ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.152
- Πόντοι
- 456
Καλό βόλιΠαρασκευή λέω καλή μέρα για καταδρομική....
Καλό βόλιΠαρασκευή λέω καλή μέρα για καταδρομική....
Εβραιοξενοδοχειο;Όταν θα ανοίξει το εβραιοξενοδοχειο επειδή υπάρχει νόμος νομίζω σε ακτίνα 200μετρων θα πάρουν όλα μπούλο. Εκτός αν οι μπάτσοι και οι τύποι της περιφέρειας που κάνουν έλεγχο είναι καλολαδωμένοι.
Καλα μη δινεις σημασια σ αυτο το κωλο μαγαζο σε ολους τα ιδια λενεΚαλησπέρα, πέρασα με καρίνα σήμερα.,.. οκ δεν παίζεται. Καιρώ είχα να γαμισω έτσι. Μπράβο της. Πέρασα από το Βένους, δουλεύει μια μελαχρινή πολύ συμπαθητική κοπέλα. Μου είπε ότι κάθε μέρα πηγαίνω από εκεί..... Είχα να πάω από το Βένους 3 μήνες τουλάχιστον. Όπως έχω ξαναγράψει πρέπει να έχω σωσία που γαμαει καθημερινά. Σωσία αν με διαβάζεις πρέπει να συνεργαστούμε.
Ναι όντως. Μου το είχαν πει σε γύρα μου. Της είπα ότι απλά έχω κοινή φάτσα.Καλησπέρα, πέρασα με καρίνα σήμερα.,.. οκ δεν παίζεται. Καιρώ είχα να γαμισω έτσι. Μπράβο της. Πέρασα από το Βένους, δουλεύει μια μελαχρινή πολύ συμπαθητική κοπέλα. Μου είπε ότι κάθε μέρα πηγαίνω από εκεί..... Είχα να πάω από το Βένους 3 μήνες τουλάχιστον. Όπως έχω ξαναγράψει πρέπει να έχω σωσία που γαμαει καθημερινά. Σωσία αν με διαβάζεις πρέπει να συνεργαστούμε.
Λες και τους έμειναν αφού οι περισσότεροι για τσάρκες πάνεΤι ηλίθια ατάκα βρήκαν να λένε. Βέβαια και στο Βέγκας το νο2 η τσατσά μια φορά δεν με άφησε να δω την κοπέλα λέγοντας μου ότι την ξέρω. Είχα να πάω εκεί 5 χρόνια και δεν ξαναπαω μετά από αυτό. Με αυτές τις μαλακίες χάνουν πελάτες.
Απέναντι από τα κόκκινα φώτα σε μετάφραση. Το πρώην ΚαλιγούλαΕβραιοξενοδοχειο;
Γράφε εσύ καλές κριτικές να παίρνει ο άλλος τα δωράκια τουΚαλησπέρα, πέρασα με καρίνα σήμερα.,.. οκ δεν παίζεται. Καιρώ είχα να γαμισω έτσι. Μπράβο της. Πέρασα από το Βένους, δουλεύει μια μελαχρινή πολύ συμπαθητική κοπέλα. Μου είπε ότι κάθε μέρα πηγαίνω από εκεί..... Είχα να πάω από το Βένους 3 μήνες τουλάχιστον. Όπως έχω ξαναγράψει πρέπει να έχω σωσία που γαμαει καθημερινά. Σωσία αν με διαβάζεις πρέπει να συνεργαστούμε.
Και πως ξέρω ότι δεν είσαι εσύ;Γράφε εσύ καλές κριτικές να παίρνει ο άλλος τα δωράκια του
Μα και μένα μου έχουν πει "Αφού την ξέρεις την κοπέλα" χωρίς να την έχω δεί. Γι' αυτό σου λέω, γράφε καλές κριτικές θα επωφεληθούν όλοιΚαι πως ξέρω ότι δεν είσαι εσύ;
Η χριστινα τα πρωινα δουλευει;Μινώταυρου 3 μάγκες πέρασα χθες βράδυ.. γενικά όποτε πετυχαίνω τη ψηλή περνάω γιατί κάνει επικό τσιμπούκι.
Υπάρχει μια Αλεξάνδρα που λένε ότι είναι από Κύπρο αλλά δεν ξέρω αν ισχυει.Καλημέρα παίδες μου έχει μπει στο μυαλό να πάω με μια Κύπρια (έτσι να μιλάει τα Κυπριακά όταν θα παίζει) ξέρετε εάν υπάρχει κάτι;
Σχέση χρειάζονται οι γκόμενες γιατί μόνες δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα χωρίς χρηματοδότη τον οποίον από μια ηλικία και μετά δεν τον βλέπουν απλά ως χρηματοδότη αλλά ως τον μήνα που θρέφει τους έντεκα.Στην πορεία βέβαια κάτι μπορεί να μην πάει καλά..Σεξ, ταξιδια, φιλοι, καλο φαγητο, εμπειριες, χομπι. Αυτη ειναι η ζωη. Οχι να κανεις σοιν και καλα σχεση, οχι οτι ειναι κακο, καλο ειναι αλλα καμια φορα οι γκομενες μπορουν να γινουν πολυ βασανο.
Δεν έχω πάθει τίποτα όσες φορές το έκανα αυτό...δεν είναι ντουζιέρες στρατιωτικές να κολλάς δερματικές ασθένειες από την μπιχλα αν πατήσεις εκει χωρίς παντόφλες.Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι. Σε κάποιο λουξ χώρο ξενοδοχείου(όχι στα -δελα) θα ψηνόμουν.