Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.904
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα. Έχω πάρα πολύ καιρό να περάσω από τους οίκους. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Σουζάνα; H ψιλή αδύνατη μίλφ που ήταν στο Las Vegas;
Εχθές πρωί την είδα στο γωνιακό με το τζάκι στη μέση και παλιά είχε και ένα φίδι,απέναντι από την Καρίνα δλδ.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
153
Πόντοι
1
Εχθές πρωί την είδα στο γωνιακό με το τζάκι στη μέση και παλιά είχε και ένα φίδι,απέναντι από την Καρίνα δλδ.
Νομίζω αναφέρεσαι στο Venus. Σε ευχαριστώ πολύ!

• Like
Αντιδράσεις: azazel

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.986
Πόντοι
26.141
Τελικά ο ο γνήσιο μύλος των ξωτικών δεν είναι στα Τρίκαλα ..αλλά στη Σαλονίκη
Τόσα ξωτικά στο μύλο που έχουν μαζευτεί κ ζητάνε κ λεφτά για να τα πηδήξουμε :confused:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.992
Πόντοι
11.585
Τελικά ο ο γνήσιο μύλος των ξωτικών δεν είναι στα Τρίκαλα ..αλλά στη Σαλονίκη
Τόσα ξωτικά στο μύλο που έχουν μαζευτεί κ ζητάνε κ λεφτά για να τα πηδήξουμε :confused:
Τυπε μηπως εχεις κανα 200αρικο να αγορασω μια τυρο........εεεε να ριξω κανα πουτσο.???

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.330
Πόντοι
1.076
Καλά Χριστούγεννα σε όλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και η μπουρδελοκατασταση στην πόλη μας να αλλάξει προς το καλύτερο και να περνάμε καλά.

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
223
Πόντοι
21
Χρόνια πολλά συναγωνιστές με υγεία ευτυχία και καλά γαμησια και με πολλά λεφτά στις τσέπες μας για να δίνουμε 200αρια το λιγότερο στα εξωτικά εεεε εννοώ στις όμορφες κοπέλες που δουλεύουν στα σπιτάκια.

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
Χτες στο μύλο και είχα αστείρευτες καύλες !!!!!

Έκανα βόλτα σε καμία εικοσαρια σπίτια και πέρασα με πρόγραμμα στα σπίτια στο μοναστήρι με 400 ευρώ την ώρα με τη θεία Τάνια .
Τάνια= κοντοπουτανο στα 70-80 κιλά και χρόνια... Κ 1,50 ύψος

Λίγες μέρες ακόμη σε εμάς κ.θα πάει στο Babylon bar της Βιέννης

Ωραία κοπέλα κοντά στα 60 μπορεί και 70 ότι καλύτερο έχει η πόλη μας.
Τέτοιες γυναίκες είναι διαφήμιση για την πόλη μας μαζί με τις λατινες ...

Πέρασε μέσα χαμογελαστή πάνω σε τακούνια σσ την κουβαλούσε γερανός ...
Ζητησε αλλά 100 για ακα κ τα έδωσα ,,χαλάλι της.

Μετά πέρασα στη Φρίξου με την λατίνα με πρόγραμμα είκοσι λεπτών με 200 ευρώ ....στην αρχή ήταν λίγο παγοκωλωνα αλλά μόλις της έβαλα φωτιά τον κώλο με τσακμακι άρχισε να κουνιέται

Γενικά μεγάλη μας τιμή να έχουμε μανεκεν στον μύλο
............μετά απορούμε ποιοι χαλάνε τη πιάτσα

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
223
Πόντοι
21
Παιδιά εγώ έχω να σας προτείνω την Κρυστάλ από το poison, είναι αρκετά καλή έδωσα 60 για τελείωμα στο στόμα, όπου για να ειμαι ειλικρινής δεν πρόλαβα να της τα κεράσω γιατι έκατσε στα τέσσερα και εκεί απλά ήθελα να την σκίσω φοβερή κωλαρα και πολύ καλή στήνεται πολύ καλά και αντέχει πολύ σφυροκοπημα, να σημειωθεί ότι κάνει πολύ καλό τσιμπουκι και με καβάλησε πρώτη δείχνει ότι γουστάρει αυτό που κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom