Η Έμμα είναι καλή στο αυταρχικό , εκτός από το κομμάτι του στραπόν που δεν έχω ιδέα αν είναι καλή εκεί ... στα υπόλοιπα είναι σίγουρα καλή. Αυτές τις μέρες βλέπω δουλεύει σύμφωνα με το πρόγραμμα στο άλλο σάιτ.Ποιες κάνουν καλό γλυφοκωλι αυτή τη στιγμή και ποιες είναι καλές στο αυταρχικό για αρχάριους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)
Για ανέπτυξε το λίγο γιατί με την επιστροφή της δεν την έχω τιμήσειΚαι να μην δούλευε αν δεν τα σκάσεις γερά πλέον δεν συγκινείται.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.046
- Πόντοι
- 3.346
Λειτουργικό για πολύ μερακλήδες..
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.046
- Πόντοι
- 3.346
Υπομονη σε 20 μερες επιστρεφει.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Δε σ' αρέσει, δε σ' αρέσει αλλά όλο για το Λαρακι γράφεις. Την έχεις δαγκώσει την λαμαρίναΥπομονη σε 20 μερες επιστρεφει.
Αυτη ειναιΠαιδιά στο γκοντιβα βραδινή βάρδια τι έχει? Έχουν αλλάξει τίποτα η ακόμα.αυτη η τζενι είναι
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Όχι βρες κάτι άλλο καλύτεραΗ Νατασα απο τις villes αξιζει.? Την εχει παρει κανεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τη Σελένα τη δοκίμασε κανένας;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.088
- Πόντοι
- 22.266
Γεια σας φίλοι μου τι λένε οι Κολομπιανες και μπενεζουελανες στη Θεσσαλονίκη;; Λεν είναι φωτιά κ λαύρα
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.133
- Πόντοι
- 6.835
Δοκιμασα Χουανιτα στο Belarus θα γραψω και κριτικη. Απο Βενεζουελα ειπε η τσατσα.Γεια σας φίλοι μου τι λένε οι Κολομπιανες και μπενεζουελανες στη Θεσσαλονίκη;; Λεν είναι φωτιά κ λαύρα
Πολυ δυνατη εμφανισιακα πολυ μετρια στο σερβις.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Δοκιμασα ναομι στο βιλλα πριβε. Πολυ ωραιο γκαυλακι με πολυ καλο σωμα. Κωλο τρελο μικροκαμωμενη. Μιλαει αγγλικα. Περασα με το απλο το 40αρι. Κατευθειαν με το που μπηκε δωματιο να αρχισει τρομπονι ουτε λιγα χαδια τπτ. Εβαλε 100 κιλα τζελ και ενω στην αρχη ηρθε cow και ημουν ετοιμος να τελιωσο πεταει ενα fuck me daddy και βγαινει. Παω την στηνω στα 4 δεν ενοιωθα τπτ,μετα ιεραποστολικο παλι τπτ. Με ρωτουσε και finish? Με ψιλο αγχωσε ολο το σκηνικο της ειπα finish και την εστειλα. Πρωτη φορα πηγα με μαυρη και ειναι και εμφανισιμη αλλα τα 100 κιλα τζελ στο.μουνι πηγαδι το καναν. Δεν ενοιωθα χριστο. Τεσπα. Νεξτ η σονυα η οποια δεν εχει πολυ αναμονη σημερα λογικα λογω καιρου.
Έτσι λένε στο πρόγραμμα αλλά δεν είναι το παίρνεις τοις μετροιτοίς...Η Ρίτα δουλεύει αυτές τις μέρες;
Δεν ήμουν εγώ η αλήθεια είναι δεν προλαβαίνω τελευταία αν μέχρι 7 είναι εγώ πρέπει να είμαι από τις 5 με συνένωση για να μην πάω τζάμπα..Δουλεύει αλλά ζόρικα την πετυχαίνεις…2-3 φορές που πέρασα ήταν σε ωριαίο πρόγραμμα
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.046
- Πόντοι
- 3.346
Δεν εχω πει οτι δεν μ αρεσει,πορτα ειπα οτι εφαγαΔε σ' αρέσει, δε σ' αρέσει αλλά όλο για το Λαρακι γράφεις. Την έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα
Να ερωτευτω ιεροδουλη ουτε μια στο εκατομμυριο.
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.833
- Πόντοι
- 25.036
Εγώ πάλι που ερωτεύομαι μια κάθε βδομάδα, για να μην πω μια σε κάθε ραντεβούΔεν εχω πει οτι δεν μ αρεσει,πορτα ειπα οτι εφαγα
Να ερωτευτω ιεροδουλη ουτε μια στο εκατομμυριο.
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.833
- Πόντοι
- 25.036
Οι μαύρες όταν το έχουν είναι σκέτη φωτιά, στη συγκεκριμένη όταν την είδα διέκρινα ένα θεματάκι με την καθαριότητα οπότε είναι μόνο για το τελείως απλό και όσο πιο αποστειρωμένα γίνεται...Δοκιμασα ναομι στο βιλλα πριβε. Πολυ ωραιο γκαυλακι με πολυ καλο σωμα. Κωλο τρελο μικροκαμωμενη. Μιλαει αγγλικα. Περασα με το απλο το 40αρι. Κατευθειαν με το που μπηκε δωματιο να αρχισει τρομπονι ουτε λιγα χαδια τπτ. Εβαλε 100 κιλα τζελ και ενω στην αρχη ηρθε cow και ημουν ετοιμος να τελιωσο πεταει ενα fuck me daddy και βγαινει. Παω την στηνω στα 4 δεν ενοιωθα τπτ,μετα ιεραποστολικο παλι τπτ. Με ρωτουσε και finish? Με ψιλο αγχωσε ολο το σκηνικο της ειπα finish και την εστειλα. Πρωτη φορα πηγα με μαυρη και ειναι και εμφανισιμη αλλα τα 100 κιλα τζελ στο.μουνι πηγαδι το καναν. Δεν ενοιωθα χριστο. Τεσπα. Νεξτ η σονυα η οποια δεν εχει πολυ αναμονη σημερα λογικα λογω καιρου.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.046
- Πόντοι
- 3.346
Ηρωας εισαι.. αφου ερωτευεσαι γιουβαρλακια.Εγώ πάλι που ερωτεύομαι μια κάθε βδομάδα, για να μην πω μια σε κάθε ραντεβού
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.833
- Πόντοι
- 25.036
Άμα είναι καλό το αυγολέμονο...Ηρωας εισαι.. αφου ερωτευεσαι γιουβαρλακια.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.046
- Πόντοι
- 3.346
ΜπααΆμα είναι καλό το αυγολέμονο...
Παρόμοια θέματα