Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
68
Πόντοι
0
Έχω κάνει και εγώ μαλακίες και τσάμπα χιλιόμετρα παλιότερα. Αφού δεν έχεις έλεγχο αξίζει τον κόπο μια βόλτα. Παρασκευή βράδυ και για τα κορίτσια είναι καλή μέρα για να δουλέψουν οπότε το πιο πιθανό είναι να βρεις.
Στα γούστα πάνω κάτω συμφωνούμε.

Έχω κάνει και εγώ μαλακίες και τσάμπα χιλιόμετρα παλιότερα. Αφού δεν έχεις έλεγχο αξίζει τον κόπο μια βόλτα. Παρασκευή βράδυ και για τα κορίτσια είναι καλή μέρα για να δουλέψουν οπότε το πιο πιθανό είναι να βρεις.
Στα γούστα πάνω κάτω συμφωνούμε.
Έχεις δίκιο φίλε αργιανέ θα πάω καί αύριο θα ανεβάσω τι φάση με έφτιαξες μουσηκουλα στο αμάξι καί τέτοια..... Σε ευχαριστώ αλάνι

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
597
Πόντοι
81
Μεχρι τις 3 δουλευει η Λαρα ασχετα αν στο προγραμμα λεει 6 εκτος και αν δεν εχει κοσμο, τοτε το παει πιο αργα.
Αυριο θα ξεφορτωσω ενα φιλο εκει.. του ειπα να κλεισει ραντεβου δεν ηθελε, βλεπω να τρωει ακυρο η να περιμενει καμια ωρα.
Εγω μαλλον καρφι για τζοανα η αν καποια αλλη στην διαδρομη μου κανει περισσοτερο κλικ, θα ενημερωσω.
Who is Joanna?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.295
Πόντοι
446
Γειά χαρά σε όλα τα αλάνια τής παρέας εχτές κάναμε ερωτήσεις σήμερα επιστροφή με κριτική.....

Καταδρομικό κατέβασμα καί πέρασμα με μία μικρή φιτ σε 40 στο ξύλινο σπιτάκι.....
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάτι θετικό επάνω τής η μικρή καί με τράβηξε καί μπήκα είναι πολύ τίμια σε σχέση με τής λατινες δεν τα έκλαψα τα λεφτά μου
Αυτή η καρίνα το άλογο σε ποίο δουλεύει ρε μάγκες ρωτάω γιατί θέλω πολύ να την από τής καλές κριτικές πού έχω δεί εδώ μέσα επίσης αν ξέρει κανένα αλάνι εάν δουλεύει σήμερα η καρίνα νύχτα καί αν ναι σε ποίο
Υ.Γ lb σε ευχαριστώ για την γνώση πού μοιράζης εδώ μέσα
Αρα η νεαρα φιτ δουλευει ακόμα στο ξύλινο.... Σε ευχαριστώ Georgios4! Θα προσπαθήσω να αποφύγω το σ/κ και να δοκιμάσω να τη πετγχω μεσοβδόμαδα.Η Καρίνα δουλεύει στο ακριβώς απέναντι απο το ξύλικο στο πράσινο της μινωταύρου.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.100
Πόντοι
11.585
Εγώ ρε φίλε θέλω ένα Μ... Ψηλό όχι τέρμα αδύνατο όπως η Νατάσα όπως η Λάρα όπως η αλινα στο νταηναμοτ τέτοια φάση λές να έχει τίποτα μπούκωμα η θα έρθω τσάμπα 25 Χιλ κατάλαβες

Πανε Σουζυ μιλφαρα...κανε κανα στορυ στο μυαλο σου και θα περασεις καλα....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.100
Πόντοι
11.585
βραδινή βάρδια ψάχνει...
Βραδινη βαρδια να παει στην Τζενη στο γκοντιβα, αν ξεκινησε, ψιλη δεν ειναι, αλλα θα ευχαριστηθει μπαρμπατσικο χουφτωμα σαρκααααας.!!! Αλλιως Λιλιανα, να του μαθει τα κολπα....

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.295
Πόντοι
446
Βραδινη βαρδια να παει στην Τζενη στο γκοντιβα, αν ξεκινησε, ψιλη δεν ειναι, αλλα θα ευχαριστηθει μπαρμπατσικο χουφτωμα σαρκααααας.!!! Αλλιως Λιλιανα, να του μαθει τα κολπα....
Λιλιάνα προτάθηκε πρώτη πρώτη. Αλλά μάλλον ψάχνει κάτι σε πιο νεαρά....

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.295
Πόντοι
446
Έίχε και μια Γιουλα (κάπως έτσι) στο paradise πολύ εντυπωσιακή με τατού, απλά στο paradise δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ. Είναι τέρμα λεπτομίσθιες η κοπέλες (πληρώνονται με τα λεπτά just). Ίσως σε μεγάλο πρόγραμμα να βγάζεις γούστα. Τέσπα, η τύπισσα μου έβγαζε κάτι πολύ έκφυλο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.295
Πόντοι
446
Βλέπω δουλεύει και Έμμα σ/κ αλλά μέχρι τις 20.00. Ελπίζω να κάτσει καμιά βδομαδούλα να την γουστάρουμε. Το απλό το έχει στο 50ρικο βέβαια, ακάποτο δεν κάνει, ελπίζω να μην ξεφύγει η ταρίφα το 80αρι για να χαρούμε το κορμί και τα μουνοκωλόχειλά της...

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.294
Πόντοι
736
Βλέπω δουλεύει και Έμμα σ/κ αλλά μέχρι τις 20.00. Ελπίζω να κάτσει καμιά βδομαδούλα να την γουστάρουμε. Το απλό το έχει στο 50ρικο βέβαια, ακάποτο δεν κάνει, ελπίζω να μην ξεφύγει η ταρίφα το 80αρι για να χαρούμε το κορμί και τα μουνοκωλόχειλά της...
Είναι ίδια με τις φωτογραφίες?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.468
Πόντοι
456

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.295
Πόντοι
446
Όχι καμία σχέση με φώτο, όπως των περισσοτέρων κοριτσιών. Αλλά είναι μούναρος. Πολύ όμορφο πρόσωπο και κωλάρα. Ανά περιόδους τσιμπάει κιλάκια αλλά και παλί είναι κόλαση. Μειονέκτημα για μένα, για άλλους συναγωνιστές πλεονέκτημα , ότι δεν κάνει ακά-πίπα. Εγώ την προτείνω ανεπιφύλακτα!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.295
Πόντοι
446
Αν εξαιρέσεις την intro φωτογραφία που την δείχνει τέρμα αδύνατη όλες οι άλλες είναι δικές της.
Την έχω πετύχει και πιο γεμάτη από τις άλλες αλλά και αδύνατη όπως στην intro. Γενικά παίζουν τα κιλά της αρκετά. Για μένα πάντως είναι κορίτσαρος!

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
324
Πόντοι
21
Η Εμμα ΔΕΝ εχει καμια σχεση με τις φωτο εχει αρκετα κιλα παραπανω εχει χοντρα ποδια και γαμπες και ειναι αγενεστατη....τελευταια φορα που την ειδα σε τσαρκα με φιλους μιλησε πολυ ασχημα στο φιλο μου ο οποιος την ρωτησε κατι πολυ ευγενικα. επισεις χρεωνει τα παντα extra......ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.295
Πόντοι
446
Η Εμμα ΔΕΝ εχει καμια σχεση με τις φωτο εχει αρκετα κιλα παραπανω εχει χοντρα ποδια και γαμπες και ειναι αγενεστατη....τελευταια φορα που την ειδα σε τσαρκα με φιλους μιλησε πολυ ασχημα στο φιλο μου ο οποιος την ρωτησε κατι πολυ ευγενικα. επισεις χρεωνει τα παντα extra......ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Μου κάνει πολύ εντύπωση αν άλλαξε τόσο και εμφανισιακά και σε συμπεριφορά. Η αλήθεια είναι ότι τελευταια φορά που πήγα ήταν πέρυσι όταν είχε αρχίσει τις γκεστ εμφανίσεις της πλέον. Ναι είχε κάποια κιλά παραπάνω (περισσότερα από τις φώτο) αλλά οκ παρέμενε όμορφη. Πάντως όσον αφορά τις χρεώσεις νομίζω ότι έχει να κάνει με την πολιτική των καταστημάτων και όχι με την κοπέλα.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
324
Πόντοι
21
Μου κάνει πολύ εντύπωση αν άλλαξε τόσο και εμφανισιακά και σε συμπεριφορά. Η αλήθεια είναι ότι τελευταια φορά που πήγα ήταν πέρυσι όταν είχε αρχίσει τις γκεστ εμφανίσεις της πλέον. Ναι είχε κάποια κιλά παραπάνω (περισσότερα από τις φώτο) αλλά οκ παρέμενε όμορφη. Πάντως όσον αφορά τις χρεώσεις νομίζω ότι έχει να κάνει με την πολιτική των καταστημάτων και όχι με την κοπέλα.
Οι χρεωσεις εχουν να κανουν με την κοπελα, μεσα στο δωματιο η κοπελα μπορει να κανει οτι θελει...εγω ΠΟΤΕ δεν ρωταω την τσατσα παντα μιλαω με την κοπελα ιδιαιτερως......Με την εμμα δεν εχω περασει ποτε γιατι δεν μου αρεσει αλλα ξερω απο φιλο που εκανε το λαθος και περασε τσαμπα το 50αρικο εδωσε και μετα εβριζε..

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
171
Πόντοι
0
Λαιβ μεταδοση.
Αφου αφησα το φιλαρακι στην Λαρα πριν απο αρκετη ωρα.
Εψαξα για κουλουρι.
Πηγα ν ουρανου διπλα απο την ειρηνη και βρηκα μια μελινα, συμπαθητικη αλλα δεν εκανε πρωκτικο, ειχε 30 ελευθερο και 40 στο στομα.
Πηγα μετα στο γωνιακο νικηφορου με μινωταυρου.. ξερω οτι ειναι η μπιανκα και κανει, ηταν ομως μεσα με προγραμμα και εφυγα απεναντι στο λευκο στουντιο, μια ξανθια βερονικα.. ουτε αυτη πρωκτικο!
Στο ξυλινο διπλα, μια γεματουλα με τατου.. με ειπε Νο πισω.
Εφυγα φριξου, πρωτα πηγα πισω στο ποιζον..μεσα στο δωματιο η ινα, εφυγα και απο κει δεν κανει τετοιο προγραμμα.
Μετα στο σπιτι τις εφης στην φριξου..μια νικολ παλι γεματουλα θα περνουσα αν εκανε πρωκτικο τελικα δεν κανει.
Τελος μπηκα στο ιν σαιντ, μεσα στο δωματιο η τζοαννα με προγραμμα, εφυγα.. εκει θα περνουσα με ελευθερο.
Το γκοτιβα και μερικα αλλα κλειστα.

Η Λαρα ειπε στον φιλο μ να κανει λογαριασμο και να γραψει οτι δεν ειναι καλα γενικα και μια αρνητικη κριτικη, και οταν την ρωτησε γιατι να το κανει αυτο.. του ειπε οτι θελει να σπασει λιγο ο κοσμος γιατι κουραζετε πολυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom