Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.234
Πόντοι
446

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Έχει πάρει κανείς τη Μελίντα ;;

Dale Gribble

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Ναι αλλά η προηγούμενη για την πατσαβούρα στο free house δεν ανέβηκε
Τη συγκεκριμένη τύπισσα την είχα πάρει όταν πρωτοξεκίνησε με κόκκινο μακρύ μαλλί τότε και άλλο όνομα Τζένη αν θυμάμαι καλά το ότι δεν στέκει καλά φαίνεται κατευθείαν απλά τότε έκανε καλό σαλονάρισμα και ήταν τίμια μέσα δεν τρελενόσουν αλλά οκ μετά δεν ξέρω τι έγινε όπως είναι τώρα..

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.724
Πόντοι
736
Υπερωρίες η Σόνια αύριο

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Έχει κολλήσει κάποιος το οτιδήποτε από ελεύθερο στοματικό που προσφέρουν?
3 ατομα κόλλησαν και πέθαναν απο εδω μεσα και αλλοι 35 στα αφροδισια τρεχουν.. Μη γίνεις ο 36ος..κατσε σπιτι..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Πλάκα πλακα, τι υπερμουναρο εφερε το κλαμπ.. Να κανει και σεξ ε; θα ηταν ωραια..

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Η σονια αύριο είναι κ πρωί κ βράδυ έχω διαβάσει καλές κριτικές θα περάσω να δω , είναι κ μια αρινα επίσης το πολύ πολύ θα καταλήξω καρίνα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Χθεσινή τσάρκα μάγκες λοιπόν στο paradise ήταν η Μπίανκα και η μελάνι με την κολάρα ,στο red night Εβελίνα πολύ ωραία κοπέλα ,στο golden lips μια Μισέλ τίποτα το ιδιαίτερο red light η Μαρίζα με την οποία πέρασα εν τέλη για άλλη μια φορά στο sex and the city η Άννα η Ισπανίδα και στο inside τελευταία μέρα η καταλινα η οποία θα έρθει σε κάνα τρίμηνο ξανά με είπε η τσατσά στα υπόλοιπα πολύ σαπιλα και τίποτα το ιδιαίτερο ειδικά στα πίσω κατά las Vegas και έτσι πραγματικά απελπισία! Λίγες πλέον αυτές που αξίζουν μάγκες εντύπωση μου έκανε η Εβελίνα πάντως που είναι πολύ δυνατό μωρό !
Για Εβελίνα δεν ξέρω αν την δοκίμασε κανείς απο εδω , αλλά στο άλλο σάιτ είχε ανέβει σχόλιο που έλεγε οτι πήρε πρόγραμμα για μια ώρα και κοίταξε να τον ξεπετάξει σαν να είχε πάρει το απλό η κάτι τέτοια έλεγε.
Τελικά το σβήσανε το σχόλιο , αλλά αν ισχύουν αυτά που έλεγε τότε μόνο για την εμφάνιση αξίζει.

Τέλος πάντων , αν έχει κανείς εμπειρία απο εδω ας γράψει.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Γενικα κατεβηκα και εγω...Δεν υπηρχε κατι αξιολογο και επιπλεον το αλλο σαιτ εχει λαθος τις βαρδιες και τα κοριτσια....παραδειγμα bad girls δεν δουλευε η χρυσα οπως και las vegas δεν δουλευε η βλαντα που ειχα στο αλλο σαιτ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
Καλα ρε μαλακες τι γινεται στην Σονια. Ολοι με 1 ωρα προγραμμα .... Ελεος ... Λεφτα υπαρχουν!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Σε ποιο είναι η συγκεκριμένη?
Στο Red diamond πρωινή , στο villa prive μετά τις 8. Στο μεταξύ και την προηγούμενη φορά την είχαν βάλει πρόγραμμα για 3ήμερο και τελικά έκατσε μια μέρα.

Και σήμερα με την διπλοβάρδια δεν βλέπω να κάθεται παραπάνω , δεν μας την αφήνουν καμιά εβδομάδα να την προλάβουμε όλοι ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom