Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.124
Πόντοι
446
100% natural.... παλια ηταν ζωγραφια.!! Τελευταια που την ειχα πληρωσει σιγουρα πριν μια 4-5ετια, δεν ηταν οπως παλια, αλλα και παλι δεν περνανε απαρατηρητα...

Η Εβελινα δεν φημιζεται για την αποδοσης της, ετσι και αλλιως... δεν την θυμαμαι οσες φορες την πληρωσα, να πληρωθηκε για την αποδοσης της..... αλλα σε σχεδη με τις μουφολατινες, πιστευω τις αφηνει πισω....
Εγώ πάλι έβγαζα τρελές καύλες με εβελίνα και γούσταρα πολύ και το κορμί της (παρότι όταν φεύγει λίγο στα κιλά κάνει κοιλίτσα). Γούστα είναι αυτά... Θα συμφωνήσω πάντως ότι είναι μακράν πιο άθλιο σπιτάκι από όλα. Μέτριο εως κακό από καθαριότητα και μερικές φορές έχει μια δυσοσμία τύπου χάλασε η αποχέτευση. Αν δεν ήταν η εβελίνα ψυχή δεν θα πατούσε...

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.124
Πόντοι
446
Μαλλον και εγω γιαυτο δεν εχω περασει μαζι της τοσα χρονια. Στο συγκεκριμενο που ειναι και μια ελενα, μια φορα την ειχα παρει, τρελο κομοδινο, ενω εχει εμφανιση.
Το κορμί της Έλενας αν το είχε άλλη θα είχε σηκώσει 2 οικοδομές από τα φράγκα που θα έβγαζε.... Αλλά η κοπέλα τόσο γουστάρει να δώσει τόσο δίνει.

• Like
Αντιδράσεις: laskos

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
367
Πόντοι
21
Εγώ πάλι έβγαζα τρελές καύλες με εβελίνα και γούσταρα πολύ και το κορμί της (παρότι όταν φεύγει λίγο στα κιλά κάνει κοιλίτσα). Γούστα είναι αυτά... Θα συμφωνήσω πάντως ότι είναι μακράν πιο άθλιο σπιτάκι από όλα. Μέτριο εως κακό από καθαριότητα και μερικές φορές έχει μια δυσοσμία τύπου χάλασε η αποχέτευση. Αν δεν ήταν η εβελίνα ψυχή δεν θα πατούσε...
για την εβελινα που δουλευει στο Case d amore(τρίδυμα)??

• Like
Αντιδράσεις: LB

Giorgos88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
353
Πόντοι
281
Πόσο δύσκολο είναι άραγε να ενημερώσουν τα γαμωπρογράμματα τους στο άλλο σάιτ; Κανένας επαγγελματισμός.

• Like
Αντιδράσεις: akala

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.423
Πόντοι
446

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.098
Πόντοι
7.095
Την Εβελίνα την πήρα μια φορά πριν μια πενταετία, δεν ξετρελάθηκα. Ξενέρωσα και με τη βρωμιά του μπουρδέλου και δεν ξαναπάτησα.
Τα ίδια κι εγώ πριν από μία δεκαπενταετία κοντά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ; καμια ενημερωση θα κανεις;
Εσύ τι είσαι εδώ και μιλάς?
Πέρασε έξω...

• Like
Αντιδράσεις: akala

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
260
Πόντοι
21
Τη Νατασα απο τις βιλλες την κοκκιονομαλα την πηρε κανενας?? Ωραιο μουνι αλλα μου φενετε λιγο ψυχρη...
Ναι έχω περασει εγώ ! Πολύ καλό μουνι γουστάρει πολύ ! Και τον παίρνει και βαθιά ! Αλλά από πρόσωπο κάτι με χαλούσε

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.124
Πόντοι
446
Κλειστά Las Vegas, Case d'amore και Freehouse.
Λιλιάνα συνήθως μετά τις 7 και... Las Vegas ίσως λόγω ημέρας μετά τις 8 (αν και πάντα έχει κάποια δευτεροτρίτη να σουλατσάρει). Στο casa ελπίζω να μην έκαναν πάλι ηρωική έξοδο εβελίνα-έλενα και επανέλθουν σε κάνα 5μηνο πάλι. Πακέτο φεύγουν πακέτο έρχονται. Άντε να τελειώσουν οι γιορτές, να αραιώνουν και τα πιτσιρίκια να δούμε τι θα έχει μείνει από σεξεργάτριες.

8s8

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Η χριστινα με τις βυζαρες απ τη μινωταυρου εχει σταματησει;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.525
Πόντοι
216
Αν και είμαι 15 χρόνια μέλος, μου περνάει να κάνω διαγραφή. Ενώ λέω θα ξεκόψω από τις πουτάνες αυτό το site με κάνει να ψάχνω. Και δεν έχει και νόημα δηλαδή. Αυτές τις μέρες πήρα την μια γριά και ξενέρωσα. Μπαίνει μέσα με ένα τουπέ λες και μας κάνει χάρη που έρχεται. Εντάξει μπορεί να μας κάνει χάρη αλλά πληρώνεται. Και δεν χρειάζεται αυτό το ύφος. Πιο καλά να έχεις μια σχέση και να κάνεις τα κουμάντα σου παρά απο εδώ και από εκεί....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.166
Πόντοι
25.165
Αν και είμαι 15 χρόνια μέλος, μου περνάει να κάνω διαγραφή. Ενώ λέω θα ξεκόψω από τις πουτάνες αυτό το site με κάνει να ψάχνω. Και δεν έχει και νόημα δηλαδή. Αυτές τις μέρες πήρα την μια γριά και ξενέρωσα. Μπαίνει μέσα με ένα τουπέ λες και μας κάνει χάρη που έρχεται. Εντάξει μπορεί να μας κάνει χάρη αλλά πληρώνεται. Και δεν χρειάζεται αυτό το ύφος. Πιο καλά να έχεις μια σχέση και να κάνεις τα κουμάντα σου παρά απο εδώ και από εκεί....
Τι ειπες ρε μεγαλε....να εχεις δηλαδη σχεση να σου πριζει τα @@ καθε τρεις και λιγο. οκ, μας επεισες.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.525
Πόντοι
216
Τι ειπες ρε μεγαλε....να εχεις δηλαδη σχεση να σου πριζει τα @@ καθε τρεις και λιγο. οκ, μας επεισες.
Ρε φίλε έτσι είναι, και να κάτσεις μόνος τι να κάνεις? Μόνο το σεξ είναι στην ζωή?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.166
Πόντοι
25.165
Ρε φίλε έτσι είναι, και να κάτσεις μόνος τι να κάνεις? Μόνο το σεξ είναι στην ζωή?
Σεξ, ταξιδια, φιλοι, καλο φαγητο, εμπειριες, χομπι. Αυτη ειναι η ζωη. Οχι να κανεις σοιν και καλα σχεση, οχι οτι ειναι κακο, καλο ειναι αλλα καμια φορα οι γκομενες μπορουν να γινουν πολυ βασανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom