Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
29
Like
1.170
Πόντοι
1.076
Αν εξαιρέσεις την intro φωτογραφία που την δείχνει τέρμα αδύνατη όλες οι άλλες είναι δικές της.
Όχι άμα της κάνεις reverse image search ειναι απο γυναίκα ποδοσφαιριστής η φωτο δεν θυμάμαι ποια άλλα μοιάζει λίγο πιο τσουπωτη αλλά έχει κωλαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΕΕ παιδιά υπάρχει κανένα άλλο σάιτ εκτός από το f g καί sd p... Να βλέπουμε η έστω να διαβάζουμε το πρόγραμμα........
Επίσης η καρίνα σε Πίο δουλεύει καί ποιες ώρες
Ξέρει κανένας Τσάκαλος εάν δουλεύει τώρα

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
29
Like
1.170
Πόντοι
1.076
Γειά χαρά σε όλα τα αλάνια τής παρέας εχτές κάναμε ερωτήσεις σήμερα επιστροφή με κριτική.....

Καταδρομικό κατέβασμα καί πέρασμα με μία μικρή φιτ σε 40 στο ξύλινο σπιτάκι.....
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάτι θετικό επάνω τής η μικρή καί με τράβηξε καί μπήκα είναι πολύ τίμια σε σχέση με τής λατινες δεν τα έκλαψα τα λεφτά μου
Αυτή η καρίνα το άλογο σε ποίο δουλεύει ρε μάγκες ρωτάω γιατί θέλω πολύ να την από τής καλές κριτικές πού έχω δεί εδώ μέσα επίσης αν ξέρει κανένα αλάνι εάν δουλεύει σήμερα η καρίνα νύχτα καί αν ναι σε ποίο
Υ.Γ lb σε ευχαριστώ για την γνώση πού μοιράζης εδώ μέσα
Πρωί η βραδινή είναι αυτη η φιτ ?
Σε ποιο από όλα τα ξύλινα λες

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.302
Πόντοι
446
Οι χρεωσεις εχουν να κανουν με την κοπελα, μεσα στο δωματιο η κοπελα μπορει να κανει οτι θελει...εγω ΠΟΤΕ δεν ρωταω την τσατσα παντα μιλαω με την κοπελα ιδιαιτερως......Με την εμμα δεν εχω περασει ποτε γιατι δεν μου αρεσει αλλα ξερω απο φιλο που εκανε το λαθος και περασε τσαμπα το 50αρικο εδωσε και μετα εβριζε..
Με την κοπέλα ιδιαιτέρως πως μιλάς όταν υπάρχει και τσατσά; Στις newbies δεν το συζητάω κάν αλλά ναι, άντε οι παλιές οι φίρμες έχουν ένα λόγο παραπάνω αν είσαι και πελάτης τακτικός και λίγο κάπως να τσιμπήσεις κάνα έξτραδάκι στο δωμάτιο... Αλλά δεν μπορείς να πάρεις απλό και να κάτσεις 20 λεπτά μέσα... Ειδικά αν δεν είσαι τακτικός της κοπέλας.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.302
Πόντοι
446
Πρωί η βραδινή είναι αυτη η φιτ ?
Σε ποιο από όλα τα ξύλινα λες
Στη μινωταύρου πριν το βένους απέναντι από τις καρίνας. Εγώ βράδυ την είχα πετύχει στις γιορτές. Το ίδιο από ότι κατάλαβα και ο φίλος που πήγε αυτές τις μέρες.

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
0
Με την κοπέλα ιδιαιτέρως πως μιλάς όταν υπάρχει και τσατσά; Στις newbies δεν το συζητάω κάν αλλά ναι, άντε οι παλιές οι φίρμες έχουν ένα λόγο παραπάνω αν είσαι και πελάτης τακτικός και λίγο κάπως να τσιμπήσεις κάνα έξτραδάκι στο δωμάτιο... Αλλά δεν μπορείς να πάρεις απλό και να κάτσεις 20 λεπτά μέσα... Ειδικά αν δεν είσαι τακτικός της κοπέλας.
Αρκετα στουντιο δουλευουν χωρις τσατσα.. εγω πριν λιγο πετυχα δυο, τα προγραμματα τα λεει η κοπελα, ισως αυτο να εννοει ο φιλος.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
29
Like
1.170
Πόντοι
1.076
Στη μινωταύρου πριν το βένους απέναντι από τις καρίνας. Εγώ βράδυ την είχα πετύχει στις γιορτές. Το ίδιο από ότι κατάλαβα και ο φίλος που πήγε αυτές τις μέρες.
Πως είναι αυτη φίλε από βυζια κωλο

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.302
Πόντοι
446
Αρκετα στουντιο δουλευουν χωρις τσατσα.. εγω πριν λιγο πετυχα δυο, τα προγραμματα τα λεει η κοπελα, ισως αυτο να εννοει ο φιλος.
Άλλο αυτό. Σε όσα δουλεύουν χωρίς τσατσά ειδικά πρωινή βάρδια μιλάς με την κοπέλα απευθείας. Αλλά πάλι ειδικά με το χρόνο νομίζω πάλι υπάρχει έλεγχος από κάποιον "τύπου υπεύθυνο" που γυρνάει στα σπιτάκια. Αν είσαι τακτικός συνεννοήσε με τα μάτια με την κοπέλα, ξέρει τι περιμένεις αν δεν σε ξέρει και χωρίς πρόγραμμα ίσως να παίζεται ανάλογα την κοπέλα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.302
Πόντοι
446
Πως είναι αυτη φίλε από βυζια κωλο
Αν λέμε την ίδια με τον φίλο μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο, κοντούλα, κορμί σφιχτό με ωραίο κώλο, γυμναστηριακή τελως πάντων και βυζί μικρό. Εμένα μου έβγαλε ωραία καύλα σε εμφάνιση. Απλό την πήρα, τίμια. Σε πρόγραμμα προσεχώς θα διαπιστώσω.

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
0
Άλλο αυτό. Σε όσα δουλεύουν χωρίς τσατσά ειδικά πρωινή βάρδια μιλάς με την κοπέλα απευθείας. Αλλά πάλι ειδικά με το χρόνο νομίζω πάλι υπάρχει έλεγχος από κάποιον "τύπου υπεύθυνο" που γυρνάει στα σπιτάκια. Αν είσαι τακτικός συνεννοήσε με τα μάτια με την κοπέλα, ξέρει τι περιμένεις αν δεν σε ξέρει και χωρίς πρόγραμμα ίσως να παίζεται ανάλογα την κοπέλα.
Δεν ξερω σιγουρα φιλε, λογικα καποιος απο την προστασια θα γυρναει για να δει αν ειναι καλα η κοπελα.
Εκτος και αν παρακολουθουν απο καμερες.

• Like

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.302
Πόντοι
446
Δεν ξερω σιγουρα φιλε, λογικα καποιος απο την προστασια θα γυρναει για να δει αν ειναι καλα η κοπελα.
Εκτος και αν παρακολουθουν απο καμερες.
Αυτό λέω ότι και τσατσά να μην υπάρχει, υπάρχει κάποιος που ελέγχει και αν είναι ολά οκ με την κοπέλα και αν τηρεί τους χρόνους. Δύσκολα να τις αφήνουν φουλ free. Εκτός και αν κάποιες κάνουν συμφωνία να δίνουν κάποιο σταθερό ποσό. Υποθέτω, δεν γνωρίζω...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
326
Πόντοι
21
Οταν υπαρχει τσατσα λες: <<μπορω να μιλησω με τη κοπελα για κατι που θελω;>> και φωναζει τη κοπελα....εκει θα δεις και το χαρακτηρα της κοπελα απο το τροπο που θα σου μιλησει και ρωτας για καποια extra που θελεις....αν η κοπελα γουσταρει μπορει να κανει τα ΠΑΝΤΑ μεσα στο δωματιο καπως ετσι εκαναν ονομα καποιες κοπελες και τωρα εχουν ουρα απο πελατες..

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.302
Πόντοι
446
Οταν υπαρχει τσατσα λες: <<μπορω να μιλησω με τη κοπελα για κατι που θελω;>> και φωναζει τη κοπελα....εκει θα δεις και το χαρακτηρα της κοπελα απο το τροπο που θα σου μιλησει και ρωτας για καποια extra που θελεις....αν η κοπελα γουσταρει μπορει να κανει τα ΠΑΝΤΑ μεσα στο δωματιο καπως ετσι εκαναν ονομα καποιες κοπελες και τωρα εχουν ουρα απο πελατες..
Φίλε μου αυτά δεν τα ξέρω. Εγώ όποτε πήρα "εξτραδάκι" ήταν είτε επειδή η κοπέλα από μόνη της έδινε ούτως ή άλλως και το γνωρίζαμε όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα της περιοχής. Είτε επειδή ήμουν πολύ τακτικός πελάτης της κοπέλας. Ειδικά σε κάποια σπίτια και κάποιες τσατσάδες είναι μπουλντογκ. Όχι να μιλήσεις με την κοπέλα δεν μπορείς αλλά σε διώχνουν μόνο με το ύφος τους. Να μην μιλήσω για τις περιπτώσεις που χτυπάνε πόρτες, χαμηλώνουν μουσικές κτλ. Μου έχει τύχει τσα2 να κάνει ντου στο δωμάτιο για να μας διακόψει επειδή πέρασε το 10λεπτο... Και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που γίνεται πανικός και θέλουν να τα κονομήσουν (και καλά κάνουν) αλλά και σε μέρες που μόνο σκύλοι, γάτες και 5 πελάτες γυρνούσαμε στην περιοχή.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
326
Πόντοι
21
Φίλε μου αυτά δεν τα ξέρω. Εγώ όποτε πήρα "εξτραδάκι" ήταν είτε επειδή η κοπέλα από μόνη της έδινε ούτως ή άλλως και το γνωρίζαμε όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα της περιοχής. Είτε επειδή ήμουν πολύ τακτικός πελάτης της κοπέλας. Ειδικά σε κάποια σπίτια και κάποιες τσατσάδες είναι μπουλντογκ. Όχι να μιλήσεις με την κοπέλα δεν μπορείς αλλά σε διώχνουν μόνο με το ύφος τους. Να μην μιλήσω για τις περιπτώσεις που χτυπάνε πόρτες, χαμηλώνουν μουσικές κτλ. Μου έχει τύχει τσα2 να κάνει ντου στο δωμάτιο για να μας διακόψει επειδή πέρασε το 10λεπτο... Και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που γίνεται πανικός και θέλουν να τα κονομήσουν (και καλά κάνουν) αλλά και σε μέρες που μόνο σκύλοι, γάτες και 5 πελάτες γυρνούσαμε στην περιοχή.
Οταν βλεπεις τσατσαδες να ειναι αγενης και δεν αφηνουν να μιλησεις με την κοπελα απλα ΦΕΥΓΕΙΣ!!!...επισεις ΔΕΝ πας ποτε να γαμισεις παρασκευη και Σαββατο βραδυ που γινετε χαμος απο 20χρονα που πανε για τσαρκα..
Τωρα για τα "δωρακια" που μπορεις να παρεις απο κοπελες παιζουν πολλα ρολο..
Αν εισαι εμφανισημος και φερθεις ομορφα στις κοπελες σου κανουν σχεδον τα παντα..
Στις καλες εποχες τον μπουρδελων με τα δυνατα ονοματα εχω παρει τηλεφωνα απο κοπελες και βρησκομασταν εξω και καναμε σεξ χωρις λεφτα φυσικα....ολα ειναι θεμα χημειας!!!

• Ουάου

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.302
Πόντοι
446
Οταν βλεπεις τσατσαδες να ειναι αγενης και δεν αφηνουν να μιλησεις με την κοπελα απλα ΦΕΥΓΕΙΣ!!!...επισεις ΔΕΝ πας ποτε να γαμισεις παρασκευη και Σαββατο βραδυ που γινετε χαμος απο 20χρονα που πανε για τσαρκα..
Τωρα για τα "δωρακια" που μπορεις να παρεις απο κοπελες παιζουν πολλα ρολο..
Αν εισαι εμφανισημος και φερθεις ομορφα στις κοπελες σου κανουν σχεδον τα παντα..
Στις καλες εποχες τον μπουρδελων με τα δυνατα ονοματα εχω παρει τηλεφωνα απο κοπελες και βρησκομασταν εξω και καναμε σεξ χωρις λεφτα φυσικα....ολα ειναι θεμα χημειας!!!
Για τις τσα2δες θα συμφωνήσω, για αυτό και αραίωσα από συγκεκριμένα σπιτάκια για τον λόγο αυτο. Το ίδιο και για τα π/σ που γίνεται χαμός. Για τα υπόλοιπα εφόσον μπορείς και μπόρεσες και έπαιξες τέτοια μπάλα μπράβο σου! Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τίποτα από όσα λές. Δυστυχώς κάτι ανάλογο δεν έχω καταφέρει με τις κοπέλες. Δεν δοκίμασα κιόλας αλλά δεν μου δόθηκε και η άνεση από τις ίδιες τις κοπέλες να κινηθώ με αυτόν τον τρόπο, για την αλήθεια ούτε που μου άφησαν να μου περάσει από το μυαλό κάτι ανάλογο. Ο καθένας βέβαια ότι και όσο μπορεί...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.104
Πόντοι
11.585
Η Λαρα ειπε στον φιλο μ να κανει λογαριασμο και να γραψει οτι δεν ειναι καλα γενικα και μια αρνητικη κριτικη, και οταν την ρωτησε γιατι να το κανει αυτο.. του ειπε οτι θελει να σπασει λιγο ο κοσμος γιατι κουραζετε πολυ.

Jamie Foxx Flask GIF by NETFLIX

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
326
Πόντοι
21
Για τις τσα2δες θα συμφωνήσω, για αυτό και αραίωσα από συγκεκριμένα σπιτάκια για τον λόγο αυτο. Το ίδιο και για τα π/σ που γίνεται χαμός. Για τα υπόλοιπα εφόσον μπορείς και μπόρεσες και έπαιξες τέτοια μπάλα μπράβο σου! Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τίποτα από όσα λές. Δυστυχώς κάτι ανάλογο δεν έχω καταφέρει με τις κοπέλες. Δεν δοκίμασα κιόλας αλλά δεν μου δόθηκε και η άνεση από τις ίδιες τις κοπέλες να κινηθώ με αυτόν τον τρόπο, για την αλήθεια ούτε που μου άφησαν να μου περάσει από το μυαλό κάτι ανάλογο. Ο καθένας βέβαια ότι και όσο μπορεί...
Για να κανει κατι τετοιο μια κοπελα πρεπει να σε εμπιστευτει πολυ γιατι απο πισω ειναι οι νταβαδες και φοβουνται....μερικες κοπελες φυσικα δεν εχουν νταβα... θελει πολυ προσοχη.....

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.302
Πόντοι
446
Για να κανει κατι τετοιο μια κοπελα πρεπει να σε εμπιστευτει πολυ γιατι απο πισω ειναι οι νταβαδες και φοβουνται....μερικες κοπελες φυσικα δεν εχουν νταβα... θελει πολυ προσοχη.....
Δεν έχω σκοπό να μπω σε μια τέτοια διαδικασία... Μια χαρά βρισκόμαστε στα στούντιο.... Πάντως θεωρώ σχεδόν απίθανο κάποια που δουλεύει στα σπιτάκια να μην έχει κάποιου είδους "προστασία"... Ούτε τα λεφτά έχω να κυκλοφορήσω τέτοιες γυναίκες, ούτε και την εμφάνιση που θα τις συγκινήσει:cheesy::cheesy::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
0
Εγω παιδια οσες φορες πηρα κατι παραπανω απο μια κοπελα..εγινε στο δωματιο χωρις καποια συνεννοηση απο πριν και απλα το ζητησα, πολλες βεβαια αρνηθηκαν..αλλες το εδωσαν ευκολα, οπως η ριτα πριν πολυ καιρο μου ειχε δωσει κωλο στο ελευθερο στοματικο! Βεβαια τωρα ουτε καν το συζηταει 80 ακατεβατα.
Για εξω κλπ. οσες φορες ειπα καποιες που γνωριζω καλα, μου ειπαν πανε βρες γκομενα! χαχα πλακα κανω, απλα το αρνηθηκαν ευγενικα η θα δουμε (ακομα το βλεπουμε)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.302
Πόντοι
446
Εγω παιδια οσες φορες πηρα κατι παραπανω απο μια κοπελα..εγινε στο δωματιο χωρις καποια συνεννοηση απο πριν και απλα το ζητησα, πολλες βεβαια αρνηθηκαν..αλλες το εδωσαν ευκολα, οπως η ριτα πριν πολυ καιρο μου ειχε δωσει κωλο στο ελευθερο στοματικο! Βεβαια τωρα ουτε καν το συζηταει 80 ακατεβατα.
Για εξω κλπ. οσες φορες ειπα καποιες που γνωριζω καλα, μου ειπαν πανε βρες γκομενα! χαχα πλακα κανω, απλα το αρνηθηκαν ευγενικα η θα δουμε (ακομα το βλεπουμε)
Ειδικά οι περισσότερες που δουλεύουν 5/7 ή 6/7, στο ρεπό τους ή στο ενδιάμεσο της βάρδιας θα πάνε πάλι να γαμηθούνε..? Πιο πιθανόν είναι οι κοπέλες να κάνουν σχέσεις με άντρες του χώρου τους ή με κάνα τρελό ματσό και να παρατήσουν το χώρο. Μια πολύ μέτρια της περιοχής ίσως βγάζει σε μια βδομάδα όσα βγαζω εγώ το μήνα... Δεν μιλάω για τις τοπ, αυτές τα βγάζουν σε μια βάρδια.... Σε κάθε περίπτωση πιο πιθανό είναι να γνωρίσει τον φίλο πχ τον PL(2) και άμα της αρέσει σε περίοδο που είναι διακοπές ή έχει κάποια άδεια να βρει χρόνο να περάσει καλά... Έτσι λέω εγώ, όπως φαντάζομαι την καθημερινότητα τους....

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.792
Πόντοι
2.046
Γενικά η Ρίτα έκανε πάρα πολλά ακόμη και στο απλό πρόγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom