Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Λιλιανας light on.... αλλα δεν γαμας ουτε με βυσμα και τις 2 φορες που περασα μεσα σε προγραμμα, εφυγα, μπηκα Ν.ουρανου 6 κατω, ειδα την Αμαρυλις, ξανθο καρε μαλι, αδυνατο σωματακι, προσωπο καλουτσικο, πισωκουνα οταν εφυγε την εκοψα, πολυ ωραιος ασπρος κωλος, πρεπει να την εχω πληρωσει ενα βραδυ του 2021 στο κοροβαγκου, μου φενεται γνωστη φατσα, αλλα και αγνωστη μιας και δεν την θυμαμαι καθολου εκεινη την συνευρεση, οποτε δυσκολα να δοκιμασω. Διπλα στο golden lips, η Μπαρμπαρα και αυτη σε ωριαιο προγραμμα. Μπηκα Ν.Ουρανου 13, το πισω, μεσα η Αντζελα, την ειδα μου αρεσε, κυριως η φαρδοκωλαρα της, μαυρομαλα, με ψιλοαγριο προσωπο, γκριζες ματαρες.!!! προμιλφακι, με μικρο βυζακι αλλα ρωγα κιμωλια.!!! Περασα δωματιο, το στουντιο ειναι το καθαροτερο αυτη την στιγμη απο ολα τα στουντιο, ευχαριστες μυρωδιες, πεντακαθαρα πατωματα. Η Αντζελα.??? Επιτελους μια ανθρωπινη συνευρεση, απο αποδοση δεν εποιασε ταβανι, αλλα η συμπεριφορα της το αγγιξε.... Δεν ξερω αν την ξαναπρωτιμισω, αλλα θα την εχω στο πισω μερος του μυαλου μου.