Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.419
- Πόντοι
- 1.436
Inside Φρίξου 14β μετά τις 20:00Καλησπέρα συναγωνιστές την καταλινα που την βρίσκουμε ;;
Inside Φρίξου 14β μετά τις 20:00Καλησπέρα συναγωνιστές την καταλινα που την βρίσκουμε ;;
Με 100 ειπε θα το δωσει..για να δουμε.
Αν και μαλλον παει για χειμωνα η δουλεια..τωρα δεν προλαβαινει.
??????Με 100 ειπε θα το δωσει..για να δουμε.
Αν και μαλλον παει για χειμωνα η δουλεια..τωρα δεν προλαβαινει.
η αφροδιτη ναιΜια Ουκρανιδα στο playboy είναι ακόμα ;
Βάσει προγράμματος ναι.Συναγωνιστές ξέρουμε αν η καταλινα δουλεύει καθημερινά μετά τις 8 ;;
Από πότε η Φρίντα είναι απογευματινή - βραδινή;ρε παιδες αξιζει να κατεβω να γαμησω τιποτα? Ειμαι αναμεσα σε καταλινα και φριντα....αλλα εχει και τπτ αλλο για πειτε....
μεχρι τις 8 λεει.......προλαβαινω δεν προλαβαινω....Από πότε η Φρίντα είναι απογευματινή - βραδινή;
Σάββατο που κατέβηκα μου είπε τσα2 του Λας Βεγκας ότι δουλεύει Ερημίτη 5 και ότι σχολάει 17:00 και επιβεβαιώθηκε.μεχρι τις 8 λεει.......προλαβαινω δεν προλαβαινω....
Κοιτα αν αξιζει και πρεπει να δοκιμαστει παω και αυριο.Σάββατο που κατέβηκα μου είπε τσα2 του Λας Βεγκας ότι δουλεύει Ερημίτη 5 και ότι σχολάει 17:00 και επιβεβαιώθηκε.
Και εγώ για δοκιμή θα πήγαινα γιατί κάποιος είχε δίωρο πρόγραμμα μέχρι κλείσιμο την Ναταλία. Πάντως τα προγράμματα στο άλλο σάιτ είναι άλλα ντ άλλα της Παρασκευής το γάλα. Έχει έρθει καινούρια και φαίνεται δυνατή.Κοιτα αν αξιζει και πρεπει να δοκιμαστει παω και αυριο.
Θα ψάχνουμε για μαγικό χαρτάκι τις επόμενες μέρες μέχρι να βγεί ο μήνας. Δεν το σκέφτεται μέχρι τέλος του χρόνου; Πήγε στο Ντουμπάι και μάλλον την καλάρεσε.Αποφραδα ημερα...Στερημενος αρκετες μερες απο την οσμη των μπουρδελων και συνναμα φουλ καυλωμενος κατηφορησα στα αμαρτωλα σπιτακια για να παρω την δοση μου...Το παλεψα γιατι ηθελα και Ναταλι και Ειρηνη,. Τελικα μπηκα Ναταλι αποφαση τελευταιας στιγμης. Αφου με ξεσκισε με εχυσε με κακοποιησε μου φερθηκε σαν να ειμαι ενα σκευος ηδονης και τιποτα αλλο και τα σχετικα, μολις τελειωσαμε μου ειπε αυτο ακριβως.
" Ιταλια μου δεν σου εχω καλα νεα. Την λεω τι εγινε τι επαιξε? Μου λεει σταματαω οριστικα. " Για να μην τα πολυλεω το Ναταλακι λεει θα σταματησει γιατι πρωτον πηγε 50 και δευτερον δεν κονομαει. Με τσατσαδες με πανες με λιστερινγ κτλ κτλ την μενει κανενα 2 αρι το μηνα. Και οτι απο τελη Σεπτεμβρη μας χαιρετα. Εκτος βεβαια αν βρει μαγαζι να το παρει μονη της. Της ειπα οτι υπαρχουν πολλα κλειστα και οτι στην αλυσιδα αποθανοντος καταστηματαρχη υπαρχει σιγουρα κενο μαγαζι . Συμφωνησε να το ψαξει ειπε αλλα δεν ξερω... Οποτε....Κλαψτε Υπευθηνα χυστες......