Πληρωμη χτες βραδυ στην προγραφησα Βικτωρια στο Φριξου 12 πανω, playboy. Αλλαγη σκηνικου απο τα συνηθησμενα σπιτια που πληρωνω, βγηκε η κοπελα, αδυνατη με προσωπο που δεν συγγινει, σε αλλη περιπτωση θα εφευγα, πληρωσα 60€ για 69 αμφιδρομο ακαποτο. Στο δωματιο ειχε πετσετα, ειχα καιρο να πηδιξω σε αυτο το σπιτι και το ειχα ξεχασει. Η κοπελα μπηκε μεσα χαμογελαστη, Ελληνικα και Αγγλικα καθολου, δεν βγενει συνενοηση με τιποτα, αλλα ηταν χαμογελαστη και ευδιαθετη σε ολη την διαδικασια, ηλικια την κανω καμια 30αρια πατημενα, αν και το σωματακι της ειναι αψεγαδιαστο, προσωπο μιλφισιο, με ασιατικα οπως υποθηκε χαρακτηριστικα, μιση μιση μου ειπε Ουκρανια.?? Κροατια.??? Καπου εκει μου ειπε, σωμα αδυνατο χωρις περιφερεια, και με μικρο στενο κωλαρακι, βυζακι φυσικο χουφτισιο κρεμαει, μουνακι καθαρο με μαυρα μουνοχειλα και ροζε εσωτερικα, εμφανησιακα δεν συγγινει, αντιδρουσε καλα στο γλυφομουνι, το ζουσε.!! Αλλα δαχτυλο σαν να απεφυγε να φαει. Η πιπα της καλη υγρη, προσπαθησε, γλωσσα και στα αρχιδακια, φιλια απο μερους της λυσασμενα με γλωσσα, (μου θυμισε μια παλια περιστασιακη γκομενα που ειχα πριν μερικες δεκαετιες πισω, που ηταν λυσαρα και ορμουσε να με φαει με τα φιλια της...!!!) Αγγκαλιτσες, χαδακια ελευθερα. Στο γαμισι ξεκινησε απο πανω, με παρα πολυ καλη συμετοχη... με εφτασε στο οριο και της τα εριξα ετσι, γουσταρα την συμετοχη της.... Στο τελος, με εξεπληξε, μου εβγαλε το προφυλακτικο και μου τον καθαρισε σχολαστικα με μουρομαντυλο, εικονα μαγικη.!!! Το εζησα και αυτο....
Καλη περιπτωση η γκομενα, εμφανησιακα δεν συγγινει, αλλα μεσα στο δωματιο ισοφαριζει, θα ξαναπαω για 2ο γυρο, δεν την επαιξα αρκετα....σαφως δεν ειναι Ριτα, ουτε Καταλινα, ουτε καν η εξαφανισμενη Ναρυ, δυσκολα να τις παιξει στα ισα, αλλα προσπαθει αρκετα.