You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Χθες το βράδυ πήγα μια βόλτα στα σπίτια του έρωτα ψάχνοντας την Μιρέλλα. Εντύπωση μου έκανε μια πιτσιρίκα στης Έφης η οποία βγήκε για σαλοναρισμα με τα βυζιά φορά παρτίδα, όμως δίστασα να περάσω καθώς η εμπειρία μου σε αυτό το σπίτι δεν είναι και η καλύτερη.
Έχει κάποιος τολμήσει; Γιατί μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον...
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 20
Χθεσινοβραδινή βόλτα στην περιοχή. Είχα σκοπό να δοκιμάσω την Celeste από το Paradise αλλά δεν ήταν διαθέσιμη και γινόταν χαμός οπότε έκανα μια βόλτα.
Πολλά σπίτια κλειστά, σε αυτά που ήταν ανοιχτά δεν βρηκα κάτι ενδιαφέρον και έφυγα. Μόνη εξαίρεση η Ντανιέλα που δούλευε στο Inside και μου φάνηκε πολύ δυνατό, ίσως δοκιμαστεί στο μέλλον. Επίσης στο Belarus δούλευε η Σάρα, την οποία την είχα πάρει πριν από λίγες μέρες και είχα μείνει ευχαριστημένος. Τέλος, μια Μεγκαν στο paradise φάνηκε καλό, μικρή σε ηλικία και μικροκαμωμένη, με ωραίο κωλο αλλά μου έβγαλε κομοδινέ και δεν περασα.
Επίσης, είχα περάσει και εγώ με την Σοφια που λέει ο yakuza παραπάνω, και διαβάζοντας την κριτική του ταυτιστηκα πλήρως, με μοναδική εξαίρεση ότι δεν κρατήθηκα και την εχυσα σχετικά γρήγορα στο ροζ σφιχτό μουνακι της.
Πολλά σπίτια κλειστά, σε αυτά που ήταν ανοιχτά δεν βρηκα κάτι ενδιαφέρον και έφυγα. Μόνη εξαίρεση η Ντανιέλα που δούλευε στο Inside και μου φάνηκε πολύ δυνατό, ίσως δοκιμαστεί στο μέλλον. Επίσης στο Belarus δούλευε η Σάρα, την οποία την είχα πάρει πριν από λίγες μέρες και είχα μείνει ευχαριστημένος. Τέλος, μια Μεγκαν στο paradise φάνηκε καλό, μικρή σε ηλικία και μικροκαμωμένη, με ωραίο κωλο αλλά μου έβγαλε κομοδινέ και δεν περασα.
Επίσης, είχα περάσει και εγώ με την Σοφια που λέει ο yakuza παραπάνω, και διαβάζοντας την κριτική του ταυτιστηκα πλήρως, με μοναδική εξαίρεση ότι δεν κρατήθηκα και την εχυσα σχετικά γρήγορα στο ροζ σφιχτό μουνακι της.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Ενημερωτικά,δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούνΤη Gabriela που ειναι στις βιλες στο αλλο σαιτ, την εχει παρει κανεις;
θα γινει επισκεψη μια απο τις επομενες μερες.
bizakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Αυτό ακριβώς που απάντησε ο συνάδελφος επανω όταν είχε πρωτοέρθει την πέτυχα στο ρεντ λαιτ και δεν είχε καμία σχέσηΤη Gabriela που ειναι στις βιλες στο αλλο σαιτ, την εχει παρει κανεις;
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Μακριά είναι ότι χειρότερο με διαφορα. Απαράδεκτη. Και με πρόγραμμα τζακούζι όχι απλό.Τη Gabriela που ειναι στις βιλες στο αλλο σαιτ, την εχει παρει κανεις;
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
Στο Godiva σήμερα η Νάταλι θα είναι βράδυ?
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 456
Επειδή δεν βρίσκω σχετικό νήμα για μια πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη. Αυτή η μητρομούνα η Ηρώ (ντεμεκ από το Πανόραμα) που τρελαίνεται με τις μαύρες πουτσες εκδίδεται πουθενά; Ξέρει κανένας να με ενημερώσει; Συγνώμη και πάλι που γράφω εδώ.
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Ποιο είναι της Έφης;Χθες το βράδυ πήγα μια βόλτα στα σπίτια του έρωτα ψάχνοντας την Μιρέλλα. Εντύπωση μου έκανε μια πιτσιρίκα στης Έφης η οποία βγήκε για σαλοναρισμα με τα βυζιά φορά παρτίδα, όμως δίστασα να περάσω καθώς η εμπειρία μου σε αυτό το σπίτι δεν είναι και η καλύτερη.
Στη Φρίξου, απέναντι από το Sex and the cityΠοιο είναι της Έφης;
Βολταρισα και την ειδα πριν πιασει δουλεια. Σκινι ομορφουλα. Πετιτ αρκετα. Με καυλωσε και πηγα μεσα. Περιμενα να γδυθει.Τη Gabriela που ειναι στις βιλες στο αλλο σαιτ, την εχει παρει κανεις;
Οκ. Καλη εμφανιση. Καμια σχεση με τις φωτο.
Περασε μεσα. Ουτε γεια. Ουτε τι κανεις. Περασμα καποτας σε περμενο πουτσο.
3-4 φορες τον εγλειψε και ηρθε πανω. Κοιτουσε διπλα. Απλα ανεβοκατεβαινε.
Αχαρακτηριστη.
Κομοδινο ολκης.
Ουτε καν. Γραφω για να προστατευςω κανενα συναδελφο. Δεν εκανα αλλη γυρα. Ξενερωσα και εφυγα.
Απο τα λιγα κομοδινα. Κριμα γιατι ειναι ομορφουλα
Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ.......Στα αλλα που πηγα..
Στα βεγκας. μια μελαψη στο πρωτο..η ριτα γυρναει σεπτεμβριο για τους φαν!
στο 2 βλαντα και στο μονο του σονια. στις νταλικες αριστερα η φριντα.
Στο φρει χαουζ. Η γνωστη αλβανιδα του ακιςςς, μακριααα, ωραιο βυζι ισως το καλυτερο αυτη την στιγμη..αλλα απο φατσα και δοντια ειναι ξαδερφη του Γκολουμ! (απο των αρχοντα των δαχτυλιδιων)
Ν. ουρανου 24. μια αδυνατη μπιανκα. Ωραιο προσωπακι, αλλαα πολυ σκινι για τα γουστα μ.
Μπελα ντονα. μια Ναστια, ψιλη μαυρομαλα..
Βιλλα ερωτικα. μια αλλη σοφια..νομιζω και αυτη λατιν, καμια 100 κιλα για πλακα..μικρη ομως σχετικα. Μου λεει η τσα2 μην σε τρομαζει η εμφανιση
Ποιζον. μια μαυρη..δεν θυμαμαι ονομα, μεγαλο πωπο.. μετρια φατσα! Αυτα τα λιγα.
ΤΟΥ ΑΚΗΣΣΣΣ.....
.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ......ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ....Υποψιν.....
((.... Πας άσημος....και φεύγεις .....ΠΑΡΑΣΗΜΟΣ....))....!!!!!...
ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ.....
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.623
- Πόντοι
- 25.165
ΩΧ επεστρεψε.Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ.......
ΤΟΥ ΑΚΗΣΣΣΣ.....
.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ......ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ....Υποψιν.....
((.... Πας άσημος....και φεύγεις .....ΠΑΡΑΣΗΜΟΣ....))....!!!!!...
ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ.....
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Ποιοσ ειναι ο ΑΚΗΣΣΣΣ;;;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.434
- Πόντοι
- 7.095
Ο ΜάντζιοςΠοιοσ ειναι ο ΑΚΗΣΣΣΣ;;;
Nikthegreek23
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 376
Celeste είδα είναι πολυ δυνατό
Maddison kai mahony είδε κανείς? Λένε?
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.797
- Πόντοι
- 1.436
Μπες δοκίμασε και πες μας αν αξίζουν ρε Βελόπουλε, μην ζητάς μόνο ψήφουςCeleste είδα είναι πολυ δυνατό
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38