Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (5 μέλη και 64 επισκέπτες)

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Όταν θα ανοίξει το εβραιοξενοδοχειο επειδή υπάρχει νόμος νομίζω σε ακτίνα 200μετρων θα πάρουν όλα μπούλο. Εκτός αν οι μπάτσοι και οι τύποι της περιφέρειας που κάνουν έλεγχο είναι καλολαδωμένοι.
Εβραιοξενοδοχειο;:think::think::think:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.309
Πόντοι
506
Καλησπέρα, πέρασα με καρίνα σήμερα.,.. οκ δεν παίζεται. Καιρώ είχα να γαμισω έτσι. Μπράβο της. Πέρασα από το Βένους, δουλεύει μια μελαχρινή πολύ συμπαθητική κοπέλα. Μου είπε ότι κάθε μέρα πηγαίνω από εκεί..... Είχα να πάω από το Βένους 3 μήνες τουλάχιστον. Όπως έχω ξαναγράψει πρέπει να έχω σωσία που γαμαει καθημερινά. Σωσία αν με διαβάζεις πρέπει να συνεργαστούμε.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.412
Πόντοι
2.966
Καλησπέρα, πέρασα με καρίνα σήμερα.,.. οκ δεν παίζεται. Καιρώ είχα να γαμισω έτσι. Μπράβο της. Πέρασα από το Βένους, δουλεύει μια μελαχρινή πολύ συμπαθητική κοπέλα. Μου είπε ότι κάθε μέρα πηγαίνω από εκεί..... Είχα να πάω από το Βένους 3 μήνες τουλάχιστον. Όπως έχω ξαναγράψει πρέπει να έχω σωσία που γαμαει καθημερινά. Σωσία αν με διαβάζεις πρέπει να συνεργαστούμε.
Καλα μη δινεις σημασια σ αυτο το κωλο μαγαζο σε ολους τα ιδια λενε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
875
Πόντοι
4.535
Ναι όντως. Μου το είχαν πει σε γύρα μου. Της είπα ότι απλά έχω κοινή φάτσα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.309
Πόντοι
506
Τι ηλίθια ατάκα βρήκαν να λένε. Βέβαια και στο Βέγκας το νο2 η τσατσά μια φορά δεν με άφησε να δω την κοπέλα λέγοντας μου ότι την ξέρω. Είχα να πάω εκεί 5 χρόνια και δεν ξαναπαω μετά από αυτό. Με αυτές τις μαλακίες χάνουν πελάτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom