Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (7 μέλη και 55 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.515
Πόντοι
456
Η Χρυσα στα τριδυμα;
Όχι παίζει Μπλάκ Έιντζελ, δες στο άλλο πρόγραμμα και αν είσαι από μακριά σιγούρεψε το γιατί στο άλλο σάιτ διαμαρτύρονται ότι κατεβαίνουν και δεν βρίσκουν τα κορίτσια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φιλε η Χρυσα που λες ειναι αυτην που ηταν στο black angels?γιατι βλεπω και στο black angels στο αλλο σαιτ μια Χρυσα. Ειναι ιδιες η αλλη ειναι στα τριδυμα?
Εγώ Μπλάκ Έιντζελ την είχα πάρει.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Από εβελίνα σε τρίδυμα εχει παει κανεις? Από τιμές το κρατάει το τριαντάρι στο απλό? Από εμφάνιση-κιλά γίνεται λίγο λιχουδα ανα περιόδους

Πάντως την βλέπω φουλ 7/7!! Μακάρι να ήρθε για να μείνει
Περασα εγω πριν καμια βδομαδα. Απλο 40. Ειναι τιμια η εβελινα αλλα το στουντιο δεν μου φανηκε και πολυ καθαρο. Εγω δεν ξαναπαω να δινω 40ευρα και να μην ειναι ουτε καν καθαρο το στουντιο και ας αξιζει η κοπελα. Οχι πως ολα τα αλλα ειναι ολα καθαρα αλλα αυτο μπορει να ηταν και το χειροτερο απο οσα εχω παει
Όχι παίζει Μπλάκ Έιντζελ, δες στο άλλο πρόγραμμα και αν είσαι από μακριά σιγούρεψε το γιατί στο άλλο σάιτ διαμαρτύρονται ότι κατεβαίνουν και δεν βρίσκουν τα κορίτσια

Εγώ Μπλάκ Έιντζελ την είχα πάρει.
Αξιζε φιλε ειναι καλη στα του αγωνα?

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
208
Πόντοι
21
Περασα εγω πριν καμια βδομαδα. Απλο 40. Ειναι τιμια η εβελινα αλλα το στουντιο δεν μου φανηκε και πολυ καθαρο. Εγω δεν ξαναπαω να δινω 40ευρα και να μην ειναι ουτε καν καθαρο το στουντιο και ας αξιζει η κοπελα. Οχι πως ολα τα αλλα ειναι ολα καθαρα αλλα αυτο μπορει να ηταν και το χειροτερο απο οσα εχω παει

Αξιζε φιλε ειναι καλη στα του αγωνα?
παίζει να είναι και το χειρότερο από όλα. Μαρεσει που το ανακαινισαν κιολας. Αν δεν ηταν η εβελινα ψυχη δεν θα πατουσε

Ainstain18

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
μάγκες γενικά να περπατάς βράδυ για τσάρκα εκεί ουρανού και Μινώταυρου είναι καθόλου επικίνδυνα έχει περίεργους ;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.112
Πόντοι
5.646

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.332
Πόντοι
1.076
μάγκες γενικά να περπατάς βράδυ για τσάρκα εκεί ουρανού και Μινώταυρου είναι καθόλου επικίνδυνα έχει περίεργους ;
Μην φοβάσαι φίλε κανε τσαρκα ελεύθερα εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές αργά το βράδυ και δεν έχω δει ούτε ακούσει κάτι.βεβαια στη γύρα θα δεις μαυριδερους να γυρνάνε στα μαγαζιά απλά αγνόησε τους.δεν πειράζουν να γαμησουν θελουν κι αυτοί.

Ainstain18

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Μην φοβάσαι φίλε κανε τσαρκα ελεύθερα εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές αργά το βράδυ και δεν έχω δει ούτε ακούσει κάτι.βεβαια στη γύρα θα δεις μαυριδερους να γυρνάνε στα μαγαζιά απλά αγνόησε τους.δεν πειράζουν να γαμησουν θελουν κι αυτοί.
Σε ευχαριστώ πολύ ! Είναι από τις πρώτες φορές ! Επισεις υπάρχουν κοπέλες που περνούν 30€ απλό ;

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
96
Like
20.211
Πόντοι
26.236
Όποιος νύχτα περπατεί μπουρούχες και σκατά γαμεί...
Ούτε ένα κλύσμα δεν ξέρουν να κάνουν οι βρωμιάρες...

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.332
Πόντοι
1.076
Σε ευχαριστώ πολύ ! Είναι από τις πρώτες φορές ! Επισεις υπάρχουν κοπέλες που περνούν 30€ απλό ;
Υπάρχουν λίγες έμειναν αλλά υπάρχουν.ολες το ξεκινάνε απο40 εδώ και καιρό.

Ainstain18

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.515
Πόντοι
456
Αν παίρνουν 30 κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Όχι ότι οι πιο ακριβές δεν είναι ξεπετες.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.332
Πόντοι
1.076
Αν παίρνουν 30 κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Όχι ότι οι πιο ακριβές δεν είναι ξεπετες.
Σωστά τα λες .δεν την προμοταρω αλλά θα μιλήσω με ονόματα.αν πας στην Έλενα με τα πράσινα μάτια και σαρεσει ο σωματοτυπος της θα περάσεις καλά με το απλό των30 ευρώ.και μπορεί να πας σε μια πιο μικρή και πιο ωραία κοπέλα να δώσεις και 50 και 60 ευρώ και να ξενερώσεις να πετάξεις τα λευτα σου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.037
Πόντοι
26.141
Μάγκες αυτή η βλάντα είναι τόσο καλή όντως;

Ainstain18

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Σωστά τα λες .δεν την προμοταρω αλλά θα μιλήσω με ονόματα.αν πας στην Έλενα με τα πράσινα μάτια και σαρεσει ο σωματοτυπος της θα περάσεις καλά με το απλό των30 ευρώ.και μπορεί να πας σε μια πιο μικρή και πιο ωραία κοπέλα να δώσεις και 50 και 60 ευρώ και να ξενερώσεις να πετάξεις τα λευτα σου.
Που θα βρω την Έλενα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom