napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Ε ναι να μείνουν λίγα και καλά !Το πολυ 5 στουντιο να δουλεψουν τα υπολοιπα θα κλεισουν!
Ε ναι να μείνουν λίγα και καλά !Το πολυ 5 στουντιο να δουλεψουν τα υπολοιπα θα κλεισουν!
Όχι παίζει Μπλάκ Έιντζελ, δες στο άλλο πρόγραμμα και αν είσαι από μακριά σιγούρεψε το γιατί στο άλλο σάιτ διαμαρτύρονται ότι κατεβαίνουν και δεν βρίσκουν τα κορίτσιαΗ Χρυσα στα τριδυμα;
Εγώ Μπλάκ Έιντζελ την είχα πάρει.Φιλε η Χρυσα που λες ειναι αυτην που ηταν στο black angels?γιατι βλεπω και στο black angels στο αλλο σαιτ μια Χρυσα. Ειναι ιδιες η αλλη ειναι στα τριδυμα?
Περασα εγω πριν καμια βδομαδα. Απλο 40. Ειναι τιμια η εβελινα αλλα το στουντιο δεν μου φανηκε και πολυ καθαρο. Εγω δεν ξαναπαω να δινω 40ευρα και να μην ειναι ουτε καν καθαρο το στουντιο και ας αξιζει η κοπελα. Οχι πως ολα τα αλλα ειναι ολα καθαρα αλλα αυτο μπορει να ηταν και το χειροτερο απο οσα εχω παειΑπό εβελίνα σε τρίδυμα εχει παει κανεις? Από τιμές το κρατάει το τριαντάρι στο απλό? Από εμφάνιση-κιλά γίνεται λίγο λιχουδα ανα περιόδους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντως την βλέπω φουλ 7/7!! Μακάρι να ήρθε για να μείνει
Αξιζε φιλε ειναι καλη στα του αγωνα?Όχι παίζει Μπλάκ Έιντζελ, δες στο άλλο πρόγραμμα και αν είσαι από μακριά σιγούρεψε το γιατί στο άλλο σάιτ διαμαρτύρονται ότι κατεβαίνουν και δεν βρίσκουν τα κορίτσια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ Μπλάκ Έιντζελ την είχα πάρει.
παίζει να είναι και το χειρότερο από όλα. Μαρεσει που το ανακαινισαν κιολας. Αν δεν ηταν η εβελινα ψυχη δεν θα πατουσεΠερασα εγω πριν καμια βδομαδα. Απλο 40. Ειναι τιμια η εβελινα αλλα το στουντιο δεν μου φανηκε και πολυ καθαρο. Εγω δεν ξαναπαω να δινω 40ευρα και να μην ειναι ουτε καν καθαρο το στουντιο και ας αξιζει η κοπελα. Οχι πως ολα τα αλλα ειναι ολα καθαρα αλλα αυτο μπορει να ηταν και το χειροτερο απο οσα εχω παει
Αξιζε φιλε ειναι καλη στα του αγωνα?
Η περιέργεια σκότωσε την γάτα!μάγκες γενικά να περπατάς βράδυ για τσάρκα εκεί ουρανού και Μινώταυρου είναι καθόλου επικίνδυνα έχει περίεργους ;
Θα βαλουν για καρταχενα απευθείας..Δριμύ κατηγορω που το μετρό δεν φτάνει ως το city gate
Πλέον ψηφίζω ΚίτοΘα βαλουν για καρταχενα απευθείας..
Μην φοβάσαι φίλε κανε τσαρκα ελεύθερα εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές αργά το βράδυ και δεν έχω δει ούτε ακούσει κάτι.βεβαια στη γύρα θα δεις μαυριδερους να γυρνάνε στα μαγαζιά απλά αγνόησε τους.δεν πειράζουν να γαμησουν θελουν κι αυτοί.μάγκες γενικά να περπατάς βράδυ για τσάρκα εκεί ουρανού και Μινώταυρου είναι καθόλου επικίνδυνα έχει περίεργους ;
Σε ευχαριστώ πολύ ! Είναι από τις πρώτες φορές ! Επισεις υπάρχουν κοπέλες που περνούν 30€ απλό ;Μην φοβάσαι φίλε κανε τσαρκα ελεύθερα εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές αργά το βράδυ και δεν έχω δει ούτε ακούσει κάτι.βεβαια στη γύρα θα δεις μαυριδερους να γυρνάνε στα μαγαζιά απλά αγνόησε τους.δεν πειράζουν να γαμησουν θελουν κι αυτοί.
Όποιος νύχτα περπατεί μπουρούχες και σκατά γαμεί...μάγκες γενικά να περπατάς βράδυ για τσάρκα εκεί ουρανού και Μινώταυρου είναι καθόλου επικίνδυνα έχει περίεργους ;
Υπάρχουν λίγες έμειναν αλλά υπάρχουν.ολες το ξεκινάνε απο40 εδώ και καιρό.Σε ευχαριστώ πολύ ! Είναι από τις πρώτες φορές ! Επισεις υπάρχουν κοπέλες που περνούν 30€ απλό ;
Και μια τελευταία ερώτηση ! Πιά είναι διάφορα από το απλό με το ελεύθερο τι παραπάνω μπορώ να κανω ;Υπάρχουν λίγες έμειναν αλλά υπάρχουν.ολες το ξεκινάνε απο40 εδώ και καιρό.
Αν παίρνουν 30 κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Όχι ότι οι πιο ακριβές δεν είναι ξεπετες.Σε ευχαριστώ πολύ ! Είναι από τις πρώτες φορές ! Επισεις υπάρχουν κοπέλες που περνούν 30€ απλό ;
Ξέρεις που είναι καλά ;Αν παίρνουν 30 κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Όχι ότι οι πιο ακριβές δεν είναι ξεπετες.
Ξέρεις που είναι καλά ;Αν παίρνουν 30 κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Όχι ότι οι πιο ακριβές δεν είναι ξεπετες.
Σωστά τα λες .δεν την προμοταρω αλλά θα μιλήσω με ονόματα.αν πας στην Έλενα με τα πράσινα μάτια και σαρεσει ο σωματοτυπος της θα περάσεις καλά με το απλό των30 ευρώ.και μπορεί να πας σε μια πιο μικρή και πιο ωραία κοπέλα να δώσεις και 50 και 60 ευρώ και να ξενερώσεις να πετάξεις τα λευτα σου.Αν παίρνουν 30 κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Όχι ότι οι πιο ακριβές δεν είναι ξεπετες.
Που θα βρω την Έλενα ;Σωστά τα λες .δεν την προμοταρω αλλά θα μιλήσω με ονόματα.αν πας στην Έλενα με τα πράσινα μάτια και σαρεσει ο σωματοτυπος της θα περάσεις καλά με το απλό των30 ευρώ.και μπορεί να πας σε μια πιο μικρή και πιο ωραία κοπέλα να δώσεις και 50 και 60 ευρώ και να ξενερώσεις να πετάξεις τα λευτα σου.