Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.330
Πόντοι
446
Το κατάλαβα δεν έχει άλλο -δελο όνομα κοπέλας στην περιοχή.... Εγώ για άλλη αναφέρομαι. Απλά δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι, οπότε απλά τα ακούω.

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
259
Πόντοι
21
Το κατάλαβα δεν έχει άλλο -δελο όνομα κοπέλας στην περιοχή.... Εγώ για άλλη αναφέρομαι. Απλά δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι, οπότε απλά τα ακούω.
Καλα πολλες λεγανε οτι ειναι αφεντικα..
Η Εφη δουλεψε σ αυτο το στουντιο, μετα ακουστηκε οτι εγινε αφεντικο, καλα ενταξει ολα αυτα μπορει να ειναι ιστοριες.

• Like
Αντιδράσεις: LB

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
28
Like
1.520
Πόντοι
1.720
Η Ρίτα πριν γίνει ντόρος και την κράξουν τα αφεντικά έκανε έρωτα. Με 40 € καθόταν χαλαρά μισή ώρα μέσα, είχε σοσιαλ καλό και εννοείτε gfe υπηρεσίες. Τώρα και αυτή ξεπετα έχει γίνει και 80αρι να πάρεις θα σε ξεπεταξει στα 10-15 λεπτά.
Η Ριτα για τα δεδομενα της χωρας της ειναι μετρια προς μπαζο και λογικα δεν την γαμουσε κανεις και γιαυτο ηταν λυσσασμενη να χορτασει οσο πουτσο δεν ειχε φαει σε ολη της τη ζωη. Τωρα οπως φαινεται χορτασε και το γυρισε στον επαγγελματισμο. Τυχεροι οσοι προλαβαν αρρωστο γλυφοκωλι στο απλο 30€.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.331
Πόντοι
746
Να γράψω και εγώ την δικιά μου γνωμη- εμπειρία (ίσως μαλάκια). Πριν χρόνια με ένα στανταρακι μου οπότε πήγενα έφερνε τσιγάρα και καφέ και καθόμουν με το απλό πρόγραμμα τουλάχιστον 1 ώρα. Μια μέρα την ρώτησα δεν έχεις πρόβλημα που κάθεσαι μαζί μου με τις ώρες; Και μου απάντησε δικό μου είναι το μαγαζί και κάνω ότι θέλω.
Σχετικά με την Ρίτα και εγώ πιστεύω ότι όταν ήρθε έβγαλε όλα τα σεξουαλικά απωθημένα που είχε. Τελευταία φορά που πήγα ήταν αρκετά καλή, όχι όσο παλιά αλλά πέρασα πολύ καλά με το απλό. Σαν εμφάνιση ποτέ δεν μου άρεσε.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
621
Πόντοι
81
Λαιβ μεταδοση.
Αφου αφησα το φιλαρακι στην Λαρα πριν απο αρκετη ωρα.
Εψαξα για κουλουρι.
Πηγα ν ουρανου διπλα απο την ειρηνη και βρηκα μια μελινα, συμπαθητικη αλλα δεν εκανε πρωκτικο, ειχε 30 ελευθερο και 40 στο στομα.
Πηγα μετα στο γωνιακο νικηφορου με μινωταυρου.. ξερω οτι ειναι η μπιανκα και κανει, ηταν ομως μεσα με προγραμμα και εφυγα απεναντι στο λευκο στουντιο, μια ξανθια βερονικα.. ουτε αυτη πρωκτικο!
Στο ξυλινο διπλα, μια γεματουλα με τατου.. με ειπε Νο πισω.
Εφυγα φριξου, πρωτα πηγα πισω στο ποιζον..μεσα στο δωματιο η ινα, εφυγα και απο κει δεν κανει τετοιο προγραμμα.
Μετα στο σπιτι τις εφης στην φριξου..μια νικολ παλι γεματουλα θα περνουσα αν εκανε πρωκτικο τελικα δεν κανει.
Τελος μπηκα στο ιν σαιντ, μεσα στο δωματιο η τζοαννα με προγραμμα, εφυγα.. εκει θα περνουσα με ελευθερο.
Το γκοτιβα και μερικα αλλα κλειστα.

Η Λαρα ειπε στον φιλο μ να κανει λογαριασμο και να γραψει οτι δεν ειναι καλα γενικα και μια αρνητικη κριτικη, και οταν την ρωτησε γιατι να το κανει αυτο.. του ειπε οτι θελει να σπασει λιγο ο κοσμος γιατι κουραζετε πολυ.
οταν λεμε νικηφορου ουρανου ποια σπιτακια εννουμε ; δεν ειναι ο δρομοσ ο κεντρικος με το golden , red κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom