Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
ΒραδυΠρωινή βαρδια η βραδυνή;
ΒραδυΠρωινή βαρδια η βραδυνή;
Η Αφροδίτη απ το παρανταιςλοιπόν ερώτηση
ποια κοπέλα στα μπουρδέλα ή σε μαζατζιδικο θεωρείτε οτι ειναι η καλύτερη στο dirty talking (οσες δεν μιλάνε ελληνικα τις αποκλέιουμε ηδη) ψάχνω μια κοπέλα που θα με κάνει να χύσω με αυτα που λέει
Δουλεύει ακόμα αυτή; ΕνδιαφέρομαιΓάμα με, είμαι μουνάρα; Αυτά τα λέει όταν τη γαμάς;
Η βλάντα μεχρι πριν 3 βδομάδες ήταν στο Λας Βεγκας Νο2, βράδυ.Στο γνωστό site βλέπω Ρίτα, φριντα και Ιζαμπέλα...Η βλαντα σταμάτησε;
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ η συγκεκριμενη δουλευε στο Κρυσταλ και τον επαιρνε κανονικα μεσα στο δωματιο!Η Αφροδίτη απ το παρανταις
απ την περιγραφη μαλλον την Ελενα την ρουμανα θα λεςΚαλησπερα παιδια. Μια μαυρομαλλα με πολυ εντονα μπλε ματια η οποια πρεπει να δουλευει στη Ερημιτη πρωι την ξερεις κανεις? Θα τρακερναμε παραλιγο εκει περα, μαλλον σχολουσε και εγω πηγαινα εκεινη την ωρα. Φρενο αποτομο εκει στην στροφη που ανοιξαν τα καινουργια που παρκαρουν οι νταλικες, μου βγαζει εξω την γλωσα της και μου γελαει . Δεν την ξερω και θελω οπωσδηποτε να τις μαθω τον Κ.Ο.Κ.... ευχαριστω.
Σε ποιο δουλευει? Ειναι καλη μεσα?απ την περιγραφη μαλλον την Ελενα την ρουμανα θα λες
Και όμως συνέβη!!αυτο έγραψα κ εγώ!!και δεν κομήτης μέλος να πεις πως έχω εμπάθεια η είμαι βαλτός !εγραψα απλά τι συνέβη …Περιεργο ειναι να ζητανε εξτρα λεφτα για μια σταση και μεσα στο δωματιο.
Τοσα χρονια δεν μου εχει τυχη κατι παρομοιο και πιστεψε με εχω ακουσει πολλα.
Εγώ την τιμάω που και που! Για τα βυζια ξεκάθαρα, αλλά και ότι τον τρώει χωρίς γκρίνιες!Καλησπερα ! τις προηγουμενες μερες περασα με γαληνη! εψαχνα κατι με μεγαλα βυζια!
Επαθα ενα σοκ οταν την αντικρισα μετα απο τοσο καιρο!
ενα γιουβαρλακι εγινε και αυτη! κριμα γιατι στα νιατα της ηταν ωραιο μωρο με βυζαρες! τωρα ενα βαρελακι με βυζαρες!
Πάρτη να! Για μια φορά αξίζει! Σε εμφάνιση και υπηρεσίες καλή είναι! Αν είναι στις καλές της θα περάσεις ωραία!κριμα και την εχω στην λιστα.. λεω οποτε κατσει να την παρω και αυτην για το παλμαρε.
Τίμιους τη αδερφέ και πολύ καλό τσιμπουκιμαγκες αυτη η ιζαμπελλα στο las vegas το πρωτο πως ειναι μεσα???
Η ελενα η Ρουμάνα δεν πρέπει να δουλευει φίλε τώρα έχει κάτι μέρες τώρα που δεν είναι στο πόστο της…εκτός κ αν άλλαξε κάτι σήμεραΣε ποιο δουλευει? Ειναι καλη μεσα?
Ελπιζω μόνο να μην φτάσουμε στο σημείο να περνάμε πάνω από τζάνκια μέσα στην ντάγκλα όταν βγαίνουμε για τσαρκα όπως συμβαίνει στην Φυλής στο Άθενς Σίτυ.Ποιοι φύλακες??...
Ίσα ίσα που φέτος εγώ είδα πρώτη φορά να γυρνάνε περιπολικά στην περιοχή και δε το θεωρώ τυχαίο σε σχέση με τους γύφτους.Καλα κάνουν...
Η τσατσά χθες βγήκε τους κοιτούσε, λογικά τους έβλεπε και στην κάμερα τόση ώρα σταματημένους μπροστά στην πόρτα του στούντιο ακριβώς .
Ε πάρε τηλέφωνο την αστυνομία,πες βλέπω περίεργες κινήσεις σε αμάξι με γύφτους.
Μόνο που θα εμφανιστεί το περιπολικό θα τους δεις να εξαφανίζονται όλοι μαζί.
Εγώ από το χειμώνα τα έγραφα,αν συνεχιστεί έτσι η δουλειά, νορμάλ άνθρωπος στη νυχτερινή μπουρδελοτσαρκα δε θα μείνει.
Έτσι κι αλλιώς γυναίκες δεν υπάρχουν,οι 9 στις 10 τσατσάδες είναι για το ψυχιατρείο και στην ουσία σε διώχνουν με τη συμπεριφορά τους, τώρα έχουμε και τους γύφτους μόνιμους έξω από τα σπίτια
Δουλεύει αλλά θα πρέπει να δεις το site του paradise.Δουλεύει ακόμα αυτή; Ενδιαφέρομαι
Τζογος δηλαδη η ραισα.. αμα κατσει εχει ταμειο, αλλιως πας στον κουβάΠάρτη να! Για μια φορά αξίζει! Σε εμφάνιση και υπηρεσίες καλή είναι! Αν είναι στις καλές της θα περάσεις ωραία!
Φιλε πρόσφατα πήγα και ήταν πολύ αγενής με το καλημέρα από το σαλόνι ακόμα.το το θελα και μπηκα...Τζογος δηλαδη η ραισα.. αμα κατσει εχει ταμειο, αλλιως πας στον κουβά