Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 208
- Πόντοι
- 21
Η κάθε καημένη το αύξησε, αυτή που είναι τόπ θα το άφηνε στα 40...50 το απλό έχει η εμμα
Η κάθε καημένη το αύξησε, αυτή που είναι τόπ θα το άφηνε στα 40...50 το απλό έχει η εμμα
ΓαμησεταΗ κάθε καημένη το αύξησε, αυτή που είναι τόπ θα το άφηνε στα 40...
Οι αγκαλίτσες που χουν πάρει το Ναταλακι αμπάριζα…2 φορές πέρασα πέρασα και ήταν σε ωριαίο πρόγραμμα ….Δεν ξερω τι ειναι πιο χειροτερο.. η ποιοτητα των κοριτσιων στη πολη η οι νεοι στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης.
Οι αγκαλιτσες παντα θα υπαρχουν..πως νομιζεις χτιζουν πολυκατοικιες και μαγαζια στις πατριδες τους.Οι αγκαλίτσες που χουν πάρει το Ναταλακι αμπάριζα…2 φορές πέρασα πέρασα και ήταν σε ωριαίο πρόγραμμα ….
οτι θα σε θυμούνται την επομενη φορα οτι εδωσες παραπανω ;Πέρασμα με Σελενα στο Ρεντ Ναϊτ.
Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ με σοκολάτα και μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Ωραία κοπέλα, ωραίο σώμα, στήθος δεν μπορείς να το πεις ικανοποιητικό αλλά το αντισταθμίζει με τον κωλο της και τα μούτρα που για εμένα είναι πολύ όμορφα.
Πέρασμα με 40€ (έδωσα 50€ δεν είχε ρέστα, της είπα την επόμενη φορά θα σου δώσω 30€ )
Καλή συμπεριφορά στο δωμάτιο, επέμεινε στην πίπα μέχρι να έχουμε την επιθυμητή έπαρση, μπήκα λίγο ιεραποστολικά, μετά ανέβηκε αυτή επάνω όπου χόρτασα πιάσιμο στα «χερούλια» της και το τέλος ήρθε στα 4 εντός σκουφου.
Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό.
Όλα καλά!
Σε στυλ πλάκας το ανέφερα, ξέρω πολύ καλα οτι το δεκάρικο πήγε κουβά!οτι θα σε θυμούνται την επομενη φορα οτι εδωσες παραπανω ;
To μονο φλερτ που γίνεται είναι στα σοσιαλ κρεμμύδια.Σωστά να σταματήσουμε να φλερτάρουμε και να πληρώνουμε μόνο για να γαμαμε,οπότε η θρυλικό ποίηση του άντρα πάει κατά γράμμα της ελληνικής εγκληματικής κυβέρνησης.
Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας....ο μονος τροπος για να αλλαξει κατι ειναι η Αποχη !!!να μην παταει κανεις στα μαγαζια μεχρι να φυγουν οι μπαζολες και οι ξεπετεςΟ Μύλος πέθανε. Περιμένει τον Δεκέμβρη την Λάρα για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και μετά πάλι το τίποτα.
Προσωπικά έχω να κάνω κατάθεση από το καλοκαίρι που πήγα από περιέργεια στην μαυρούλα στο inside γιατί άκουγα διθυραμβικές κριτικές. Τελικά είχα περάσει καλά γιατί ήταν τρελή η γκόμενα αλλά πιστεύω από εμφάνιση η καλύτερη λατίνα συγκρίνεται με τις χειρότερες του πρώην Αν. μπλοκ. Το μόνο αρνητικό ήταν οτι βρωμούσαν τα μαλλιά της σαν τεκές. Αυτή τη στιγμή τα λεφτά μας τα ρίχνουμε στις ανεξάρτητες και λέμε πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές.Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας....ο μονος τροπος για να αλλαξει κατι ειναι η Αποχη !!!να μην παταει κανεις στα μαγαζια μεχρι να φυγουν οι μπαζολες και οι ξεπετες
Εγω μαυρες Δεν γαμαω τις σιχαινομαι οι πιο πολλες ειναι βρομιαρες..τελευταια καταθεση εκανα στη deniz οταν δουλευε μετα 2-3 φορες που πηγα βολτα δεν ειδα κατι αξιολογο και εφυγα. Και εγω με τις ανεξαρτητες ασχολουμε και 2-3 γομενακια απο το καλοκαιρι που εχω καβατζα..Προσωπικά έχω να κάνω κατάθεση από το καλοκαίρι που πήγα από περιέργεια στην μαυρούλα στο inside γιατί άκουγα διθυραμβικές κριτικές. Τελικά είχα περάσει καλά γιατί ήταν τρελή η γκόμενα αλλά πιστεύω από εμφάνιση η καλύτερη λατίνα συγκρίνεται με τις χειρότερες του πρώην Αν. μπλοκ. Το μόνο αρνητικό ήταν οτι βρωμούσαν τα μαλλιά της σαν τεκές. Αυτή τη στιγμή τα λεφτά μας τα ρίχνουμε στις ανεξάρτητες και λέμε πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές.
Την παρθενιά στις μαυρούλες μου την πήρε στην αρχή του καλοκαιριού η Ναόμι αν θυμάμαι καλά δούλευε στην αλυσίδα και ηταν τζάμι από καθαριότητα, είχε ένα κωλαράκι κόλαση και μέσα στο δωμάτιο τα δούλεψε τα λεφτά που πήρε. Δεν σκοπεύω να πάρω άλλη μαύρη, με αυτές ολοκλήρωσα με αυτή τη φιλή εκτός και αν έρθει καμιά Ναόμι Κάμπελ που κάνει φοβερά και τρομερά γαμήσια.Εγω μαυρες Δεν γαμαω τις σιχαινομαι οι πιο πολλες ειναι βρομιαρες..τελευταια καταθεση εκανα στη deniz οταν δουλευε μετα 2-3 φορες που πηγα βολτα δεν ειδα κατι αξιολογο και εφυγα. Και εγω με τις ανεξαρτητες ασχολουμε και 2-3 γομενακια απο το καλοκαιρι που εχω καβατζα..
Λαθος εκανες κι εσυ... σ αυτες τις περιπτωσεις, μπορει να μου εχει τυχη καμια 10αρια φορες στην πορνοκαριερα μου..οσο εισαι στο δωματιο η τσα2 λεει στον φυλακα να φερει λεφτα η σε καποιον του μαγαζιου.Σε στυλ πλάκας το ανέφερα, ξέρω πολύ καλα οτι το δεκάρικο πήγε κουβά!