Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
112
Πόντοι
0
Σήμερα την είδα στο villa prive το μεσημέρι αν λέμε την ίδια και μου είπε η υπηρεσία ότι ξεκινάει από 50 το απλό.
Κι εγω εκει την ειχα δει. Εχει πολυ καιρο πριν ομως. Λες και την τραβουσα φωτογραφιες. Στασου ετσι , στασου αλλιως , τις εδινα οδηγιες και καθοτανε αναλογως. Κατι λιγες κουβεντες στα ρωσικα νομιζω. Εχυσα κι εφυγα και τελος.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.352
Πόντοι
1.076
Κι εγω εκει την ειχα δει. Εχει πολυ καιρο πριν ομως. Λες και την τραβουσα φωτογραφιες. Στασου ετσι , στασου αλλιως , τις εδινα οδηγιες και καθοτανε αναλογως. Κατι λιγες κουβεντες στα ρωσικα νομιζω. Εχυσα κι εφυγα και τελος.
Και εγώ σήμερα που την είδα μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν κάνει τίποτα ότι είναι ξεπετα και θέλει και 50.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Έχει δει κάνεις την YUMMI στο Paradasie 1 να μας πει εντυπώσεις αν και αύριο θα πεταχτό

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.803
Πόντοι
201
Πέρασμα μέσα στη βδομάδα με κλάρα η καρλα δεν θυμάμαι ακριβώς . Στα καινουρια δίπλα στο μέδουσα. Πλάτη το μέδουσα το δεύτερο από δεξιά προς αριστερά. Ρουμανογυφτακι μάλλον. Ωραίο μουνι. Πεσμένα βυζια, ωραίο σώμα ωραία φάτσα για τα γούστα μου. 30 απλά , 40 ελεύθερο, 50 χαλαρό. Μπήκα με το χαλαρό. Ένα σας λέω. Δε γαμησα. Πίπα ότι να ναι. Μέσα στα νεύρα αυτή. Νευρίασα κ εγώ τον έπαιξα και με χάιδευε τα αρχιδια. Κάνει και πρωκτικό στα 80. Θα πάω για σπάσιμο

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.360
Πόντοι
456
Πανε μια βολτα απο το σπιτακι και ριξε κανενα μπινελικι τον πουστοτσατσο.
Οχι οτι θα παρεις κατι πισω,αλα εστω να ξεθυμανεις και
να ξερει ο μαλακας οτι το καταλαβες οτι σε δαγκασε,
μπας και δεν το ξανακανει.
11 εντολή , " ου μπλέξεις ".

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
396
Πόντοι
21
Πέρασμα μέσα στη βδομάδα με κλάρα η καρλα δεν θυμάμαι ακριβώς . Στα καινουρια δίπλα στο μέδουσα. Πλάτη το μέδουσα το δεύτερο από δεξιά προς αριστερά. Ρουμανογυφτακι μάλλον. Ωραίο μουνι. Πεσμένα βυζια, ωραίο σώμα ωραία φάτσα για τα γούστα μου. 30 απλά , 40 ελεύθερο, 50 χαλαρό. Μπήκα με το χαλαρό. Ένα σας λέω. Δε γαμησα. Πίπα ότι να ναι. Μέσα στα νεύρα αυτή. Νευρίασα κ εγώ τον έπαιξα και με χάιδευε τα αρχιδια. Κάνει και πρωκτικό στα 80. Θα πάω για σπάσιμο
Λογικα λες την Deniz και εγω εφαγα φολα απο αυτη χθες τελειως ξεπετα....παλια ηταν καλη τωρα δουλεψε λιγο καιρο callgirl και νομιζει θα περνει 200 την ωρα...Δεν κοιταει τα πεσμενα βυζια που εχει θελει να την περνουμε και για προγραμμα για γελια ειναι!!
ΜΗΝ κανεις το λαθος και της δωσεις 80 για κωλο θα αρχισει τα "ποναω" πιο "σιγα" κτλ και στο τελος θα χυσεις με μαλακια ξανα..

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.182
Πόντοι
5.646
Λογικα λες την Deniz και εγω εφαγα φολα απο αυτη χθες τελειως ξεπετα....παλια ηταν καλη τωρα δουλεψε λιγο καιρο callgirl και νομιζει θα περνει 200 την ωρα...Δεν κοιταει τα πεσμενα βυζια που εχει θελει να την περνουμε και για προγραμμα για γελια ειναι!!
ΜΗΝ κανεις το λαθος και της δωσεις 80 για κωλο θα αρχισει τα "ποναω" πιο "σιγα" κτλ και στο τελος θα χυσεις με μαλακια ξανα..
Για την Κάρλα την Ρουμάνα λέει.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
159
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Έχω πάρα πολύ καιρό να περάσω από τους οίκους. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Σουζάνα; H ψιλή αδύνατη μίλφ που ήταν στο Las Vegas;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.776
Πόντοι
26.141
Χτες στο μύλο και είχα αστείρευτες καύλες !!!!!

Έκανα βόλτα σε καμία εικοσαρια σπίτια και πέρασα με πρόγραμμα στα σπίτια στο μοναστήρι με 400 ευρώ την ώρα με τη θεία Τάνια .
Τάνια= κοντοπουτανο στα 70-80 κιλά και χρόνια... Κ 1,50 ύψος

Λίγες μέρες ακόμη σε εμάς κ.θα πάει στο Babylon bar της Βιέννης

Ωραία κοπέλα κοντά στα 60 μπορεί και 70 ότι καλύτερο έχει η πόλη μας.
Τέτοιες γυναίκες είναι διαφήμιση για την πόλη μας μαζί με τις λατινες ...

Πέρασε μέσα χαμογελαστή πάνω σε τακούνια σσ την κουβαλούσε γερανός ...
Ζητησε αλλά 100 για ακα κ τα έδωσα ,,χαλάλι της.

Μετά πέρασα στη Φρίξου με την λατίνα με πρόγραμμα είκοσι λεπτών με 200 ευρώ ....στην αρχή ήταν λίγο παγοκωλωνα αλλά μόλις της έβαλα φωτιά τον κώλο με τσακμακι άρχισε να κουνιέται

Γενικά μεγάλη μας τιμή να έχουμε μανεκεν στον μύλο

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.212
Πόντοι
1.056
Χτες στο μύλο και είχα αστείρευτες καύλες !!!!!

Έκανα βόλτα σε καμία εικοσαρια σπίτια και πέρασα με πρόγραμμα στα σπίτια στο μοναστήρι με 400 ευρώ την ώρα με τη θεία Τάνια .
Τάνια= κοντοπουτανο στα 70-80 κιλά και χρόνια... Κ 1,50 ύψος

Λίγες μέρες ακόμη σε εμάς κ.θα πάει στο Babylon bar της Βιέννης

Ωραία κοπέλα κοντά στα 60 μπορεί και 70 ότι καλύτερο έχει η πόλη μας.
Τέτοιες γυναίκες είναι διαφήμιση για την πόλη μας μαζί με τις λατινες ...

Πέρασε μέσα χαμογελαστή πάνω σε τακούνια σσ την κουβαλούσε γερανός ...
Ζητησε αλλά 100 για ακα κ τα έδωσα ,,χαλάλι της.

Μετά πέρασα στη Φρίξου με την λατίνα με πρόγραμμα είκοσι λεπτών με 200 ευρώ ....στην αρχή ήταν λίγο παγοκωλωνα αλλά μόλις της έβαλα φωτιά τον κώλο με τσακμακι άρχισε να κουνιέται

Γενικά μεγάλη μας τιμή να έχουμε μανεκεν στον μύλο
Έλεος τύπε, μόλις έφαγα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα. Έχω πάρα πολύ καιρό να περάσω από τους οίκους. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Σουζάνα; H ψιλή αδύνατη μίλφ που ήταν στο Las Vegas;
Εχθές πρωί την είδα στο γωνιακό με το τζάκι στη μέση και παλιά είχε και ένα φίδι,απέναντι από την Καρίνα δλδ.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
159
Πόντοι
1
Εχθές πρωί την είδα στο γωνιακό με το τζάκι στη μέση και παλιά είχε και ένα φίδι,απέναντι από την Καρίνα δλδ.
Νομίζω αναφέρεσαι στο Venus. Σε ευχαριστώ πολύ!

• Like
Αντιδράσεις: azazel

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.776
Πόντοι
26.141
Τελικά ο ο γνήσιο μύλος των ξωτικών δεν είναι στα Τρίκαλα ..αλλά στη Σαλονίκη
Τόσα ξωτικά στο μύλο που έχουν μαζευτεί κ ζητάνε κ λεφτά για να τα πηδήξουμε :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom