δεν την ξανά είδα από τότε ..sad
Και εγώ έτσι στο paradise μετάνιωσα που δεν έκανα έστω την πρόταση στην υπηρεσία. Ήταν max 30 ξανθό με καρέ μαλλάκι. Φοβερή καύλα, από τότε δεν την ξαναπετυχα. Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να τις αφήνουμε και ας καταλήξουν σε χυλόπιτα

• Like
Αντιδράσεις: LB

machet13

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Εντωμεταξύ κάτι αστείο να πω , μπαίνω πριν 2 βδομαδες στο inside να δω τα καινούργια λατινακια που είχαν έρθει , και βγαίνει η τσατσα έξω χοντρούλα μεθυσμένη και είχε ξεκουμπωσει την μπλούζα πουκάμισο της και ήταν με το σουτιεν, αηδίασα την ζωή μ ου ….

Επίσης πριν κάνα 1,5 μήνα είχα μπει ποισον και όπως περιμένω την κοπέλα βγαίνει η τσατσα και μάγκες ήταν ένα 30αρι μαξ κοριτσάκι ψηλή αδύνατη ΚΑΥΛΑ ΣΕ ΦΑΤΣΑ. Έμεινα κόκαλο
Δεν μου έκοψε να την προτείνω μπας και ψηνόταν αυτή να μπει δωμάτιο .. προφανώς δεν την ξανά είδα από τότε ..sad
Eπιβεβαιώνω και έγω για τσατσά στο poison πριν κανα διιμηνο τρομερό μωρό, δεν πρόσεξα καν την κοπέλα που δούλευε

• Like
Αντιδράσεις: LB

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
914
Πόντοι
371
Στα έδωσε τα λεφτά πίσω τόσο άνετα;;Εγω μια φορά που μπήκα μέσα και ξενέρωσα με την συμπεριφορά της (όχι στο συγκεκριμένο) χωρίς καν να την ακουμπήσω δεν μου έδιναν πίσω τα λεφτά και χρειάστηκε ν έρθει νταβάς που ήταν ξηγημενος στη συγκεκριμένη φαση
Μου τα έδωσε κανονικά με το που βγήκα, αφού δεν κάναμε τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πιστεύουν ή τις κάνανε να πιστεύουν ότι σε πολύ λίγο χρόνο θα κάνουνε μια περιουσία. Και ότι με το να ανοίγουν τα πόδια τους όλοι θα τρελαθούμε... Αν δεν μπουν αποφασισμένες ή δεν έχουν την κατάλληλη συμβουλάτορα για το πως είναι τα πράγματα.... ή σταματάνε ή μπαίνουν στο κόλπο. Βέβαια θέλει και άντερα για να αντέξει κάποια αυτή την δουλεια. Ειδικά όταν τσιμπουκώνει ή γαμιέται με τον καθένα για ένα σαραντάρικο κια όχι για τα 150αρια των εσκορτ...
Και Αθήνα Μεταξουργείο με 10 έχει κάνει ωραίες κοπέλες που γουστάρουν αλλά και φόλα να φας είναι 10 όχι 40

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.368
Πόντοι
446
Μου τα έδωσε κανονικά με το που βγήκα, αφού δεν κάναμε τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και Αθήνα Μεταξουργείο με 10 έχει κάνει ωραίες κοπέλες που γουστάρουν αλλά και φόλα να φας είναι 10 όχι 40
Απλά εδώ δεν έχουμε μεταξουργείο και κατευθείαν από την χαντακωμένη πιάτσα "ανεβαίνουμε" στο σούπερ λέβελ του Μύλου.... Έτσι προσπαθούν να το παρουσιάσουν και σε μας και στα άβγαλτα 20αρια που έρχονται ως σεξεργάτριες.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.147
Πόντοι
6.835
Για οσους αρεσκονται στις λατίνες πέρασα με Ντανιελα στο poison βραδυνη βαρδια.
Η κοπελα κοντουλα απο Βενεζουελα με απιστευτο κωλο και ωραιο φυσικο βυζακι. Ειναι ομορφη και στο προσωπο κατα τη γνωμη μου. Δεν μπορεσα να αντισταθω και περασα με 50 για ελευθερο στοματικο.
Η κοπελα δεν μιλαει καθολου αγγλικα και δεν βγάλαμε και πολυ συνενοηση στα Ισπανικα αφου δεν ξερω παρα μονο ελαχιστα. Τελοσπαντων απο υπηρεσιες ηταν πολυ τυπικη και κινηθηκε στη μετριοτητα αλλα μου εδωσε την εντυπωση οτι αν αφεθει μπορει να γινει σουπερ. Γι αυτο σκεφτομαι να της δωσω αλλη μια ευκαιρια. Η θεα πο πισω ητανε μαγικη καθοτι εκτος απο κωλαρα εχει και λεπτη μεση οποτε μιλαμε για φοβερο πατο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.368
Πόντοι
446
Για οσους αρεσκονται στις λατίνες πέρασα με Ντανιελα στο poison βραδυνη βαρδια.
Η κοπελα κοντουλα απο Βενεζουελα με απιστευτο κωλο και ωραιο φυσικο βυζακι. Ειναι ομορφη και στο προσωπο κατα τη γνωμη μου. Δεν μπορεσα να αντισταθω και περασα με 50 για ελευθερο στοματικο.
Η κοπελα δεν μιλαει καθολου αγγλικα και δεν βγάλαμε και πολυ συνενοηση στα Ισπανικα αφου δεν ξερω παρα μονο ελαχιστα. Τελοσπαντων απο υπηρεσιες ηταν πολυ τυπικη και κινηθηκε στη μετριοτητα αλλα μου εδωσε την εντυπωση οτι αν αφεθει μπορει να γινει σουπερ. Γι αυτο σκεφτομαι να της δωσω αλλη μια ευκαιρια. Η θεα πο πισω ητανε μαγικη καθοτι εκτος απο κωλαρα εχει και λεπτη μεση οποτε μιλαμε για φοβερο πατο.
φοβού τις λατίνες και δώρα φέροντας...

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
317
Πόντοι
21
Φιλε αν ηταν ξανθια αυτη που ειδες, δεν ειναι τσατσα.. ειναι κοπελα που δουλευε σ αυτο το μαγαζι παλιοτερα και σ αλλα στην περιοχη, μαλιστα ειναι και αρκετα χρονια εδω..
πρωτοεμφανιστηκε πιτσιρικα στο τσιρκο! μιλαμε για καμια δεκαρια χρονια πριν..

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
317
Πόντοι
21
Φιλε αν ηταν ξανθια αυτη που ειδες, δεν ειναι τσατσα.. ειναι κοπελα που δουλευε σ αυτο το μαγαζι παλιοτερα και σ αλλα στην περιοχη, μαλιστα ειναι και αρκετα χρονια εδω..
πρωτοεμφανιστηκε πιτσιρικα στο τσιρκο! μιλαμε για καμια δεκαρια χρονια πριν..
Στο τσιρκο την λεγανε Σοφια, νομιζω το κρατησε μεχρι και τελευταια που δουλευε.. δεν ξερω γιατι σταματησε και κανει καμια φορα την τσατσα, την ειχα πετυχει κι εγω περυσι στο ποιζον.
Παντως ανετα θα δουλευε, δεν την πηραν και τα χρονια γυρω στα 35 θα ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom