Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
66
Πόντοι
0
Έχω κάνει και εγώ μαλακίες και τσάμπα χιλιόμετρα παλιότερα. Αφού δεν έχεις έλεγχο αξίζει τον κόπο μια βόλτα. Παρασκευή βράδυ και για τα κορίτσια είναι καλή μέρα για να δουλέψουν οπότε το πιο πιθανό είναι να βρεις.
Στα γούστα πάνω κάτω συμφωνούμε.

Έχω κάνει και εγώ μαλακίες και τσάμπα χιλιόμετρα παλιότερα. Αφού δεν έχεις έλεγχο αξίζει τον κόπο μια βόλτα. Παρασκευή βράδυ και για τα κορίτσια είναι καλή μέρα για να δουλέψουν οπότε το πιο πιθανό είναι να βρεις.
Στα γούστα πάνω κάτω συμφωνούμε.
Έχεις δίκιο φίλε αργιανέ θα πάω καί αύριο θα ανεβάσω τι φάση με έφτιαξες μουσηκουλα στο αμάξι καί τέτοια..... Σε ευχαριστώ αλάνι

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Μεχρι τις 3 δουλευει η Λαρα ασχετα αν στο προγραμμα λεει 6 εκτος και αν δεν εχει κοσμο, τοτε το παει πιο αργα.
Αυριο θα ξεφορτωσω ενα φιλο εκει.. του ειπα να κλεισει ραντεβου δεν ηθελε, βλεπω να τρωει ακυρο η να περιμενει καμια ωρα.
Εγω μαλλον καρφι για τζοανα η αν καποια αλλη στην διαδρομη μου κανει περισσοτερο κλικ, θα ενημερωσω.
Who is Joanna?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.289
Πόντοι
446
Γειά χαρά σε όλα τα αλάνια τής παρέας εχτές κάναμε ερωτήσεις σήμερα επιστροφή με κριτική.....

Καταδρομικό κατέβασμα καί πέρασμα με μία μικρή φιτ σε 40 στο ξύλινο σπιτάκι.....
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάτι θετικό επάνω τής η μικρή καί με τράβηξε καί μπήκα είναι πολύ τίμια σε σχέση με τής λατινες δεν τα έκλαψα τα λεφτά μου
Αυτή η καρίνα το άλογο σε ποίο δουλεύει ρε μάγκες ρωτάω γιατί θέλω πολύ να την από τής καλές κριτικές πού έχω δεί εδώ μέσα επίσης αν ξέρει κανένα αλάνι εάν δουλεύει σήμερα η καρίνα νύχτα καί αν ναι σε ποίο
Υ.Γ lb σε ευχαριστώ για την γνώση πού μοιράζης εδώ μέσα
Αρα η νεαρα φιτ δουλευει ακόμα στο ξύλινο.... Σε ευχαριστώ Georgios4! Θα προσπαθήσω να αποφύγω το σ/κ και να δοκιμάσω να τη πετγχω μεσοβδόμαδα.Η Καρίνα δουλεύει στο ακριβώς απέναντι απο το ξύλικο στο πράσινο της μινωταύρου.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.094
Πόντοι
11.585
Εγώ ρε φίλε θέλω ένα Μ... Ψηλό όχι τέρμα αδύνατο όπως η Νατάσα όπως η Λάρα όπως η αλινα στο νταηναμοτ τέτοια φάση λές να έχει τίποτα μπούκωμα η θα έρθω τσάμπα 25 Χιλ κατάλαβες

Πανε Σουζυ μιλφαρα...κανε κανα στορυ στο μυαλο σου και θα περασεις καλα....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.094
Πόντοι
11.585
βραδινή βάρδια ψάχνει...
Βραδινη βαρδια να παει στην Τζενη στο γκοντιβα, αν ξεκινησε, ψιλη δεν ειναι, αλλα θα ευχαριστηθει μπαρμπατσικο χουφτωμα σαρκααααας.!!! Αλλιως Λιλιανα, να του μαθει τα κολπα....

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.289
Πόντοι
446
Βραδινη βαρδια να παει στην Τζενη στο γκοντιβα, αν ξεκινησε, ψιλη δεν ειναι, αλλα θα ευχαριστηθει μπαρμπατσικο χουφτωμα σαρκααααας.!!! Αλλιως Λιλιανα, να του μαθει τα κολπα....
Λιλιάνα προτάθηκε πρώτη πρώτη. Αλλά μάλλον ψάχνει κάτι σε πιο νεαρά....

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.289
Πόντοι
446
Έίχε και μια Γιουλα (κάπως έτσι) στο paradise πολύ εντυπωσιακή με τατού, απλά στο paradise δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ. Είναι τέρμα λεπτομίσθιες η κοπέλες (πληρώνονται με τα λεπτά just). Ίσως σε μεγάλο πρόγραμμα να βγάζεις γούστα. Τέσπα, η τύπισσα μου έβγαζε κάτι πολύ έκφυλο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.289
Πόντοι
446
Βλέπω δουλεύει και Έμμα σ/κ αλλά μέχρι τις 20.00. Ελπίζω να κάτσει καμιά βδομαδούλα να την γουστάρουμε. Το απλό το έχει στο 50ρικο βέβαια, ακάποτο δεν κάνει, ελπίζω να μην ξεφύγει η ταρίφα το 80αρι για να χαρούμε το κορμί και τα μουνοκωλόχειλά της...

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.292
Πόντοι
736
Βλέπω δουλεύει και Έμμα σ/κ αλλά μέχρι τις 20.00. Ελπίζω να κάτσει καμιά βδομαδούλα να την γουστάρουμε. Το απλό το έχει στο 50ρικο βέβαια, ακάποτο δεν κάνει, ελπίζω να μην ξεφύγει η ταρίφα το 80αρι για να χαρούμε το κορμί και τα μουνοκωλόχειλά της...
Είναι ίδια με τις φωτογραφίες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom