Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
307
Πόντοι
21
Γυρισε το διδυμο Εβελινα-Ελενα! Σημερα και αυριο εχει μπαλα, οποτε ειναι καλη ευκαιρια για επισκεψη.. μαλλον αυριο γιατι σημερα εφαγα βαρια.

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
223
Πόντοι
21
Πέρασμα στο τέρμα δεξιά πίσω από τα 3 ξύλινα που είναι στο τέλος του δρόμου.
Μια linda μαυρομαλλα γεματουλα... Παιδιά το κορίτσι τα σπάει, γουστάρει αυτό που κάνει και πέρασα υπέροχα
Μου είπε συνήθως δουλεύει σε άλλο μαγαζί αλλά δεν το θυμάμαι και τώρα άντε να τη πετύχω....

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
912
Πόντοι
371
Μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος. Νόμιζα 15 λεπτά μπαλαμούτι και μετά άλλο τόσο για πίπα-σεξ. Οπότε μου φάνηκε όντως ακραίο για 30αρι. Αν σύνολο είσαι στο 15λεπτο με το 30αρι είναι λογικότατο. Δεν θα μετράμε και τα δευτερόλεπτα...
Ναι ρε όχι 15 λεπτά μπαλαμούτι,απλά θέλω μπαλαμουτι πριν την πιπα για να σηκωθεί ποιο εύκολα η ενεργεια

• Like
Αντιδράσεις: LB

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
159
Πόντοι
1
Πέρασμα στο τέρμα δεξιά πίσω από τα 3 ξύλινα που είναι στο τέλος του δρόμου.
Μια linda μαυρομαλλα γεματουλα... Παιδιά το κορίτσι τα σπάει, γουστάρει αυτό που κάνει και πέρασα υπέροχα
Μου είπε συνήθως δουλεύει σε άλλο μαγαζί αλλά δεν το θυμάμαι και τώρα άντε να τη πετύχω....
Ποιος οίκος είναι αυτός δεν κατάλαβα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.354
Πόντοι
446
Ναι ρε όχι 15 λεπτά μπαλαμούτι,απλά θέλω μπαλαμουτι πριν την πιπα για να σηκωθεί ποιο εύκολα η ενεργεια
Tότε ήταν τελείως άκυρη η συμπεριφορά της. Το μπαλαμουτακι ειναι must. Μερικά στούντιο το έχουν περάσει με την ονομασία " χαλαρο" και προσθέτουν ένα 10ρικο. Εννοώντας ότι αντί για 10 μένεις 15 λεπτά μέσα και μετά άλλο ένα 10ρικο για να πάνε στο "άκα-πίπα". Αυτά τα σπιτάκια για μένα είναι εκτός λίστας πλέον. Για αυτο και αν δεν τυχει κάποια πολύ exreme κοπέλα που με εξιτάρει, τα στανταράκια μου είναι τα γνωστά μιλφ και φίρμες της περιοχής...

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.354
Πόντοι
446
Ποιος οίκος είναι αυτός δεν κατάλαβα
Τρία ξύλινα στο τέλος του δρόμου, λογικά μινωταύρου εννοεί, είναι τα βέγκας. Πίσω από τα βέγκας είναι η π. ερημίτη. Από τη δεξιά πλευρά το τελευταίο θα εννοεί το τρίτο δίπλα στο medusa που ήταν της Μιρελας.... εκτός και αν εννοούσε αριστερά το τελευταίο από τα καινούρια που άνοιξαν δίπλα στις νταλίκες...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
344
Πόντοι
21
Λογικά ξεκινούν αβανταδόρικα για να κάνουν καλό όνομα και να κερδίσουν κάποια τακτική πελατεία... και μετά ζητάνε αυτά που θεωρούν ότι δικαιούνται. Πάντως με 30αρι και 15 λεπτά μπαλαμούτι και μετά πίπα και σεξ είναι λίγο too much για τα δεδομένα της περιοχής. Όπως και να έχει ο τρόπος που στο γύρισε και σου τα ζήτησε ήταν λάθος. Για μένα το πιο σωστό από μέρους της θα ήταν, ήδη από την προηγούμενη φορά, αφού είχατε τελειώσει, να σε ενημερώσει ότι από την επόμενη συνάντηση αλλάζουν οι τιμές για αυτά που προσφέρει.
Εγω την ΙΝΑ οσες φορες την πηρα με 40 ευρω καθησε στο δωματιο περιπου 20-25 λεπτα σε καπια φαση κατι μου ελεγε για την ωρα σε σπαστα Αγγλικα εγω δεν εδωσα σημασια και συνεχισα να την γαμαω.... αυτο που με χαλασε ειναι πως ηταν ψυχρη το κανει καθαρα για τα λεφτα ισως φταιει που δεν μιλαει ελληνικα..Για μια περιοδο εκει που δουλευε η ΙΝΑ ηταν και μια αλλη κοπελα η ΜΙΛΑ που ηταν αστερι μιλφαρα με μοντελε κορμι σιλικονη στα βυζια και πεταλαουδες τατοο στη πλατη με αυτη εκανα ΤΡΕΛΟ γαμησι την πηρα 4 φορες και μετα ξαφνικα σταματισε να δουλευει και χαθηκε...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.354
Πόντοι
446
Εγω την ΙΝΑ οσες φορες την πηρα με 40 ευρω καθησε στο δωματιο περιπου 20-25 λεπτα σε καπια φαση κατι μου ελεγε για την ωρα σε σπαστα Αγγλικα εγω δεν εδωσα σημασια και συνεχισα να την γαμαω.... αυτο που με χαλασε ειναι πως ηταν ψυχρη το κανει καθαρα για τα λεφτα ισως φταιει που δεν μιλαει ελληνικα..Για μια περιοδο εκει που δουλευε η ΙΝΑ ηταν και μια αλλη κοπελα η ΜΙΛΑ που ηταν αστερι μιλφαρα με μοντελε κορμι σιλικονη στα βυζια και πεταλαουδες τατοο στη πλατη με αυτη εκανα ΤΡΕΛΟ γαμησι την πηρα 4 φορες και μετα ξαφνικα σταματισε να δουλευει και χαθηκε...
Μάλλον αποφάσισε -και καλά έκανε αφού την πίεζε ψυχολογικά και ήθελε να αλλάξει το περιεχόμενο και τις τιμές των υπηρεσιών της- να μιλήσει στο φίλο για το χρόνο και το μπαλαμούτι, αυτός με 30αρι, απλά το έκανε κάπως (πολύ) άκομψα...

Τελευταία τροποποίηση:

paokre

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
42
Πόντοι
0
Και οι δύο από σέρβις είναι πολύ καλές έχεις δίκιο. Βλαντα πήγα σχετικά πρόσφατα αλλά η εμφάνιση με χαλάει είπα να μην ξαναπάω. Για τη Νάταλι τελευταία γράφτηκαν αρκετά αρνητικά....
Νάταλι ποια λες φιλέ ??? Αυτή που ήταν εκεί στο χωματόδρομο ??που λένε παντρεύτηκε ??

Lashaa1914

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια,
Μια Νταϊανα που ήταν εκεί χοτ λειντι κλπ πριν κανένα 2μηνο ξέρει κανείς τι απέγινε; Μαυρομαλλικο καυλακι με ταττοο διάφορα, είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχω την εντύπωση ότι την έκανε, ελληνιδα είχε πει ότι ήταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom